- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Hayırlı olsun arkadaşım, sen anlattın benim gözlerim doldu, noluyo bana yaaaGünaydın kızlarrr
Çok mutluyum çünkü cumartesi bebeğimin ilk kez insan haliyle karşılaştım, en son gördüğümde 8 haftalıktı ve hiç birşey belli değildi sadece kafa ve vücuttan ibaretti 12+2 de gördüm şok oldum kol bacak el ayak göz burun ağız hepsi belli oluyorYüce rabbime çok şükürler olsun böyle gördüm ya bi rahatladım duygulanma kısmını anlatmıyorum bile
neyse ikili test için gitmiştim radyoloji uzmanı 3 boyutlu ultrasonla inceledi ölçülerini aldı ense kalınlığımızda problem yok onun dışında kan testleri yaptılar sonuçları çarşamba çıkacak bizimki bir oynuyor anlatamam öyle güzel pozlar yakaladı ki uzmanı sağolsun bir sürü fotoğrafını ekstradan verdi :))
bu arada benim sıpayı iyi beslemişim heralde 12+2 lik olması gerekirken gelişimi 13+1 de önden gidiyor :)) boyumuz 7,15 cm önden gitmesinin hiç bir problem yaratmayacağını gayet normal olduğunu söyledi
gerçi yavrumun anası babası uzun boylu irice insanlarız belkide ondadır
işte böyle onun dışında folik asiti bıraktık sadece vitaminle devam edeceğiz, çatlak kremi için bir isim verdi henüz araştıramadım, şimdilik vaselin kakao özlü vücut kremini kullanmaya başladım iyi nem verdi memnun kaldım, birde cinsiyeti söylemedi mayıs ayına kaldı mecbur beklicez
Günaydın kızlarrr
Çok mutluyum çünkü cumartesi bebeğimin ilk kez insan haliyle karşılaştım, en son gördüğümde 8 haftalıktı ve hiç birşey belli değildi sadece kafa ve vücuttan ibaretti 12+2 de gördüm şok oldum kol bacak el ayak göz burun ağız hepsi belli oluyorYüce rabbime çok şükürler olsun böyle gördüm ya bi rahatladım duygulanma kısmını anlatmıyorum bile
neyse ikili test için gitmiştim radyoloji uzmanı 3 boyutlu ultrasonla inceledi ölçülerini aldı ense kalınlığımızda problem yok onun dışında kan testleri yaptılar sonuçları çarşamba çıkacak bizimki bir oynuyor anlatamam öyle güzel pozlar yakaladı ki uzmanı sağolsun bir sürü fotoğrafını ekstradan verdi :))
bu arada benim sıpayı iyi beslemişim heralde 12+2 lik olması gerekirken gelişimi 13+1 de önden gidiyor :)) boyumuz 7,15 cm önden gitmesinin hiç bir problem yaratmayacağını gayet normal olduğunu söyledi
gerçi yavrumun anası babası uzun boylu irice insanlarız belkide ondadır
işte böyle onun dışında folik asiti bıraktık sadece vitaminle devam edeceğiz, çatlak kremi için bir isim verdi henüz araştıramadım, şimdilik vaselin kakao özlü vücut kremini kullanmaya başladım iyi nem verdi memnun kaldım, birde cinsiyeti söylemedi mayıs ayına kaldı mecbur beklicez
ben 2 veya 3 mayısta gidip yaptırcam 2liyi canım..benim ikizmiş ya...yaptırırım yani..
merak ediyorum..
erkekse 12. haftada belli olabilir belki canım cinsiyeti...ama kızsa 16. haftalara kadar merak ettirir
kızzz senin tek değilmiydii ne zaman ikizzz olduuuubenim mide bulantılarımdan hiç bakamadımki burayaaaa b
enim bildiğim çoğul gebeliklere yapılmıyor o testler...
kızlar karnımızın çatlamaması için ne zaman başlayacağız nemlendiriciye. benim karnım çıkmaya başladı ve çatlamaya müsait bi tenim var....
ense kalınlığına falan radyoloji uzmanımı bakıyorrr...
aaa bende radyolojide çalışıyorumm o zaman bende haftaya söleyimde kendi hocam baksınn banaaaa
ohh ne güzel herşey normal çıkmış darısı bizlereee
ayyy canım benim maşallahhhh
darısı başımıza olsun inşallah
Canım yaa ne güzel haberlerle gelimşsin. Allah hepimize nasip etsin inşallah :)
Hayırlı olsun arkadaşım, sen anlattın benim gözlerim doldu, noluyo bana yaaayarın bende görücem kısmetse, artık sarılır doktora ağlarım heralde. Utanırım da ben ağlamaktan toplum içinde...
herkese iyi haftalar, kizlar bu burun tikanikligini benden baska yasayan var mi? nefessiz kaliyorum surekli burnum tikaniyor, dr deniz suyu sskn dedi k da bi fayda etmiyor . naoacam ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım şimdiden başlaman lazım...4. aydan sonra etki etmiyormuş çünkü..
ben bepantenin çatlak için olan kremini aldım yeni çıkartmış..bana iyi geldi...
