2014 Kasım Anneleri

Haklısın aslında ne bilim... Çok aceleciyiz di mi... Damak tadı oluşsun diye ama işte düşünemiyoruz minnacık bedenleri

Aminnn inşallahhh : )
damak tadı bu zamanlarda yediği şeylerle oluşmaz ki. simdi yediği şeyleri sonra yemeyebilir bir dolu örnek var. ya da tam tersi zamanla da yiyebilir sevebilir bir şeyi. iki ay mı bunu yapacak? zorunluluk yoksa uzak durulmalı, sindirim sistemine ciddi yük biniyor bebeklerin.

çokk yakışıklı..maşallah minik horozuna..daha nice mutlu yıllara..

Kizlar bebegimin ayaginda böyle bir sey var... farkli yerlerde çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyor. 1-2 saat içinde kayboluyor. Boyle birşey başına gelen varmi?
Evet aynisindan benim bebegimde de var. Eskilerin doluluk veya erlik diye tabir ettiği çocuğun kilo alacağını gösteren kizarikliklar. Hiç bir zararı yok

He ya bi de kilo vermiş diyor doktorumuz deli mi ne : )
Herkese mavi boncuk dağıtıyor oğlum ablası acaip herkese gülüyor... Doktorumuz da ne güleç bir bebek maşallah dedi.. İyi ki kız olmamış
hahhhaaahahha ay koptum :) iyi ki kız olmamış lafın süperdi

Benim oğlum 5 saat uzun uyudumu rekor kırdın valla oğlum diyorum. Aramizda çocuğu 9 saat uyuyan varmış . Maşallah 9 saat uyuyan çocuk yapmışlar. Biz beceremedik herhal ne diyim
9mu:)ben uc saat uyusa cok iyi dinleniyorum uyurlar elbet Zamnla:)

Biz de de rekor 4 saat:) ve malesef cok nadir
bizdede oyle 4 saat uyumslugu var max

Aminn hayirli sonuçlar al agzin kulaklarinda haberleri verirsin bize İnşallah:)

Aşığım oğlumaaa.. Rabbim herkesin meleğini bağışlasın...
AMİNN cannn bunlar cannn ask yavrumun gülüşüymus yeni ogrendim

inşallah canım :)

Sdece anne sutu verenler bebişiniz nekadar süre ve aralıklarda emiyo
1.5 , 2 saatte 5-10 dk emiyor ama çok hızlı çekiyor gögsümü yumuşatıyor iyice.doymasa huysuzlanır uyumaz diye düşünüyorum şuana kadar kilo alımıda iyiydi.benim doktorum bebek büyüdükçe emme süresi kısalır demişti zaten.bakalım haftaya 3.ay kontrolümüz var kilo alımı nasıl.

kızlar bugün 4.ay aşımızı olduk biz ateş yapmayacağnı söyledi hemşireler ve sonrasında kan damlasını tutuşturdular elime bende hemen itiraz ettim tetkik filan yapılmadan bu verilir mi diye bide 4.ay için uygun olmadığını biliyrm onu söyledm bilmiş bilmiş konştular tabi yok sağlık bakanlğı uygulaması yok her bebek %95 kansızmş filan ki biz geçen hafta doktora gittiğimzde doktorumz bize söylmemşti kan ilacına başlayağız diye bende dedm doktoruma sormam lazm dedm tmm sor öyle başla dediler sordum doktorda biz önermyiruz dedi 6 aydan önce ve ve en erken 5.ayda başlanmalı dedi siz ne düşünüyorsnz bu konuda ?

Aynen canım durmax heralde. Bende doymuyo dıye 45 dkda bir zorluyorum cocugumu. Ya

Senin horozunun papyonunu yerim ben Allah'ım eşinle, oğlunla hayırlı, sağlıklı nice nice seneler nasip etsin.

Bugün bizde olduk aşimizi. Ebe kan damlası verdi günde 4 damla kullan dedi. Ordan çıkınca kendi doktorumuza geldik. Doktorumuz kan damlasini 4 damladan 6 damlaya çıkardı. Demekki doktorlar hemfikir değil bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…