Maşallah çok yakışıklı bu prens annesi
Ovulasyon testimi kullandin11den beri içim bulanıyr, kasıklarım sızlıyor, başım sersem gibi, adetime en az 7-9 gün var, yumurtlama gunum 7 gun önceydi ve tek ilişki oldu, acaba bu yerleşme şimdi mi başladı da bu belirtiler oluyr
yumutrlama günümü belirlemek için ovulasyn testi kullandım ve meğer 14. gun değil de 11-12 günlerde yumurtladığımı öğrendimOvulasyon testimi kullandin
Hayirlisi inşallah hamilesindir ben düşündüğümüz ay ovu.testi ile hamile kaldim ilk seferde yani bence olma ihtimali yüksek. Benimde yumartlama günüm. 11-12 cikti biz 13.gun yaptik oglum oldu darısı basinayumutrlama günümü belirlemek için ovulasyn testi kullandım ve meğer 14. gun değil de 11-12 günlerde yumurtladığımı öğrendim
kızlar bugün 4.ay aşımızı olduk biz ateş yapmayacağnı söyledi hemşireler ve sonrasında kan damlasını tutuşturdular elime bende hemen itiraz ettim tetkik filan yapılmadan bu verilir mi diye bide 4.ay için uygun olmadığını biliyrm onu söyledm bilmiş bilmiş konştular tabi yok sağlık bakanlğı uygulaması yok her bebek %95 kansızmş filan ki biz geçen hafta doktora gittiğimzde doktorumz bize söylmemşti kan ilacına başlayağız diye bende dedm doktoruma sormam lazm dedm tmm sor öyle başla dediler sordum doktorda biz önermyiruz dedi 6 aydan önce ve ve en erken 5.ayda başlanmalı dedi siz ne düşünüyorsnz bu konuda ?
Bugün bizde olduk aşimizi. Ebe kan damlası verdi günde 4 damla kullan dedi. Ordan çıkınca kendi doktorumuza geldik. Doktorumuz kan damlasini 4 damladan 6 damlaya çıkardı. Demekki doktorlar hemfikir değil bu konuda.
cıok tesekkur ederiz teyzsi :)Güle güle sağlıkla kullansın Demir. Ben de bakayım H&M ye, bayılıyorum şu Batman, Süperman tişörtlerine.
Senin horozunun papyonunu yerim benAllah'ım eşinle, oğlunla hayırlı, sağlıklı nice nice seneler nasip etsin.
Çok tesekkür ederiz teyzelerimizçokk yakışıklı..maşallah minik horozuna..daha nice mutlu yıllara..
Ben adetime 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim ve evet o hararet ateş basmadı gebeliğin sonuna kadar geçmiyor11den beri içim bulanıyr, kasıklarım sızlıyor, başım sersem gibi, adetime en az 7-9 gün var, yumurtlama gunum 7 gun önceydi ve tek ilişki oldu, acaba bu yerleşme şimdi mi başladı da bu belirtiler oluyr
Senin horozunun papyonunu yerim benAllah'ım eşinle, oğlunla hayırlı, sağlıklı nice nice seneler nasip etsin.
Çok tesekkür ederiz teyzelerimizçokk yakışıklı..maşallah minik horozuna..daha nice mutlu yıllara..
Erken doğum ve minik olduğu için ilk başta yaptırmadik büyüyünce olsun diye ama sorun var malesef erteleyemiyoruz sağlık yönünden. Ben de tedirginim ama Allaha emanet her zaman. Narkoz verilmeyecek sadece uyutulacak ilaçla o da yarım saat dedi doktorumuzda iyi bi docent. Mecburum güvenmeyeseni tedirgin etmek istemem ama yerinde olsam ben yaptırmazdım. 71 günlükken sünnet ettirdik, ve özellikle genel anestezi yapılmaması için acele ettim. buyuyunce yaptırsan olmaz mı?
Hayırlısı olsunn canım. Dilerim kolayca anlatırsınızErken doğum ve minik olduğu için ilk başta yaptırmadik büyüyünce olsun diye ama sorun var malesef erteleyemiyoruz sağlık yönünden. Ben de tedirginim ama Allaha emanet her zaman. Narkoz verilmeyecek sadece uyutulacak ilaçla o da yarım saat dedi doktorumuzda iyi bi docent. Mecburum güvenmeye
oh ne güzel, ne şeker bebişler yaptımışızHayirlisi inşallah hamilesindir ben düşündüğümüz ay ovu.testi ile hamile kaldim ilk seferde yani bence olma ihtimali yüksek. Benimde yumartlama günüm. 11-12 cikti biz 13.gun yaptik oglum oldu darısı basina
Ben adet günümden 2gün önce baktırdıgimda çıkmamıştı hatta adet gecikince ciddiye bile almamıştımdayanamadım test yaptım, şoktayım, çok silik bir iz çıktı, ya daha ovulasyn günümün 7. gunuadete de 7-9 gun var, birkaç gun bekleyip kandan baktırmalıyım dediğiniz gibi çok teşekkür ederim, valla 2014 kasım anneleri cok duyarlı ve ilgilisiniz, sayenizde içim ferahlıyr çok teşekkürler
Güzel haberlerini bekliyoruzinşallah canım :)
Canım malesef sorun var erteleyemiyoruz keşke küçük demeyip 2ay öncesi yaptırsaymışız ama hep büyüyünce hayal etmistim böyle olması gerekiyormuş iki ayrı doktor görüşü aldık
sağlık bakanlığı kampanyası varmış demir gibi bebekler mi ne, çocuk doktoru 6ay öncesi kesinlikle dedi sonra tahlille bakılarakkızlar bugün 4.ay aşımızı olduk biz ateş yapmayacağnı söyledi hemşireler ve sonrasında kan damlasını tutuşturdular elime bende hemen itiraz ettim tetkik filan yapılmadan bu verilir mi diye bide 4.ay için uygun olmadığını biliyrm onu söyledm bilmiş bilmiş konştular tabi yok sağlık bakanlğı uygulaması yok her bebek %95 kansızmş filan ki biz geçen hafta doktora gittiğimzde doktorumz bize söylmemşti kan ilacına başlayağız diye bende dedm doktoruma sormam lazm dedm tmm sor öyle başla dediler sordum doktorda biz önermyiruz dedi 6 aydan önce ve ve en erken 5.ayda başlanmalı dedi siz ne düşünüyorsnz bu konuda ?
teşekkür ederim canım seninki de maşallah güzel büyümüşHayırlısı olsunn canım. Dilerim kolayca anlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?