Evet canım radyolojide 3 boyutluda baktılar
tabi doktorun ultrasonuna göre çok daha netti herşey
çokta iyi birine denk geldim zaten beni sulu göz görünce dayanamadı baya bir izletti bebişimi heryeri gösterdi tek tek sağolsun
Sen şanslısın o zaman güzel haberlerini bekliyrorum
Darısı başınıza olsun inş. kızlar sizlerinde güzel haberleriniz bekliyorum
Sağol arkadaşım yaa Allah seninde yarın yardımcın olsun tüm dualarım sizlerle
orda inan utanma duygunu yitiriyosun ben hem doktorun yanında hem radyolojide gayet gözyaşı döktüm
Allahın mucizesi resmen yaa böyle net olcağını ve onun içimde olduğunu görmek muhteşem bir hismiş, şimdi sırada hissetmek ve cinsiyet kaldı bakalım
hehe bizde yeni öğrendik perşembe günü...sıpanın biri kardeşinin arkasına saklanmış
ya doktor bana 2 hafta sonra ikili test için gel dedi..
yapılıyo diye biliyorum bende zaten...
yapılmasa doktor demezdi ki :26:
yan etkisi falan yokmuş değilmi canım.bir de kokusu nasıl malum bütün kokulardan nefret eder oldum
ayy heyecanlandımmm bendeee yaaaa...
ama haftayada kadar dayanayımdaaa öle gideyimmmmm...
ayyyy hangi hocaya baktırsaaaaömmm acabaaaaa...
canım yavrumm o nasıl olmuş öle yaaatek kalp atışı duyulmamışmıydı...inanmıyorumm resmenn mucizeee...
canım doktorun dediyse doğrudur ben öle okumuştum bir yerde..
evet hap olarak kullanıyorum. benim işki boş gebelikti onda da lekelenmem oluyordu o yüzden buna direkt düşük tehtidi gözüyle bakıyor doktorum. ben 3 haftadır kullanıyorum
Sağol arkadaşım yaa Allah seninde yarın yardımcın olsun tüm dualarım sizlerle
orda inan utanma duygunu yitiriyosun ben hem doktorun yanında hem radyolojide gayet gözyaşı döktüm
Allahın mucizesi resmen yaa böyle net olcağını ve onun içimde olduğunu görmek muhteşem bir hismiş, şimdi sırada hissetmek ve cinsiyet kaldı bakalım
ben ara ara yaşıyorum kan basıncı arttığından oluyomuş...
hiç bir şey yapmıyorum kendiliğinden geçiyo canım...
herkese iyi haftalar, kizlar bu burun tikanikligini benden baska yasayan var mi? nefessiz kaliyorum surekli burnum tikaniyor, dr deniz suyu sskn dedi k da bi fayda etmiyor . naoacam ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy heyecanlandımmm bendeee yaaaa...
ama haftayada kadar dayanayımdaaa öle gideyimmmmm...
ayyyy hangi hocaya baktırsaaaaömmm acabaaaaa...
canım yavrumm o nasıl olmuş öle yaaatek kalp atışı duyulmamışmıydı...inanmıyorumm resmenn mucizeee...
canım doktorun dediyse doğrudur ben öle okumuştum bir yerde..
amin inşallah sağlıkla gelirler dünyaya. İkili testi ben de yaptıracağım ama bazı kişilerin zorunluymuş gibi göstermelerini anlayamıyorum.
kızlar dünden beri kasıklarımda batma var bugünde devam ediyo..siz de de var mı böyle bir durum...
büyüme ağrılarıdır diyolar ama bilemedim :26:
öncelikle ikiz bebeklerin hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin,
batmalarda rahminin büyümesinden kaynaklanıyor doktorum hep derdi ağrıdımı 4-5 bardak arka arkaya su iç
dene bak işe yarıyor
bidaa mı ağrıdı gene aynısını yap
şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?