2014 Kasım Anneleri

arkadaşıda eklermisin birgen.......

hayırlı olsun canım alıntı yapmayınca kaynar gider mesajın

eklemişsiniz teşekkürler canım

fakat şehir yaş ve kaçıncı olduğunu da yazalım olur mu

istanbul, yaş 26 ve ilk çocuğum inşallah cinsiyet belli olunca onu da sizlerle paylaşırım

eğer iltihap olsa testte çıkardı...yorgunlukta nda oluyomuş...dikkat ettim bende çok ayakta kaldığım zaman sarıya dönüyo..

hımm buna dikkat edeceğim bazen uzun yürüyüşlerim oluyor o zaman renk sarı oluyor olabilir, su ile olmadığına göre bendeki

kızlarrrrr bu karın çatlakları için bir ürün aldınız mı veya size tavsiye eden oldu mu ben almayı düşünüyorum yavaş yavaş artık..bu ayın 15inden sonra

Bana dün doktorum lierac önerdi ve şimdiden kullanmaya başlamamı söyledi ama ben bugün okuduğum yorumlara dayanarak vaselin kakao yağlı krem aldım ve sürdüm bile ama nemlenmedim sanki ya Bir süre bakıp olmazsa lierac almak alacağım ne yapalım..

tatlım vaselin nem hissi vermediyse lierac hiç vermez . iki tüp lierac kullandım ben. yine de al ve dene. denemeden karar verme.

ya doktorlar da hangi firmayla anlaştıysa onları söylüyolar ne biliyim çok güvenemiyorum...

Selam kızlarr,

evvelsi gün gittik doktora 7+2 deyiz bugün.bebeğim 9mm ,kalp atışlarını gördüm çok mutluyum

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizii

Selam kızlarr,

evvelsi gün gittik doktora 7+2 deyiz bugün.bebeğim 9mm ,kalp atışlarını gördüm çok mutluyum

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizii

Oooo maşallah canım...
Yeni mi gittin ve üstten mi bakıldı...

Oooo maşallah canım...
Yeni mi gittin ve üstten mi bakıldı...

Teşekkür ederim.Salı günü gittim canım
Evet üstten bakıldı doktorum alttan bakmıyacağını söylüyor
Sen nasılsın gittin mi doktora canım?bayadır giremedim buraya kaçırdım hep..

Son düzenleme:

Lierac bile kullansak çatlayacağı varsa çatlıyomuş. Ben ya kakao yağı yada tatlı badem yağı sürücem karar aşamasındayım..

2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz, 2 kez 8 haftalıkken kalpleri doldu ve alındılar. Şu an 3.ye hamileyim 5.haftada doktora gittim keseyi gördük artık kalp atışlarını duymamız lazım ama hiç doktora gidesim yok. Kötü bişey diyecek diye korkuyorum. Neyse ctesi doktora gidicem umarım herşey yolunda gider ve ben de sizin gibi kasım annesi olurum. Amin

Canım dualarım seninle sende bol bol dua et olur mu kimsenin sonu belli değil Allah aldıysa yapacak bişey olmuyor canım benim seninde bool bol duaya ihtiyacın var edeceğim hayırlı haberlerini beklşyorum

Canım dualarım seninle sende bol bol dua et olur mu kimsenin sonu belli değil Allah aldıysa yapacak bişey olmuyor canım benim seninde bool bol duaya ihtiyacın var edeceğim hayırlı haberlerini beklşyorum

Çok teşekkür ederim canım umarım 2 gün sonra güzel haberler veririm ben dua ediyorum hepimiz için siz de dua edin

Teşekkür ederim.Salı günü gittim canım
Evet üstten bakıldı doktorum alttan bakmıyacağını söylüyor
Sen nasılsın gittin mi doktora canım?bayadır giremedim buraya kaçırdım hep..

Ben de geçen hafta gitmiştim...
Haftaya kontrolüm var...hayırlısı bakalım..şu aralar depresyonda gibiyim...

Ben de geçen hafta gitmiştim...
Haftaya kontrolüm var...hayırlısı bakalım..şu aralar depresyonda gibiyim...

haftaya bende gidicem bu sefer özel doktora canım..Hakkımızda hayırlısı inşallah..
şu 3 ayı atlatsak rahatlıyacaz tatlım yaa :44:

canımm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına..nasılsın benim bebiş baya büyüdü teysesi 22 haftadayız darısı sana inş teknik servisim benim

kiz cnm sagol ama bu gun itibariyle bebek yok bacum...sabahtan beri bi kanama sancim oldu dr. gitmedim yarin gidecem..10gunluk sevincim bitti..ben bu sansin icine sirke dokeyim..bakalim dr. yarin ne diyecek..kurtaj etmesinler diye bugun gitmedim...afff Allahim afff.neyse onumuzdeki maclara bakacam..senin bebwk cinsiyeti nedur...

Çok tesekkur ederim güzel yorumlarin için. Henuz çok tedirginim kese buyuyomu normal bir hamilelik mi yoksa sorun mu var
Cumartesi günü inşallah güzel haberler aliriz da bende o listeye eklenirim. Yildirim doruk benimde şuan sistemde evime daha yakin olduğu icin. Gel cumartesi gel hepimize ve yavrularimiza güzel aksamlar diliyorum

Benden başka baş ağrısı çeken yok sanırım. Sizler adına çok sevindim annişler...

malena inanilmaz bir agri cekyorum dun aksamdan beri acaba diorm bulanti ilaci mi neden oldu dun sabah zofran icmisyim ama gece mi yan etkisini gosterdi su an basim zonkluyor bulanti devam ne yapacagmj bilemez halde caresiz yataktan cikamiorm sana da gecmis olsun canim jnsallah gececek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…