- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
İnş canım rabbım gonlumuze gore hayırlısını nasip etsin inşallah. Bizde üç kız kardeşız. Küçükken pek ıyı dgıldı ama şuan süper bişey biyiki varlar. Her anımda yanımda destekçimler Kızımında boyle her anında yanında olucagı bır kardeşı olsun isterım ama cok zor gercekten bu devırde. Geleği yetıştırmesı vs cok zorAslında bizde tek olsun diyorduk. En iyi şartları sağlayalım elimizden geldiğince diye, ama eşim daha hamilelik zamanında ikinciden bahsetmeye başlamıştı. Benimde bir kız kardeşim var, kardeş candır biliyorum. O yüzden şu an ikinci de olsun diyoruz, ama bakalım Allah kısmet ederse diyelim.
Aynen. Benım butun tanıdıklarım sana kımbilir neyaptılarkı onlara karşı boylesın diyolar. Sebepsız kımse kımseden nefret etmez.Benimde adim esimin ailesinde saygisiza cikti ama bence saygi sevgi karsilikli biz saygisizlik yapiosak durduk yere degil heralde
canım ya peki ne zaman normal eskisi gibi kucağımıza alacağız ki çok korkuyorum ben sarılmaya bile canı acır bi şey olur diye
Benımkı cesaret edemez korkuyo benden şükür. Arada gazA gelıyo cesaretlenıp laf soylemye calışıyo bakıyo benle baş edemıyo susuyo. O genelde arkamdan konuşuyo. Hesap sıruncad yalan asla soylemedım dıyoKv bebegime bakmaya kalkar huzursuzluk cikar diye isimden vazgeciyorum ne insanlar var
Mrb bugün bizimde kontrolümüz vardı.bellerini emip emmediğini sordu bende sorcaktım zaten.çünlü emmesini engelliyırdum hatta emmesin fiye eldiven takıyordum doktorda bana sakın engelleme dedi onun tek oyuncağı keyif alacağı şey dedi.emzikde kullan dedi kullanmıyorsa alıştır dedi biraz rahat edersin dedi.
Geçiyor canım .şilikde iniyor yavaş yavas.bizim dikişler bir haftada attı gibi hepsi
Maşallah babişine elindeki oyuncağı benim kızımda çok seviyo
Gobekbagini sakliyorum.. Corba da sehriye olabilir ben unlu yapiyorum guzel oluyor.. Yagda once unu sonra salcayi kavurup..Kızlar sorucam hep unutuyodum. Bebişlerınızın göbek baglarını naptınız
Birde ne çorbası yapımya. Seceneklerınızı beklıyorum
7canimkızlar acil eczaneler kaçta kapanıyor 7 mi 5mi
bizim ki evde saklamayı düşünyrm ultrason görüntüleri filanda hepsi bir yerde büyüyünce kendisine vereceğmKızlar sorucam hep unutuyodum. Bebişlerınızın göbek baglarını naptınız
onların içinde etken maddesi var. Keşke kullanmasaydin jilet vursaydin. Bi dr a danış ıstersen yada eczacılar da yardımcı olur.Kizimdan kendime bakamadigimdan hic sevmememe ragmen dusta kil dokucu krem kullandim pratik olsun diye.. Pratik oldu da benim zarari hic aklima gelmedi yaa.. Emziriyorum kizimi bir zarari olur mu sutume sizce kizlar?
gobekbagi corbasi yap.p :)) bende yayla yaptimmKızlar sorucam hep unutuyodum. Bebişlerınızın göbek baglarını naptınız
Ya o yaylayı bir tutturamıyorum. Çorbs konusunds pek ıyı degilim. Tarhana ve mercımek en sevdıklerım ve guzel yaptıklarım eşimde bıktı onları içmekten.gobekbagi corbasi yap.p :)) bende yayla yaptimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?