kızlar selam, bı konuda yardıma ihtiyacım var
4+4 hamileyim değerim 7200 çıktı. Sağlık ocağında yaptırdım haliyle muayne edemedi. Cuma günü dr gitcem de bu değer çok yüksek sanki? Korkmalımıyım? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Bi anomaliden korkuyorum 2 ay önce düşük yaptım
ayy iğrenç ya gün boyu çekiyorum geniz akıntısını resmen nasıl geçer ki acaba ya[
Aç olunca geniz akıntısı artıyor bol bol su içmek lazım bendede aynı sorun var eskilerden beri geçmiyor maalesef
canım evet değerin baya yüksek ama çoğul gebelikte olabilir...
sen şimdi hiç aklına kötü şeyler getirme..bazılarında hcg ler anormal ilerliyor..önemli olan bebeğin sağlıklı olması tatlım..
belki üstüne görme yada erken döllenme falan olmuştur..
cumaya kadar içini ferah tut...kanama yada ağrın olmadıkçada korkma..
günaydınn güzel annelerrrrr
sanırım yine miden yanıyorr yaaa offf
çatlamayı önlemek için ne süreceksiniz arkadaşlar fikirlerinizi paylaşır mısınız ben bugün gidip alayım diyorum badem yağı fakat badem yağının kıllanma yapmasından korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Günaydınnnnn bugün bebeğimi görücem çok heyecanlıyım
kızlar selam, bı konuda yardıma ihtiyacım var
4+4 hamileyim değerim 7200 çıktı. Sağlık ocağında yaptırdım haliyle muayne edemedi. Cuma günü dr gitcem de bu değer çok yüksek sanki? Korkmalımıyım? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Bi anomaliden korkuyorum 2 ay önce düşük yaptım
Günaydınnnnn bugün bebeğimi görücem çok heyecanlıyım
çatlamayı önlemek için ne süreceksiniz arkadaşlar fikirlerinizi paylaşır mısınız ben bugün gidip alayım diyorum badem yağı fakat badem yağının kıllanma yapmasından korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz?
çatlama sorunu yaşamaktan korkan yok mu?
canım poğaça börek falan mide yakıyor sabahları...
ben bepanten çatlak losyonu kullanıyorum bana iyi geldi 45e aldım..kaşıntılarım geçiyor onu sürünce..
günaydın canım haber ver dönünceee
hayırlı olsun canım...sadece hcg ye bakarak çoğul gebelik veya anomali gibi tahminler yapılamaz...
önce sakin ol..
sonra doktora gittiğinde zaten başka değerleri içeren testler isteyecek onlara göre konuşulur..
ayrıca değerin çok yüksek değil bence...erken döllenme olmuş olabilir...
canımm işe geliyorum sabah yataktan zor kalkıyorum kahvaltı etmeye zamanım olmuyor..
nolcak böle yaaa...
birde yarın ekmek arası peynir zeytin falan yapıp getireyim belki faydası olur kuzucummm...
ben ilk gebeliğimde günde 3 kez bunu sürdüm çatlamadım. yine bunu kullanıcam.
vaseline kakao kremi
günaydınn güzel annelerrrrr
sanırım yine miden yanıyorr yaaa offf
vazseline tüm ürünlerini seviyorum eğer faydasını gördüysen bende alayım canım teşekkürlerrrr
Günaydın heyecanlı anne adayları :)))
Bulantısız mide yanmasız halsizlik yaşamadığınız güzel günleriniz oldun inş.
Canım benim 5.hafta - 10.hafta dahil mide bulantısı oldu
11 ve 12 hafta mide yanmasına dönüştü en büyük yardımcım sade soda ve mideyi boş bırakmamak yarım saatte bir en azında bir lokmada olsa mideye birşey göndermek oldu ilaç kullanmadan zor kısmı atlattım şimdi çok hafifledi
canım poğaça börek falan mide yakıyor sabahları...
hayırlı olsun canım...sadece hcg ye bakarak çoğul gebelik veya anomali gibi tahminler yapılamaz...
önce sakin ol..
sonra doktora gittiğinde zaten başka değerleri içeren testler isteyecek onlara göre konuşulur..
ayrıca değerin çok yüksek değil bence...erken döllenme olmuş olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?