bayanlar bişey sorucam öncelikle hepinize hayırlı olsun.Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin.
sizden sümüksü akıntı geliyo mu arada. bide özel olacak ama benim cinsel isteğim arttı normal mi acaba. genelde azalıyo diye duydum ben
bu arada 12+1 günlük hamileyim(tüp bebek gebeliği)
Herkese iyi pazarlar güzel Anneler..
Ben hamilelik boyunca napicam bilmiyorum. Bulantım falan olmadı çok şükür iyi geçiriyorum derken kalbimin çarpıntisi kesilmek bilmiyor. Kalbimde rahatsızlık var o yüzden hamilelik hormonları zamanla daha çok yükseldikçe kalbime vuruyor. Doktorum dikkatli olmamı ve yediklerime dikkat etmemi söyledi önümüzdeki hafta kalp doktoruma da gidicem. Ama hamilelik boyunca kalp sıkıntımı yaşayacakmışım(( inanın çok zor oluyor elim ayağım kesiliyor çalışırken bile zorlanıyorum
Gecmis olsun canim kalbinle ilgili ne gibi bir problem var acaba.bende de panik ataga bagli ekstrasistoller oluyoda
gecmis olsun cok canim ya.seni cok iyi anlayabiliyorum gercekten dikkat et kendine cok yorma gerekiyosa yat dinlen.birde bilmiyorum sana faydasi olurmu ama armut kalp ritmini duzenliyormus ve carpintiya iyi geliyormus ben hergun yemege calisiyorum gercekten faydasini gordum.ama tabi senin durumun farkli ne kaadar iyi gelir bilemem.aminn Rabbim kuzucuklarimiza saglik sihat uzun omur versinKalpte aort yetmezliği yani bir damarda pıhtılaşma ve romatizmal kalp kapaklarinda genişleme var. Çok geçmiş olsun sana da canım inşaallah rahatsızlıklarımiz bebişlerimizden uzak olur..
yaa kızlar okuduktan sonra aklıma takıldı benim de doktorum 12+5 te çağırdı ikili test için, 13. haftanın sonları oluyor, geç mi bu? acaba yarın arayıp daha erken gelmek için konuşsam mı, çok fazla doktorun işine de karışmak istemiyorum ama sanki o arada cinsiyeti de söyleyebilmek için biraz geç istedi gibi, tabii bu benim yorumum!? ne dersiniz sizler ne zaman gidiyorsunuz?
yaa kızlar okuduktan sonra aklıma takıldı benim de doktorum 12+5 te çağırdı ikili test için, 13. haftanın sonları oluyor, geç mi bu? acaba yarın arayıp daha erken gelmek için konuşsam mı, çok fazla doktorun işine de karışmak istemiyorum ama sanki o arada cinsiyeti de söyleyebilmek için biraz geç istedi gibi, tabii bu benim yorumum!? ne dersiniz sizler ne zaman gidiyorsunuz?
Canım ikili test 11-14 hafta arası oluyor bir sıkıntı olmaz kendine vesvese verme bende 13. Haftada gidicem.doktora sor istersen tabi yinede yanlış yönlendirmiş olmayım seni.
Canim ben sali gunu gidiyorum teste 11+5 oluyorum. Benim gittigim doktor en gec 13. Haftada yapilmali demisti. Ama herkesin doktoru anladigim kadariyla farkli goruslerde. Bence sen doktoruna guven kafani cok karistirma. En azindan ben oyle yapiyorum.
canim doktoruna sorupta fitil olarak kullansana daha rahat edersinen azindan sekerin dusmez miden agrimaz direk alttan emilim olucagi icin daha az yan etki ama cabuk etki olur.ben gunde 3 kere fitil olarak kullaniyorum kokusu disinda cok rahatimarkadaşlar ben 5. haftada lekelenmem olduğu için progestana başladım.baş dönmesi yaptığı için dr aç karnına alırsan ilacı daha az yan etki eder dedi ama 10 gündür midemden kıvranıyorum. ilaçtan mı hamilelikten mi bilemedim ama çok kötüyüm. sürekli kazınan ağrıyan bulanan bir mide düşünün. durmadan birşeyler yeme ihtiyacı doğuruyor ama 5 dk sonra yine aynı. böyle yan etkisini gören var mı progestanın. varsa nasıl başettiniz lütfen bi akıl veriiiiiiiiiiiiiiin
hmmm hemşire öyle bi konuştu ki sanki mecburmuş gibi hoş ben yaptırcam testi de üçlüyü bilmiyorum sadece bilgilenmek için sonuç ne olursa olsun başımla beraber evladım Rabbim sağlık sıhhat versin hayırla gelsin evlatlarımız
arkadaşlar ben 5. haftada lekelenmem olduğu için progestana başladım.baş dönmesi yaptığı için dr aç karnına alırsan ilacı daha az yan etki eder dedi ama 10 gündür midemden kıvranıyorum. ilaçtan mı hamilelikten mi bilemedim ama çok kötüyüm. sürekli kazınan ağrıyan bulanan bir mide düşünün. durmadan birşeyler yeme ihtiyacı doğuruyor ama 5 dk sonra yine aynı. böyle yan etkisini gören var mı progestanın. varsa nasıl başettiniz lütfen bi akıl veriiiiiiiiiiiiiiin
kizlar 8 haftalik hamileyim 6+3 de kalp atisi dinledim sukur ama ilk gunden beri goguslerim cok sizliyodu dokunamiyodum ama bugun hic acima yok dolgunlkta yok korkmaya basladm sizlerde nasl yrn sabahtan doktora gidicem bulantim hic olmadi zaten off umarim jotu bisey yoktur
canim doktoruna sorupta fitil olarak kullansana daha rahat edersinen azindan sekerin dusmez miden agrimaz direk alttan emilim olucagi icin daha az yan etki ama cabuk etki olur.ben gunde 3 kere fitil olarak kullaniyorum kokusu disinda cok rahatim
arkadaşlar ben 5. haftada lekelenmem olduğu için progestana başladım.baş dönmesi yaptığı için dr aç karnına alırsan ilacı daha az yan etki eder dedi ama 10 gündür midemden kıvranıyorum. ilaçtan mı hamilelikten mi bilemedim ama çok kötüyüm. sürekli kazınan ağrıyan bulanan bir mide düşünün. durmadan birşeyler yeme ihtiyacı doğuruyor ama 5 dk sonra yine aynı. böyle yan etkisini gören var mı progestanın. varsa nasıl başettiniz lütfen bi akıl veriiiiiiiiiiiiiiin
kizlar 8 haftalik hamileyim 6+3 de kalp atisi dinledim sukur ama ilk gunden beri goguslerim cok sizliyodu dokunamiyodum ama bugun hic acima yok dolgunlkta yok korkmaya basladm sizlerde nasl yrn sabahtan doktora gidicem bulantim hic olmadi zaten off umarim jotu bisey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?