2014 Kasım Anneleri

herkese merhaba

ben de kasım annesiyim allah nasip ederse. Sat a göre 9+3 fakat geç döllenme olduğu için 7+6 olarak kabul edıyor doktorum. 3 yaşında bir kızım var bu 2. bebeğim olacak. çalışan bir anneyim bakalım bizi neler bekliyor :))

sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi :) :) :)

Migren de bulantı yapıyor, iyice zor oluyor inan. Allah hepimize yardım etsin inşallah...

aynen yaaa

merhaba canım hayırlı olsun bebişin

kızlarrrrr bu karın çatlakları için bir ürün aldınız mı veya size tavsiye eden oldu mu ben almayı düşünüyorum yavaş yavaş artık..bu ayın 15inden sonra

kızlarrrrr bu karın çatlakları için bir ürün aldınız mı veya size tavsiye eden oldu mu ben almayı düşünüyorum yavaş yavaş artık..bu ayın 15inden sonra

Ay evet bunu bende sormak istiyordum, ne süreceğiz???
Sadece karın değil dimi, göğüsler, bacak macak?

Ay evet bunu bende sormak istiyordum, ne süreceğiz???
Sadece karın değil dimi, göğüsler, bacak macak?

ben karın için düşünüyorum şu anda ama aklımda bir marka yok...
öyle badem yağı falan bana iyi gelmiyor krem almayı düşünüyorum...

ben karın için düşünüyorum şu anda ama aklımda bir marka yok...
öyle badem yağı falan bana iyi gelmiyor krem almayı düşünüyorum...

kızlar benim annem ablam harita gibi çatladığı için çooook korkuyordum çatlamaktan. bi çiziğim bile olmadı çok şükür. neler yaptımmm

kiloma dikkat ettim . her gün 1 saat yürüdüm. 3 litre su içtim. hiç aksatmadan hergün sabah, öğlen, akşam, gece olmak üzere 4 posta krem sürdüm karnıma.

krem her yerde bulunuyor market eczane vs. vazelin kakao kremi.

Eklentiler

• $untitled.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 42

Acaba yapımı seninki yoksa bu yürüyüşler fln mı etkiledi. Ben 11 saat iş yerinde vakit geçirdiğimden yürüyüş yalan oldu,bi avantajım olabilir, zaten kilolu olduğumdan derim zaten bol. Dikkatli kilo alırsam belki bende yırtarım. Umarım...

bundan bende de var
çatlağa iyi geleceğini düşünmemiştim..

elbetteki spor etkili. yapı ortada işte annem ablam harita gibi. löp löp yeyip yerimizden kalkmazsak istediğimiz kadar kremlenelim faydasız bence.

elbetteki spor etkili. yapı ortada işte annem ablam harita gibi. löp löp yeyip yerimizden kalkmazsak istediğimiz kadar kremlenelim faydasız bence.

Doğru diyorsun.. ben en fazla yarım saatte bir ayağa kalkıyorum bide pazar yürüyüş, o kadar hühhü

Kozmetikle uğraşan bi anne arkadaşıma sordum, iç karnın geniş değilse ne sürersen sür çatlar dedi. O 2. bebeğinde hiç bişi sürmemiş çatlamamış. İlkinde de tatlı badem yağı sürmüş. Bende tatlı badem alıcam :)

doğumdan sonra yaz ama bize sonucu. merakla bekliyorum:)))

yeni üye olduğum için özelden msj gönderemedim tahmini tarih 01.11.2014 yer ankara yasım 33 tskkrlr...

yeni üye olduğum için özelden msj gönderemedim tahmini tarih 01.11.2014 yer ankara yasım 33 tskkrlr...

arkadaşıda eklermisin birgen.......

hayırlı olsun canım alıntı yapmayınca kaynar gider mesajın

ne iş yapıyorsun merak ettim 11 saat hareketsizlik zor olsa gerek

Şantiye mimarıyım. Proje biter bitmez sahada hareket halinde olacak ama o kadar uzattılar ki, onlar projeye onay verene kadar ben doğum iznine ayrılırım.. 11 saat hareketsizlik hem moralman yıpratıcı hemde kilo alma sebebi. 9 senedir şantiyelerde zor şartlarda çalışıyorum böyle. Doğumdan sonra maddi durum elverirse 2-3 sene çalışmamayı düşünüyorum. hem benim için hem çocuk için yıpratıcı olur çalışmam..

zormuşşşş 6 gün mü çalışıyorsun bu tempoyla. temizlik ütü hadi neyse olmasa da olur da yemek işini nasıl çözdün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…