2014 Kasım Anneleri

ay yazının sonuna gülceğim aklıma gelmezdi sen çok yaşa bende bu şekilde araştırdm internettn ve aklıma en mantıklı yatan bu oldu benmde o yüzden ki koştur koştur gittim heemn doktorun yanına sormaya oda öyle değince zaten dahada mantıklı geldi hamilelkle sonçta o kadar kan ilacını boşna içmedk herhalde doktor bile sordu hamilekle kanszlk yaşadn mı diye hayır ama yinede kan ilacı kullandm diyince zaten gerek yok kullanmana dedi zaten içlerinde ne b..k oldklarını bile bilmyrz 2004 deki kan ilaçları geri toplatılmş neye güveneceğimize şaştık kaldk valla en doğrusu okuyup araştırıp iç güdülere göre hareket etmek sanrm

bencede en mantıklı şey zaten tahlile bakılarak verilmesi sağlık bakanlığıda zaten toplum olarak kansız milletmişiz bu mantıklada bütün bebekler kansızdır düşüncesiyle yapıyorlar bunu bende tahlil isteyerek baktıracağm en mantıklısı

Kizlar aranizda bebeklerinizin disi cikan varmi oglum disligi elinden birakmiyo parmagini emme deyilde isiriyo benim parmagimi isiriyo ve salya akitiyo aranizda bebisinin fisi cikan var mi ? Ve huysuzluk var uyku uyumama falan
dişimiz çıkmadı ama huysuzluk ve gece 12 lere kadar uyyumama bizdede var gündüz desewn 1 saat anca eller yumruk yapıp emiyor sürekli salyanlanma annem dioy daha çıkmaz diş erken diyo ama bi yerde okumştm 2 ay öncesinde belrtileri olurmş çıkacağı zaman

Sdece anne sutu verenler bebişiniz nekadar süre ve aralıklarda emiyo
Burda her saat başı emiyor bu kız demiştim o günden sonra emme düzenimiz değişti artık hiç belli olmuyor bir bakıyorum bir saatte acıkıyor bir bakıyorum birbuçuk iki saat oluyor acıktığını belli ediyor zaten o zaman emziriyorum kızım açıkmadan emzirmeye çalışırsam ağzını bile açmıyor doğduğu günden itibarende en uzun emme süresi 10 dakika oda geceleri gündüz beş dakikayı geçmiyor kilo alışıda gayet iyi canım kızını zorlama ne Zaman acıkırsa o zaman emzir doymasa belli eder zaten artık büyüdüler

C cillibom tatlim cok seviyorum senin bu huyunu tam benim gibi dusunuyorsun her konuda, ya rosebek dr a goturduk vermeliydiniz dedi ya bizim dr lar ayni da o yuzden bizede oyle soyler diye dedim yoksa dr demeden kafama gore yapmam gecenki asidada sukur vermeye gerek kalmadi birde 37.5 a kadar ilac vermemek gerekiyormus degil mi bagisiklik baskilanmasin diye

Evet canım bıraz once oyle yaptım. IKI SAAT emmedı sonra ıkı gogumu bırden bışalttı maşallah. Alışkanlık edındı memeye gelınce ıkı üç sanıye cok aglıyo sonra memeyı alıyo susuyo. O aglamasıda olmasa bazen cok aglıyo bazen az. Bır onun nedenını cozemedım. Cok uzuluyorum her cocuk gıbı zorlamadan emmıyo dıye

kızlar ateş ölçer almak istiyorum ne kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz

mersi şekerim, sinirlerinizi zıplatmıyorsam ne mutlu bana. ayrıca aynı kafada buluşmak da çık guzel. ates konusunda benim şahsi fikrim, özellikle aşı sonrası, 38.5 a kadar beklemek. tabii beklerken yapılabilecek ne varsa yapmak. ince giydirmek, bilekleri saran ıslak çorap giydirmek, ılık duş vs. aynen dediğin gibi vucudun savasıp aşıya karşı göstermesi gereken etkiyi düşürüyor. özellikle ateşi önlemek için verilenler. çünkü zaten vücut savaştığı için ateş oluyor. sen ateş düşürücü verirsen o savaşa çomak sokuyor oluyorsun. çok yükselirse ayrı tabii. ama ateş görmeden vermek çok ama çok yanlış.

