oyyy maaşallah gözün aydın canım, daha mutlu anlarını da gör inşallah darısı başımıza
karnı büyümeden beli kalınlaşan var mı benim gibi arkadaşlar ben belimden çatlamaya başladım
krem alıp sürmeye başla canım bir an önce...
benim karnım çıkmaya başladı :26:
merhaba kızlar? siz ikili testleri nerde yaptırıyorsunuz? kaç lira tutuyor? ben doğumevinde yaptırmayı düşünüyorum
oyyy maaşallah gözün aydın canım, daha mutlu anlarını da gör inşallah darısı başımıza
karnı büyümeden beli kalınlaşan var mı benim gibi arkadaşlar ben belimden çatlamaya başladım
sen ne kullanıyorsun canım?krem önerisi olan var mı? sayfaların hepsini okuyamıyorum, bazı mesajları kaçırıyorum. cinsiyeti belli olanlar mı var, hayırlı olsun, çok heyecanlı
ooh cinsiyetler bile belirmeye başlamış :) herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah...
bulantılar müthiş hızıyla devam ediyor yarın bende gidicem doktora bizde 8+4 te kistik bi yapı vardı bakalım bu hafta ona bakıcaklar kaybolmuşmu yoksa sorun varmı diye hemde ikili test ve ense kalınlığı ölçümümüz olucak sanırım bi prof. a yönlendiricek doktorum hakkımızda hayırlısı inş.
geniz akıntısına çözüm bulan varmı kızlarr...normal bulantı bitti derken şimdide geniz akıntısından bulanıyorum ben yaa
Al benden de o kadar, özellikle de sabahları ve akşamları oluyor bende... Tam bulantılarımın arttığı dakikalar.
tamam tehlikeliyse yapmayayım. acaba nasıl bi tehlikesi var? başka hangi hareketleri yapmamalıyım?:18:ben medicalde sordum 25 tl ikili test dediler
aa hayırlı olsun canımmm
ben süpürge işini eşime bırakıyorum canım sende yapma tehlikeli...
canım ben bepantenin hamileler için çatlak losyonunu aldım..dizden boynuna kadar olan kısma sürebiliyosun...yeni çıkarmış galiba..ben 45 tlye aldım..
göğüslerimde ve karnımda kaşınmalar başlayınca aldım hemen...
sürünce kaşıntım geçiyo iyi geliyor...
ben özel hastanede 75-tl ye yaptırdım
Darısı başına inş. canım allah hepimizin bu mutluluklarını daim eder inş.
Bu arada bende çatlak oluşmadı henüz daha bişey belli değil açıkçası ama çok fazla çatlama korkum var:18:
şimdilik sadece vaselin kakao özlü aldım 4.aydan itibaren çatlak kremine geçicem
Cumartesi doktoruma çatlak kremi ne önerirsiniz dedim strivectin ismini verdi bana az önce bi bakayım fiyatıma dedim 60ml ürün 196-tl
benim lierac 100ml 55-tl lik üründü hep aklımda olan ama acaba çokmu pahalı diye düşüyordum strivectin fiyatını göründe düşünmeden lierac alırım
amin cumlemize hayirlisini nasip etsin insHayırlı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim ki De 2.ve dediğin gibi 6 yıl aradan sonra özlediğimi farkettim bu duyguları
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar cumartesi günü ikili test için kan verdim. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Bu arada bebişimin cinsiyeti erkek. Çok net göstermedi ama doktor da biz de pipi gördük sanki.
iyi aksamlar arkadaşlar ablalar..
ben 16 nisan da muayene olmuştm. kendimi 7 haftalk falan sanarken 8+3 olduğumu öğrenip hem şaşırdım hem de çok mutlu oldum.
yani o ultrasona göre bugün 9+1 im.
ve ilk defa bu akşam üzeri bir damla denebilecek kadar az pembe akıntı gelmiş. sildim falan hafif hafif peçeteye de geldi.
ben öyle evhamlı biri değilim, çok endişe etmedim ama rahatsız olmadm desem yalan olur.
ilk dedim ama bir kere de ilişki esnasında olmuştu aynı bu şekilde zaten korka korka birlikte olmuştk ki o da hafif üzüntüyle son buldu. bir daha olmadı ve olmayacak büyük ihtimal.
ayy uzun lafın kısası normal midir bu akıntı? sanırım birilerinin içime su serpmesini istiyorum :-$
Mrb arkadaslar 8+4gunluk hamileyim cok zor geciyor bulantim cok fazla takip edemiyorum sizleri hastayim resmen serum aliyorum fayda etmiyor.dr zofran kullan dedi kullanan var mi aradizda
tamam tehlikeliyse yapmayayım. acaba nasıl bi tehlikesi var? başka hangi hareketleri yapmamalıyım?:18:
sağ olun kızlar bunları sürdükten sonra duş gerekiyor mu? duşa ihtiyaç duymayan birşey alsam daha iyi olacak, banyodan korkar oldum, her banyo sonrası bademciklerim şişiyor, dolayısıyla sürekli şişlerrrrr
iyi aksamlar arkadaşlar ablalar..
ben 16 nisan da muayene olmuştm. kendimi 7 haftalk falan sanarken 8+3 olduğumu öğrenip hem şaşırdım hem de çok mutlu oldum.
yani o ultrasona göre bugün 9+1 im.
ve ilk defa bu akşam üzeri bir damla denebilecek kadar az pembe akıntı gelmiş. sildim falan hafif hafif peçeteye de geldi.
ben öyle evhamlı biri değilim, çok endişe etmedim ama rahatsız olmadm desem yalan olur.
ilk dedim ama bir kere de ilişki esnasında olmuştu aynı bu şekilde zaten korka korka birlikte olmuştk ki o da hafif üzüntüyle son buldu. bir daha olmadı ve olmayacak büyük ihtimal.
ayy uzun lafın kısası normal midir bu akıntı? sanırım birilerinin içime su serpmesini istiyorum :-$
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?