hahaha sen kendin aranmışsın o zaman
Canım kardeşim inşallah olur.bende bu topigee katılmayı çoook arzuluyorum. nasip olursa benimde 2kasım olacak
Günaydın güzel annelerrrrrrr
8.30 da kalktım ama ancak girebildim nete...
aynen benim doktorda aynılarını söyledi canım uygulamaya çalışıyorum bende...zaten hamile kaldığımdan beri canım hiç abur cubur istemiyor...eskiden günde 2 çikolata götürürdüm..akşamları mutlaka ağzımda bişeyler gevelerdim çekirdek cips falan...şimdi midem almıyo
valla benim evide .ok götürüyo hahahaasabahtan biraz mutfağı topladım 2 haftadır neredeyse hiç sulu yemek yapmadım...belki bugün yaparım..ama banyo lavobo temizlemek gerçekten yorucu oluyo...bu gidişle 2 haftada bir temizlikçi alıcam eğer doğru düzgün birini bulursam...
evet iş yapmak ya çok zor birde benim kedim var oyüzden evi süpürmem çok uzun sürüyo kanepeleri süpürmem gerekiyo çok yoruluyorum soğan kokusu da çok rahatsız ediyor
Kızlar cumartesi günü ikili test için kan verdim. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Bu arada bebişimin cinsiyeti erkek. Çok net göstermedi ama doktor da biz de pipi gördük sanki.
merhaba kızlar? siz ikili testleri nerde yaptırıyorsunuz? kaç lira tutuyor? ben doğumevinde yaptırmayı düşünüyorum
merhaba kızlar? siz ikili testleri nerde yaptırıyorsunuz? kaç lira tutuyor? ben doğumevinde yaptırmayı düşünüyorum
Günaydın güzel annelerrrrrrr
8.30 da kalktım ama ancak girebildim nete...
aynen benim doktorda aynılarını söyledi canım uygulamaya çalışıyorum bende...zaten hamile kaldığımdan beri canım hiç abur cubur istemiyor...eskiden günde 2 çikolata götürürdüm..akşamları mutlaka ağzımda bişeyler gevelerdim çekirdek cips falan...şimdi midem almıyo
valla benim evide .ok götürüyo hahahaasabahtan biraz mutfağı topladım 2 haftadır neredeyse hiç sulu yemek yapmadım...belki bugün yaparım..ama banyo lavobo temizlemek gerçekten yorucu oluyo...bu gidişle 2 haftada bir temizlikçi alıcam eğer doğru düzgün birini bulursam...
evet iş yapmak ya çok zor birde benim kedim var oyüzden evi süpürmem çok uzun sürüyo kanepeleri süpürmem gerekiyo çok yoruluyorum soğan kokusu da çok rahatsız ediyor
benimde kediciğim var bide hasta boynunda yarası var boyunluk takıldı kaşımasın diye stresten her yer tüy içinde miniğim iyi olsunda napalım süpürücez
benimde kediciğim var bide hasta boynunda yarası var boyunluk takıldı kaşımasın diye stresten her yer tüy içinde miniğim iyi olsunda napalım süpürücez
hmmm geçmiş olsun okadar tatlılar ki herşeye değer
a çok sevindim 13. haftada öğrenmişsinbende öğrenirim inşAllah
hmmm geçmiş olsun okadar tatlılar ki herşeye değer
çok tatlılar bebişimize ablalık yapacak minnoşum
Teşekkür ederim canım. İnşallah sende tez zamanda öğrenirsin...
Valla çok fena oldum gözlerim doldu doldu, içime akıttım şuracıkta, rezil olcam ofise.. İlk kalbi duyduğumda da duygulanmıştım doktor var diye sıktım kendimi, ama sanırım yarın karı koca ağlarız biz salya sümük
bende deli gibi geniz akıntısı var, burnum dışarı değil gırtlağıma akıyo çok çikin
Bende yarın ikili test için gidicem çok heyecanlıyız off sanırım bende salya sümük ağlsyacağımmmmo kadar heyecanlıyım ki ama birde korku var umarım iyidir diye
Günaydın kızlarrr
Çok mutluyum çünkü cumartesi bebeğimin ilk kez insan haliyle karşılaştım, en son gördüğümde 8 haftalıktı ve hiç birşey belli değildi sadece kafa ve vücuttan ibaretti 12+2 de gördüm şok oldum kol bacak el ayak göz burun ağız hepsi belli oluyorYüce rabbime çok şükürler olsun böyle gördüm ya bi rahatladım duygulanma kısmını anlatmıyorum bile
neyse ikili test için gitmiştim radyoloji uzmanı 3 boyutlu ultrasonla inceledi ölçülerini aldı ense kalınlığımızda problem yok onun dışında kan testleri yaptılar sonuçları çarşamba çıkacak bizimki bir oynuyor anlatamam öyle güzel pozlar yakaladı ki uzmanı sağolsun bir sürü fotoğrafını ekstradan verdi :))
bu arada benim sıpayı iyi beslemişim heralde 12+2 lik olması gerekirken gelişimi 13+1 de önden gidiyor :)) boyumuz 7,15 cm önden gitmesinin hiç bir problem yaratmayacağını gayet normal olduğunu söyledi
gerçi yavrumun anası babası uzun boylu irice insanlarız belkide ondadır
işte böyle onun dışında folik asiti bıraktık sadece vitaminle devam edeceğiz, çatlak kremi için bir isim verdi henüz araştıramadım, şimdilik vaselin kakao özlü vücut kremini kullanmaya başladım iyi nem verdi memnun kaldım, birde cinsiyeti söylemedi mayıs ayına kaldı mecbur beklicez
Kızlar cumartesi günü ikili test için kan verdim. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Bu arada bebişimin cinsiyeti erkek. Çok net göstermedi ama doktor da biz de pipi gördük sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?