Ben lekelenme bitince bırakmıştım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim progestani üç gun kullandim ve dunyam 145km hizla döndüğü icin biraktim kullanamadim berbat bi ilaç ise gidip gelirken bir yere yuvarlanmaktan cok korktum.simdi crinonin diye bi jel verdi onu kullanıyorum. Eger progestan a devam et derse doktorun jel olanını iste yazdir bu daha kullanisli.Optum
arkadaşlar ben 2 li test için yarın öğleden sonra çağırıldım aç olmak gerekir mi?
Tatlım günaydınnnben aç olmak gerekmiyor diye biliyorum çünkü ultrasonda bebekle ilgili ölçüm yapacak dr ve ardından seni kana gönderecek kanda hormon bakılacak o yüzden gerek yok
Bende öyle biliyorum ablam aklıma soktu ben aç gittim diye bi an tereddüt ettim :44: hemşireyim ben bide 5 yıl kadın doğumda çalıştım bu gebelik beni bi tuhaf yaptı
anne adayları merhaba size bir sorum olacak ishal durumu olan var mı benim bugün başladı bebeğe zararı olur mu acaba?
Bende 10+2 hadi beraber doğururuz inşallah bana 12. hafta da gel dedi tam gün vermedi size
Tatlım günaydınnnben aç olmak gerekmiyor diye biliyorum çünkü ultrasonda bebekle ilgili ölçüm yapacak dr ve ardından seni kana gönderecek kanda hormon bakılacak o yüzden gerek yok
Aç olması gerekse doktor söylerdi, ama hafif çişli olmak iyi oluyo, çişim var dediğimde beni muayeneden sonra diye tutmuşlardı :) Dün bebişimin resmine baktım oy yawrum benim geçen ay nede küçükmüş, şimdi kocaman olmuştur :)
Merhaba kızlar ekim annelerinde yazmıştım ama ekim sonu olduğu için bu başlıkta benim haftama daha yakın kişiler çoğunluktaymış. Bunu görünce bir mutlu oldum.
Ben bu habere çookkk sevindim yawuuuKızlar herkese merhaba...
ben bugün doktora gittim...
9+0 ım bugün...8+6 çıktı...daha önce gittiğimde de 1 gün daha fazla çıkmıştı bu bir iki gün sorun değilde esas başka bir mevzu oldu...
TEK KESEDE İKİ BEBİŞİM VARMIŞ...
tek yumurta ikizi mi diye sordum tek kesedeler dedi..
kalp atışlarını dinledik çok şükür..ense kalınlıklarını ölçtü sıkıntı yok dedi..
2 hafta sonra ikili test için çağırdı...
yanlız nette okuduğuma göre tek kese denip diğer haftalarda iki kese olduğu anlaşılabiliyomuş..
sanırım şu anda çok küçük oldukları için ayırt edilemiyorda olabilir...
İKİZ ANNELERİ NEREDESİNİZ BAKALIM??????????
zaten çiş olayında sıkıntı yok mesanem hep doluAllah nazarlardan korusun bebeklerimizi inşallah hayırlısıyla tamamlarız şu dönemi
hahaha aynen tuvaletten çıkamıyorum bende
Ben 10 gündür sabaha karşı uyanmıyorum çişim artık daha az zıplatıyo beni :) ama aşağıda yazan günlük takvim bilgisine göre enfeksiyon olmaması için sık sık çişe çıkmak gerekiyormuş. :) Tutmayın kızlar, salın gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?