2014 Kasım Anneleri

Selam bende 8 haftalıgım tüp bebekle oldu arkadasım.o cinsel istek bende de oluyor)ama riske atmk istemiyorum acıkcası)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keske cinsel istek bende de olsa. Bende de am tersi murhis bi isteksizlik. Aramiz geriliyo esimle. Hic mi hic iste yok.

Gecmis olsun canim kalbinle ilgili ne gibi bir problem var acaba.bende de panik ataga bagli ekstrasistoller oluyoda

Gecmis olsun canim kalbinle ilgili ne gibi bir problem var acaba.bende de panik ataga bagli ekstrasistoller oluyoda

Kalpte aort yetmezliği yani bir damarda pıhtılaşma ve romatizmal kalp kapaklarinda genişleme var. Çok geçmiş olsun sana da canım inşaallah rahatsızlıklarımiz bebişlerimizden uzak olur..

Kalpte aort yetmezliği yani bir damarda pıhtılaşma ve romatizmal kalp kapaklarinda genişleme var. Çok geçmiş olsun sana da canım inşaallah rahatsızlıklarımiz bebişlerimizden uzak olur..
gecmis olsun cok canim ya.seni cok iyi anlayabiliyorum gercekten dikkat et kendine cok yorma gerekiyosa yat dinlen.birde bilmiyorum sana faydasi olurmu ama armut kalp ritmini duzenliyormus ve carpintiya iyi geliyormus ben hergun yemege calisiyorum gercekten faydasini gordum.ama tabi senin durumun farkli ne kaadar iyi gelir bilemem.aminn Rabbim kuzucuklarimiza saglik sihat uzun omur versin

yaa kızlar okuduktan sonra aklıma takıldı benim de doktorum 12+5 te çağırdı ikili test için, 13. haftanın sonları oluyor, geç mi bu? acaba yarın arayıp daha erken gelmek için konuşsam mı, çok fazla doktorun işine de karışmak istemiyorum ama sanki o arada cinsiyeti de söyleyebilmek için biraz geç istedi gibi, tabii bu benim yorumum!? ne dersiniz sizler ne zaman gidiyorsunuz?

Canım ikili test 11-14 hafta arası oluyor bir sıkıntı olmaz kendine vesvese verme bende 13. Haftada gidicem.doktora sor istersen tabi yinede yanlış yönlendirmiş olmayım seni.

Canim ben sali gunu gidiyorum teste 11+5 oluyorum. Benim gittigim doktor en gec 13. Haftada yapilmali demisti. Ama herkesin doktoru anladigim kadariyla farkli goruslerde. Bence sen doktoruna guven kafani cok karistirma. En azindan ben oyle yapiyorum.

Son düzenleme:
Canım ikili test 11-14 hafta arası oluyor bir sıkıntı olmaz kendine vesvese verme bende 13. Haftada gidicem.doktora sor istersen tabi yinede yanlış yönlendirmiş olmayım seni.

sağ olun arkadaşlar, haklısınız, bu şekilde düşünmenin bir anlamı yok!şimdi bayaa okudum internetten 12. ve 13. haftalar en iyi sonuç alınır diyor, hatta 14 te bile yapılabiliyormuş. inşallah hepimizin test sonuçları olumlu çıkar, allahım bizleri ve yavrularımızı korusun.

arkadaşlar ben 5. haftada lekelenmem olduğu için progestana başladım.baş dönmesi yaptığı için dr aç karnına alırsan ilacı daha az yan etki eder dedi ama 10 gündür midemden kıvranıyorum. ilaçtan mı hamilelikten mi bilemedim ama çok kötüyüm. sürekli kazınan ağrıyan bulanan bir mide düşünün. durmadan birşeyler yeme ihtiyacı doğuruyor ama 5 dk sonra yine aynı. böyle yan etkisini gören var mı progestanın. varsa nasıl başettiniz lütfen bi akıl veriiiiiiiiiiiiiiin

canim doktoruna sorupta fitil olarak kullansana daha rahat edersinen azindan sekerin dusmez miden agrimaz direk alttan emilim olucagi icin daha az yan etki ama cabuk etki olur.ben gunde 3 kere fitil olarak kullaniyorum kokusu disinda cok rahatim

amin inşallah sağlıkla gelirler dünyaya. İkili testi ben de yaptıracağım ama bazı kişilerin zorunluymuş gibi göstermelerini anlayamıyorum.

Mrb arkadaslar 8+4gunluk hamileyim cok zor geciyor bulantim cok fazla takip edemiyorum sizleri hastayim resmen serum aliyorum fayda etmiyor.dr zofran kullan dedi kullanan var mi aradizda

Drum progestani kesti dun dayanamadim kizimda 10.haftaya kadar zor kullanmistim zaten.

kizlar 8 haftalik hamileyim 6+3 de kalp atisi dinledim sukur ama ilk gunden beri goguslerim cok sizliyodu dokunamiyodum ama bugun hic acima yok dolgunlkta yok korkmaya basladm sizlerde nasl yrn sabahtan doktora gidicem bulantim hic olmadi zaten off umarim jotu bisey yoktur

Canım hiç endişelenme bende aynı şeyleri yaşadım hatta hiç midem bulanmıyor derken 10.haftada bulanmaya başladı,bazı arkadaşlar kadar kötü değil ama yinede hissedilir bir şekilde bulanıyor ara ara.göğüslerimde bi acıyor bi geçiyor,yarın doktordan sonra rahatlatsın ama bence endişe etme normal galiba böyle gelip gitmesi belirtilerin.

canim doktoruna sorupta fitil olarak kullansana daha rahat edersinen azindan sekerin dusmez miden agrimaz direk alttan emilim olucagi icin daha az yan etki ama cabuk etki olur.ben gunde 3 kere fitil olarak kullaniyorum kokusu disinda cok rahatim

Bende kullanıyorum fitili ama gerçekten kokusu kötü.iğrendim artık ya😔12.haftamız bitmede kurtulsak

Progestanı hap olarak mı alıyorsun? Bana fitil olarak kullan demişti doktor o şekilde daha az yan etki yapıyor sanırım, ama yine de lekelenme biter bitmez bıraktım ben doktora sormadım bile, lekelenme olursa başlayacaktım tekrar ama çok şükür bir daha olmadı. Bir hafta kullandım sadece 5. Haftamda.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanırım normal bende de aynı şekilde göğüslerimdeki hassasiyet ve dolgunluk azaldı, bende diğer belirtilere bakarak teselli ediyorum kendimi, bulantım sabahları oluyor, birde tam 9. Haftanın başlangıcına tekabül eden burun kanaması var hafiften, netten baktım bu haftada normalmiş, Allah korusun aklınıza kötü birşey getirmeyin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…