ben ilk gebeliğimde günde 3 kez bunu sürdüm çatlamadım. yine bunu kullanıcam.
vaseline kakao kremi
Ayy bende bundan aldım çok güzel nemlendiriyor ve misss gibi kokuyor
4.aydan sonra lierac a geçme niyetindeyim
tamam canım bugün hemen alıcam...şimdiden başlayalım önlemini alalım..dediğin gibi bir kaybı yok nasılsa..lierac da kullandım 1 tüp ama sürdükten sonra cildimi nemli hissetmedim, bana yetmedi onun nemi. bu güzel nemlendirdi. 10 lira. deneyin kesinlikle memnun kalmazsanız bi kayıp yok. 400 mllik 3 kutu bitirdim ben. annem ablam harita gibi çatlak dolu, sürmesem bende çatlardım muhtemelen.
Günaydın heyecanlı anne adayları :)))
Bulantısız mide yanmasız halsizlik yaşamadığınız güzel günleriniz oldun inş.
Canım benim 5.hafta - 10.hafta dahil mide bulantısı oldu
11 ve 12 hafta mide yanmasına dönüştü en büyük yardımcım sade soda ve mideyi boş bırakmamak yarım saatte bir en azında bir lokmada olsa mideye birşey göndermek oldu ilaç kullanmadan zor kısmı atlattım şimdi çok hafifledi
aynen ekmek arası yap akşamdan koy dolaba..sabahta al çıkarken...
ya da tost yap...
poğaça çok fena yapıyor mideyi...
Günaydın heyecanlı anne adayları :)))
Bulantısız mide yanmasız halsizlik yaşamadığınız güzel günleriniz oldun inş.
Canım benim 5.hafta - 10.hafta dahil mide bulantısı oldu
11 ve 12 hafta mide yanmasına dönüştü en büyük yardımcım sade soda ve mideyi boş bırakmamak yarım saatte bir en azında bir lokmada olsa mideye birşey göndermek oldu ilaç kullanmadan zor kısmı atlattım şimdi çok hafifledi
tamam canım bugün hemen alıcam...şimdiden başlayalım önlemini alalım..dediğin gibi bir kaybı yok nasılsa..
evet canım sade soda banada iyi geliyor...aynen bende önümde birşeyler var yarım saate birşey atıyorum mideme..ama gerçekten zor mide yanması ya...
bu akşam yapıp koyucam canımm..yarında afiyetle yerim artıkk...
poğaça mayalı olduğu için çok yanma yapar canım. peynir ekmek zeytin ekmek hazırlıyorum bende akşamdan.
Kızlarya sizleri okuyunca o kadar imreniyorumki ben ne zaman iyi olupta çatlak falan düşüncem diyorum.hala mide bulantısı hala kusma bitmedi ya artık bitmeli diye gun saydıkça artıyor gerçekten benimm
benimde bitmedi ben daha 8deyim. en az 1,5 ay devam edecek
Kızlarya sizleri okuyunca o kadar imreniyorumki ben ne zaman iyi olupta çatlak falan düşüncem diyorum.hala mide bulantısı hala kusma bitmedi ya artık bitmeli diye gun saydıkça artıyor gerçekten benimm
bunun nemine alışınca lierac kesmez seni canım. kokusu gerçekten çok güzel. ama son aylarda bayıyor artık sürekli bir çikolata kokusu ile yaşamak:)))
canım çok iyi anlıyorum seni geçen haftaya kadar bende öleydim...serum yedim ettim yok olmadı..
ilaca başladım artık...dramamine kullandım 1 hafta falan şüküro fayda etti..şimdi bulantım var ama az..
ilacıda kestim..
sen ilaç kullanıyormusun
Ayy bende aliyim bugun sagol canim fiyatida cok uygunmus ya.eczanelerde varmidir acaba canim
beyaz lebledi de çok iyi geliyor mide yanmasına. dene mutlaka.
bunun nemine alışınca lierac kesmez seni canım. kokusu gerçekten çok güzel. ama son aylarda bayıyor artık sürekli bir çikolata kokusu ile yaşamak:)))
ben ilk gebeliğimde günde 3 kez bunu sürdüm çatlamadım. yine bunu kullanıcam.
vaseline kakao kremi
ben şimdilik tatlı badem yağı kullanıyorum banyodan çıkarken sürüyorum annem ve ablamda hiç çatlak olmadı..ablam sadece zeytinyağı sürüyordu ben her ihtimale karşı 4. aydan sonra leirac krem alıcam birçok arkadaşım kullandı memnun kaldılar
Ben 5. haftadan beridir böyleyim ya genlerden anneye benziyomuşum biraz ama hani hiç hamileliğin tadını bile almadım.metpamid kullandım yok.dramamine kullandım çok fena yaptı beni eczaneler zaten reçeteniz vermiyor o ilacı kafa yapıyo diye alanda oluyomuş.zofran kullandım en etkili diye o banamısın demedi öyle iştemm
canım günde 3 kere sürmeye vakit bulamam ki çalışıyorum birde sürdükten sonra bir süre giyinmeden mi oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?