kızlar dünden beri kasıklarımda batma var bugünde devam ediyo..siz de de var mı böyle bir durum...
büyüme ağrılarıdır diyolar ama bilemedim :26:
evet canım bende var...arada bir bıçak saplanıyor gibi oluyor..
anneme söledim rahim genişliyor ondan oluyor merak etme dedi..
ama insan korkuyor yahuuu
aramızda 4 hafta var yani 1 ay canım senin çıkması normalde acaba benim erken mi oldu bilemedim...
yok kafama takmıyorum ben tam tersi hoşuma gidiyo da baya erken oldu ona takıldım
kakao yağına ara ver canım bir kaç gün dene bakalım...
kepek bende de oldu saçımda dün başladı hatta..
sepe natural ın sarımsaklı şampuanı var ondan kullanınca geçiyo bende ondan alıcam...
hmm tamam, peki o şampuan sarımsak kokutuyo muasla kullanmam
kızlar dünden beri kasıklarımda batma var bugünde devam ediyo..siz de de var mı böyle bir durum...
O batma bende 8. haftada başladı, şimdi bazen yerimden hoplatıyo :) ne rahimmiş arkadaş
ay iyi bari yalnız değilmişim...
dün salak gibi eğilip klozet temizledim..
ondan sonra başladı ağrılar batmalar
bende de şu sıralar çok batma oluyor kasıklarımda, bir de bende geçen hafta çarşamba günü aşırı bir kanama oldu, çok korktum ama Allah'a çok şükür bebek iyiymiş, şimdi de batma olunca biraz korkuyorumkızlar dünden beri kasıklarımda batma var bugünde devam ediyo..siz de de var mı böyle bir durum...
Bence onla alakası yoktur, ben kraliçeler gibi oturuyorum gene de batıyo.Dün bişiy test ettim, karnımın bi yerine bastırdım normal karın hissi, diğer tarafına bastırdım farklı his, sanki o kısımda başka bişiy var gibi, hay Allah biz doğurana kadar bebeler tester olacak içeride he :)
bide benim 1 haftadır ara ara başım dönüyo, sallanıyorum ayaktaysam.
bende de şu sıralar çok batma oluyor kasıklarımda, bir de bende geçen hafta çarşamba günü aşırı bir kanama oldu, çok korktum ama Allah'a çok şükür bebek iyiymiş, şimdi de batma olunca biraz korkuyorum
evet benimde sağ taraf daha sert...
baş dönmen normal canım tuzlu ayran içmeye çalış ve aç kalma...
Ben ve aç kalmak çok uç noktalar kuzucum, tuzdan korkuyom elim ayağım balon gibi. yarın doktora soracağım çook şey var, neticeleri size de anlatacağum
hehe bende anneme sordum
öyleymiş ama çnsan tedirgin oluyo...
güzel güzel büyüsünlerde katlanırız önemli değil
Günaydın kızlarrr
Çok mutluyum çünkü cumartesi bebeğimin ilk kez insan haliyle karşılaştım, en son gördüğümde 8 haftalıktı ve hiç birşey belli değildi sadece kafa ve vücuttan ibaretti 12+2 de gördüm şok oldum kol bacak el ayak göz burun ağız hepsi belli oluyorYüce rabbime çok şükürler olsun böyle gördüm ya bi rahatladım duygulanma kısmını anlatmıyorum bile
neyse ikili test için gitmiştim radyoloji uzmanı 3 boyutlu ultrasonla inceledi ölçülerini aldı ense kalınlığımızda problem yok onun dışında kan testleri yaptılar sonuçları çarşamba çıkacak bizimki bir oynuyor anlatamam öyle güzel pozlar yakaladı ki uzmanı sağolsun bir sürü fotoğrafını ekstradan verdi :))
bu arada benim sıpayı iyi beslemişim heralde 12+2 lik olması gerekirken gelişimi 13+1 de önden gidiyor :)) boyumuz 7,15 cm önden gitmesinin hiç bir problem yaratmayacağını gayet normal olduğunu söyledi
gerçi yavrumun anası babası uzun boylu irice insanlarız belkide ondadır
işte böyle onun dışında folik asiti bıraktık sadece vitaminle devam edeceğiz, çatlak kremi için bir isim verdi henüz araştıramadım, şimdilik vaselin kakao özlü vücut kremini kullanmaya başladım iyi nem verdi memnun kaldım, birde cinsiyeti söylemedi mayıs ayına kaldı mecbur beklicez
aynen canım sağlıklı olsunlarda bu sıkıntılarda çekiliyor...
bu hafta normalde randevum vardı ama haftaya gideceğim 12. hafta olsun..belki cinciyette görünür gittiğimde..
ikili testi yaptırcanmı sen..ben yaptırmıcammm
Günaydın kızlarrr
Çok mutluyum çünkü cumartesi bebeğimin ilk kez insan haliyle karşılaştım, en son gördüğümde 8 haftalıktı ve hiç birşey belli değildi sadece kafa ve vücuttan ibaretti 12+2 de gördüm şok oldum kol bacak el ayak göz burun ağız hepsi belli oluyorYüce rabbime çok şükürler olsun böyle gördüm ya bi rahatladım duygulanma kısmını anlatmıyorum bile
neyse ikili test için gitmiştim radyoloji uzmanı 3 boyutlu ultrasonla inceledi ölçülerini aldı ense kalınlığımızda problem yok onun dışında kan testleri yaptılar sonuçları çarşamba çıkacak bizimki bir oynuyor anlatamam öyle güzel pozlar yakaladı ki uzmanı sağolsun bir sürü fotoğrafını ekstradan verdi :))
bu arada benim sıpayı iyi beslemişim heralde 12+2 lik olması gerekirken gelişimi 13+1 de önden gidiyor :)) boyumuz 7,15 cm önden gitmesinin hiç bir problem yaratmayacağını gayet normal olduğunu söyledi
gerçi yavrumun anası babası uzun boylu irice insanlarız belkide ondadır
işte böyle onun dışında folik asiti bıraktık sadece vitaminle devam edeceğiz, çatlak kremi için bir isim verdi henüz araştıramadım, şimdilik vaselin kakao özlü vücut kremini kullanmaya başladım iyi nem verdi memnun kaldım, birde cinsiyeti söylemedi mayıs ayına kaldı mecbur beklicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?