- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
damak tadı bu zamanlarda yediği şeylerle oluşmaz ki. simdi yediği şeyleri sonra yemeyebilir bir dolu örnek var. ya da tam tersi zamanla da yiyebilir sevebilir bir şeyi. iki ay mı bunu yapacak? zorunluluk yoksa uzak durulmalı, sindirim sistemine ciddi yük biniyor bebeklerin.
Haklısın aslında ne bilim... Çok aceleciyiz di mi... Damak tadı oluşsun diye ama işte düşünemiyoruz minnacık bedenleri
Aminnn inşallahhh : )
bu yanaklar neeeeee
bu yanaklar neeeeee
çokk yakışıklı..maşallah minik horozuna..daha nice mutlu yıllara..Eki Görüntüle 1438020Slm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım kuzucuklarla...Ben çok ama çok mutluyum bu gün çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Dün 6.evlilik yıl donumumuzdu aynı zamanda oglusumun da 6.ayina girdi Babamız öyle güzel sürprizler hazırlamıştır bize cuma gününden beri hediye yağmuruna tutuyor bizi.her yıl Kutlarız ama oğluma daha güzel ve anlamlı oldu bu yıl donumumuz.iste 6 aylık horozum:)
çokk yakışıklı..maşallah minik horozuna..daha nice mutlu yıllara..
Evet aynisindan benim bebegimde de var. Eskilerin doluluk veya erlik diye tabir ettiği çocuğun kilo alacağını gösteren kizarikliklar. Hiç bir zararı yokKizlar bebegimin ayaginda böyle bir sey var... farkli yerlerde çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyor. 1-2 saat içinde kayboluyor. Boyle birşey başına gelen varmi?
hahhhaaahahha ay koptum :) iyi ki kız olmamış lafın süperdi
He ya bi de kilo vermiş diyor doktorumuz deli mi ne : )
Herkese mavi boncuk dağıtıyor oğlum ablası acaip herkese gülüyor... Doktorumuz da ne güleç bir bebek maşallah dedi.. İyi ki kız olmamış
Yok cnm daha dogrusu benim oglum haftada 1 kaka yapiyor. Asidan 4 gun sonra yapmisti bi problem yoktuoldu mu peki kan?
9mu:)ben uc saat uyusa cok iyi dinleniyorum uyurlar elbet Zamnla:)Benim oğlum 5 saat uzun uyudumu rekor kırdın valla oğlum diyorum. Aramizda çocuğu 9 saat uyuyan varmış . Maşallah 9 saat uyuyan çocuk yapmışlar. Biz beceremedik herhal ne diyim
bizdede oyle 4 saat uyumslugu var maxBiz de de rekor 4 saat:) ve malesef cok nadir
Aminn hayirli sonuçlar al agzin kulaklarinda haberleri verirsin bize İnşallah:)inş canlarım yaaa:) bende mucize eseri doğmuşum, 4. ayımız, hep 14.15. günde çalişma yapmıştık ama olmadı, meğer erken yumurtluyrmusum lh testiyle farkeetik. allahcc sizlerin evlatlarınıdasizlere bağışlasın torun okşayın inş :)
AMİNN cannn bunlar cannn ask yavrumun gülüşüymus yeni ogrendimAşığım oğlumaaa.. Rabbim herkesin meleğini bağışlasın...
inşallah canım :)9mu:)ben uc saat uyusa cok iyi dinleniyorum uyurlar elbet Zamnla:)
bizdede oyle 4 saat uyumslugu var max
Aminn hayirli sonuçlar al agzin kulaklarinda haberleri verirsin bize İnşallah:)
AMİNN cannn bunlar cannn ask yavrumun gülüşüymus yeni ogrendim
1.5 , 2 saatte 5-10 dk emiyor ama çok hızlı çekiyor gögsümü yumuşatıyor iyice.doymasa huysuzlanır uyumaz diye düşünüyorum şuana kadar kilo alımıda iyiydi.benim doktorum bebek büyüdükçe emme süresi kısalır demişti zaten.bakalım haftaya 3.ay kontrolümüz var kilo alımı nasıl.Sdece anne sutu verenler bebişiniz nekadar süre ve aralıklarda emiyo
Uyuyan bi bebek gordumbenim bebegim kundak yapmazsam asla uyumaz masallah kuzuna
Aynen canım durmax heralde. Bende doymuyo dıye 45 dkda bir zorluyorum cocugumu. Ya1.5 , 2 saatte 5-10 dk emiyor ama çok hızlı çekiyor gögsümü yumuşatıyor iyice.doymasa huysuzlanır uyumaz diye düşünüyorum şuana kadar kilo alımıda iyiydi.benim doktorum bebek büyüdükçe emme süresi kısalır demişti zaten.bakalım haftaya 3.ay kontrolümüz var kilo alımı nasıl.
Güle güle sağlıkla kullansın Demir. Ben de bakayım H&M ye, bayılıyorum şu Batman, Süperman tişörtlerine.h&m de gördüm ben çok guzeldi. hatta biz batman'lisini aldık :)
Senin horozunun papyonunu yerim benEki Görüntüle 1438020Slm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım kuzucuklarla...Ben çok ama çok mutluyum bu gün çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Dün 6.evlilik yıl donumumuzdu aynı zamanda oglusumun da 6.ayina girdi Babamız öyle güzel sürprizler hazırlamıştır bize cuma gününden beri hediye yağmuruna tutuyor bizi.her yıl Kutlarız ama oğluma daha güzel ve anlamlı oldu bu yıl donumumuz.iste 6 aylık horozum:)
Bugün bizde olduk aşimizi. Ebe kan damlası verdi günde 4 damla kullan dedi. Ordan çıkınca kendi doktorumuza geldik. Doktorumuz kan damlasini 4 damladan 6 damlaya çıkardı. Demekki doktorlar hemfikir değil bu konuda.kızlar bugün 4.ay aşımızı olduk biz ateş yapmayacağnı söyledi hemşireler ve sonrasında kan damlasını tutuşturdular elime bende hemen itiraz ettim tetkik filan yapılmadan bu verilir mi diye bide 4.ay için uygun olmadığını biliyrm onu söyledm bilmiş bilmiş konştular tabi yok sağlık bakanlğı uygulaması yok her bebek %95 kansızmş filan ki biz geçen hafta doktora gittiğimzde doktorumz bize söylmemşti kan ilacına başlayağız diye bende dedm doktoruma sormam lazm dedm tmm sor öyle başla dediler sordum doktorda biz önermyiruz dedi 6 aydan önce ve ve en erken 5.ayda başlanmalı dedi siz ne düşünüyorsnz bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?