2014 Kasım Anneleri

11den beri içim bulanıyr, kasıklarım sızlıyor, başım sersem gibi, adetime en az 7-9 gün var, yumurtlama gunum 7 gun önceydi ve tek ilişki oldu, acaba bu yerleşme şimdi mi başladı da bu belirtiler oluyr
Ovulasyon testimi kullandin

yumutrlama günümü belirlemek için ovulasyn testi kullandım ve meğer 14. gun değil de 11-12 günlerde yumurtladığımı öğrendim
Hayirlisi inşallah hamilesindir ben düşündüğümüz ay ovu.testi ile hamile kaldim ilk seferde yani bence olma ihtimali yüksek. Benimde yumartlama günüm. 11-12 cikti biz 13.gun yaptik oglum oldu darısı basina

Kizlar bisey sorucam ben bugün Spora basladim spor derken twist shape diye steperim var ona bide biraz basen calistim.sezaryen olunca sıkıntı olurmu erkenmi bilemedim siz basladinizmi dr bana 100 kilo kaldirmadigin surece bisey olmaz dedi ama dikislerde hafif agri oldu sanki

Bugün bizde olduk aşimizi. Ebe kan damlası verdi günde 4 damla kullan dedi. Ordan çıkınca kendi doktorumuza geldik. Doktorumuz kan damlasini 4 damladan 6 damlaya çıkardı. Demekki doktorlar hemfikir değil bu konuda.

işte diyorum ya doktorlara bile güvenme diye. öncelikle sadece anne sütü alan bebeklerde demir eksikliği altı ay olmaz çünkü anne sütünden tüm demir ihtiyacını karşılar. hatta anne sütünden alınan demirin neredeyse tamamını aktif olarak kullanır bebek. formul süt kullanan bebeklerde de genelde olmaz çünkü formul sütlerin içlerinde genelde demir vardır. ayrıca bebekler demir depolarını anne karnındayken, son trimesterda doldururlar ve bu depo onlara altı ay yeter. eger prematureyse, anne sütü yerine inek sütü içiyorsa, ek gıda alıyorsa daha dogrusu erken başladıysa almaya demir eksikliği söz konusu olabilir. buna ragmen bizim aklı okul sıralarında kalmış, dogru düzgün okumayan doktorlarımız hemen demir ilacı verirler. haaa bebeğin takibindedir, o bebeğe özel olması gerektiğini düşünür onu bilemem. ama altı aydan önce demir verilmez.. eger kansızlıktan şüpheleniliyorsa da test ile bakılır ve ona göre verilir. çünkü demirin fazlalığı gelişim geriliğine neden olur, ciddi sıkıntılar doğurur. o yuzden test şarttır.

imza: her b.ku araştıran çillibom

Son düzenleme:
Kızlarrrr kızım bugün tam 4 aylık oldu Dün gece ilk defa bildiğiniz katıla katıla güldü dayısına bir 3-4 dakika ve sonra birden kendi kendine döndü kuzum :) eşim le benim resmen gözlerimiz doldu:) anne-baba dediğinde napcaz bilmiyorum artık:)

11den beri içim bulanıyr, kasıklarım sızlıyor, başım sersem gibi, adetime en az 7-9 gün var, yumurtlama gunum 7 gun önceydi ve tek ilişki oldu, acaba bu yerleşme şimdi mi başladı da bu belirtiler oluyr
Ben adetime 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim ve evet o hararet ateş basmadı gebeliğin sonuna kadar geçmiyor

seni tedirgin etmek istemem ama yerinde olsam ben yaptırmazdım. 71 günlükken sünnet ettirdik, ve özellikle genel anestezi yapılmaması için acele ettim. buyuyunce yaptırsan olmaz mı?
Erken doğum ve minik olduğu için ilk başta yaptırmadik büyüyünce olsun diye ama sorun var malesef erteleyemiyoruz sağlık yönünden. Ben de tedirginim ama Allaha emanet her zaman. Narkoz verilmeyecek sadece uyutulacak ilaçla o da yarım saat dedi doktorumuzda iyi bi docent. Mecburum güvenmeye

Dün attığım fotodan da anlaşılacağı üzere Mehmet Alperen im 3 aylık oldu. Bugün kontrole gittik.

Oğluş 8 şubatta kıyafetleri ile 5750 idi. Boyu da 62 cm idi. Bugün de yarı kıyafetleri ile 6750 gram geldi. Boyu 65 cm olmuş :)) maşallah kuzuma. 22 günde gayet iyi. Anne sütüne devam, haricinde bir şey yok dedi.

Ben rota aşısı hususunda olumsuz düşünüyordum ama doktoru yapalım dedi. Adama güveniyorum, istemiyorum diyemedim. Yaptırdık. Kusmadı çok şükür. Bir buçuk saat kadar emzirmedim. Yan etkisi diye sordum. Her aşıda olan yan etkiler bunun için de geçerli, fazlası yok dedi.

Hayırlısı olsunn canım. Dilerim kolayca anlatırsınız

Hayirlisi inşallah hamilesindir ben düşündüğümüz ay ovu.testi ile hamile kaldim ilk seferde yani bence olma ihtimali yüksek. Benimde yumartlama günüm. 11-12 cikti biz 13.gun yaptik oglum oldu darısı basina
oh ne güzel, ne şeker bebişler yaptımışız

Kizlar aranizda bebeklerinizin disi cikan varmi oglum disligi elinden birakmiyo parmagini emme deyilde isiriyo benim parmagimi isiriyo ve salya akitiyo aranizda bebisinin fisi cikan var mi ? Ve huysuzluk var uyku uyumama falan

Ben adet günümden 2gün önce baktırdıgimda çıkmamıştı hatta adet gecikince ciddiye bile almamıştım

Aynen cnm. bende 50 günlük iken yaptırdım. 3. aydan sonra lokal olmamasının nedeni bebekte psikolojik etki birakmasi ve tabii ki hareket. Ben olsam bende büyüyünce yaptirirdim.simdi yaptirma bencede G guzidelll
Canım malesef sorun var erteleyemiyoruz keşke küçük demeyip 2ay öncesi yaptırsaymışız ama hep büyüyünce hayal etmistim böyle olması gerekiyormuş iki ayrı doktor görüşü aldık

sağlık bakanlığı kampanyası varmış demir gibi bebekler mi ne, çocuk doktoru 6ay öncesi kesinlikle dedi sonra tahlille bakılarak

Hayırlısı olsunn canım. Dilerim kolayca anlatırsınız
teşekkür ederim canım seninki de maşallah güzel büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…