Ben agustos 89 luyum.. var mi yasitlarim?İlkheyetcan20
Bir de saçları sertleşiyor, yapışıyor eşimde dalga geçiyor bu yine kuru kafa olmuş diyeAman onların kusmuk kokusundan ne olacak, o bile miss kokuyor.
Lcw de havlu tarzinda var yumusacik. Onlari kullaniorum. Uclu 12 tl. Jokerde de ucgen modellerden var. Koyunlu kuzulu hos seyler. Ben elbisrleriyle kombin yapiom:))
Ya ben nedense önlük konusunda biraz cimri davranmışım, hani bu kadar erken gerek duyacağımı düşünemedim herhalde. 4-5 tane var hediye gelenler işte idare ediyoruz. Hoş bazen önlük varken bile, önlüğü sektirip ya koluna kusuyor yada direk bizim üzerimize.
Biz fermuarli battaniye almistik ama onu da çok az kullabildik o guzeldi deneyebilirsin bir de bizimki artik cook terliyo gunde 4 kez ust degistiriyoruz bi defa da gece sizinki nasıl bilmiyorum tabii terlemiyosa oyle bişey alabilirsin
Geçmiş olsun. 4. ay aşınızı oldunuz sanırım. 2. ay aşısında ateşlendi ise bundada ateşlenirmis. 2 ayı nasıl geçirdiniz bilmiyorum ama ben ateşi çıkana kadar vermezdim. Netice de aşı bağışıklığı kuvvetlendirmek için yapılıyor. İlaç o bağışıklığa bir darbe vuruyor. Ateşi çıkarsa tabi ki yapacak bişi yok. Ama sen rahat davran ki bebeğinde strese girmesin. Ateşsin ağrısız atlatırsınız inş Allah.
Demir damlasını neye göre 4 damla ver dediler ya kilo basına göre veriliyor damla 4 kilo mu bebisin 4 damla dedi bunlar...zaten suan demir damlasına sinir olmus durumdayım neye bulastıysa çıkaramıyorum lekesini
Sutunu arttirmaya calis bence. Aventte olsa biberon kullanimi bebegi memeden uzaklastirio:anne sutuyle besleniyordu ama tayinim cikmisti yeni is arkadaslari falan strese girdim.sutum.cekildi benim yaa mama aldim ama biberonu sevmiyor avent nasil
Biz bu cumartesi 4. Ayimiza giricez Allah ın izniyle ama hala geceleri kıvranıyor yavrum son birkaç gündür.Bugün bu cümleyi kurdum ben dee. Hani 3 aylık olunca geçiyordu bu gaz dedim. 3. Ayın sonuna doğru azalarak bitti ama 3 ay 1 haftalık oldu, gazdan uykusuz geceler, gazdan deli gibi ağlamalar başladı.
Benimki ellerinin yanında oyuncaklarada saıldırmaya başkadı ama favorisi ellerEllerini emmesi zeka gelişimi için de çok önemli , demişti bizim doktorumuz. Yabancı cisimleri keşfetmeye ilk ellerinden başlarlarmış, şimdi eller, ileride ayaklar, sonra artık ne bulursa tv kumandası, cep telefonuValla benim kızım emziğin kenarından sokuyor yine sokuyor ellerini
Ay yerim ben onu annesi demekki parmakları çok tatlı geliyor.sorma benim çevremdede öle bir örnek vardı bende çok korkmuştum ama iki doktora sordum biri prof daha yeni başlıyor sıra ayaklara gelcek sonrada ne bulursa agzına alcak dedi keşfetme dönemleriymiş.bırak kendini rahatlatsın oyalannak istiyor dediElini emmesini dert etmiyorum zaten. Benim ki parmak emiyor.. Malesef çevremde 15 yaşına kadar bu alışkanlıktan vazgeçemeyen bir örnek var. Tabi herkes aynı değil ama riskli şey sonuçta. Ama akışına bıraktım. Baksana şı fotoğrafa. Diğer parmaklarını da kapamıyor akıllım. Böyle emiyor.
Sünnet yapildiktan 1hafta sonra degil mi canım neyseki az kaldı ama köpük bardak işini ben beceremedim değiyor ya da kayıyor. Bi şey soracağım böyle deri gibi bir şeyler sıyrılıyor sanki normal mi, ilk kez şahit oluyorum cok acemiyim, 4gündür doktoruda aramaktan bezdirdimMrb canım pipinin üzerinde köpük bardak koyduysan kucağına alabilirsin istediğin gibi kısıtlama kendini .onun şimdi senin ilgine daha çok ihtiyacı var.1 hafta sonra dikişler atıyor .bardağıda koymuyorsun normal hayatnıza devam ediyorsunuz.gerçi ben hiç kısıtlamdım hep kucağımdaydı.
