arkadaşıda eklermisin birgen.......
hayırlı olsun canım alıntı yapmayınca kaynar gider mesajın
eğer iltihap olsa testte çıkardı...yorgunlukta nda oluyomuş...dikkat ettim bende çok ayakta kaldığım zaman sarıya dönüyo..
kızlarrrrr bu karın çatlakları için bir ürün aldınız mı veya size tavsiye eden oldu mu ben almayı düşünüyorum yavaş yavaş artık..bu ayın 15inden sonra
Bana dün doktorum lierac önerdi ve şimdiden kullanmaya başlamamı söyledi ama ben bugün okuduğum yorumlara dayanarak vaselin kakao yağlı krem aldım ve sürdüm bile ama nemlenmedim sanki yaBir süre bakıp olmazsa lierac almak alacağım ne yapalım..
Bana dün doktorum lierac önerdi ve şimdiden kullanmaya başlamamı söyledi ama ben bugün okuduğum yorumlara dayanarak vaselin kakao yağlı krem aldım ve sürdüm bile ama nemlenmedim sanki yaBir süre bakıp olmazsa lierac almak alacağım ne yapalım..
Selam kızlarr,
evvelsi gün gittik doktora 7+2 deyiz bugün.bebeğim 9mm ,kalp atışlarını gördüm çok mutluyum
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizii
Oooo maşallah canım...
Yeni mi gittin ve üstten mi bakıldı...
2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz, 2 kez 8 haftalıkken kalpleri doldu ve alındılar. Şu an 3.ye hamileyim 5.haftada doktora gittim keseyi gördük artık kalp atışlarını duymamız lazım ama hiç doktora gidesim yok. Kötü bişey diyecek diye korkuyorum. Neyse ctesi doktora gidicem umarım herşey yolunda gider ve ben de sizin gibi kasım annesi olurum. Amin
Canım dualarım seninle sende bol bol dua et olur mu kimsenin sonu belli değil Allah aldıysa yapacak bişey olmuyor canım benim seninde bool bol duaya ihtiyacın var edeceğim hayırlı haberlerini beklşyorum
Teşekkür ederim.Salı günü gittim canım
Evet üstten bakıldı doktorum alttan bakmıyacağını söylüyor
Sen nasılsın gittin mi doktora canım?bayadır giremedim buraya kaçırdım hep..
Ben de geçen hafta gitmiştim...
Haftaya kontrolüm var...hayırlısı bakalım..şu aralar depresyonda gibiyim...
canımm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına..nasılsın benim bebiş baya büyüdü teysesi 22 haftadayız darısı sana inşteknik servisim benim
Merhaba arkadaşlar herkese
yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla kucaklarımıza alırız inş.
listeye eklenecek isimleri aldım arkadaşlar birazdan ekleyeceğim sizleride
Bilgileri eksik olan arkadaşlar bildirirse sevinirim
Bana sade maden suyu iyi geliyor hem hamilelikte zararlı değilmiş doğal mineralli olduğu için
siz yine araştırırsınız netten arkadaşlar bir an önce geçer umarım
Merhaba tatlım ben pembe mavi nevin özsaraç a gidiyorum memnunum aslında ama geç olmadan değiştirmek istiyorum şundan dolayı
bende guatr var o yüzden her ay dahiliye doktoruna gitmek zorundayım, dahiliye doktorumda yıldırım doruk tıp ta onu bırakmak istemiyorum
bir gün izin aldığımda bursanın bir ucundan diğer ucuna gitmek zorlaşacak düşüncesiyle haftaya ikili test için gitmem gerek bende doruk tıpta gizem hanıma gitmeyi düşünüyorum hem hastane yeni olduğu için içime sinecek diye düşünüyorum daha sonra düşüncelerimi yazarım yine
bu arada bende jasmin karpuzoğlu hakkında güzel yorumlar okudum ve resimlerinden çok pozitif görünüyor inş. memnun kalırsın
haftaya bende gidicem bu sefer özel doktora canım..Hakkımızda hayırlısı inşallah..
şu 3 ayı atlatsak rahatlıyacaz tatlım yaa :44:
Aynen üç ayı atlatsaydıkk, stress oluyorum..
İnşallah atlatırız bende azıcık ağrı olsa korkuyorum
Benden başka baş ağrısı çeken yok sanırım. Sizler adına çok sevindim annişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?