ya sorma başka hamilelerde var kurumda onlar 9da geliyolar öğlen 2 de geliyolar neymiş mide bulantısı oluyomuş...
e bizde aynı şeyleri yaşıyoruz...
dediğim gibi adamına göre muamele var bazı yerlerde...
Haklarımın hepsini biliyorum insanların suratını çekmek zor heliyo molalarımı bile hesaplayıp fazladan mola kullandığımda ağızlarıyla gözleri yer değiştiriyo ama artık umrumda değil çıkarılmak pahasına kuralları yıkmış durumdayım. 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bende bir kurumda çalışıyorum ama izin almak bazen problem oluyor. 7.5 saat çalıştırmayı düşünmezler bile. Üstelik oldukça da ağır bir işim var ama sabretmeye çalışıyorum. Allah hepimize yardım etsin.
Doktor emin olamadığını fakat galiba kızım olacağını söyledii
Hayırlı olsun arkadaşım, sen anlattın benim gözlerim doldu, noluyo bana yaaayarın bende görücem kısmetse, artık sarılır doktora ağlarım heralde. Utanırım da ben ağlamaktan toplum içinde...
Ayy darısı başımızaGözün aydın canımmm
canım şu anda 12+5 her gidişimde sayı artıyorayy ne güzell..sağlıcakla al kucağına..kaç haftalıktın canmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben bulamadım bu kanunu. tasarı demek tasarı demek. kanun linki atabilrimisiniz?
kızzzzzzz doktora gittin mi bekliyoruz haberlerini
canım süpürge ağır iş yani ne biliyim ben hamilelikten önce yapıyodum kollarım karnım belim ağrıyodu...
belini ve karnını tehlikeye atma yani..
aniden eğilip kalkma..
kalkarken belinden değil dizlerinden güç al...
toz alıyorum ben mesela eşimde süpürge yapıyo..
yok canım bepantenden sonra duş falan yapmıyorum ben emiliyo hemen zaten..hatta banyodan sonra sürüyorum...
peki yağ kullanılırsa nasıl olur acaba badem yağı bebe yağı falan ?
uykumm geldiiiiii
benim deeeeeeakşam olsa da uyusak
hayır olsun inşallahValla ben yeni uyandim:)))kizlar dun ruyamda cok guzel bi kuzum vardi erkek cocuguna delaletmiss:))) bakalim ne cikacak
hem de neeee
anlayamazsınız
uykumm geldiiiiii
benim deeeeeeakşam olsa da uyusak
Valla ben yeni uyandim:)))kizlar dun ruyamda cok guzel bi kuzum vardi erkek cocuguna delaletmiss:))) bakalim ne cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?