2014 Kasım Anneleri

Merhaba arkadaşlar herkese
yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla kucaklarımıza alırız inş.
listeye eklenecek isimleri aldım arkadaşlar birazdan ekleyeceğim sizleride
Bilgileri eksik olan arkadaşlar bildirirse sevinirim

Ya kizlar midem hep kotu hep kotu. Yani bulantilar baya gecti de midem cok tuhaf. Hic rahat degilim.yani nasil oldugumu da tarif edemiyorum.midem bi yaniyo bi kayniyo bi bulaniyo. Bilemiyorum iste

Bana sade maden suyu iyi geliyor hem hamilelikte zararlı değilmiş doğal mineralli olduğu için
siz yine araştırırsınız netten arkadaşlar bir an önce geçer umarım

Merhaba tatlım ben pembe mavi nevin özsaraç a gidiyorum memnunum aslında ama geç olmadan değiştirmek istiyorum şundan dolayı
bende guatr var o yüzden her ay dahiliye doktoruna gitmek zorundayım, dahiliye doktorumda yıldırım doruk tıp ta onu bırakmak istemiyorum
bir gün izin aldığımda bursanın bir ucundan diğer ucuna gitmek zorlaşacak düşüncesiyle haftaya ikili test için gitmem gerek bende doruk tıpta gizem hanıma gitmeyi düşünüyorum hem hastane yeni olduğu için içime sinecek diye düşünüyorum daha sonra düşüncelerimi yazarım yine
bu arada bende jasmin karpuzoğlu hakkında güzel yorumlar okudum ve resimlerinden çok pozitif görünüyor inş. memnun kalırsın

zormuşşşş 6 gün mü çalışıyorsun bu tempoyla. temizlik ütü hadi neyse olmasa da olur da yemek işini nasıl çözdün?

Evet 6 gün çalışıyorum. Şöyle çözdüm, ütü yapmıyorum zaten herşeyi buruşuk giyiyoz. Temizliğe 3 haftada bir kadın tutuyorum. Yemeği de ya haftada 1 gün müsaitken (pazar oluyor) 2-3 çeşit yapıp gün gün değiştirerek tüketiyoruz ya da anlık soteler, önceden yapıp dondurduğum köfteleri buzluktan çıkarttırıp eşime pişirtiyorum, ben geldiğimde yiyoruz fln fln öyle geçiyo. Eşim 7 de evde, yap bey diyorum yapıyo saolsun.

Son düzenleme:

bende sonradan katıldım canım sıkıntı yok...
gören cevap veriyor mesaja..veya bir cevabı olan varsa..
bende 2li yaptırmayı düşünüyorum...
3lü ve 4lüyü düşünmüyorum ama..
inşallah gerekte kalmaz...

merhaba ben daha önce yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım bebeğimin doğum tarihi 31.10.2014 şehir burdur yaş 28 kısmetse yaşayan ilk bebeğim olacak

helal olsun maşallah
eşinin kıymetini bil

inşallah canım zaten tanı değil tarama testleri...Ki Rabbimden gelene yapılacak bişi yok...inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza 3 kaybım var benim yaşayan bebeğim yok karnımdaki 4. bebeğim ve yaşayan ilk bebeğim olacak inşallahhh

inşallah canım bu sefer sağlıkla kucağına alır eşinle ailenle birlikte büyüdüğü günleri görürsünüz inşallah...

Biliyorum bilmem mi, sabahları bana portakal suyu ile sandüviç yapıyo uyuyakalmazsa. iş yerinde yiyorum dua ede ede :)
Kaynanam da öğütlüyomuş ona, kızı iyi besle diyomuş :)))

ohoooo kaynanadan yana da şanslısın bence çok anlatma aman maşallah

kızlar en erken ikili test benim mi 12. nisanda yapılacak daha erken olan varmı aranızda

Bende önümüzde ki hafta gideceğim iş durumuna bağlı ama en erken sensin başka görmedim canım
bu arada listeye eklendin

bende aynı senin gibi düşünüyorum
ikiliyi yaptırıp diğerleriniz yaptırmamayı
ama kime sorsam fikir almak için herkesin düşüncesi farklı çok kararsızım:18:

kızlar mide bulantısına kendi bulduğum çözümü söylüyorum;

beyaz peynirli veya kaşarlı tost
sade soda (içine sıkma limon)
bir kaç gündür neredeyse hep böyle besleniyodum bu öğlen farklı yemek yiyebildim çok şükür...

Son düzenleme:

hiç birinde kesin bişey yok canım ben aslında 2liyide yaptırmak istemiyodum ama annem yaptır dedi..
tahliller için önemsiyorum onuda ne biliyim tiroide falan baktırcam..

hiç birinde kesin bişey yok canım ben aslında 2liyide yaptırmak istemiyodum ama annem yaptır dedi..
tahliller için önemsiyorum onuda ne biliyim tiroide falan baktırcam..

Aynen öyle canım zaten her ay kan testi yapılacak guatrdan dolayı bana
ama diğerlerinde yaptırıp strese girmek istemiyorum
o kadar çok şey duydum ki down sendronlu denilip sağlıklı doğan çocuklar,
kiminin düşüncesi de kendini hazırlarsın diyor insan kendini hazırlayabilir mi böyle bu duruma yaaa
Allah kimselere vermesin sağlıklı bebeklerimize kavuşalım inş.

aaa senle doğum tarihimizde aynı görünüyo maşallahhhbenim rahim dikişi atılacak ikiliden sonra sanırım doktor o yüzden en erken tarihe aldı...liste için teşekkür ederim aranızda olmak güzelll

aynen canım yavrularımız da biz de allaha emanetiz, o koruyacak bizleri

Benden başka baş ağrısı çeken yok sanırım. Sizler adına çok sevindim annişler...

arada çekiyorum canım ama hamilelik öncesi olduğundan daha fazla değil, alışkınım:26:

demek ki neymiş ne yaparsan yap allahın dediği olur, bu arada azmin takdirlik

ben yaşıyorum...
bol su içtiğim zaman şefaf içmediğim zaman sarı renk oluyor

ben de yaşıyorum kızlar su miktarım hep aynı özel şişem var ama gene de bazen sarı bazen şeffaf, normaldir inşallah, idrar testinde çıkardı bişey olsa

İşte o yüzden Allah'a emanet yavrularımız

allah korusun hepimizi ve yavrularımızı

tamamen katılıyorum, huysuz ve huzursuz bebeklerimiz olmaması için önce biz huzurlu olalım, allahım da güç sabır versin hepimize

allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine

kalbini ferah tut canım ve doktoruna güven, herşeyin bir çözümü var allahın izniyle

eğer iltihap olsa testte çıkardı...yorgunlukta nda oluyomuş...dikkat ettim bende çok ayakta kaldığım zaman sarıya dönüyo..

aynen canım yavrularımız da biz de allaha emanetiz, o koruyacak bizleri

demek ki neymiş ne yaparsan yap allahın dediği olur, bu arada azmin takdirlik

Allah'ım korusun hepimizi ve fındıklarımızı Bu arada, sahiden bende şimdi fark ettim dünyaya gelmek için amma hırslıymışım ya, yapışmışım anneme resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…