- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Merhaba kızlar hayırlısıyla kızımız olacak. Isim konusunda kararsız kaldık.
1. Hena
2. Iris
Hangisi kulağa hoş geliyor?
hena kına gecesini çağrıştırdı direk. illa ikisi arasında seçim yapılacaksa iris daha hoş
İris, kızım olsa benimde koyabileceğim isim. Latincesi İris olan bitkinin türkçesi de Süsen dir aynı zamanda.
Sonunda irisi beğenen birilerini buldum :)) cok teşekkür ederimmmmm
Sonunda irisi beğenen birilerini buldum :)) cok teşekkür ederimmmmm
beğendim demedim canım, ben asla koymam . . hena dan daha iyi dedim.
İki isimde yabancı kökenli, İris diye Alman bi tanıdığım vardı, kadın çok güçlü bir karakterdi feci pozitif insancıl harika bi kadındı. Ondan da etkilenerek İris isminin türkçeye en uygun bitki adı olduğunu düşünüyorum. Bence çok güzel olur :)
Yabancı kökenli olduğunu bilmiyordum canım karakterler onemli tabi. Ismin cocugun üzerinde ki etkilerine gercekten inanıyorum. Bide gözbebeği demek ya öyüzden iris sıcak geldi bana :)
İris latince, hena da yabancı ama ne olduğunu bilmiyorum, isimler kesinlikle karakteri etkiliyo arkadaşım. Ben tam ismimin kızıyım, dedelerin babanelerin isimleri koyuluyo bebelere, kaldıramayabiliyo bebekler zor hayatları olabiliyo. Mümkünse hafif isimler koyulsa daha iyi olur. Eşimin 6 yaşında adını değiştirmişler sürekli hastanelik olduğu için. Değiştikten sonra hastalık kesilmiş
Huu bak bu cok daha ilginçmiş. Senin ismin ne :) iris hafifmi sence? Ya bana hena cok ilginç geliyor acıkcası ama herkes tutturmuş hena hena diye, aslında daha bi sürü isim vardı. Tilya, sare, selay, tusem, simre, belis, ilay dı. Hepsi değişik isimler ama herkes hena dedi. Bende iris diyorum bakalım ne çıkcak :)) ayy seninle konuşmak cok güzel geldi bana
Huu bak bu cok daha ilginçmiş. Senin ismin ne :) iris hafifmi sence? Ya bana hena cok ilginç geliyor acıkcası ama herkes tutturmuş hena hena diye, aslında daha bi sürü isim vardı. Tilya, sare, selay, tusem, simre, belis, ilay dı. Hepsi değişik isimler ama herkes hena dedi. Bende iris diyorum bakalım ne çıkcak :)) ayy seninle konuşmak cok güzel geldi bana
İris güzel isim, bende eski isimler yerine daha farklı az duyulmuş bir isim düşünüyorum. Önce cinsiyeti öğreneyim tabi bakacam.
Özelden sana bişiyler yazıcam bekle :)
anammmm erken değilmi hissetmeleri için...
ben çok zayıf değilim ya sanırım geç hissedicem...
yap dokusu az olanlar daha erken hissediyomuş..
1 ay sonra tatlım
ben en son 6+2 de gitmiştim şimdi bu cumartesi gidicem 11 haftalıkken
Canım onunla hiç alakası yok. Genelde 20. haftadan itibaren hissediliyor zaten dışardan değil içinde hissediyorsun bambaşka bişe o duygu. Yağ tabakalarının içinde ve arasında bir o yana bir bu yana kayan bir balık gibi :)
Balık tabirine bayıldım, sonradan tekmeler acıtacak dimi 8-9. aylarda? :26:
canım ishalim diye sakın suyu kesme bol su iç..
muz ve haşlama patates yemeye çalış..
düzelir inşallah...
kabız olmak sıkıntı, ishalde 2 günden fazla sürmezse sıkıntı olmaz...
anne adayları merhaba size bir sorum olacak ishal durumu olan var mı benim bugün başladı bebeğe zararı olur mu acaba?
Tabiki atacak hatta o kadar bekletmeyecek merak etme :) 6 aydan itibaren falan tekme atacak kadar güçleniyorlar.
8. 9. ayda başı nerde poposu nerde biliyorsun. dizini dirseğini falan ya bağırsağına ya midene dayıyo anlıyorsun, canını bile yakıyor senin. Her dönüşünü hareketini birebir hissediyorsun. Ben poposunu severdim karnımdayken, pıt pıt vururdum şimdi 4,5 yaşında uyuturken bazen hala pıt pıt vuruyorum poposuna hoşuna gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?