Aynı durum bende de varEvet fazla kilo almak istemiyorum ama açıkçası şu an düşünmem gereken en son şey galiba. Bütün bu kalan 7 ayı sürekli kilo alacağım korkusuyla stresle yaşamak istemiyorum. Sonuçta öyle de böyle de alacağız, ve sonra da vereceğiz. Bir anne bebeğini her emzirdiğinde 500 kalori yakarmış. Belki de bu dönemde önemli olan, sağlıklı beslenmek. Et, balık, tavuk, sebze, meyve tüm bunları yemek zorundayız.Hepsine ayrı ayrı ihtiyacımız var şuan. Açıkçası ben hepsinden tüketmeye çalışıyorum gün içerisinde, kuru meyve, ceviz,fındık, bir gün et bir gün tavuk illa ki yiyorum. hafta da 1 balık mutlaka pişiriyorum.Öğlen yemeklerimde zeytinyağlı sebze yemeği yiyorum evde pişirip getiriyorum iş yerine.
Dışarıda ve iş yerine gelen yemek sanayi yemeklerine asla yanaşmıyorum. Zaten tuzla aram yoktu, hiç tuzsuz yapılsa yemek asla ilave etmem yemeğe. Bu arada zayıf kişilerin hamilelikte daha fazla kilo aldığı ve hamileliklerinin kısa zamanda belli olduğunu okumuştum bir yerde.
Aynı durum bende de varEvet fazla kilo almak istemiyorum ama açıkçası şu an düşünmem gereken en son şey galiba. Bütün bu kalan 7 ayı sürekli kilo alacağım korkusuyla stresle yaşamak istemiyorum. Sonuçta öyle de böyle de alacağız, ve sonra da vereceğiz. Bir anne bebeğini her emzirdiğinde 500 kalori yakarmış. Belki de bu dönemde önemli olan, sağlıklı beslenmek. Et, balık, tavuk, sebze, meyve tüm bunları yemek zorundayız.Hepsine ayrı ayrı ihtiyacımız var şuan. Açıkçası ben hepsinden tüketmeye çalışıyorum gün içerisinde, kuru meyve, ceviz,fındık, bir gün et bir gün tavuk illa ki yiyorum. hafta da 1 balık mutlaka pişiriyorum.Öğlen yemeklerimde zeytinyağlı sebze yemeği yiyorum evde pişirip getiriyorum iş yerine.
Dışarıda ve iş yerine gelen yemek sanayi yemeklerine asla yanaşmıyorum. Zaten tuzla aram yoktu, hiç tuzsuz yapılsa yemek asla ilave etmem yemeğe. Bu arada zayıf kişilerin hamilelikte daha fazla kilo aldığı ve hamileliklerinin kısa zamanda belli olduğunu okumuştum bir yerde.
Kizlarrr kan tahlilim temiz cikti hamd olsun .
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canımm
Kızlar mrb ben ne yiyeceğimi bilemiyorum kan pıhtılaşmasından dolayı diyet uygulamak zorundayımKırmızı et, süt, yoğurt sınırlı; bulgur, balık, bezelye, kaşar, sarımsak, haşhaş ve tüm kuruyemişler tamamen yasak eee bir de bunların üstüne mide bulantısı kilo verdim resmen umarım bebeğim beslenebilir. Benim durumumda olan var mı aranızda acaba?
Korkma canım ilk 3 ayda bebek annenin depolarından besleniyor) çok tanıdığım vardı ilk 3-4 ayda sürekli istifra edip bişey yiyemeyen ama maşallah hepsi sağlıkla aldılar kucaklarına :))
Bende hafif bulantılar var ama iştahsızlık çok fenaa bende kg verdim ama korkulacak bi durum değilmiş merak etme yanii tabii doktorunlada irtibat halinde ol
Sağol canım inşallah öyle olur..Aslında benim asıl korkum bebeğimin yaşaması çünkü bu 5. hamileliğim 3 tanesinin kalbi durdu 1 tane de 7 yaşında oğlum var çok şükür:)
Kızlar mrb ben ne yiyeceğimi bilemiyorum kan pıhtılaşmasından dolayı diyet uygulamak zorundayımKırmızı et, süt, yoğurt sınırlı; bulgur, balık, bezelye, kaşar, sarımsak, haşhaş ve tüm kuruyemişler tamamen yasak eee bir de bunların üstüne mide bulantısı kilo verdim resmen umarım bebeğim beslenebilir. Benim durumumda olan var mı aranızda acaba?
Bu ilk 3 ay bebek beslenmesini ben pek çözemedim, benim 2 gün önceki kontrolümde bebeğin plesantası ve kordonu oluşmuş, artık sen ne yersen onu yiyecekler dedi doktorum ama 8+2 ydim daha.. Bilen birileri aydınlatabilir mi ki acaba :26:
Offf canım yaa ben çok az su içebiliyorum bulantıdanİdrarım sapsarı su içsem çıkarıyorum ne yapıcam ben yaaa Gerçi oğlumda da böyleydim şükür bişey olmadı ama onda 9 ay serum almıştım bunda serumluk değilim su içmem lazım dua edin bana ne olur...
kızlar ben ilk hamileliğimde 2 tüp lierac bitirdim hiç çatlamadımşimdi yine lieractan şaşmam bilginiz olsunnn
Canımcımm kaçıncı ayda başladın peki kullanmaya ?? ben hamile kalmadan öncede şimdide her duştan sonra bebe yağı sürerim vücuduma bununda faydası olurmu ki..gerçi ne yaparsak yapalım çatlayacağımız varsa olacak yapıcak bişey yokta barii önlemini alalım sonra neden yapmadık demeyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?