2014 Kasım Anneleri

arkadaşıda eklermisin birgen.......

hayırlı olsun canım alıntı yapmayınca kaynar gider mesajın

benimde yasim 33 tahmini dogum tarihi 16 kasim, adan da yasiyorum, drydmr kullanici adim. tesekkur ederim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkese günaydııınnn hepinize, hayırlı, sağlıklı, bereketli bir yeni gün diliyorum

Günaydın cnm. Tahlillerim var bugün. Ac karnina gidip onları yaptiricam. Umarim sonuclar iyi cikar... Hayırlı cumalar herkese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Selam kızlarr,

evvelsi gün gittik doktora 7+2 deyiz bugün.bebeğim 9mm ,kalp atışlarını gördüm çok mutluyum

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizii

hayırlı olsun canım

ben kalp atışını 7+0 da gördüm canını sıkma canım güzel şeyler düşün bebişide üzme

benimde yasim 33 tahmini dogum tarihi 16 kasim, adan da yasiyorum, drydmr kullanici adim. tesekkur ederim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim yazılarımı alıntı yapma sayfa sahibi birgen onu alıntı yapıp yazarsan o ekliyor listeye...

günaydınlar herkese

birgen beni de eklermisiniz listeye

beklenen doğum tarihi 21 kasım yaş 33 istanbulda yaşıyorum ikinci çocugum olacak

aaa senle doğum tarihimizde aynı görünüyo maşallahhhbenim rahim dikişi atılacak ikiliden sonra sanırım doktor o yüzden en erken tarihe aldı...liste için teşekkür ederim aranızda olmak güzelll

canım inş bu bebeğni sağlıklı bir şekilde kucağını alırsın kan pıhtılışması bölümüne yazdım. yardımlarını bekliyorum canım tşk ederim

Günaydın güzel anneler
gününüz güzel geçsin herkese hayırlı cumalar
özelden mesaj gönderen ve buradan listeye eklenmek için yazan arkadaşları listeye ekledim bilginiz olsun

aaa senle doğum tarihimizde aynı görünüyo maşallahhhbenim rahim dikişi atılacak ikiliden sonra sanırım doktor o yüzden en erken tarihe aldı...liste için teşekkür ederim aranızda olmak güzelll

Evet canım aynı gün doğumlarımız inş. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
rahime dikişi neden atacaklar canım düşük tehlikesi falan mı var Allah korusun
ikili için tecrübelerini yazarsan sevinirim

kızlar şu anda o kadar mutsuzum ki ağlamak üzereyim işyeriyle ilgili..
bebişimi üzmek istemiyorum hiç...kendimi de...
bir fikriniz var mı neşelenebilmek için

Günaydın muhteşem Kasım anneleri, hepinize hayırlı Cumalar

Günaydın herkese hayırlı cumalar. Ben daha 7 haftalık hamileyim ama ayaklarım ve ayak bileklerim biraz ayakta kalsam şişiyor. Bileklerim acıyor. Bu normal mi? Birde geçen gece çarpıntım oldu. Bunlar için erken değil mi? Bir terslik olabilir mi?

kızlar şu anda o kadar mutsuzum ki ağlamak üzereyim işyeriyle ilgili..
bebişimi üzmek istemiyorum hiç...kendimi de...
bir fikriniz var mı neşelenebilmek için

Tatlım ben boş kaldığımda hep bebek eşyalarına bakıyorum
bebek arabası, araba koltuğu, oyuncak, kıyafet
hatta kullanacağım şampuanı bile belirledim :))
Altı aydan önce alışveriş yapmak istemiyorum ama çok eğlenceli sanada iyi gelir diye düşünüyorum

her bünyenin tepkisi farklı oluyor, gerçekten hamilelik herkeste farklı ilerliyor. Kiminin mide bulantısı çok, kiminin benim gibi hiç mide bulantısı yok. Yani bence normaldir, mesela ben de bu sabah uyandım ellerim şişmişti. Çok tuzlu yemem ama sanırım tuzu kaldırmam gerekecek yemeklerimden. Endişelenicek birşey olduğunu sanmıyorum, sizde tuz miktarını azaltın yemeklerden.
günaydınnnn günaydınnnnnn canımmm
Mutlu cuma yaaa

Harika bir cuma, yarın randevum var bebeişimi göreceğim Allah'ın izniyle
bir sonraki kontrolde cinsiyetleri öğrenebiliriz

Kaç haftalıkken öğreniliyor ki cinsiyet?

senin kontrol yarınsa olmaz ya,tırt çıktı benim sevindirme işlemi 14 te söyler erkekse canımcımm

günaydınn annişler nasılsınızz.

sağol canım bebeğe odaklanıyorum bende hep böyle zamanlarda...
ama sonra da kızıyorum kendime sonuçta daha yeni hamile sayılırız bu kadar çok bağlanmamaya da çalışıyorum...
Allah büyüktür inşallah sağlıkla kucağımıza alırız..

Merhaba güzel ve özel anneler hepinize hayirli cumalar, aksam kayinvalidemle konuşuyoruz burada okuduğum edindiğim bilgileri anlattim, diyorki ne kadar sanslisiniz istemiş olduğunuz her bilgiye hemen ulaşabiliyorsunuz, bizim zamanimizda bu kadar bilgi yoktu. Bilmeden bekliyorduk dogumumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…