2014 Kasım Anneleri

ben ilk gebeliğimde günde 3 kez bunu sürdüm çatlamadım. yine bunu kullanıcam.

vaseline kakao kremi

Ayy bende bundan aldım çok güzel nemlendiriyor ve misss gibi kokuyor
4.aydan sonra lierac a geçme niyetindeyim

Ayy bende bundan aldım çok güzel nemlendiriyor ve misss gibi kokuyor
4.aydan sonra lierac a geçme niyetindeyim

bunun nemine alışınca lierac kesmez seni canım. kokusu gerçekten çok güzel. ama son aylarda bayıyor artık sürekli bir çikolata kokusu ile yaşamak:)))

tamam canım bugün hemen alıcam...şimdiden başlayalım önlemini alalım..dediğin gibi bir kaybı yok nasılsa..

evet canım sade soda banada iyi geliyor...aynen bende önümde birşeyler var yarım saate birşey atıyorum mideme..ama gerçekten zor mide yanması ya...

aynen ekmek arası yap akşamdan koy dolaba..sabahta al çıkarken...
ya da tost yap...
poğaça çok fena yapıyor mideyi...

bu akşam yapıp koyucam canımm..yarında afiyetle yerim artıkk...

evet canım zaten 2 saatten fazla aç kalmamak gerekiyomuş artık...
banada sade soda çok iyi geliyo içine bir de limon sıkıyorum biraz...rahatlatıyo...

poğaça mayalı olduğu için çok yanma yapar canım. peynir ekmek zeytin ekmek hazırlıyorum bende akşamdan.

Kızlarya sizleri okuyunca o kadar imreniyorumki ben ne zaman iyi olupta çatlak falan düşüncem diyorum.hala mide bulantısı hala kusma bitmedi ya artık bitmeli diye gun saydıkça artıyor gerçekten benimm

Kızlarya sizleri okuyunca o kadar imreniyorumki ben ne zaman iyi olupta çatlak falan düşüncem diyorum.hala mide bulantısı hala kusma bitmedi ya artık bitmeli diye gun saydıkça artıyor gerçekten benimm

benimde bitmedi ben daha 8deyim. en az 1,5 ay devam edecek

içinde paraben olmamasına dikkat etmemiz gerekiyor acaba yağ karışımı yapsak mesala portakal ve kayısı?

canım çok iyi anlıyorum seni geçen haftaya kadar bende öleydim...serum yedim ettim yok olmadı..
ilaca başladım artık...dramamine kullandım 1 hafta falan şüküro fayda etti..şimdi bulantım var ama az..
ilacıda kestim..
sen ilaç kullanıyormusun

bunun nemine alışınca lierac kesmez seni canım. kokusu gerçekten çok güzel. ama son aylarda bayıyor artık sürekli bir çikolata kokusu ile yaşamak:)))

Ayy bende aliyim bugun sagol canim fiyatida cok uygunmus ya.eczanelerde varmidir acaba canim

Ben 5. haftadan beridir böyleyim ya genlerden anneye benziyomuşum biraz ama hani hiç hamileliğin tadını bile almadım.metpamid kullandım yok.dramamine kullandım çok fena yaptı beni eczaneler zaten reçeteniz vermiyor o ilacı kafa yapıyo diye alanda oluyomuş.zofran kullandım en etkili diye o banamısın demedi öyle iştemm

Ayy bende aliyim bugun sagol canim fiyatida cok uygunmus ya.eczanelerde varmidir acaba canim

ankarada tüm marketlerde var, avmlerdeki Watson tarzı yerlerde de var eczanede de vardır heralde.

beyaz lebledi de çok iyi geliyor mide yanmasına. dene mutlaka.

Bak bunu denemedim hiç mutlaka deneyeceğim

Çatlama korkum çok fazla var o yüzden deneyeceğim birkaç şey var aklımda ben yapayım da inş iyi gelir:18: sonra pişmanlık duymak istemiyorum

ben ilk gebeliğimde günde 3 kez bunu sürdüm çatlamadım. yine bunu kullanıcam.

vaseline kakao kremi

canım günde 3 kere sürmeye vakit bulamam ki çalışıyorum birde sürdükten sonra bir süre giyinmeden mi oturuyorsun?

yağı sürdükten sonra çok bekliyor musun emmesi için?

canım doktorum bana bol bol meyve ye demişti...
bende sürekli armut ve domated yedim o dönemde..domatesi tuzladım tuzladım yedim bir dene istersen..gerçekten çok zpr bir dönem..ben artık klozetin önüne tabura koymuştum ayağımda derman yoktu o dereceydi..

doktor dün pregnacare adlı kremi önerdi bana ama emin değilim hala kullanmakta

Son düzenleme:
canım günde 3 kere sürmeye vakit bulamam ki çalışıyorum birde sürdükten sonra bir süre giyinmeden mi oturuyorsun?

sabah 10 dk erken kalkıp pijamamı çıkarıp sürüp wc oyle giderdim. wc diş fırçalama ne giyeceğimi seçme vs vs derken emer. öğlen yemek saati, yemekten erken dönüp odamın kapısını kilitleyip sürdüm, 5 dk karnım açık oturdum. akşam yatmadan önce sürdüm pijama giymeden vs vs. yapılmayacak şeyler değil yani.
ne iş yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…