2014 Kasım Anneleri

sagul canım inş . hepimiz aliriz bebşleri sagsaglim. ben hatirlamiyom desemm . hiç tarih tutmadim düzensiz bite korunuyom diye hiç hatirlamiyom o yüzden böyle tedirginimyaa . yârin bi olsa ama inş. 3 aylıktır

Anladım canım yarın netleşir hayırlısıyla merak etme. Allah nasip ettiyse korunsan da olacaksa oluyor işte:) Ne güzel yarın yaz mutlaka merak ederiz.

ben bu hcgh testini hiç yaptırmadım. direkt ultrasonla baş popo ölçtü doktor, hiç değer meğer yapmadı valla

Hadi ya o zaman senin adetinden baya bir geçmiştir doktora gittiğinde çünkü küçükken ultrasonda da görünmüyor o yüzden kan testi istiyorlar. Sen hiç kan vermedin mi ? Belki verdin doktor ekrandan bakmıştır sonuca..

Çok geçmiş olsun canım ama çok üzme kendini olur mu? Çünkü sağlıksız bebek tutunamazmış hep bunu getir aklına. Tekrar olur hiç merak etme Allah yardımcın olsun...

Çok geçmiş olsun arkadaşım, moralini yüksek tut, umarım doktorun düşen bebeklerin rahatsız bebek olma oranının ne kadar yüksek olduğunu söylemiştir. Güzel haberlerinle seni tekrar bekliyoruz.

sağolun kızlar...evt cnm dr dedi..sağlıksız gebelikler zaten düşermiş..
inşallah diğer ay arkanızdan sağlıklla gebe olup gelirim..

Yok ayol, 6 haftalıkken farketmişim hamileliğimi, gittim baktık bıcırığa, 1 ay sonra da hepatit cart curt testine baktık, hcgh yok olmadı böylesi daha temiz, direkt bebişle el sallaştık süpriz oldu :)

nasıl yaa 9. 11. haftalarda cinsiyet öğrenenler mi varmış, ben pazartesi doktoruma sordum, anlamak mümkün mü şu anda diye?4 boyutlu ultrasonla bakıyor ama bunun mümkün olmadığını söyledi. bence mutlaka bir tahmin vardır ama ne derece güvenilir bilmem:26:

hayırlısı olsun hakkımızda evlat bu yaa ne fark edere ne olursa

Yok ayol, 6 haftalıkken farketmişim hamileliğimi, gittim baktık bıcırığa, 1 ay sonra da hepatit cart curt testine baktık, hcgh yok olmadı böylesi daha temiz, direkt bebişle el sallaştık süpriz oldu :)

Ohh mis en güzeli valla:) Ben de pıhtılaşma olduğu için adet olacağım gün hemen kanda baktırdım çünkü hemen iğneye başlamam gerekiyordu. Ve iki gün arayla 5 kere falan baktırdım hep artış oluyor mu diye zor günlerdi şükür artık baktırmıyorum :))

Kızlar slm aranızda 11 haftalık olanlar var mı? Nasıl geçiyor hamileliğiniz

iPad 'den

Kizlar ben simdiden 2kilo aldim. Ilkinde 20ile bitirmistim. Sanirim buda oyle olcak. Doktor 13ten fazla alma dedi ama elimde degil.midem baya koto ve ekmek tost simit falan bastiriyo. Makarna pilavda oyle. Devamli bunnlari yiyince 2kilo aldim haliyle. Umarim bulantim gecince biraz dengeleyebilirim yediklerimi.

Kizlar su faceteki grubu bulamadim ben. Tam olarak adini yazarmisiniz

Arkadaşlar başka gruplardan bahsetmek yasak burada
bu yüzden topik birkaç gün ceza aldı herkes uyarıldı yoksa buradaki topik tamamen kapanacak
Lütfen kurallara dikkat edelim!....

Aynen canım ense kalınlığına bakacaklar, benimde cumartesi randevum heyecan dorukta cinsiyet belli olur belki diye

Ben haftaya dr a ikili test için gittiğimde nasipse 12 hafta olucaz o zaman dinletir sanırım kalbi değil mi o saatten sonra zararı olmaz herhalde

bende cumartesi 12 haftanın sonunda gidicem canım inş. dinletir doktorum bu sefer

kızlar beni listeden çıkarın..malesef bebiğm düşdü..

Canım çok üzüldüm moralini yüksek tut inş. en kısa zamanda sağlıklı hamilelik haberlerini bildirirsin bize

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..bende sat 30 ocak.yarın 11 haftalık olacağım inşallah.

Arkadaşlar Facebook ile ilgili açıklamayı ana sayfaya kırmızı yazı olarak ekledim
Lütfen okuyalım!....

slm kizlar nasilsiniz... Bugun okul cikisi biraz avm geziyim dedim oldum bittim yemin ederim.
Ahhh eski ben tozunu attirirdim valla simdi biraz ayakta fazla kaliyim belim resmen catliyor.

Bu arada cinsiyeti 9. Ve 10. Haftada ogrenmek pek mumkun degil sebebide cinsiyet organlarinin yani yumurtaliklarin overmi yoksa testismi olacagi ve organin gelisimi 10. Haftada basliyor. Bunu bicok yerden arastirabilirsiniz. Cok iddali haftalar olmus. 11. Haftada doktor gorebilirmis ama bicogu soylemeyi tercih etmiyor yanilma olursa diye en kesin sonuc 15. Haftada oluyomus. Kendi adima mayistan once zor diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Sen hangi devlet hast. Gidiyorsun

Canim ben simdilik numuneye gidiyorum. Hamile kalmadan oncede ayni doktora gidiyodum hamilelikten sonrada devam ettim. Hastane cok kalabalik ama doktor icin katlaniyorum. Bende gatayi dusunmustum (kayinpederim asker) ama yanliz gitmek gelmek oraya bana cok zor oldu. Ev taaa bi ucta ora baska bi ucta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…