2014 Kasım Anneleri

Slm ben yeni katildim arkadaslar kasim dogum muhtemelen.bulanti yok aserme hok bazen icerde oldugundan bile suphe ediom yaff:) da bu uyku meselesi fena yaff bi onlemi yokmu bunun tum hayat faliyetlerim bitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben mobilya magzasnda calsyrm hangi koltuk rahatsa uyuyup kalyrm:)))yatakda var yorganda:)))azcikk sansliyimda:)))))

kızzzzzzz doktora gittin mi bekliyoruz haberlerini

Hieyyytt foruma bir erkek sokuyorum bayanlarrrr,
Bebek kıpır kıpırdı dans ediyodu devamlı doktor zor ölçtü enseyi burnu Çok güzeldi kızlar, o kadar oynadı ki ne ağlaması, beni bi gülme krizi tuttuki görün. Bide eller başta açmış bacakları pipisini gösteriyo bize, erkek hemde edepsiz bi erkek dedi doktor ben gene koptum tabi ayyyy darısı başınıza hadi bakalım. kan verdim ikili test için.doğum tarihim devamlı değişiyo :) 3 gün ileri sarktı şimdide. birsürü soru sordum cevaplarını az sonra paylaşiciym sizlerle

Ayyy çok sevindim canım sabahtan beri seni arıyordu gözlerim
Hem ne güzel cinsiyetini öğrenmişsin darısı başımıza artık

yaa benimde uykum var hemde sabahtan beri uyumamışım gibi hissediyorum. işyerindeyim ne yatak ne de organ sadece rahat bıraksalarda uyusak
çalışan gebelere iş yerinde hergün 1 saat şekerleme izni verilmeli bence

uyumaktan başka çözümü yok maalesef :)

Ben mobilya magzasnda calsyrm hangi koltuk rahatsa uyuyup kalyrm:)))yatakda var yorganda:)))azcikk sansliyimda:)))))
ohh sen şanslıymışsın

oyyy gözün aydın canım yaa, hadi darısı başımıza olsun da, biz de öğrenelim erkenden

Ayy cokkguzel bi duygu yaa masallahh Allahim esirgesin darsi bizlere:))

aman maşallah maşallahh bizim edepsiz oğlana...sanırım önce hep oğlanlar öğrenilcekkk...
hadi bakalım kan testi falanda güzel çıkar inşşş

Valla ben yeni uyandim:)))kizlar dun ruyamda cok guzel bi kuzum vardi erkek cocuguna delaletmiss:))) bakalim ne cikacak

hayır olsun.. ben de ikii kere erkek bebek gördüm.
hamileliğimden önce de 3ücüz bebeklerimi sırayla emziriyodum onların cinsiyetini anlayamamıştım ama
:) hayıslısı gönlüm kızdan yana ama

wawwwwwww maşallahhhh
hadi bakalım darısı başımızaaaa
bekliyoruz canım cevaplarııı

Biliyor musun içinde olduğum şu perişan durumun anlaşıldığını görmek bir nebze içimi sakinleştiriyor... Çok teşekkür ederim mesajın için :)
Canim...Allah acil sifalar versin. BEN ILK HAMILELIGIMDE ölümden döndüm resmen. Tansiyonum 4 e düşüyor ve bayiliyodum bulantidan. DOKTOR bebegin hayati tehlikeye giriyor senin kusmalarindan dolayi bir hafta susuz ac nasil duruyosun dedi. Sukur bunda bir parca daha iyiyim. Zofran fayda etti...her an bulantim var ama kusmalarim az şükür. ..seni cok iyi anliyorum...

Masallah oglusuna hayirli olsun inşallah. Heyecanlandim simdi...saglikla kucakla Paşani insallah...

gözünüz aydın

ayy kendiminki gibi sevindim.. bebeğim cinsiyetini ben çok merak ediyorum ama bize daha çok var. ben erkek diyorum eşim kız diyor bir tane oğlum.. ayy hayırlı olsun darısı başımız bende görürüm bebişimi inşallah kıpır kıpır..

benimde oğlum var eşim kız istiyor benim için fark etmez ama içime yine oğlan doğuyor:)

hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım.

