sanırım tatlım zaten içtikten bir süre sonra düzeliiyor birdaha oluyor içion birdaha geçiriyor
Allah yardımcımız olsun
biliyor musun canım katı sabun kullanıyorum bulaşık ve çamaşır yıkamıyorum yani ellerimin değeceği deterjan dahi yok hayatım da şampuan hariç ama oldu ve çok feci kaşıntılı
egzamayı baharat sirke acı tetikliyor. seni anlıyorum benim de yanağımda 1 lira büyüklüğünde var. üzülünce aktif olur, normal zamanda yok. aktif olunca baharatlı sirkeli yersem vay halime, kaşıntıdan çıldırıyor insan.
Slm bende kasım annesi olcam inş ancak iş konusu benimde korkulu rüyam kimse inanmıyo gripmiş gibi hala geçmedimi soruları sinirlerimi hoplatıyo rapor alıyorum binbir ezilmeyle haber veriyorum karşılığında yediğim tripte cabası çok çaresizim yan haklaromdan faydalanmadanda çıkmak istemiyorum ama karar aldım artık bebeğimi büyütmeye bakıcam inceldiği yerden kopsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamileliğiniz hayırlı olsun...Bende çalışan bi hamileyim ve iş kanununun hamile ve emziren anneler için yeni tasarısı internette mevcut.Çalışma şartlarınız,doktor kontrolleriniz hepsi yazıyor ve iş yeri buna kısmende olsa uyuyor(benim mesai saatlerim değişmedi ama dra gidip gelmelerim,dinlenmelerim problem yaratmıyor) bu bilinçte olursanız haklarınızı bilirseniz karşınıza cevap vermenizde o denli kolay olurstres yapmayın bebeğiniz her şeyden önce gelir :)
Herkes faceye geçmiş sanırım ama bende kullanmıyorum umarım cevap yazan olur banabir haftadır kabızlık çekiyorum bol su içmeme ve sabahları kayısı yememe rağmen geçmedi. Ve gece agriyla uyandım basur olmuşum bugün okula gitmedim çok şiddetli ağrım. Sıcak su banyosu tehlikeli ne yapabilirim yardım edebilecek olan var mı?
valla kamuda çalıştığım halde doktora giderken laf yiyorum şube müdüründen...
adamına göre muamele var...
laf yesemde takmıyorum artık hakkım çünkü...
Çok enteresan bide kamuyu rahat özeli sıkıntılı biliriz ama yeni iş kanununa göre 7,5 saatten fazla çalışmamamız gerek,dra gitmek en yasal hakkımız ve maaştan kesinti yapmak söz konusu değil..
Hamileliğiniz hayırlı olsun...Bende çalışan bi hamileyim ve iş kanununun hamile ve emziren anneler için yeni tasarısı internette mevcut.Çalışma şartlarınız,doktor kontrolleriniz hepsi yazıyor ve iş yeri buna kısmende olsa uyuyor(benim mesai saatlerim değişmedi ama dra gidip gelmelerim,dinlenmelerim problem yaratmıyor) bu bilinçte olursanız haklarınızı bilirseniz karşınıza cevap vermenizde o denli kolay olurstres yapmayın bebeğiniz her şeyden önce gelir :)
valla kamuda çalıştığım halde doktora giderken laf yiyorum şube müdüründen...
adamına göre muamele var...
laf yesemde takmıyorum artık hakkım çünkü...
Evet kızlar 2013 de yenilenen tasarı ile hamilelerinde hakları çoğaltılmış mesela günde 7buçuk satten fazla çalıştırılamaz yazıyor
ben özel sektörde çalıyorum hamileliğimin 3.ayı bitti ama hala söylemedim hamile olduğumu içimde ki şu kaybetme korkusundan dolayı ama bu hafta söyleyeceğim artık
izin konusun da hiç problem çıkarmazlar çok şükür o yüzden belkide bu kadar rahatım
Çok enteresan bide kamuyu rahat özeli sıkıntılı biliriz ama yeni iş kanununa göre 7,5 saatten fazla çalışmamamız gerek,dra gitmek en yasal hakkımız ve maaştan kesinti yapmak söz konusu değil..
Haklarımın hepsini biliyorum insanların suratını çekmek zor heliyo molalarımı bile hesaplayıp fazladan mola kullandığımda ağızlarıyla gözleri yer değiştiriyo ama artık umrumda değil çıkarılmak pahasına kuralları yıkmış durumdayım. 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet kızlar 2013 de yenilenen tasarı ile hamilelerinde hakları çoğaltılmış mesela günde 7buçuk satten fazla çalıştırılamaz yazıyor
ben özel sektörde çalıyorum hamileliğimin 3.ayı bitti ama hala söylemedim hamile olduğumu içimde ki şu kaybetme korkusundan dolayı ama bu hafta söyleyeceğim artık
izin konusun da hiç problem çıkarmazlar çok şükür o yüzden belkide bu kadar rahatım
ya sorma başka hamilelerde var kurumda onlar 9da geliyolar öğlen 2 de geliyolar neymiş mide bulantısı oluyomuş...
e bizde aynı şeyleri yaşıyoruz...
dediğim gibi adamına göre muamele var bazı yerlerde...
Hamilelikse evrensel bir şey her kadın aşağı yukarı çoğu şeyi aynı yaşıyor.Onun bulantısı vardır senin halsizliğin çoktur...Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?