- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Kızlar slm aranızda 11 haftalık olanlar var mı? Nasıl geçiyor hamileliğiniz
iPad 'den
slm kizlar nasilsiniz... Bugun okul cikisi biraz avm geziyim dedim oldum bittim yemin ederim.
Ahhh eski ben tozunu attirirdim valla simdi biraz ayakta fazla kaliyim belim resmen catliyor.
Bu arada cinsiyeti 9. Ve 10. Haftada ogrenmek pek mumkun degil sebebide cinsiyet organlarinin yani yumurtaliklarin overmi yoksa testismi olacagi ve organin gelisimi 10. Haftada basliyor. Bunu bicok yerden arastirabilirsiniz. Cok iddali haftalar olmus. 11. Haftada doktor gorebilirmis ama bicogu soylemeyi tercih etmiyor yanilma olursa diye en kesin sonuc 15. Haftada oluyomus. Kendi adima mayistan once zor diye dusunuyorum.
Bugün ikinci muayeneye gittim. doktor hanım pek iyiydi :) karından baktı. ilk doktorm haftamı söylememişti, bu doktor 8+3 olduğumu söyledi :) dopler olmadığından kalp atışı dinletemiyorum ama atım var dedi. çok mutluyum. musmutluyum.
💑💓
Ne guzelll mutlu ol tabiki icinde bur melek kanat cirpiyor. İnsallah her kontrolun boyle guzel gecer.
Canım son adet tarihinin ilk gününe göre hesap yapılıyor ama gebelik bazen bi kaç gün ileri yada bi kaç gün geri olabiliyor. Ultrasonun da ölçümüne bakıyorlar. Mesela benim normalde bugün 7+1 olmam lazım ama ultrason 6+5 ölçtu yani 3 gün geri ölçtu. Hamilelik ilerledikçe netlesiyor haftan tatlım.Bu yüzden bende Kasım annesi mi olucam aralık annesi mi belli değil:) inşaallah şu düşük tehlikemi atlatip ayağa kalksam yeter bana
Mesela senin bugün 7+2 olman lazım sat a göre. Ama ultrason küçük ölcmüş zamanla ultrason normal haftasına dönüyor bebek büyüdükçe. Etrafımda çok hamile var onlardan biliyorum bende.
slm kizlar nasilsiniz... Bugun okul cikisi biraz avm geziyim dedim oldum bittim yemin ederim.
Ahhh eski ben tozunu attirirdim valla simdi biraz ayakta fazla kaliyim belim resmen catliyor.
Bu arada cinsiyeti 9. Ve 10. Haftada ogrenmek pek mumkun degil sebebide cinsiyet organlarinin yani yumurtaliklarin overmi yoksa testismi olacagi ve organin gelisimi 10. Haftada basliyor. Bunu bicok yerden arastirabilirsiniz. Cok iddali haftalar olmus. 11. Haftada doktor gorebilirmis ama bicogu soylemeyi tercih etmiyor yanilma olursa diye en kesin sonuc 15. Haftada oluyomus. Kendi adima mayistan once zor diye dusunuyorum.
Hadi ya o zaman senin adetinden baya bir geçmiştir doktora gittiğinde çünkü küçükken ultrasonda da görünmüyor o yüzden kan testi istiyorlar. Sen hiç kan vermedin mi ? Belki verdin doktor ekrandan bakmıştır sonuca..
Canım son adet tarihinin ilk gününe göre hesap yapılıyor ama gebelik bazen bi kaç gün ileri yada bi kaç gün geri olabiliyor. Ultrasonun da ölçümüne bakıyorlar. Mesela benim normalde bugün 7+1 olmam lazım ama ultrason 6+5 ölçtu yani 3 gün geri ölçtu. Hamilelik ilerledikçe netlesiyor haftan tatlım.Bu yüzden bende Kasım annesi mi olucam aralık annesi mi belli değil:) inşaallah şu düşük tehlikemi atlatip ayağa kalksam yeter bana
Mesela senin bugün 7+2 olman lazım sat a göre. Ama ultrason küçük ölcmüş zamanla ultrason normal haftasına dönüyor bebek büyüdükçe. Etrafımda çok hamile var onlardan biliyorum bende.
Çok geçmiş olsun canım ama çok üzme kendini olur mu? Çünkü sağlıksız bebek tutunamazmış hep bunu getir aklına. Tekrar olur hiç merak etme Allah yardımcın olsun...
Kızlar ya benim son iki saattir başım fırfır dönüyor. Elimi kolumu kaldıracak mecalimde yok. Acaba beni progestan mı böyle yaptı? ama bir haftadır içiyorum yok tu şimdiye kadar böyle birşey. Yarın Dr. kontrolüm var, lekelenmelerim bitti çok şükür. Acaba bıraksam mı ilacı?
Başka bir sebebi olabilir mi ? bilen var mı?
Ben varm senden 1gun snraym cok iyiyim sukur uyku hali haric kamerali ve herdk izlenn bi yerde calismama ragmn uyuyup kaliyrm bise demiylar:)) agzm bos kalirsa kotulenyrm o yuzden evden bi kase dolu meyve tabagi getryrm hem faydalihem kilo almams oluyrm abur cuburla boyle gecyr gunlerim
Beta hcg hormonunun yüksek çıkma ihtimallerden biride ikiz yada üçüz gebelik lerde hızla artar miş ama adeti nı bilmemen den dolayı yorum yapamıyoruz inşallah bebegini görürsün bitanemsagul canım inş . hepimiz aliriz bebşleri sagsaglim. ben hatirlamiyom desemm . hiç tarih tutmadim düzensiz bite korunuyom diye hiç hatirlamiyom o yüzden böyle tedirginimyaa . yârin bi olsa ama inş. 3 aylıktır
Korkma canım Allah sabır versin sen eşin hayatta olun yine yaparsınız üzülmeBende kasım annesi olacaktım ama kısmet değilmiş bebeğimin kalp sesleri duyulmadı gelişmemiş de
di dr. Cuma günü küretaj olcam hem üzülüyo hem korkuyorum
Ben 10+5 im ikili test için randevu verdi mi dr un.cinsiyet için tahmin yaptı mı?
iPad 'den
Kızlar ya benim son iki saattir başım fırfır dönüyor. Elimi kolumu kaldıracak mecalimde yok. Acaba beni progestan mı böyle yaptı? ama bir haftadır içiyorum yok tu şimdiye kadar böyle birşey. Yarın Dr. kontrolüm var, lekelenmelerim bitti çok şükür. Acaba bıraksam mı ilacı?
Başka bir sebebi olabilir mi ? bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?