Ayyy çok sevindim canım sabahtan beri seni arıyordu gözlerim
Hem ne güzel cinsiyetini öğrenmişsin darısı başımıza artık
oyyy gözün aydın canım yaa, hadi darısı başımıza olsun da, biz de öğrenelim erkenden
Ayy cokkguzel bi duygu yaa masallahh Allahim esirgesin darsi bizlere:))
aman maşallah maşallahh bizim edepsiz oğlana...sanırım önce hep oğlanlar öğrenilcekkk...
hadi bakalım kan testi falanda güzel çıkar inşşş
wawwwwwww maşallahhhh
hadi bakalım darısı başımızaaaa
bekliyoruz canım cevaplarııı
Masallah oglusuna hayirli olsun inşallah. Heyecanlandim simdi...saglikla kucakla Paşani insallah...
gözünüz aydın
hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım.

Çokk tatlısınız teşekkür ederim, çok mutlu oldum, en kısa zamanda aynı neşe sizede nasip olsun. popodan popodan zıplatıyo kendisini kerata
sorduğum sorulara gelince;
Çatlak kremine 4. ayda başla dedi, öncesinde bademdi kakaoydu sürebilirsin dedi, kakao alerji yaptı bana kızlar, sürmüyorum 2 gündür, kaşıntım durdu. Önerdiği çatlak kremleri; Mustela, Pregnecare, Striacare, Sebamed, Phytolastye Bu kremleri araştırma görevini Zeyy88 ciğime veriyorum kuzucum müsait olunca bakarsın dimi :)
Folik asiti kesti yerine vitamin ve demir hapı verdi
Nefes nefese kalıyorum yoruluyorum dedim, 16 haftada geçmesi lazım bi dinle kendini geçmezse sorun olabiler dedi.
Ödem: (ayaklarım davul gibi) oturarak çalışan tüm anne adayları erken gebelikte bile şişiyo dedi, ayakları ara sıra kaldır yukarı dedi.
Kaşıntı : normalde hamilelikte extradan olmaz, alerjin vardır dedi, ondan önce ssk ya gittim alerji testi için sıra bekledim, gebelikte yapmıyoruz diye geri gönderdiler, gıcık oldum
Ana baba kısa ama bebe uzun olsun istiyos dediğimde, şu anki beslenmenin işe yaramayacağını, bebek doğduktan sonraki beslenmenin önemini söyledi.
5 haftada 1,5 kilo almışım, ben az diye sevinçten havalara uçarken, daha da iyi olabilirdi didi hıh, bu ay da 1,5 ay kotası koydu, acıktıkça su iç didi

Durum budur

bende bugün arkadaşın önerdiği vaselin alıcaktım ama 4.ayda başla demiş yaa demekki daha erken..bende bekleyim o zaman biraz daha..
açlık deyince mide bulantım geçti iştahım açıld..2 saate birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum ama ben zaten 3 haftada 5 kilo verdim kusmaktannn
arkadaşımın doktoruda ayda 1 kilo demiş sana 1,5 demiş bakalım benimki kaç diyecekkk
ne kadar doğru bilmiyorum ama 50 cm üzerinde doğan çocuklar uzun oluyormuş...
anamız bize nasıl baktı önemsedimi o kadar...vbak benim 170...sanırım azıcık genetik bu durum....aman sağlıklı olsunlarda boyunu posunu severimm onun bennn
şişme olayına gelince şu anda şiş değilim ama evet oturmak gerçekten kötü bizim için..
bende yarım saatte bir kalkıp hastanede bahçede geziyorum..Allahtan yaz ayına denk geldik..
acıktıkca su içersem daha çok acıkırım ben...onun yerine meyve yesek olmazmııı

Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun darısı bize inşallah hangi hastanede takip oluyosun

evet bak o kakao yağı yaramamış sana...
göz attım kremlere de Pregnacare Çatlak Kreminde iyi yorumlar vardı..
içinde badem yağı falan varmış..
ama kişiden kişiye değişiyor bence..
ben bitene kadar bepantene devam edicem sonra lireac (Phytolastye) a geçebilirim..
ya bide benim doktor 4. aya kalmadan başlaman lazım çatlak kremini 4. aydan sonra işe yaramaz dedi eczacıda öyle dedi okuduğum yorumlar da öyleydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…