Sanırım normal bende de aynı şekilde göğüslerimdeki hassasiyet ve dolgunluk azaldı, bende diğer belirtilere bakarak teselli ediyorum kendimi, bulantım sabahları oluyor, birde tam 9. Haftanın başlangıcına tekabül eden burun kanaması var hafiften, netten baktım bu haftada normalmiş, Allah korusun aklınıza kötü birşey getirmeyin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hiç endişelenme bende aynı şeyleri yaşadım hatta hiç midem bulanmıyor derken 10.haftada bulanmaya başladı,bazı arkadaşlar kadar kötü değil ama yinede hissedilir bir şekilde bulanıyor ara ara.göğüslerimde bi acıyor bi geçiyor,yarın doktordan sonra rahatlatsın ama bence endişe etme normal galiba böyle gelip gitmesi belirtilerin.
Günaydınlarrr, pazartesi rehaveti yaşıyorum ben, malum pazar geç kalkması ve geç yatması akabinde pazartesi uyku hali :)
Yarın 2li test ve cinsiyet kontrolüm vaarr :)
Günaydınlarrr, pazartesi rehaveti yaşıyorum ben, malum pazar geç kalkması ve geç yatması akabinde pazartesi uyku hali :)
Yarın 2li test ve cinsiyet kontrolüm vaarr :)
günaydınnnn
hadi bakalım hayırlısııııı
Saol kuzucuk.
bu arada bugünlerde gece feci rahatsız olmaya başladım, kuduz gibi kaşınıyorum, huzursuz vücut sendromu yaşıyorum neden olduğunu anlayamadım (acaba sürdüğüm kakao özlü kremler mi alerji yaptı) dün gene kıvranırken biraz masaj yaptırdım eşime de uyuyakaldımçok zor oluyo bu durum
günaydın kızlar:) pazartesi olması çok sıkıcıişe gelmek o kadar zor geldi ki. bu hafta ilk ikili testlerimiz var sanırım,benimki haftaya salı ama herkesin sonucunu dört gözle bekliyorum.inşallah hepimizin güzel çıkar,belki test esnasında cinsiyetide öğreniriz.benim daha bir hafta var ama şimdiden heyecanliyım:)
ya benimde kanrımla göğüslerim baya kaşınıyo ama bepantenin çatlak kremini sürdüğümde olmuyo..sanırım büyümeye başladıkları için böyle oluyo
valla senin kremlerden olabili..belki daha önceden bi etki etmediysede şu anda hormonlar en üst seviyede rahatsız etmiş olabilir vücudunu 1-2 gün sürme bakalım geçicek mi...
bir de benim bildiğin göbişim çıkmaya başladı yaaa kilom aynı hala ama 10. hafta da göbiş mi olurmuş :26: kendime hamile pantolonu aldım haftasonu normal pantolanlarım sıkmıyo ama kasıklarıma batıyo...
benimde bu hafta sonu değil sonraki hafta ctsi canım çok var daha nasıl beklicem yaaa
Ben bebe yağı sürüyorum sorun yoktu sadece vıcık vıcık hissediyordum, sonra kakao yağlı losyon aldım sadece karnıma sürüyom, allerimde kalanı da yıkamıyom, galiba ellerimden heryerime değiyo krem, alerjimde varsa deli danalar gibi kaşınıyorum. Kafam da kepek yaptı görmeyin yaw neredeyse yerlere sırtüstü yatıp halıda kaşıyacam sırtımı üüü
göbek olayına gelince, yok götüm çıktı göbeğim fırladı diye zırlamayacam artık, kendime bu güzelim süreci zindan edemem. Göbekte de alt kısımda dolgun olacak şekilde şekillenme oldu bende. sabah ve cıbıldak aynaya bakınca çok net hamile göbeği görüyorum artık. Ama akşamları obez göbeğine dönüyoBende göbek altında kalan bol pantolonumu giyiyorum, hamile pantolonum var ama o daha fazla çıkarttı göbeğimi. Artık rahim kısmına batmayacak pantullar giyme vaktidir beybiler.
sorma canım ya 8 gün kaldı benim ama nasıl geçecek hiç bilmiyorumbiz eşimin ailesine söylemedik daha hoş benim çalışma arkadaşlarımında haberi yok:) 12.hafta olsun o zaman söylicez herkese ,onun içinde baya heyecan yapıyorum .
Progestanı hap olarak mı alıyorsun? Bana fitil olarak kullan demişti doktor o şekilde daha az yan etki yapıyor sanırım, ama yine de lekelenme biter bitmez bıraktım ben doktora sormadım bile, lekelenme olursa başlayacaktım tekrar ama çok şükür bir daha olmadı. Bir hafta kullandım sadece 5. Haftamda.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?