- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Yaa nasil akil edemedim bos anima denk geldi korktum simdi..onların içinde etken maddesi var. Keşke kullanmasaydin jilet vursaydin. Bi dr a danış ıstersen yada eczacılar da yardımcı olur.
kızlar acil eczaneler kaçta kapanıyor 7 mi 5mi
Canım bana hemşire ıkı üç gün yıkama dedı. Ben üç gün sonra yıkadmBirde asidan kaç gün sonra banyo yapiliyo telastan sormayı unuttum
bol su iç bence ama dedigim gibi bi eczaneye sor kötü ihtimal.Yaa nasil akil edemedim bos anima denk geldi korktum simdi..sadece de anne sutu veriyorum..
Elini emmesini dert etmiyorum zaten. Benim ki parmak emiyor.. Malesef çevremde 15 yaşına kadar bu alışkanlıktan vazgeçemeyen bir örnek var. Tabi herkes aynı değil ama riskli şey sonuçta. Ama akışına bıraktım. Baksana şı fotoğrafa. Diğer parmaklarını da kapamıyor akıllım. Böyle emiyor.Mrb bugün bizimde kontrolümüz vardı.bellerini emip emmediğini sordu bende sorcaktım zaten.çünlü emmesini engelliyırdum hatta emmesin fiye eldiven takıyordum doktorda bana sakın engelleme dedi onun tek oyuncağı keyif alacağı şey dedi.emzikde kullan dedi kullanmıyorsa alıştır dedi biraz rahat edersin dedi.
Bugün bu cümleyi kurdum ben dee. Hani 3 aylık olunca geçiyordu bu gaz dedim. 3. Ayın sonuna doğru azalarak bitti ama 3 ay 1 haftalık oldu, gazdan uykusuz geceler, gazdan deli gibi ağlamalar başladı.Kızlar bebislerinizin gazı bitti mi? Tam geçti dedinm benim oğlum 2 3 gündür fenalarda. Ayrıca gece çok uyanıyor. 4 5 defa . Sizde durumlar nasıl
Ay allahım yesınler o bal parmakları. Nasılda emıyo ya.Elini emmesini dert etmiyorum zaten. Benim ki parmak emiyor.. Malesef çevremde 15 yaşına kadar bu alışkanlıktan vazgeçemeyen bir örnek var. Tabi herkes aynı değil ama riskli şey sonuçta. Ama akışına bıraktım. Baksana şı fotoğrafa. Diğer parmaklarını da kapamıyor akıllım. Böyle emiyor.
Bakacak kimsem yok annemler küçük diyor kv de kendi annesine bakiyor ki bakmak istese bile ben istemiyorum bakiciya da guvenemem bide 700 800 bakiciya 150 temizlikcie derken bize bisey kalmicak ve bebegimden ayri kaldigima degmicek bu karar cok zor 12.yilim fabrikada konumum iyi ama maasim düşük ücretsiz izin olsaydi 6 ay belki biraz buyurdu annemler bakabilirdi ama suda var oglumu benim buyutecek olma fikri gerçekten güzel.çalışmayı çok seviyorum 2 yil sonra is aricam yeniden Allah pisman etmesin ama aldigim karardan mutluyum ozel sektör calisma saatleri is stresi oğluma sabrim kalmayacakti çalışsaydimAslında her zaman kadın çalışmalı, kendi ayakları üzerinde durmalı diyen biriydim. Çalışırsam kızıma annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakacak. Gözüm arkada kalmayacak biliyorum, ama onun özel zamanlarını da kaçırmak istemiyorum. Bilemiyorum benim için zor bir karar.
Bakacak kimsen yok mu?, yoksa kendin bakmak istediğin için mi istifa etmeyi düşünüyorsun?
Bidede sabahlari cok oluyor sabah 5 te ayaktayizBugün bu cümleyi kurdum ben dee. Hani 3 aylık olunca geçiyordu bu gaz dedim. 3. Ayın sonuna doğru azalarak bitti ama 3 ay 1 haftalık oldu, gazdan uykusuz geceler, gazdan deli gibi ağlamalar başladı.
2.ay asisinda verem asisi oldugundan banyo yaptiramiyorduk 4.aydaki asilarda yaptirilabiliyor hemsireye sormustum ben..Başka arkadaşlar da sormuş fakat cvp gelmemiş bende yazayım dedim. 4. Ay aşılarının olduk banyo olayını sormadım yıkamak sıkıntı olur mu acaba ?
Bu arada boy ve kg iyi dediler 500 gr almış bu ay bana az geldi ama hemşire normal. Dedi şimdiye kadar şükür ateş olmadı önümüzdeki ay ek gıda için yoğurt ve meyve ile tattırmaya başlayalım dedi
Benimkide parmak emiyor engel oluncada sinirleniyor cok tatlilar ya Allah esirgesin onlarıElini emmesini dert etmiyorum zaten. Benim ki parmak emiyor.. Malesef çevremde 15 yaşına kadar bu alışkanlıktan vazgeçemeyen bir örnek var. Tabi herkes aynı değil ama riskli şey sonuçta. Ama akışına bıraktım. Baksana şı fotoğrafa. Diğer parmaklarını da kapamıyor akıllım. Böyle emiyor.
aynen ya bende aynı cümleyi kurdum tam gaz gaza devam ediyoruz ne zaman geçiyo bu gaz acabaaaa...Bugün bu cümleyi kurdum ben dee. Hani 3 aylık olunca geçiyordu bu gaz dedim. 3. Ayın sonuna doğru azalarak bitti ama 3 ay 1 haftalık oldu, gazdan uykusuz geceler, gazdan deli gibi ağlamalar başladı.
Ayni bnmm oglum ya oda kapatmiyor parmaklarini yelpaze gibi acarak emmeye calisiyr garibim biberonu emeyi basaramadigi gibi parmqgini emmeyide basaramiyorElini emmesini dert etmiyorum zaten. Benim ki parmak emiyor.. Malesef çevremde 15 yaşına kadar bu alışkanlıktan vazgeçemeyen bir örnek var. Tabi herkes aynı değil ama riskli şey sonuçta. Ama akışına bıraktım. Baksana şı fotoğrafa. Diğer parmaklarını da kapamıyor akıllım. Böyle emiyor.
Duyduguma gore yogurt gunluk mayalanacakmis iki saat sonra yedirilecekmjsBaşka arkadaşlar da sormuş fakat cvp gelmemiş bende yazayım dedim. 4. Ay aşılarının olduk banyo olayını sormadım yıkamak sıkıntı olur mu acaba ?
Bu arada boy ve kg iyi dediler 500 gr almış bu ay bana az geldi ama hemşire normal. Dedi şimdiye kadar şükür ateş olmadı önümüzdeki ay ek gıda için yoğurt ve meyve ile tattırmaya başlayalım dedi
Erken degilmi cnmMerhabalar. Kizim iki gündür atesliysi ve cok huysuzdu. Bugün baktim her yeri küçük kucuk benek. Doktora goturdum kizamikcik geçiriyor dedi. Her yer mikrop dolu. Bir şeyi atlatiyoruz başka birşey basliyor
İlkheyetcan20Em küçük annemiz kim kızlar
Ben 31 olcam on uc gun sonraEm küçük annemiz kim kızlar
Birinden bulasmis sanirim. Hafif atlatiyor hamd olsun ama cidden huyu değişti iki gundeErken degilmi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?