2014 Kasım Anneleri

canmm hiç sıkma canını..benimde bhcg normale göre düşük başlamıştı..geç döllenmeymiş seninkide muhtrmelen erken döllenmedir..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yağı sürdükten sonra çok bekliyor musun emmesi için?

banyodan çıkarken sürüyorum ıslakken bornozumu giyip çıkıyorum beklemiyorum sonrada üstümü giyiniyorum yağlı bi his bırakmıyor bebek yağı gibi emiliyor. bide banyoda hafif hafif kese yapıyorum karnıma bacaklarıma etkili olduğunu okumuştum

kayısı çekirdeği yağı tüylenme yapıyomuş diye biliyorum :26:

Hic yapmadi cnm ama ben beyaz tenliyim esmerlere nazaran daha az tuylenmem olur
Solede bisey var tum yaglar tuylenme Yapabilir cilde Renk verebilir bu ihtimaller hep var

Sağol canımya deneyim bakalım domatesi yememiştim hiç ama klozet önü çok tanıdık geldi banada

Kızlarya sizleri okuyunca o kadar imreniyorumki ben ne zaman iyi olupta çatlak falan düşüncem diyorum.hala mide bulantısı hala kusma bitmedi ya artık bitmeli diye gun saydıkça artıyor gerçekten benimm

Ben de aynıyım Bazen çaresizlikten ağlıyorum yatakta kıvrılıp. Bulantı yüzünden uyku dahi uyuyamıyorum, iki aydır insan gibi bir uyku çekmeye hasret kaldım, 7/24 hiç mi kesilmez ya hiç mi bir saatçik olsun aman vermez, nefes aldırmaz.. Ne hamilelik hissedebiliyorum, ne karnımdakiyle duygusal bir bağ kurabiliyorum henüz, hayatımdan bezdim, nerdeyse iki aydır hasta, mutsuz, yarı aç, ızdırap içinde yaşıyorum. Çocuk fikrinden soğudum dicem kızıcaksınız şimdi ama bunu gerçekten yaşayan anlar. Hastane, serum, ilaç, damar yolu açılmaktan delik deşik olmuş kollar, kova, klozet, torba, peçete, çubuk kraker, leblebi... Tiksindim, tükendim bittim artık.. İki aydır insan gibi şöyle doya doya su içemiyorum yahu, su su, en temel insan ihtiyacı... Ha çıkardım çıkarıcam diye minik minik yudumlar. Bekliyorum ilk trimester bitsin diye bir umut...

öğretmenim canım sen?

Sağol canımya deneyim bakalım domatesi yememiştim hiç ama klozet önü çok tanıdık geldi banada

aynenn canımmm banada baya tanıdıkkk geliyorrr yaniii ıyyyggghhh

canım kimse sana birşey diyemez o kadar iyi anlıyorumki seni..bende damare yoluda zor bulunuyor damaarlarım çok ince..her seferinde 4-5 yerimdem deldilerrr..bir yandan yanımda poşet...
bir yandan baş dönmesi..
Allahım biran önce geçirir inş sizinkilerde çok zor

İşte benim anlatmak istediğim hiç bişey yiyip içmeyince damar yolu bulamıyorlar benimde eller kollar mosmor dayak yemiş gibi.tamm tamm benlik aynen bebek var gibi değilim hiç hastalık çok yordu değilmi etrafımdakilerde bilmiyoki benim herkes hamile kalıyo tek senmi hamilesin abartma diyorlar artık yalan yapıyormuşum gibiyaa

kaşımak dahi çatlakları arttırabileceğini okumuştum kese daha çok zarar vermez mi

kaşımak dahi çatlakları arttırabileceğini okumuştum kese daha çok zarar vermez mi

mühendisim ben canım. kese mesaj gibi kan dolaşımını hızlandırdığı için öneriliyor bildiğim kadarıyla.

Aman etraftakileri boş ver bence. Kimse keyfinden kafası klozetin içinde iki ay geçirmez herhâlde. Yaşamayan bilemez, anlayamaz bunu, ben hamilelik deyince mutluluk, heyecan filan sanırdım, resmen kabir azabı gibi bişey bizim bu çektiğimiz. Ayrıca anlamayan da anlamasın, çektiğim eziyeti ben bilirim.
Benim eşim başlangıçta abartma filan diyordu, şimdi perişan hallerimi görünce inandı, artık sesini çıkarmıyor, destek olmaya çalışıyor. Ki o çok hafife alır hastalıkları, gıcık eder beni normalde ben hasta olduğumda, o bile halime acıdı artık.

Biliyor musun içinde olduğum şu perişan durumun anlaşıldığını görmek bir nebze içimi sakinleştiriyor... Çok teşekkür ederim mesajın için :)

mühendisim ben canım. kese mesaj gibi kan dolaşımını hızlandırdığı için öneriliyor bildiğim kadarıyla.

karnımda keseden korkabilirim fakat bacaklarımı deneyebilirim
benim ellerim egzama oldu tenim çok hassas sanırım

Geçicek inş.bu günler bekliyorum canım ben artık başka çare yok
Bu arada beni bekleyen bir okul var nasıl olacakta gidilecekse artık hepinize güzel günler annişler

geçmiş olsun egzaman varsa eldivensiz iş yapma sakın.

biliyor musun canım katı sabun kullanıyorum bulaşık ve çamaşır yıkamıyorum yani ellerimin değeceği deterjan dahi yok hayatım da şampuan hariç ama oldu ve çok feci kaşıntılı

karnımda keseden korkabilirim fakat bacaklarımı deneyebilirim
benim ellerim egzama oldu tenim çok hassas sanırım

benimde elimde egzama oldu doktor kortizonlu ilaç yazdı hamileyim dediğim halde bir şey olmaz dedi tabiki kullanmadım.. evde temizlik yapacaksam pudrasız eldiven kullanıyorum otacının kalıp sabununu aldım katkısız onu kullanıyorum ellerimi ıslak bırakmamaya çalışıyorum alyansımı çıkardım o bölge egzama olmuştu şimdi geçti ama hala sıvı sabun kullanmıyorum ellerimi sürekli nemlendiriyorum.

hafif masaj şeklinde kese yapmak kan dolaşımını hızlandırır ölü deriyi temizler araştırdığım kadarıyla faydalı

deneyeceğim o halde canım sonrasında da portakal yağı süreyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…