2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar ben 2 li test için yarın öğleden sonra çağırıldım aç olmak gerekir mi?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum keyifler nasıl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben lekelenme bitince bırakmıştım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saolun kızlar,

Bugün Öğlen randevum var Dr. a gideceğim. Bakalım ne diyecek. İnşallah herşey yolundadır. Sorun yoksa bıraktırır heralde :)

Birde merak ediyorum miniğim büyümüş mü acaba ?

arkadaşlar ben 2 li test için yarın öğleden sonra çağırıldım aç olmak gerekir mi?

Tatlım günaydınnn ben aç olmak gerekmiyor diye biliyorum çünkü ultrasonda bebekle ilgili ölçüm yapacak dr ve ardından seni kana gönderecek kanda hormon bakılacak o yüzden gerek yok

Tatlım günaydınnn ben aç olmak gerekmiyor diye biliyorum çünkü ultrasonda bebekle ilgili ölçüm yapacak dr ve ardından seni kana gönderecek kanda hormon bakılacak o yüzden gerek yok

Bende öyle biliyorum ablam aklıma soktu ben aç gittim diye bi an tereddüt ettim :44: hemşireyim ben bide 5 yıl kadın doğumda çalıştım bu gebelik beni bi tuhaf yaptı

Son düzenleme:
Bende öyle biliyorum ablam aklıma soktu ben aç gittim diye bi an tereddüt ettim :44: hemşireyim ben bide 5 yıl kadın doğumda çalıştım bu gebelik beni bi tuhaf yaptı

Aç olması gerekse doktor söylerdi, ama hafif çişli olmak iyi oluyo, çişim var dediğimde beni muayeneden sonra diye tutmuşlardı :) Dün bebişimin resmine baktım oy yawrum benim geçen ay nede küçükmüş, şimdi kocaman olmuştur :)

anne adayları merhaba size bir sorum olacak ishal durumu olan var mı benim bugün başladı bebeğe zararı olur mu acaba?

merhaba kızlar nasılsınız.
ne zamandır giriyorum ama hiç yazmadım böle keyfim yok uykum çok mide bulantılarım derken hiç bişi yapmaktan sevk alamıorum ondan da yazmadım heralde ne var ne yok kızlarr.

anne adayları merhaba size bir sorum olacak ishal durumu olan var mı benim bugün başladı bebeğe zararı olur mu acaba?

canım ishalim diye sakın suyu kesme bol su iç..
muz ve haşlama patates yemeye çalış..
düzelir inşallah...
kabız olmak sıkıntı, ishalde 2 günden fazla sürmezse sıkıntı olmaz...

Kızlar herkese merhaba...
ben bugün doktora gittim...
9+0 ım bugün...8+6 çıktı...daha önce gittiğimde de 1 gün daha fazla çıkmıştı bu bir iki gün sorun değilde esas başka bir mevzu oldu...
TEK KESEDE İKİ BEBİŞİM VARMIŞ...
tek yumurta ikizi mi diye sordum tek kesedeler dedi..
kalp atışlarını dinledik çok şükür..ense kalınlıklarını ölçtü sıkıntı yok dedi..
2 hafta sonra ikili test için çağırdı...
yanlız nette okuduğuma göre tek kese denip diğer haftalarda iki kese olduğu anlaşılabiliyomuş..
sanırım şu anda çok küçük oldukları için ayırt edilemiyorda olabilir...
İKİZ ANNELERİ NEREDESİNİZ BAKALIM??????????

Cnm dr bana özellikle tok gel dedi uzun sürüyo dedi.

iPad 'den

zaten çiş olayında sıkıntı yok mesanem hep dolu Allah nazarlardan korusun bebeklerimizi inşallah hayırlısıyla tamamlarız şu dönemi

Merhaba kızlar ekim annelerinde yazmıştım ama ekim sonu olduğu için bu başlıkta benim haftama daha yakın kişiler çoğunluktaymış. Bunu görünce bir mutlu oldum.

Merhaba kızlar ekim annelerinde yazmıştım ama ekim sonu olduğu için bu başlıkta benim haftama daha yakın kişiler çoğunluktaymış. Bunu görünce bir mutlu oldum.

Hoş geldin, bende 26 ekim annesi olucam ama kasıma yakın hissettim kendimi burdayım :) Hayırlı olsun.

Ben bu habere çookkk sevindim yawuuu çifter çifter ohhh

hahaha aynen tuvaletten çıkamıyorum bende

Ben 10 gündür sabaha karşı uyanmıyorum çişim artık daha az zıplatıyo beni :) ama aşağıda yazan günlük takvim bilgisine göre enfeksiyon olmaması için sık sık çişe çıkmak gerekiyormuş. :) Tutmayın kızlar, salın gitsin.

Arkadaşlar ben de Kasım annesiyim kontrol amaçlı yapılan testlerde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı yükselmeye de devam ediyor bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum Allah kimsenin başına vermesin ne olacağını bile bilmiyorum

Bizim kattaki tuvalet arızalı aşağılara in çık bacaklarım kas yaptı zaten evde de sağolsun ben ne zaman uyansam kedimde geliyor beni bekliyor onunda uykuları kaçtı

Arkadaşlar slm,

Doktordan geldim..
Bebişim iyi çok şükür çok sevindim. Kalp atışını çok net duydum bu sefer..
Kanamalarım bitti Dr. sadece ilaçlara devam dedi.
Hala 1 hafta geriden geliyoruz. 7+6 olması gerekirken 6+6 yız.

Ama ben bir sonraki randevunun ne zaman olacağını sormyı unuttum. Dr da bişe söylemedi? Ne zaman gitmeliyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…