4.ay için 1gün demişti 2.ay verem aşısı nedeniyle 3gündüBirde asidan kaç gün sonra banyo yapiliyo telastan sormayı unuttum
bi şey olmaz canım inşallah bende 2kez kullandım, hatta bu aralar tekrar düşünüyorum hala vakit bulamıyorum ağdaya. Saç da boyanıyor onda da bir sürü madde var. Cok sık olmadikca sorun olmaz diye düşünüyorumYaa nasil akil edemedim bos anima denk geldi korktum simdi..sadece de anne sutu veriyorum..
Canım bana hemşire ıkı üç gün yıkama dedı. Ben üç gün sonra yıkadm[/QUOTE
sadece 2.ay verem aşısı nedeniyle 3 gün yıkamadik onun dışında 1gün demişti bize
Sünnet yapildiktan 1hafta sonra degil mi canım neyseki az kaldı ama köpük bardak işini ben beceremedim değiyor ya da kayıyor. Bi şey soracağım böyle deri gibi bir şeyler sıyrılıyor sanki normal mi, ilk kez şahit oluyorum cok acemiyim, 4gündür doktoruda aramaktan bezdirdim
[/QUOTE]Evet canım .nası kayıyor köpük bardak valla bizmkisi hiçmi hiç yerinden oynamazdı bezi çok aşırımı büyük ben 3 numara kullandım.önce testisleri sonrada pipiyi bardağın içine alıp bezi kapatıyordum.rahatçada kucağıma alıyordum.o deri 1 hafta içinde kalkar banyodada düşer sorun yok canım.pipinin alt kısmında böle bir çizgi var onada bizim doktor fren kısmı diyor hehe eğri gibi durur pipi sanki aslında eşit alınmıştır sünnet derisi
Elini emmesini dert etmiyorum zaten. Benim ki parmak emiyor.. Malesef çevremde 15 yaşına kadar bu alışkanlıktan vazgeçemeyen bir örnek var. Tabi herkes aynı değil ama riskli şey sonuçta. Ama akışına bıraktım. Baksana şı fotoğrafa. Diğer parmaklarını da kapamıyor akıllım. Böyle emiyor.
Ben çok seviyorum oğlum da böyle parmagini emiyor bazen ısırmak istiyorum çok sirin. Maşallah kuzuna. Dediğin dogru alışkanlık oluyor zira benim kardeşim lise çağında bile gece emiyordu parmağını. Su anda 21 yaşında yeni bıraktı o huyunu diyebilirm. Ayrıca bi baş parmağı diğerine göre ince emmektenElini emmesini dert etmiyorum zaten. Benim ki parmak emiyor.. Malesef çevremde 15 yaşına kadar bu alışkanlıktan vazgeçemeyen bir örnek var. Tabi herkes aynı değil ama riskli şey sonuçta. Ama akışına bıraktım. Baksana şı fotoğrafa. Diğer parmaklarını da kapamıyor akıllım. Böyle emiyor.
Bakacak kimsem yok annemler küçük diyor kv de kendi annesine bakiyor ki bakmak istese bile ben istemiyorum bakiciya da guvenemem bide 700 800 bakiciya 150 temizlikcie derken bize bisey kalmicak ve bebegimden ayri kaldigima degmicek bu karar cok zor 12.yilim fabrikada konumum iyi ama maasim düşük ücretsiz izin olsaydi 6 ay belki biraz buyurdu annemler bakabilirdi ama suda var oglumu benim buyutecek olma fikri gerçekten güzel.çalışmayı çok seviyorum 2 yil sonra is aricam yeniden Allah pisman etmesin ama aldigim karardan mutluyum ozel sektör calisma saatleri is stresi oğluma sabrim kalmayacakti çalışsaydim
Benimki ellerinin yanında oyuncaklarada saıldırmaya başkadı ama favorisi elleremzikde canı isterse alıyor.başta ben korktum ellerini emmeye bsşlayınca çünkü tanıdığım biri var hala ellerini emiyor bebeklikden başlayıp genç kızlık döneminde hala emiyordu.
Ben burdayım :) carputi sana bisey sormak istiyorum ben ek gıdaya geçtim ama kızım kaşıkla bişey yemek istemiyorHu huu kimler nöbetçi
Ben burdayım :) carputi sana bisey sormak istiyorum ben ek gıdaya geçtim ama kızım kaşıkla bişey yemek istemiyorbiberonla yiyorum ama sende 4. Ay bitince gecicem demiştin geçtin mi bu kaşık işini nasıl halletcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?