2014 Kasım Anneleri

Benim de çok burnum tıkanıyor. Özellikle geceleri tıkanıyor, sabah geniz akıntısıyla uyanıyorum. Çok fena, bir de alerjim var zaten. Bazı geceler uykuya dalana kadar akla karayı seçiyorum.

benim bu ctesi ikili varrr,geçen cteside gittimm 4boyutlu gördük bebişii dur yüklimm hemennn

enemmm yüklesene...
bizimde ikiz olduğunu görünce adam kendide çok şaşırıp 3 boyurluyu açtı hehehehe
çünkü iki hafta önce kendi kendine tek bebek demişti şok oldu ehehe

Ayy benim eşimde bi duygusala bağladı sorma
hele o kulağını sabah akşam karnıma yapıştırıyor muhakkak, daha duyamayacağını söylüyorum ama çok umutlu

Herkese selam kızlarrrr
Ben de cumartesi bebeğimi gördüm hareketlerini fln, çok güzeldi maşallah
Yalnız benim plasentam rahim ağzına yerleşmiş, zamanla yukarı kayar dedi doktorum ama.. Sizlerden bu durumda olan var mı acaba? Doktorunuz bir şey önerdi mi?

hehe ozaman 12. haftadaki görüntüsü bu
cinsiyeti söylemedi dimi...
ayy inanmıyorum, senin bebişlerin iki tane miymişşşş canımmmm ne güzell, Allah bağışlasın canım yaa

yokkk tatlımm ağzına almadı bile sağolsun
canım maşallah senin bebişine de

çokk teşekkür ederimmmm

sağol canım inşallah herkesinkini Allah bağışlasın...
doktorun zamanla kayar dediyse panik yapma canım...
bazen öylesine söyledikleri şeyleri bizim ne kadar kafaya takabileceğimizi düşünmüyolar...

bazen öylesine söyledikleri şeyleri bizim ne kadar kafaya takabileceğimizi düşünmüyolar...

Bazıları nasıl kafaya takacağımızı biliyorlar, ilk muayeneye gittiğimde doktorum bana, ''internet araştırmaları yap ama foruma aman girme, herkes çok panik korkarsın '' demişti

Bazıları nasıl kafaya takacağımızı biliyorlar, ilk muayeneye gittiğimde doktorum bana, ''internet araştırmaları yap ama foruma aman girme, herkes çok panik korkarsın '' demişti

hehe bazıları teknonocik doktor canım bazılarının da dünyadan haberi yok

Amin canım
Aslında doktorum beni panik etmemek için çok mülayim biçimde açıklamalar yapar, ama bunu kafama takabileceğimi düşünmedi herhalde. Aslında ben sordum plasentanın yeri iyi mi diye, iyi dedi. Neyse ya, panik yapmak için daha erken

hahaha sen kendin aranmışsın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…