benimde bu hafta sonu değil sonraki hafta ctsi canım çok var daha nasıl beklicem yaaa
benim bu ctesi ikili varrr,geçen cteside gittimm 4boyutlu gördük bebişii dur yüklimm hemennn
Valla çok fena oldum gözlerim doldu doldu, içime akıttım şuracıkta, rezil olcam ofise.. İlk kalbi duyduğumda da duygulanmıştım doktor var diye sıktım kendimi, ama sanırım yarın karı koca ağlarız biz salya sümük
bende deli gibi geniz akıntısı var, burnum dışarı değil gırtlağıma akıyo çok çikin
Ayy benim eşimde bi duygusala bağladı sorma
hele o kulağını sabah akşam karnıma yapıştırıyor muhakkak, daha duyamayacağını söylüyorum ama çok umutlu
ay maşallahhhh 10+? herhalde burda...
sende medicalcisin benim gibi
11+1 tatlımmm
evet göztepe medicalll candırr bitanedirrr
hehe ozaman 12. haftadaki görüntüsü bu
cinsiyeti söylemedi dimi...
yokkk tatlımm ağzına almadı bile sağolsun
ayy inanmıyorum, senin bebişlerin iki tane miymişşşş canımmmmhehe ozaman 12. haftadaki görüntüsü bu
cinsiyeti söylemedi dimi...
canım maşallah senin bebişine deyokkk tatlımm ağzına almadı bile sağolsun
Herkese selam kızlarrrr
Ben de cumartesi bebeğimi gördüm hareketlerini fln, çok güzeldi maşallah
Yalnız benim plasentam rahim ağzına yerleşmiş, zamanla yukarı kayar dedi doktorum ama.. Sizlerden bu durumda olan var mı acaba? Doktorunuz bir şey önerdi mi?
ayy inanmıyorum, senin bebişlerin iki tane miymişşşş canımmmmne güzell, Allah bağışlasın canım yaa
canım maşallah senin bebişine de
hehe ama bacakları kapalı gibi görünüyo zaten göstermemişte olabilir
Herkese selam kızlarrrr
Ben de cumartesi bebeğimi gördüm hareketlerini fln, çok güzeldi maşallah
Yalnız benim plasentam rahim ağzına yerleşmiş, zamanla yukarı kayar dedi doktorum ama.. Sizlerden bu durumda olan var mı acaba? Doktorunuz bir şey önerdi mi?
ayy inanmıyorum, senin bebişlerin iki tane miymişşşş canımmmmne güzell, Allah bağışlasın canım yaa
canım maşallah senin bebişine de
kızımda 20 de öğrendim sabırlıyım inançlıyım bekliyorum bi edepsiz hareketini
sağol canım inşallah herkesinkini Allah bağışlasın...
doktorun zamanla kayar dediyse panik yapma canım...
bazen öylesine söyledikleri şeyleri bizim ne kadar kafaya takabileceğimizi düşünmüyolar...
Bazıları nasıl kafaya takacağımızı biliyorlar, ilk muayeneye gittiğimde doktorum bana, ''internet araştırmaları yap ama foruma aman girme, herkes çok panik korkarsın '' demişti
Amin canımsağol canım inşallah herkesinkini Allah bağışlasın...
doktorun zamanla kayar dediyse panik yapma canım...
bazen öylesine söyledikleri şeyleri bizim ne kadar kafaya takabileceğimizi düşünmüyolar...
Amin canım
Aslında doktorum beni panik etmemek için çok mülayim biçimde açıklamalar yapar, ama bunu kafama takabileceğimi düşünmedi herhalde. Aslında ben sordum plasentanın yeri iyi mi diye, iyi dedi. Neyse ya, panik yapmak için daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?