2014 Kasım Anneleri

merhaba kızlar? siz ikili testleri nerde yaptırıyorsunuz? kaç lira tutuyor? ben doğumevinde yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar cumartesi günü ikili test için kan verdim. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Bu arada bebişimin cinsiyeti erkek. Çok net göstermedi ama doktor da biz de pipi gördük sanki.

ooh cinsiyetler bile belirmeye başlamış :) herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah...

bulantılar müthiş hızıyla devam ediyor yarın bende gidicem doktora bizde 8+4 te kistik bi yapı vardı bakalım bu hafta ona bakıcaklar kaybolmuşmu yoksa sorun varmı diye hemde ikili test ve ense kalınlığı ölçümümüz olucak sanırım bi prof. a yönlendiricek doktorum hakkımızda hayırlısı inş.

Canım kardeşim inşallah olur.bende bu topigee katılmayı çoook arzuluyorum. nasip olursa benimde 2kasım olacak

bebisinin cinsiyetini öğrene bildin mi?bizimki belirginlesmis sanırım doktorumuz c.tesi söylerim heyecanlı olsun dedi bakalım hayırlısı...

Arkadaşlar ben 13. haftamdayım elevit kullanıyorum sadece sizler başka bişey kullanıyor musunuz? Yeni doğum yapan arkadaşım Omega3 de kullanmış gebeyken doktorlarınızdan öneren oldu mu?

Kızlar cumartesi günü ikili test için kan verdim. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Bu arada bebişimin cinsiyeti erkek. Çok net göstermedi ama doktor da biz de pipi gördük sanki.

a çok sevindim 13. haftada öğrenmişsin bende öğrenirim inşAllah

merhaba kızlar? siz ikili testleri nerde yaptırıyorsunuz? kaç lira tutuyor? ben doğumevinde yaptırmayı düşünüyorum

bende eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım özelde 200 tl istediler..takip için özele gidiyorum.

Son düzenleme:

ben özele gidiyorum fiyatlar yüksek oluyor şuana kadar bir kere test yaptırdık 13 lü bi testti belediy ye ait bi sağlık merkezinde ücretsiz yaptırdım

Bende yarın ikili test için gidicem çok heyecanlıyız off sanırım bende salya sümük ağlsyacağımmmm o kadar heyecanlıyım ki ama birde korku var umarım iyidir diye

oyyy maaşallah gözün aydın canım, daha mutlu anlarını da gör inşallah darısı başımıza

karnı büyümeden beli kalınlaşan var mı benim gibi arkadaşlar ben belimden çatlamaya başladım

ben medicalde sordum 25 tl ikili test dediler

aa hayırlı olsun canımmm

evet iş yapmak ya çok zor birde benim kedim var oyüzden evi süpürmem çok uzun sürüyo kanepeleri süpürmem gerekiyo çok yoruluyorum soğan kokusu da çok rahatsız ediyor

ben süpürge işini eşime bırakıyorum canım sende yapma tehlikeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…