2014 Kasım Anneleri

kilo alma konusu benim de canımı sıkıyor örnek bir menu hazırlayanımız olursa paylaşalım bilgilenelim hepimiz. kızıma hamıle kaldıgımda ortalama bi kılodaydım ve tam 20 kılo aldım :)) ama kızıma pek yaramadı şunu anladım ki ne yaparsan yap vücudun kanın iyi besliyorsa cocuk beslenıyor nitekim gunde 2 kan hapı ıcmeme ve et yememe rağmen kansızlık problemını çözememiştim. doğumdan çıktıgımda 10.5 kilo gitmişti. geri kalanı 3 sene de cok zor verdım. ve yine 20 kılo alırsam diye uykularım kaçıyor resmen gerçi önemli olan sağlıklı olmaları da insan yıne de dusunmeden edemiyor.

bu arada şişkinlik problemi olanınız var mı? nasıl bir çözüm buluyorsunuz? akşama doğru davul gibi bir karınla dolanıyorum ortalıkta

merhaba arkadaşlar
allah sağlıkla kucağınızda göstersin evladlarınızı
benim 2007 kasım doğumlu bir oğlum var siteye yeni üye oldum açıkçası herkesin yazabildiği bir sayfa varmı onu bulamadım

beslenme konusunda çok dikkat etmeliyiz dediklerine katılıyorum ama tavuk konusunda bence dikkatli olmalısın, biz tavuk yerine haftada bir hindi alıyoruz, hem daha lezzetli, daha güvenilir. elma yiyorum her gün 1 tane ve bulantı sorunum olmuyor çok şükür, hatta elmadan sonra vücudumun hafiflediğini hissediyorum, süt içmeye çalıştım ama maalesef içemedim, onun yerine her öğlen ayran, her akşam yoğurt :) keşke doğumdan sonra da bu kadar dikkat edebilsek

ve ben de kilo alma korkusu yaşıyorum, alıyorum çünkü, kilo kalacak diye değil çünkü sonuçta diyetisyen ile aşılabilecek bir konu ama hareketlerimizin kısıtlanması kötü olur, hamilelikte bol yürüyüş yapmamız gerekiyor ki yaz sıcaklarında işimiz zor, bir de kilolar çok artarsa yandık

Kızlar mrb ben ne yiyeceğimi bilemiyorum kan pıhtılaşmasından dolayı diyet uygulamak zorundayım Kırmızı et, süt, yoğurt sınırlı; bulgur, balık, bezelye, kaşar, sarımsak, haşhaş ve tüm kuruyemişler tamamen yasak eee bir de bunların üstüne mide bulantısı kilo verdim resmen umarım bebeğim beslenebilir. Benim durumumda olan var mı aranızda acaba?

Korkma canım ilk 3 ayda bebek annenin depolarından besleniyor ) çok tanıdığım vardı ilk 3-4 ayda sürekli istifra edip bişey yiyemeyen ama maşallah hepsi sağlıkla aldılar kucaklarına :))

Bende hafif bulantılar var ama iştahsızlık çok fenaa bende kg verdim ama korkulacak bi durum değilmiş merak etme yanii tabii doktorunlada irtibat halinde ol

Sağol canım inşallah öyle olur..Aslında benim asıl korkum bebeğimin yaşaması çünkü bu 5. hamileliğim 3 tanesinin kalbi durdu 1 tane de 7 yaşında oğlum var çok şükür:)

Sağol canım inşallah öyle olur..Aslında benim asıl korkum bebeğimin yaşaması çünkü bu 5. hamileliğim 3 tanesinin kalbi durdu 1 tane de 7 yaşında oğlum var çok şükür:)

Oğluşunu allah bağışlasın tatlım :)) kötü şeyleri getirme aklına iyi düşün umarım herşeyin yolunda güzel gider

canım pıhtılaşma mutasyonların ne senin? iğne kullanıyor musun?
Bende de var pıhtılaşma, ama doktorum diyet vermedi benim. Gebelikte bu saydıklarının hepsinden azar azar da olsa alman lazım aslında, özellikle kaşar peyniri, bebeğe en çok yarayan peynir. Badem fındık ve ceviz, çok gerekli, az da olsa yiyemiyor musun bunlardan?
İlk 3 ay çok önemli değil, bebek annenin kanından besleniyor, ama ilerleyen aylarda bunları tüketememek acaba nasıl olur?

Bu ilk 3 ay bebek beslenmesini ben pek çözemedim, benim 2 gün önceki kontrolümde bebeğin plesantası ve kordonu oluşmuş, artık sen ne yersen onu yiyecekler dedi doktorum ama 8+2 ydim daha.. Bilen birileri aydınlatabilir mi ki acaba :26:

bugün sağlık ocağına kayıt için gittiğimde doktorumla konuştuk, bebek bir şekilde beslenirmiş ama anne için ve ileri ki aylar için şimdiden vücudu zayıf duruma düşürmemek gerek dedi. O yüzden şimdiden bebeğe de faydalı şeyler tüketmekte fayda sanırım.

çok zor haklısın dün ilk defa 3 defa istifra ettim,hastaneye gittim ve serum taktılar bu durumu günler boyunca yaşayanlar var Allah yardımcınız olsun , gerçekten kötü.Çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsın.

kızlar ben ilk hamileliğimde 2 tüp lierac bitirdim hiç çatlamadım şimdi yine lieractan şaşmam bilginiz olsunnn

Canımcımm kaçıncı ayda başladın peki kullanmaya ?? ben hamile kalmadan öncede şimdide her duştan sonra bebe yağı sürerim vücuduma bununda faydası olurmu ki..gerçi ne yaparsak yapalım çatlayacağımız varsa olacak yapıcak bişey yokta barii önlemini alalım sonra neden yapmadık demeyelimm

cannımm aynennn bebeyağını banyolardan sonra sürdümmm
yani banyo sonrası bebeyağı sabah akşam lierac şeklinde kullandımm

14,haftada da lieraca başlamıştım şimdi bunda da öyle yapıcam inşallahh
johnsoun spreyli light yağını kullanıyorum bennn tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…