2014 Kasım Anneleri

Oo ikinciler düşünülmeye başlanmış bile. En cesaret edemıyorumya. Cocugum yanlız olmasın kardeşı olsun dıyorum. Bazende tek iyidır dıyorum. Aslnda korkuyorum ikisini nasıl buyuturum dıye. Cunku yakınıda kımsem yok cocugumu bırakabilcek. Eşim desen akşam gec gelıyo. Bana yardmcı olamıyo. Yanı düşününce şartlar hiç uygun degıl şimdilik. Kızım bı 4 5 yaşına gelsın belkı. Eşime kalsa şimdi iştıyo tabi.

bende kesinlikle cesaret edemiyorum valla

buradaki birçoğumuza ikinciyi nezaman yapıcan deseler bu bi tokat gibi gelir sanırım banada aynı şekilde

Avent natural biberon anne göğüs ucuna benzer, ben kullanıyorum çok memnunum. Bence denemelisin.
denemedik biberon basligi birakmadim ki emzik tipliyi biraz alir gibi oldu azonce sevindim

Ben ise basladm aventi almiyr chiccoaldim onladeniyorannem
On gundur sonuc yok emmiyr
birazda ilkini almadi diye pesmi ediyoruz napiyoruz annem benden.hirsli emmesede agzinda bekletiyor belki alisir diye galiba ise yaradi simdi emdi

Ben de anne memesine yakın diye avent aldım ama beğenmedi. Hediye gelen wee vardı. Dar ağız. 18 aylık bebekler için olan başlıktan aldm 3 tane kocaman delik var :)) onu aldı paşam.
masallah kuzuya

Kızlar bebislerinizin gazı bitti mi? Tam geçti dedinm benim oğlum 2 3 gündür fenalarda. Ayrıca gece çok uyanıyor. 4 5 defa . Sizde durumlar nasıl
tam bitti derken biz cok kotuyuz cok agliyor damla aldik
gozum kesmiyor daha ise baslayim bakim zorlugunu gorim

Aklıma geldıkçe sinirlenıyorumya resmen karakterım degıştı eşimin ailesı yuzunden. Bukadar kimseden nefret edıp kin duymadmya.
Yalniz degilsin bisey sorucam bende sevmiyorum ve senin gibi lafim azimda tersliyorum ama sonra buyugum sonucta soylemesemiydim diyorum sende de oluyomu böyle

Aslında bizde tek olsun diyorduk. En iyi şartları sağlayalım elimizden geldiğince diye, ama eşim daha hamilelik zamanında ikinciden bahsetmeye başlamıştı. Benimde bir kız kardeşim var, kardeş candır biliyorum. O yüzden şu an ikinci de olsun diyoruz, ama bakalım Allah kısmet ederse diyelim.

Benimde adim esimin ailesinde saygisiza cikti ama bence saygi sevgi karsilikli biz saygisizlik yapiosak durduk yere degil heralde

sen ev hanımımıydın canım?

Yok hayır çalışıyorum, şu an ücretsiz izindeyim. İşten ayrılıp ayrılmama arasında bocalıyorum, o yüzden bir süre de ücretsize ayrıldım. Bu sürede umarım sağlıklı bir karar veririm.

Kv bebegime bakmaya kalkar huzursuzluk cikar diye isimden vazgeciyorum ne insanlar var

Ne güzel ucretsiz izin hakkin varmis dusunmek icin ben mecbur istifa edicem

Ne güzel ucretsiz izin hakkin varmis dusunmek icin ben mecbur istifa edicem

Aslında her zaman kadın çalışmalı, kendi ayakları üzerinde durmalı diyen biriydim. Çalışırsam kızıma annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakacak. Gözüm arkada kalmayacak biliyorum, ama onun özel zamanlarını da kaçırmak istemiyorum. Bilemiyorum benim için zor bir karar.

Bakacak kimsen yok mu?, yoksa kendin bakmak istediğin için mi istifa etmeyi düşünüyorsun?

Mrb bugün bizimde kontrolümüz vardı.bellerini emip emmediğini sordu bende sorcaktım zaten.çünlü emmesini engelliyırdum hatta emmesin fiye eldiven takıyordum doktorda bana sakın engelleme dedi onun tek oyuncağı keyif alacağı şey dedi.emzikde kullan dedi kullanmıyorsa alıştır dedi biraz rahat edersin dedi.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu canım sendende allah razı olsun..oğluşunu istediğin gibi kucağına alabilirsin canım bardak olduğu için sıkıntı olmaz . Zaten 1 hafta sonra bardağı kullanmıyorsun.hepimiz birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz kk yı bunedenle seviyorum.fikir alışverişi yardımcı olma isteği çok iyi.

Şuan derisi sulu gibi, kıpkırmızı. 1 hafta sonra geçiyor mu canım bu kırmızılık?

canım ya peki ne zaman normal eskisi gibi kucağımıza alacağız ki çok korkuyorum ben sarılmaya bile canı acır bi şey olur diye
Mrb canım pipinin üzerinde köpük bardak koyduysan kucağına alabilirsin istediğin gibi kısıtlama kendini .onun şimdi senin ilgine daha çok ihtiyacı var.1 hafta sonra dikişler atıyor .bardağıda koymuyorsun normal hayatnıza devam ediyorsunuz.gerçi ben hiç kısıtlamdım hep kucağımdaydı.

Yalniz degilsin bisey sorucam bende sevmiyorum ve senin gibi lafim azimda tersliyorum ama sonra buyugum sonucta soylemesemiydim diyorum sende de oluyomu böyle
İlk başlarda oluyodu canım ama şu birkaç aydır nedesem az bile dıyorum. Cunku onlarda bır değişim yok aynı kötülük aynı huzur bozmacalar devam. Bende frenlemıyorum kendımı. GaA bastım gıdıyorum valla. Ufacık bır ıyılık göstergesi görsem samımı olrak belkı. Ama inan yok. Hep kötülük hep fesatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…