2014 Kasım Anneleri

kızlar şu anda o kadar mutsuzum ki ağlamak üzereyim işyeriyle ilgili..
bebişimi üzmek istemiyorum hiç...kendimi de...
bir fikriniz var mı neşelenebilmek için

aynı durumu bende yaşıyorum ilk defa bugün izin aldım ama zehir oldu müdürün gel diye aramasından bu stres nasıl geçer bilmiyorum

kızlar şu anda o kadar mutsuzum ki ağlamak üzereyim işyeriyle ilgili..
bebişimi üzmek istemiyorum hiç...kendimi de...
bir fikriniz var mı neşelenebilmek için

Allah onları bildiği gibi yapsın. Geçen gün de bana yaptı mdr...ağlattı beni
Dr umun da Allah cezasını versin, rapor vermiyor, bilmiyorum ya....
Benim çok tanıdığım var hiç sorunları yok, raporlu geçiriyorlar hamileliklerini..bi benim mi şansım yok....

öyle mi bende mimarsinan da oturuyorum:) senin kaç aylık

şuan 10. haftadyım canım...neresinde oturuyorsun ben bim in yanında ki otağ sit. oturuyorum..tanıştığıma memnun oldum:)çalışıyor musun?ben öğretmenim..çalıştığım ve oğlum olduğu için pek giremiyorum kk ya..

tuzu azaltmak iyi gelebilir..

merhaba hayırlı cumalar

kızlar dün dr gittim kalp atışlarını duymaya ama duyamadım haftaya bidaha çağırdı artık ya duycaz ya duycaz başka şansı yok dedi ((

annem tvde izlemiş doktor 3 aydan sonra sürün demiş çatlaklar için acıbadem yağı demiş ama daha detaylı araştırcam dedi annem araştırsın sizlerle de paylaşırım

kızlar ben ilk hamileliğimde 2 tüp lierac bitirdim hiç çatlamadım şimdi yine lieractan şaşmam bilginiz olsunnn

bende rapor almayanlardanım ve bugün amirinden müdürlerinden fırça yiyenlerdenim geç kaldım öğlen mesaisine aman napayım benim bir tane de oğlum var onu öğlen görmem lazım yemeğini kendim yediriyom bakıcımız da pek yemek yemek istemiyor hem hamileyim hem de koştura koştura işe geliyordum tabi önceden şimdi hamile olunca koşturmuyorum da kafama da takmıyom fırçalasınlar dursunlar. ilk hamileliğimde çok kafaya taktım olan bana oldu.. bence hiç kafaya takmayın sallayın gitsin hı hı diyin gene de bildiğinizi okuyun yoksa olan size olur.. daha ilk haftalardayız çok dikkatli olmamız lazım sinir stres yok..

evetttt bugünkü araştırmalarım doğum fiyatları üzerindeydi ama, elle tutulur bir sonuç elde edemedim. ben Bursa Medical Park Hastanesine gidiyorum. SGK ile anlaşmalı bir hastane, tabi ki fark ödüyoruz. Bir de ayrıca eşimin iş yerinin de anlaşması var %15 gibi bir indirim de oradan geliyor ama ne kadar bu doğum fiyatları???? Telefonla da bilgi vermiyorlar, illa oraya gidecekmişim....puufff

Sizleri bilemiyorum arkadaşlar ama benim şimdiden göbeğim çıktı:18: Pantolonların düğmeleri kapanmıyor ve tek kat giyersem dışardan bayağı belli göbeğim var.. Normalde benim hiç göbeğim yok, belim 64 cm. belki çok dar olduğu için üst kısmım, belki ikizlerden, belki iğne ilaç ödem yapıyor bilemiyorum ama sonrasını düşünmek istemiyorum :18: Herhalde doktorum da tehlikeyi sezdi ki şimdiden başla dedi kullanmaya.. :26: Ben de karar aldım Karatay sağlıklı beslenmesine geçiyorum yarından itibaren, en az hasarla çıkarız umarım..

Aynı durum bende de var Evet fazla kilo almak istemiyorum ama açıkçası şu an düşünmem gereken en son şey galiba. Bütün bu kalan 7 ayı sürekli kilo alacağım korkusuyla stresle yaşamak istemiyorum. Sonuçta öyle de böyle de alacağız, ve sonra da vereceğiz. Bir anne bebeğini her emzirdiğinde 500 kalori yakarmış. Belki de bu dönemde önemli olan, sağlıklı beslenmek. Et, balık, tavuk, sebze, meyve tüm bunları yemek zorundayız.Hepsine ayrı ayrı ihtiyacımız var şuan. Açıkçası ben hepsinden tüketmeye çalışıyorum gün içerisinde, kuru meyve, ceviz,fındık, bir gün et bir gün tavuk illa ki yiyorum. hafta da 1 balık mutlaka pişiriyorum.Öğlen yemeklerimde zeytinyağlı sebze yemeği yiyorum evde pişirip getiriyorum iş yerine.

Dışarıda ve iş yerine gelen yemek sanayi yemeklerine asla yanaşmıyorum. Zaten tuzla aram yoktu, hiç tuzsuz yapılsa yemek asla ilave etmem yemeğe. Bu arada zayıf kişilerin hamilelikte daha fazla kilo aldığı ve hamileliklerinin kısa zamanda belli olduğunu okumuştum bir yerde.

Tabi ki stres en son yapacağımız şey ama açıkcası ben iki çocuğu da sağlıklı taşıyabilmek, hareketlerimin kısıtlanmaması, mümkünse normal doğum yapabilmek ve bu arada işime de gidip gelebilmek istediğim için dikkat etmek istiyorum, yani 1,66 boyum var ve en fazla kaç kilo kaldırabilir ki bedenim 5*2 bebekler olsa, 10 kilo da bana olsa 20 yapar, oysa ben şimdiden ortalama 3 -4 kilo fazlayım Maksimum hedefim 25, inşallah onlar da ben de sağlıklı oluruz ve tabi ki bol sütümüz olur, dediğin gibi emzirmek mükemmel zayıflatıyormuş.. Benim tansiyonum hep çok düşük ben o yüzden tuz hastasıyım

Bende de oluyo bazen su gibi bazn de sarı renk bu sıralar bira azaldı gibi sanki

Offf canım yaa ben çok az su içebiliyorum bulantıdan İdrarım sapsarı su içsem çıkarıyorum ne yapıcam ben yaaa Gerçi oğlumda da böyleydim şükür bişey olmadı ama onda 9 ay serum almıştım bunda serumluk değilim su içmem lazım dua edin bana ne olur...

Oyyy ikizlerrrrr, iş o zaman değişti tabi İkiz anneliği daha zor tabi, yükün bizden iki kat fazla olacak. Ama sen yine de bence kafana göre yapma, bir doktordan yardım alabilirsin.

merhaba canım aynı durum bende de var sıkıyr kıyaftler saka maka belli olmaya başladı göbek
tüp bebek benmki çok iğne kullandım ilaçlarda etkisi olmuştr ama genişledim bende, iştah da açık nolcam bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…