2014 Kasım Anneleri

sanırım tatlım zaten içtikten bir süre sonra düzeliiyor birdaha oluyor içion birdaha geçiriyor
Allah yardımcımız olsun

amin canım inşallah...
bugün batmam geçti mide yanması başladı...
öğlen yoğurt yiyim bari bol bol...

biliyor musun canım katı sabun kullanıyorum bulaşık ve çamaşır yıkamıyorum yani ellerimin değeceği deterjan dahi yok hayatım da şampuan hariç ama oldu ve çok feci kaşıntılı

egzamayı baharat sirke acı tetikliyor. seni anlıyorum benim de yanağımda 1 lira büyüklüğünde var. üzülünce aktif olur, normal zamanda yok. aktif olunca baharatlı sirkeli yersem vay halime, kaşıntıdan çıldırıyor insan.

canım inan hamileliğimin başından bu yana limonlu ekşi acılı yiyeceklerden tiksindim yiyemiyorum ki
Ama çok zor bir rahatsızlık inşallah Allah şifamızı verir
bu aralar benim midem çok yanıyor sürekli birşeyler göndermem gerekiyor mideye

Hamileliğiniz hayırlı olsun...Bende çalışan bi hamileyim ve iş kanununun hamile ve emziren anneler için yeni tasarısı internette mevcut.Çalışma şartlarınız,doktor kontrolleriniz hepsi yazıyor ve iş yeri buna kısmende olsa uyuyor(benim mesai saatlerim değişmedi ama dra gidip gelmelerim,dinlenmelerim problem yaratmıyor) bu bilinçte olursanız haklarınızı bilirseniz karşınıza cevap vermenizde o denli kolay olur stres yapmayın bebeğiniz her şeyden önce gelir :)

valla kamuda çalıştığım halde doktora giderken laf yiyorum şube müdüründen...
adamına göre muamele var...
laf yesemde takmıyorum artık hakkım çünkü...

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun.
Biz 12+2 günlüğüz acıyı çerez gibi yiyorum bu aralar ama hala kabız olmadım siz kaçıncı haftadasınız?Birde yürüyüş yapıyorum ben sanırım oda bağırsak hareketlerini düzenliyor,fırsatınız varsa tavsiye ederim

Çok enteresan bide kamuyu rahat özeli sıkıntılı biliriz ama yeni iş kanununa göre 7,5 saatten fazla çalışmamamız gerek,dra gitmek en yasal hakkımız ve maaştan kesinti yapmak söz konusu değil..

Çok enteresan bide kamuyu rahat özeli sıkıntılı biliriz ama yeni iş kanununa göre 7,5 saatten fazla çalışmamamız gerek,dra gitmek en yasal hakkımız ve maaştan kesinti yapmak söz konusu değil..

ben de kamudayım resmen trip atıyorlar doktora gittiğimde keyifleri bilir hiç umursamıyorum işimi yapıp çekip gidiyorum bebeğimden önemli değil hiç birşey hele iş hiç değil
gerekirse rapor alırım canımı sıkarlarsa baksınlar başlarının çaresine

Evet kızlar 2013 de yenilenen tasarı ile hamilelerinde hakları çoğaltılmış mesela günde 7buçuk satten fazla çalıştırılamaz yazıyor
ben özel sektörde çalıyorum hamileliğimin 3.ayı bitti ama hala söylemedim hamile olduğumu içimde ki şu kaybetme korkusundan dolayı ama bu hafta söyleyeceğim artık
izin konusun da hiç problem çıkarmazlar çok şükür o yüzden belkide bu kadar rahatım

Ben ilk günden söyledim çünkü tüp bebekle gebe kaldım zor stresliydi bilmeleri gerekirdi ilk haftalar mide bulantıları falanda fenaydı ama çok şükür anlayışlı insanlar çok yardımcılar bana

Valla aynen katılıyorum karşıdan bakınca kamu hep rahat gelir, ama ben oturum halime şükredeyim
ben doktor için hep izin alıyorum hamile olduğumu bilmedikleri halde zaten kesinti söz konusu değil bizde normal zaman da bile

ya sorma başka hamilelerde var kurumda onlar 9da geliyolar öğlen 2 de geliyolar neymiş mide bulantısı oluyomuş...
e bizde aynı şeyleri yaşıyoruz...
dediğim gibi adamına göre muamele var bazı yerlerde...

Haklarımın hepsini biliyorum insanların suratını çekmek zor heliyo molalarımı bile hesaplayıp fazladan mola kullandığımda ağızlarıyla gözleri yer değiştiriyo ama artık umrumda değil çıkarılmak pahasına kuralları yıkmış durumdayım. 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktor emin olamadığını fakat galiba kızım olacağını söyledii

Kötü bir durum allah yardımcınız olsun

8 saat çalışıyoruz zaten o zaman akşamları yarım saat erken çıkarım hahahaha

Kızlar bende bir kurumda çalışıyorum ama izin almak bazen problem oluyor. 7.5 saat çalıştırmayı düşünmezler bile. Üstelik oldukça da ağır bir işim var ama sabretmeye çalışıyorum. Allah hepimize yardım etsin.

ya sorma başka hamilelerde var kurumda onlar 9da geliyolar öğlen 2 de geliyolar neymiş mide bulantısı oluyomuş...
e bizde aynı şeyleri yaşıyoruz...
dediğim gibi adamına göre muamele var bazı yerlerde...

Hamilelikse evrensel bir şey her kadın aşağı yukarı çoğu şeyi aynı yaşıyor.Onun bulantısı vardır senin halsizliğin çoktur...Allah hepimizin yardımcısı olsun

ben bulamadım bu kanunu. tasarı demek tasarı demek. kanun linki atabilrimisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…