2014 Kasım Anneleri

günaydınn güzel annelerrrrr

sanırım yine miden yanıyorr yaaa offf

çatlamayı önlemek için ne süreceksiniz arkadaşlar fikirlerinizi paylaşır mısınız ben bugün gidip alayım diyorum badem yağı fakat badem yağının kıllanma yapmasından korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Günaydınnnnn bugün bebeğimi görücem çok heyecanlıyım

kızlar selam, bı konuda yardıma ihtiyacım var

4+4 hamileyim değerim 7200 çıktı. Sağlık ocağında yaptırdım haliyle muayne edemedi. Cuma günü dr gitcem de bu değer çok yüksek sanki? Korkmalımıyım? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Bi anomaliden korkuyorum 2 ay önce düşük yaptım

canım evet değerin baya yüksek ama çoğul gebelikte olabilir...
sen şimdi hiç aklına kötü şeyler getirme..bazılarında hcg ler anormal ilerliyor..önemli olan bebeğin sağlıklı olması tatlım..
belki üstüne görme yada erken döllenme falan olmuştur..
cumaya kadar içini ferah tut...kanama yada ağrın olmadıkçada korkma..

evet...insallah dediğin gibidir...kalp atışını duyduğum an rahatlıyacağım :18: :)))

çatlama sorunu yaşamaktan korkan yok mu?

canım poğaça börek falan mide yakıyor sabahları...

ben bepanten çatlak losyonu kullanıyorum bana iyi geldi 45e aldım..kaşıntılarım geçiyor onu sürünce..

Günaydınnnnn bugün bebeğimi görücem çok heyecanlıyım

günaydın canım haber ver dönünceee

hayırlı olsun canım...sadece hcg ye bakarak çoğul gebelik veya anomali gibi tahminler yapılamaz...
önce sakin ol..
sonra doktora gittiğinde zaten başka değerleri içeren testler isteyecek onlara göre konuşulur..
ayrıca değerin çok yüksek değil bence...erken döllenme olmuş olabilir...

çatlama sorunu yaşamaktan korkan yok mu?

ben ilk gebeliğimde günde 3 kez bunu sürdüm çatlamadım. yine bunu kullanıcam.

vaseline kakao kremi

Eklentiler

• $untitled.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

canımm işe geliyorum sabah yataktan zor kalkıyorum kahvaltı etmeye zamanım olmuyor..
nolcak böle yaaa...
birde yarın ekmek arası peynir zeytin falan yapıp getireyim belki faydası olur kuzucummm...

ben şimdilik tatlı badem yağı kullanıyorum banyodan çıkarken sürüyorum annem ve ablamda hiç çatlak olmadı..ablam sadece zeytinyağı sürüyordu ben her ihtimale karşı 4. aydan sonra leirac krem alıcam birçok arkadaşım kullandı memnun kaldılar

canımm işe geliyorum sabah yataktan zor kalkıyorum kahvaltı etmeye zamanım olmuyor..
nolcak böle yaaa...
birde yarın ekmek arası peynir zeytin falan yapıp getireyim belki faydası olur kuzucummm...

aynen ekmek arası yap akşamdan koy dolaba..sabahta al çıkarken...
ya da tost yap...
poğaça çok fena yapıyor mideyi...

ben ilk gebeliğimde günde 3 kez bunu sürdüm çatlamadım. yine bunu kullanıcam.

vaseline kakao kremi

vazseline tüm ürünlerini seviyorum eğer faydasını gördüysen bende alayım canım teşekkürlerrrr

Günaydın heyecanlı anne adayları :)))
Bulantısız mide yanmasız halsizlik yaşamadığınız güzel günleriniz oldun inş.

Canım benim 5.hafta - 10.hafta dahil mide bulantısı oldu
11 ve 12 hafta mide yanmasına dönüştü en büyük yardımcım sade soda ve mideyi boş bırakmamak yarım saatte bir en azında bir lokmada olsa mideye birşey göndermek oldu ilaç kullanmadan zor kısmı atlattım şimdi çok hafifledi

vazseline tüm ürünlerini seviyorum eğer faydasını gördüysen bende alayım canım teşekkürlerrrr

lierac da kullandım 1 tüp ama sürdükten sonra cildimi nemli hissetmedim, bana yetmedi onun nemi. bu güzel nemlendirdi. 10 lira. deneyin kesinlikle memnun kalmazsanız bi kayıp yok. 400 mllik 3 kutu bitirdim ben. annem ablam harita gibi çatlak dolu, sürmesem bende çatlardım muhtemelen.

beyaz lebledi de çok iyi geliyor mide yanmasına. dene mutlaka.

hcg tablolarına baktığında 5000 en yüksek değer diyor. neyse kızlar yapıcı msjlar için tskler...ins dediğiniz gibidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…