sagul canım inş . hepimiz aliriz bebşleri sagsaglim. ben hatirlamiyom desemm . hiç tarih tutmadim düzensiz bite korunuyom diye hiç hatirlamiyom o yüzden böyle tedirginimyaa . yârin bi olsa ama inş. 3 aylıktır
Canım benim 6+4 te 21960 çıkmıştı yani 3 aylık değildir daha
ben bu hcgh testini hiç yaptırmadım. direkt ultrasonla baş popo ölçtü doktor, hiç değer meğer yapmadı valla
Çok geçmiş olsun canım ama çok üzme kendini olur mu? Çünkü sağlıksız bebek tutunamazmış hep bunu getir aklına. Tekrar olur hiç merak etme Allah yardımcın olsun...
Çok geçmiş olsun arkadaşım, moralini yüksek tut, umarım doktorun düşen bebeklerin rahatsız bebek olma oranının ne kadar yüksek olduğunu söylemiştir. Güzel haberlerinle seni tekrar bekliyoruz.
Hadi ya o zaman senin adetinden baya bir geçmiştir doktora gittiğinde çünkü küçükken ultrasonda da görünmüyor o yüzden kan testi istiyorlar. Sen hiç kan vermedin mi ? Belki verdin doktor ekrandan bakmıştır sonuca..
Yok ayol, 6 haftalıkken farketmişim hamileliğimi, gittim baktık bıcırığa, 1 ay sonra da hepatit cart curt testine baktık, hcgh yok olmadıböylesi daha temiz, direkt bebişle el sallaştık süpriz oldu :)
kızlar beni listeden çıkarın..malesef bebiğm düşdü..
Kizlar su faceteki grubu bulamadim ben. Tam olarak adini yazarmisiniz
Salı günü kontrolüm, o test dediğiniz ultrasondan ölçülen ense kalınlığı falansa, evet bakılacak. Benim anne tarafım anomali konusunda ünlü, Allah göstermesin ama test mest yaptırıcam ne yapiyim en azından sonuçları bileyim.
Yaptırırsın bişey olmaz.
Ben haftaya dr a ikili test için gittiğimde nasipse 12 hafta olucaz o zaman dinletir sanırım kalbi değil mio saatten sonra zararı olmaz herhalde
kızlar beni listeden çıkarın..malesef bebiğm düşdü..
biri 9 biri 11
Nasıl.............9. haftada belli oluyor mu ki daha, bana 9. haftada doktor biri yaramaz erkeğe benziyor, biri uslu kıza benziyor demişti ama ben ciddiye almadım şakalaşıyoruz arada da, öyleyse hemen ciddiye alayım ben bunu.. Ama daha 10. haftalarda cinsiyetleri görünür hale gelmeye başlar yazıyor her yerde.. Çok kafam karıştı:44:
Sen hangi devlet hast. Gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?