canım poğaça börek falan mide yakıyor sabahları...
ben bepanten çatlak losyonu kullanıyorum bana iyi geldi 45e aldım..kaşıntılarım geçiyor onu sürünce..
günaydın canım haber ver dönünceee
hayırlı olsun canım...sadece hcg ye bakarak çoğul gebelik veya anomali gibi tahminler yapılamaz...
önce sakin ol..
sonra doktora gittiğinde zaten başka değerleri içeren testler isteyecek onlara göre konuşulur..
ayrıca değerin çok yüksek değil bence...erken döllenme olmuş olabilir...
yağı sürdükten sonra çok bekliyor musun emmesi için?
kayısı çekirdeği yağı tüylenme yapıyomuş diye biliyorum :26:
canım doktorum bana bol bol meyve ye demişti...
bende sürekli armut ve domated yedim o dönemde..domatesi tuzladım tuzladım yedim bir dene istersen..gerçekten çok zpr bir dönem..ben artık klozetin önüne tabura koymuştum ayağımda derman yoktu o dereceydi..
Kızlarya sizleri okuyunca o kadar imreniyorumki ben ne zaman iyi olupta çatlak falan düşüncem diyorum.hala mide bulantısı hala kusma bitmedi ya artık bitmeli diye gun saydıkça artıyor gerçekten benimm
sabah 10 dk erken kalkıp pijamamı çıkarıp sürüp wc oyle giderdim. wc diş fırçalama ne giyeceğimi seçme vs vs derken emer. öğlen yemek saati, yemekten erken dönüp odamın kapısını kilitleyip sürdüm, 5 dk karnım açık oturdum. akşam yatmadan önce sürdüm pijama giymeden vs vs. yapılmayacak şeyler değil yani.
ne iş yapıyorsun?
Sağol canımya deneyim bakalım domatesi yememiştim hiç ama klozet önü çok tanıdık geldi banada
Ben de aynıyımBazen çaresizlikten ağlıyorum yatakta kıvrılıp. Bulantı yüzünden uyku dahi uyuyamıyorum, iki aydır insan gibi bir uyku çekmeye hasret kaldım, 7/24 hiç mi kesilmez ya hiç mi bir saatçik olsun aman vermez, nefes aldırmaz.. Ne hamilelik hissedebiliyorum, ne karnımdakiyle duygusal bir bağ kurabiliyorum henüz, hayatımdan bezdim, nerdeyse iki aydır hasta, mutsuz, yarı aç, ızdırap içinde yaşıyorum. Çocuk fikrinden soğudum dicem kızıcaksınız şimdi ama bunu gerçekten yaşayan anlar. Hastane, serum, ilaç, damar yolu açılmaktan delik deşik olmuş kollar, kova, klozet, torba, peçete, çubuk kraker, leblebi... Tiksindim, tükendim bittim artık.. İki aydır insan gibi şöyle doya doya su içemiyorum yahu, su su, en temel insan ihtiyacı... Ha çıkardım çıkarıcam diye minik minik yudumlar. Bekliyorum ilk trimester bitsin diye bir umut...
Ben de aynıyımBazen çaresizlikten ağlıyorum yatakta kıvrılıp. Bulantı yüzünden uyku dahi uyuyamıyorum, iki aydır insan gibi bir uyku çekmeye hasret kaldım, 7/24 hiç mi kesilmez ya hiç mi bir saatçik olsun aman vermez, nefes aldırmaz.. Ne hamilelik hissedebiliyorum, ne karnımdakiyle duygusal bir bağ kurabiliyorum henüz, hayatımdan bezdim, nerdeyse iki aydır hasta, mutsuz, yarı aç, ızdırap içinde yaşıyorum. Çocuk fikrinden soğudum dicem kızıcaksınız şimdi ama bunu gerçekten yaşayan anlar. Hastane, serum, ilaç, damar yolu açılmaktan delik deşik olmuş kollar, kova, klozet, torba, peçete, çubuk kraker, leblebi... Tiksindim, tükendim bittim artık.. İki aydır insan gibi şöyle doya doya su içemiyorum yahu, su su, en temel insan ihtiyacı... Ha çıkardım çıkarıcam diye minik minik yudumlar. Bekliyorum ilk trimester bitsin diye bir umut...
banyodan çıkarken sürüyorum ıslakken bornozumu giyip çıkıyorum beklemiyorum sonrada üstümü giyiniyorum yağlı bi his bırakmıyor bebek yağı gibi emiliyor. bide banyoda hafif hafif kese yapıyorum karnıma bacaklarıma etkili olduğunu okumuştum
kaşımak dahi çatlakları arttırabileceğini okumuştum kese daha çok zarar vermez mi
İşte benim anlatmak istediğim hiç bişey yiyip içmeyince damar yolu bulamıyorlar benimde eller kollar mosmor dayak yemiş gibi.tamm tamm benlik aynen bebek var gibi değilim hiç hastalık çok yordu değilmi etrafımdakilerde bilmiyoki benim herkes hamile kalıyo tek senmi hamilesin abartma diyorlar artık yalan yapıyormuşum gibiyaa
sağol canım sabahtan beri çok su içtim ama geçmedi...
biraz daha içeyim bakalım..
sanırım su da karnı şişiriyo ya dengeliyo herhalde...
aynenn canımmm banada baya tanıdıkkk geliyorrr yaniii ıyyyggghhh
canım kimse sana birşey diyemez o kadar iyi anlıyorumki seni..bende damare yoluda zor bulunuyor damaarlarım çok ince..her seferinde 4-5 yerimdem deldilerrr..bir yandan yanımda poşet...
bir yandan baş dönmesi..
Allahım biran önce geçirir inş sizinkilerde çok zor
mühendisim ben canım. kese mesaj gibi kan dolaşımını hızlandırdığı için öneriliyor bildiğim kadarıyla.
Aman etraftakileri boş ver bence. Kimse keyfinden kafası klozetin içinde iki ay geçirmez herhâlde. Yaşamayan bilemez, anlayamaz bunu, ben hamilelik deyince mutluluk, heyecan filan sanırdım, resmen kabir azabı gibi bişey bizim bu çektiğimiz. Ayrıca anlamayan da anlamasın, çektiğim eziyeti ben bilirim.
Benim eşim başlangıçta abartma filan diyordu, şimdi perişan hallerimi görünce inandı, artık sesini çıkarmıyor, destek olmaya çalışıyor. Ki o çok hafife alır hastalıkları, gıcık eder beni normalde ben hasta olduğumda, o bile halime acıdı artık.
karnımda keseden korkabilirim fakat bacaklarımı deneyebilirim
benim ellerim egzama oldu tenim çok hassas sanırım
kaşımak dahi çatlakları arttırabileceğini okumuştum kese daha çok zarar vermez mi
geçmiş olsun egzaman varsa eldivensiz iş yapma sakın.
karnımda keseden korkabilirim fakat bacaklarımı deneyebilirim
benim ellerim egzama oldu tenim çok hassas sanırım
hafif masaj şeklinde kese yapmak kan dolaşımını hızlandırır ölü deriyi temizler araştırdığım kadarıyla faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?