arkadaşıda eklermisin birgen.......
hayırlı olsun canım alıntı yapmayınca kaynar gider mesajın
herkese günaydııınnn hepinize, hayırlı, sağlıklı, bereketli bir yeni gün diliyorum
Selam kızlarr,
evvelsi gün gittik doktora 7+2 deyiz bugün.bebeğim 9mm ,kalp atışlarını gördüm çok mutluyum
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizii
2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz, 2 kez 8 haftalıkken kalpleri doldu ve alındılar. Şu an 3.ye hamileyim 5.haftada doktora gittim keseyi gördük artık kalp atışlarını duymamız lazım ama hiç doktora gidesim yok. Kötü bişey diyecek diye korkuyorum. Neyse ctesi doktora gidicem umarım herşey yolunda gider ve ben de sizin gibi kasım annesi olurum. Amin
benimde yasim 33 tahmini dogum tarihi 16 kasim, adan da yasiyorum, drydmr kullanici adim. tesekkur ederim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende önümüzde ki hafta gideceğim iş durumuna bağlı ama en erken sensin başka görmedim canım
bu arada listeye eklendin
bende aynı senin gibi düşünüyorum
ikiliyi yaptırıp diğerleriniz yaptırmamayı
ama kime sorsam fikir almak için herkesin düşüncesi farklı çok kararsızım:18:
aaa senle doğum tarihimizde aynı görünüyo maşallahhhbenim rahim dikişi atılacak ikiliden sonra sanırım doktor o yüzden en erken tarihe aldı...liste için teşekkür ederim aranızda olmak güzelll
aaa senle doğum tarihimizde aynı görünüyo maşallahhhbenim rahim dikişi atılacak ikiliden sonra sanırım doktor o yüzden en erken tarihe aldı...liste için teşekkür ederim aranızda olmak güzelll
Günaydın muhteşem Kasım anneleri, hepinize hayırlı Cumalar
kızlar şu anda o kadar mutsuzum ki ağlamak üzereyim işyeriyle ilgili..
bebişimi üzmek istemiyorum hiç...kendimi de...
bir fikriniz var mı neşelenebilmek için
kızlar şu anda o kadar mutsuzum ki ağlamak üzereyim işyeriyle ilgili..
bebişimi üzmek istemiyorum hiç...kendimi de...
bir fikriniz var mı neşelenebilmek için
Günaydın herkese hayırlı cumalar. Ben daha 7 haftalık hamileyim ama ayaklarım ve ayak bileklerim biraz ayakta kalsam şişiyor. Bileklerim acıyor. Bu normal mi? Birde geçen gece çarpıntım oldu. Bunlar için erken değil mi? Bir terslik olabilir mi?
günaydınnnn günaydınnnnnn canımmm
Mutlu cuma yaaa
bir sonraki kontrolde cinsiyetleri öğrenebiliriz
her bünyenin tepkisi farklı oluyor, gerçekten hamilelik herkeste farklı ilerliyor. Kiminin mide bulantısı çok, kiminin benim gibi hiç mide bulantısı yok. Yani bence normaldir, mesela ben de bu sabah uyandım ellerim şişmişti. Çok tuzlu yemem ama sanırım tuzu kaldırmam gerekecek yemeklerimden. Endişelenicek birşey olduğunu sanmıyorum, sizde tuz miktarını azaltın yemeklerden.
Harika bir cuma, yarın randevum var bebeişimi göreceğim Allah'ın izniyle
Kaç haftalıkken öğreniliyor ki cinsiyet?
bir sonraki kontrolde cinsiyetleri öğrenebiliriz
Tatlım ben boş kaldığımda hep bebek eşyalarına bakıyorum
bebek arabası, araba koltuğu, oyuncak, kıyafet
hatta kullanacağım şampuanı bile belirledim :))
Altı aydan önce alışveriş yapmak istemiyorum ama çok eğlenceli sanada iyi gelir diye düşünüyorum
senin kontrol yarınsa olmaz ya,tırt çıktı benim sevindirme işlemi14 te söyler erkekse canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?