- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Arkadaşlar slm,
Doktordan geldim..
Bebişim iyi çok şükür çok sevindim. Kalp atışını çok net duydum bu sefer..
Kanamalarım bitti Dr. sadece ilaçlara devam dedi.
Hala 1 hafta geriden geliyoruz. 7+6 olması gerekirken 6+6 yız.
Ama ben bir sonraki randevunun ne zaman olacağını sormyı unuttum. Dr da bişe söylemedi? Ne zaman gitmeliyim sizce?
Ben 10 gündür sabaha karşı uyanmıyorum çişim artık daha az zıplatıyo beni :) ama aşağıda yazan günlük takvim bilgisine göre enfeksiyon olmaması için sık sık çişe çıkmak gerekiyormuş. :) Tutmayın kızlar, salın gitsin.
Ayyy kızlar Ekim anneleri bebeklerinin pıt pıt tekmelerini hissetmeye başlamışlar inceden. Ayy darısı başımıza, anneye tekme atılır mı vay eşşek sıpaları
Telefon açıp randevu almalısın şekercim, 1 ay sonraya verebilir. Bende 1 hafta geç yumurtlayanlardanım, sorun yok. Her zaman geç regl olurdum zaten şaşırmadım :)
Kızlar herkese merhaba...
ben bugün doktora gittim...
9+0 ım bugün...8+6 çıktı...daha önce gittiğimde de 1 gün daha fazla çıkmıştı bu bir iki gün sorun değilde esas başka bir mevzu oldu...
TEK KESEDE İKİ BEBİŞİM VARMIŞ...
tek yumurta ikizi mi diye sordum tek kesedeler dedi..
kalp atışlarını dinledik çok şükür..ense kalınlıklarını ölçtü sıkıntı yok dedi..
2 hafta sonra ikili test için çağırdı...
yanlız nette okuduğuma göre tek kese denip diğer haftalarda iki kese olduğu anlaşılabiliyomuş..
sanırım şu anda çok küçük oldukları için ayırt edilemiyorda olabilir...
İKİZ ANNELERİ NEREDESİNİZ BAKALIM??????????
anammmm erken değilmi hissetmeleri için...
ben çok zayıf değilim ya sanırım geç hissedicem...
yap dokusu az olanlar daha erken hissediyomuş..
zeyy88 ikizmi geliyorrrr ?? ay nasıl bir şoktur bu varmıydı ailede ikiz ? hayırlı uğurlu olsun:)
Zeyy88 süper yaaa
evet benimde gece tuvalet için uyanmalarım 4-5 gündür yok...
ama uyku sorunum başladı geceleri rahat uyuyamıyorum...
Arkadaşlar slm,
Doktordan geldim..
Bebişim iyi çok şükür çok sevindim. Kalp atışını çok net duydum bu sefer..
Kanamalarım bitti Dr. sadece ilaçlara devam dedi.
Hala 1 hafta geriden geliyoruz. 7+6 olması gerekirken 6+6 yız.
Ama ben bir sonraki randevunun ne zaman olacağını sormyı unuttum. Dr da bişe söylemedi? Ne zaman gitmeliyim sizce?
oyyy maaşallah nasıl güzel bir haber bu :) tebrikler canım isteyen herkese nasip etsin allahımKızlar herkese merhaba...
9+0 ım bugün...8+6 çıktı...daha önce gittiğimde de 1 gün daha fazla çıkmıştı bu bir iki gün sorun değilde esas başka bir mevzu oldu...
kalp atışlarını dinledik çok şükür..ense kalınlıklarını ölçtü sıkıntı yok dedi..
yanlız nette okuduğuma göre tek kese denip diğer haftalarda iki kese olduğu anlaşılabiliyomuş..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy çok sevindimmm yaa nasıl şanslı bi annesinnn çok çok tebrik ederimm canı gönüldennnn
benimde kızım var ama buda ikiz olsun çokk isterdimm açıkçası.etrafımız cıvıl cıvıl olsunnn inşallahhh
sağlıkla inşallahhh tatlımmm çok ama çok sevindimmm
Kızlar herkese merhaba...
ilk usg görüntüsü nasıldı ya merak ettim varmı acaba koyabilir misinnn ben hala şüphelerdeyimde belki bi umut
anammmm erken değilmi hissetmeleri için...
ben çok zayıf değilim ya sanırım geç hissedicem...
yap dokusu az olanlar daha erken hissediyomuş..
zannetmiyom bence hissederiz, bende pek zayıf sayılmamhele sen zaten hepimizden erken hissedersin çifte mutluluk sahibi :):13:
oyy oyy bugun 11. Haftamiza girdik ama hala yerli yersiz herseye aglamalarim beni benden aliyor. Nefret ettim kendimden. Sizdede varmi bu sacma sapan aglak haller
Merhaba kızlar hayırlısıyla kızımız olacak. Isim konusunda kararsız kaldık.
1. Hena
2. Iris
Hangisi kulağa hoş geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?