http://abcnews.go.com/Health/Health...-effectiveness-kids-vaccines/story?id=8841740

Ateş için kritik süreç 3 gün! 3 aydan büyük çocuklarda ise ateşin derecesi ve süresi yanında hastanın genel durumu göz önünde bulundurularak hareket edilmelidir. Genel durumu iyi, beslenmesi bozulmamış, ateşi 38.5 derecenin altındaki çocuklar evde semptomatik ateş tedavisi ile 3 güne kadar izlenebilir. Ateşin süresi 3 günügeçiyorsa mutlaka doktor başvurmak gerekir. 6 aydan büyük bebeklerde ateş 39 derecenin üzerine çıkmadığı ve bebeğin durumu iyi olduğu sürece ateşi düşürmek gerekmeyebilir.

Kızlar bizim koliklik artarak devam ediyo hiç iyi değilim Allah ım ne zormuş kolik bebek. Mahfolduk. Eşimde ayağından ameliyatlı 1 buçuk ay yere basamıycak hep ben gezdiriyorym oda oda. Ev hep misafir dolu hergün eşimi ziyarete geliyolar yazamıyorum buraya. İnternetten baktım da 1 yaşına kadar koliklik devam edebilirmiş ya ben 6.aydan ümitliydim moralim bozuldu. Kolikliği biten var mı peki merak ediyorum ne zaman son bulcak :-(

A a bu kızın içine Eren Kaya kaçmış
Maşallah canım güzel kilo almış
Kizlar aranizda bebeklerinizin disi cikan varmi oglum disligi elinden birakmiyo parmagini emme deyilde isiriyo benim parmagimi isiriyo ve salya akitiyo aranizda bebisinin fisi cikan var mi ? Ve huysuzluk var uyku uyumama falan
Bugün doktorumuz belirtiler başlar fakat dişin çıkması 7.ayi bulur dedi

A a bu kızın içine Eren Kaya kaçmış

Maşallah canım güzel kilo almış

Bugün doktorumuz belirtiler başlar fakat dişin çıkması 7.ayi bulur dedi
yok onun gibi olamam :)) ama ilaçta çalıştığım için her ilacı biiiiiiin defa düşünüyorum. kendim içerken bile :)
eren aşmış olayı, ben kendi çapımda takılıyorum :)

Bebegi tanimadigi insanlari yabancilayan var mi kizlar? Hic gormedigi hatta uzun zaman gecince gormedigi insanlari once bir dk inceliyor sonra dudak buzup oyle bir aglamaya basliyor ki cok zor susturuyorum.. Kucaklarina almadan bile agliyor..

yok onun gibi olamam :)) ama ilaçta çalıştığım için her ilacı biiiiiiin defa düşünüyorum. kendim içerken bile :)
Hangi firmafasin bende eczanede calisiyorum

Allah yardimcin olsun canim Rabbim guc kuvvet versin sana.. Bir an once bebegin de esin de iyilesir insallah.. Ah su misafirler de gelmese hasta ziyareti sonucta ama senin de durumun belli.. Annen yakininidaydi sanirim gelmiyor mu yardima.. Kizim biraz dengesiz kolik dorduncu ayiyla bir nebze olsun rahatladim yani en azindan oyun halisina koyunca oyalaniyor biraz ama bazen de kucaktan indigi an agliyor evi bile o kucagimdayken supurdugumu bilirim..

Doğru yapıyorsun canım kar zarar hesabını iyi yapmak lazım.
Ben d Vitamini ve kan damlası kullanıyorum ama bybo grubuna üye olali kafam karıştı açıkçası.
Oğlum dört aylık oldu 8,500 kilo olmuş vitamine ihtiyaci yoktur diye düşünüyorum ama doktorum kullan diyor bilemedim şimdi. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…