2014 Kasım Anneleri

Kızlar slm aranızda 11 haftalık olanlar var mı? Nasıl geçiyor hamileliğiniz

iPad 'den

Ben varm senden 1gun snraym cok iyiyim sukur uyku hali haric kamerali ve herdk izlenn bi yerde calismama ragmn uyuyup kaliyrm bise demiylar:)) agzm bos kalirsa kotulenyrm o yuzden evden bi kase dolu meyve tabagi getryrm hem faydalihem kilo almams oluyrm abur cuburla boyle gecyr gunlerim

Ben de öyle biliyorum canım, 16. hafta dedi doktor ama baksana 9. haftada görmüşler ve ultrasona göre diğer arkadaşlar da teyit etmişler, bakalım ilerleyen günlerde doğru çıkarsa yanılan biz oluruz birşey olmaz..:26:

Bugün ikinci muayeneye gittim. doktor hanım pek iyiydi :) karından baktı. ilk doktorm haftamı söylememişti, bu doktor 8+3 olduğumu söyledi :) dopler olmadığından kalp atışı dinletemiyorum ama atım var dedi. çok mutluyum. musmutluyum.

💑💓

Ne guzelll mutlu ol tabiki icinde bur melek kanat cirpiyor. İnsallah her kontrolun boyle guzel gecer.

cvp için saol cnm,inş.düşük tehlikeni bi an önce atlatırsn ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınsnn de son adetininin ilk gunu 22.02.2014 sanırım çünkü tahmını doğum tarıhımız aynı :)) sağlıcakla kal..

Canım cinsiyet 6.haftada oluşmaya başlıyor.Yani testis yada yyumurtalık olarak.Ve ddoktorlar 5.haftadan itibaren cinsiyetleri biliyorlar bebeğin duruşundan ve boy ölçüsünden falan. Ama maalesef vicdansiz o kadar kişi var ki sırf cinsiyeti yüzünden aldırıyorlarmış bu yüzden doktorlar bebek daha çok büyüyene kadar soylemiyorlar hatta soylemeleri yasakmış.benim çocukluk arkadaşım Jinekolog o söylemişti bana. Annemde hatta geçen sordu cinsiyetini öğrenmedin mi daha.ben abine 7 haftalikken doktor söylemişti dedi.

benim de hiç bakılmadı bu değere 4 haftalıkken keseyi görünce hamilesin demişti.

ben de kendimi 7+6 falan biliyordm ama dr 8+3 dedi. şmdi bakıyorm takvimden ben sat den önce hamile kalmışım :O garip değil mi? üstüne mi gördüm acabaa yeaa

💑💓

Çok geçmiş olsun canım ama çok üzme kendini olur mu? Çünkü sağlıksız bebek tutunamazmış hep bunu getir aklına. Tekrar olur hiç merak etme Allah yardımcın olsun...

canm öncelikle geçmiş olsun..3ay önce bende düşük yaptım..trombofili panelime baktırdım vee pıhtılaşma çıktı..iğne oluyorum şimdi..kesinlikle sende baktır..bi daha yaşama aynı acıyı...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kasım annesi olacaktım ama kısmet değilmiş bebeğimin kalp sesleri duyulmadı gelişmemiş de
di dr. Cuma günü küretaj olcam hem üzülüyo hem korkuyorum

Ben lekelenme bitince bırakmıştım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 10+5 im ikili test için randevu verdi mi dr un.cinsiyet için tahmin yaptı mı?

iPad 'den

sagul canım inş . hepimiz aliriz bebşleri sagsaglim. ben hatirlamiyom desemm . hiç tarih tutmadim düzensiz bite korunuyom diye hiç hatirlamiyom o yüzden böyle tedirginimyaa . yârin bi olsa ama inş. 3 aylıktır
Beta hcg hormonunun yüksek çıkma ihtimallerden biride ikiz yada üçüz gebelik lerde hızla artar miş ama adeti nı bilmemen den dolayı yorum yapamıyoruz inşallah bebegini görürsün bitanem
Bende kasım annesi olacaktım ama kısmet değilmiş bebeğimin kalp sesleri duyulmadı gelişmemiş de
di dr. Cuma günü küretaj olcam hem üzülüyo hem korkuyorum
Korkma canım Allah sabır versin sen eşin hayatta olun yine yaparsınız üzülme

Canim progestani üç gun kullandim ve dunyam 145km hizla döndüğü icin biraktim kullanamadim berbat bi ilaç ise gidip gelirken bir yere yuvarlanmaktan cok korktum.simdi crinonin diye bi jel verdi onu kullanıyorum. Eger progestan a devam et derse doktorun jel olanını iste yazdir bu daha kullanisli.Optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…