2014 Kasım Anneleri

Aman Allah'ım kota bayıldım. Bu tarz bi pantolon arıyodum, en kısa zamanda bakmalıyım H&M ye, saol canım. Bir de Süpermen tişörtü arıyorum oğluma, nerden bulabilirim acaba
h&m de gördüm ben çok guzeldi. hatta biz batman'lisini aldık :)

Benim oğlum 5 saat uzun uyudumu rekor kırdın valla oğlum diyorum. Aramizda çocuğu 9 saat uyuyan varmış . Maşallah 9 saat uyuyan çocuk yapmışlar. Biz beceremedik herhal ne diyim
benim oğlan 4,5 aylık oldu nerdiyse en uzun 2,5 saat uyuyor benimki ne zaman uyuyacak böyle kesintisiz bakalım :))

Slm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım kuzucuklarla...Ben çok ama çok mutluyum bu gün çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Dün 6.evlilik yıl donumumuzdu aynı zamanda oglusumun da 6.ayina girdi Babamız öyle güzel sürprizler hazırlamıştır bize cuma gününden beri hediye yağmuruna tutuyor bizi.her yıl Kutlarız ama oğluma daha güzel ve anlamlı oldu bu yıl donumumuz.iste 6 aylık horozum:)

Arkadaşlar perşembe günü sünnet olacak oğlum ama uyutup yapacaklarmış çok hareketle durmaz dedi çocuk cerrahı bi de operasyon öncesi 4 saat aç olacakmış. nasıl oyalayacağım. zorunlu olmasa bikaç ay daha erteleyeceğim ama artık hep uyutularak yapılırmış ve büyüdükçe öncesi açlık süresi biraz daha uzun olurmuş ve dönmeye başlayınca sonraki süreç zor oluyormuş. keşke 2 aya kadar yaptırsaymışım lokal oluyordu o zaman. 6aya kadar da lokal yapanlar var ama ani bi hareket riskli olur dedi. Hayırlısı ile bi atlatsaydık şu süreci

ben ölüyorum sanmıştım. çok fenaydı. damarlarımı kopartıyorlar gibiydi.
11den beri içim bulanıyr, kasıklarım sızlıyor, başım sersem gibi, adetime en az 7-9 gün var, yumurtlama gunum 7 gun önceydi ve tek ilişki oldu, acaba bu yerleşme şimdi mi başladı da bu belirtiler oluyr

Sdece anne sutu verenler bebişiniz nekadar süre ve aralıklarda emiyo

canım benim bildiğim ayakta sallamak en tehlikeli şey :) evet bunu istemiş de olabilir ama sakın sallama. illa unutacak eger bunu istiyorsa bile. bu arada bunu istemiyor da olabilir, bazen benim deli de böyle saat başı uyanıyor. bi kaç gün takip et bakalım. ama sakın günü kurtarmak için ayakta sallama, kurtaramazsın kendini sonra.

2014 kasım anneleri, hamileliğinizden 1 hafta öncesinde karında sancı (göbeğin aşağısında) oldu mu? ovulasyn günümü 10 gun geçti hemen hemen.
Benim de ağrım oldu canım ayrıca sürekli sıcak hissi zaten hararetten yanaklarım kızarmıstı.testte tek çizgi çıkmıstı kan tahliliyle öğrendim ben kanda betahcg baktırırsan kesin sonuç alırsın canım hayırlı haberler almanı dilerim.

dayanamadım test yaptım, şoktayım, çok silik bir iz çıktı, ya daha ovulasyn günümün 7. gunu adete de 7-9 gun var, birkaç gun bekleyip kandan baktırmalıyım dediğiniz gibi çok teşekkür ederim, valla 2014 kasım anneleri cok duyarlı ve ilgilisiniz, sayenizde içim ferahlıyr çok teşekkürler

seni tedirgin etmek istemem ama yerinde olsam ben yaptırmazdım. 71 günlükken sünnet ettirdik, ve özellikle genel anestezi yapılmaması için acele ettim. buyuyunce yaptırsan olmaz mı?

Canim ikinci çizgi bende de cooook silikti başta. Hata payı var ya onlarin onemsemedim ama banyoya koymustum testi. 2 saat sonra elimi yikamak için banyoya geçince bbir baktim silik cizgi iyice belirmis. Normalde testin üstünde belli bi süreden sonra pek bi sonuç vermeyecegi yazar ama benimki 2 saat sonra vermişti sonucu. Ertesi gün dooogru doktora gittik ve bi baktik hamileyim :)

Canım boyunun uzadığına emindim nasıl orda kız geçen ayla aynı ölçtü anlamadım hala... Dediğin gibi akşam aklıma geldi evde gram ölçen tartımız var hem eşimle hem kendimle tarttık 6800 gram yaklaşık.. Yani sağlık ocağındaki 6700 gram doğru demekki... Zaten ek gıdadan felan vazgeçtim doktorun verdiği vitamini de kullanmicam... İçim çok rahatladı emin oldum... Tarhana da canım bebek tarhanası... Yani bizim yediğimiz gibi değil o baharatsız acısız tuzsuz oluyor ama zaten daha osnra başlicam ek gıdaya içim rahatladı.. Sadece elma armut suyu felan veriyorum çok az az...

hadi inş güzel haberlerini alırız :) bir kaç gün sonra erken gebelik testi bile yaptırabilirsin :)

akşam eve dönerken bir test daha alıcam, çarşmba gunu adetimnn 21. gunu drdan randevu almıştık yumurtlayıp yumurtlamadığımı görmek için, gitmişken beta hcg de baktırırım artık. hayrlısıyla inş hamileymdir :)

seni tedirgin etmek istemem ama yerinde olsam ben yaptırmazdım. 71 günlükken sünnet ettirdik, ve özellikle genel anestezi yapılmaması için acele ettim. buyuyunce yaptırsan olmaz mı?
Aynen cnm. bende 50 günlük iken yaptırdım. 3. aydan sonra lokal olmamasının nedeni bebekte psikolojik etki birakmasi ve tabii ki hareket. Ben olsam bende büyüyünce yaptirirdim.simdi yaptirma bencede G guzidelll

Hadi bakalım hayırlı musmutlu haberlerle gel inşallah.. Rabbim gölüne göre versin.. Sen de bir minik melek sahibi ol inşallah

ohhh çok guzel için rahatlamıştır, çok sevindim
bu arada kilo alımında sıkıntı yok bebeğinde ve sen ek gıdaya başlamıssın. benim fikrim bunun çok yanlış olduğu yönünde. burda zaten bir acele var ek gıda için hiç anlayamıyorum. sindirim sistemi hazır değil. biraz araştırsan bana hak vereceksin sanki. bir de elma ve armut şekerli meyveler. sonrasında her yediğinde bu şekerli tadı bekleyebilir ve verdiklerini özellikle sebze verince kabul etmeyebilir.

Hadi bakalım hayırlı musmutlu haberlerle gel inşallah.. Rabbim gölüne göre versin.. Sen de bir minik melek sahibi ol inşallah
inş canlarım yaaa:) bende mucize eseri doğmuşum, 4. ayımız, hep 14.15. günde çalişma yapmıştık ama olmadı, meğer erken yumurtluyrmusum lh testiyle farkeetik. allahcc sizlerin evlatlarınıdasizlere bağışlasın torun okşayın inş :)

Haklısın aslında ne bilim... Çok aceleciyiz di mi... Damak tadı oluşsun diye ama işte düşünemiyoruz minnacık bedenleri

Aminnn inşallahhh : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…