2014 Kasım Anneleri

Biz fermuarli battaniye almistik ama onu da çok az kullabildik o guzeldi deneyebilirsin bir de bizimki artik cook terliyo gunde 4 kez ust degistiriyoruz bi defa da gece sizinki nasıl bilmiyorum tabii terlemiyosa oyle bişey alabilirsin

Terleme de başının arkası terliyor bazen onun dışında çok terlemiyor bebeğim.. Üşür gece diye almak istiyorum üstünü çok açıyor çünkü...

Bu zamana kadar ne aşı ne normal hastalık hiçbi zaman ateşi olmadı canım.. İlk gün yine bacakları çok acıdı şişti onun için çk apladı o yüzden calpol verdim acısı dinsin diye 6-7 saat sonra.. Ertesi gün bi 37,5 ateşi oldu o zaman korktum verdim sonra da bişi olmadı şükürler olsun..

Demir damlasını neye göre 4 damla ver dediler ya kilo basına göre veriliyor damla 4 kilo mu bebisin 4 damla dedi bunlar...zaten suan demir damlasına sinir olmus durumdayım neye bulastıysa çıkaramıyorum lekesini

Vallahi hiçbir fikrim yok canım doktorunu aradım sordm çünkü kan tahlili vermiştik 1 hafta önce tahlillerine baktı kullanabilirsiniz alt sınırda kanı dedi.. Ben de dün başladım.. Hakikaten rengi kendisi ne kadar tuhaf bişi ya çıkmıyor mu lekesi eyvaahhh

anne sutuyle besleniyordu ama tayinim cikmisti yeni is arkadaslari falan strese girdim.sutum.cekildi benim yaa mama aldim ama biberonu sevmiyor avent nasil
Sutunu arttirmaya calis bence. Aventte olsa biberon kullanimi bebegi memeden uzaklastirio:((tabi illla alacaksan aventi oneririm.

Bebeişlerı beşiklerı dışındaa koltukta falan nasıl yatırıyosunuz. Ben ince bır yastıgın ustunde yatırıyorum dogrumu yapıyorum acaba

Bugün bu cümleyi kurdum ben dee. Hani 3 aylık olunca geçiyordu bu gaz dedim. 3. Ayın sonuna doğru azalarak bitti ama 3 ay 1 haftalık oldu, gazdan uykusuz geceler, gazdan deli gibi ağlamalar başladı.
Biz bu cumartesi 4. Ayimiza giricez Allah ın izniyle ama hala geceleri kıvranıyor yavrum son birkaç gündür.

Benimki ellerinin yanında oyuncaklarada saıldırmaya başkadı ama favorisi eller emzikde canı isterse alıyor.başta ben korktum ellerini emmeye bsşlayınca çünkü tanıdığım biri var hala ellerini emiyor bebeklikden başlayıp genç kızlık döneminde hala emiyordu.

Ay yerim ben onu annesi demekki parmakları çok tatlı geliyor.sorma benim çevremdede öle bir örnek vardı bende çok korkmuştum ama iki doktora sordum biri prof daha yeni başlıyor sıra ayaklara gelcek sonrada ne bulursa agzına alcak dedi keşfetme dönemleriymiş.bırak kendini rahatlatsın oyalannak istiyor dedi

Sünnet yapildiktan 1hafta sonra degil mi canım neyseki az kaldı ama köpük bardak işini ben beceremedim değiyor ya da kayıyor. Bi şey soracağım böyle deri gibi bir şeyler sıyrılıyor sanki normal mi, ilk kez şahit oluyorum cok acemiyim, 4gündür doktoruda aramaktan bezdirdim

Birde asidan kaç gün sonra banyo yapiliyo telastan sormayı unuttum
4.ay için 1gün demişti 2.ay verem aşısı nedeniyle 3gündü

Yaa nasil akil edemedim bos anima denk geldi korktum simdi.. sadece de anne sutu veriyorum..
bi şey olmaz canım inşallah bende 2kez kullandım, hatta bu aralar tekrar düşünüyorum hala vakit bulamıyorum ağdaya. Saç da boyanıyor onda da bir sürü madde var. Cok sık olmadikca sorun olmaz diye düşünüyorum

Canım bana hemşire ıkı üç gün yıkama dedı. Ben üç gün sonra yıkadm[/QUOTE
sadece 2.ay verem aşısı nedeniyle 3 gün yıkamadik onun dışında 1gün demişti bize

Evet canım .nası kayıyor köpük bardak valla bizmkisi hiçmi hiç yerinden oynamazdı bezi çok aşırımı büyük ben 3 numara kullandım.önce testisleri sonrada pipiyi bardağın içine alıp bezi kapatıyordum.rahatçada kucağıma alıyordum.o deri 1 hafta içinde kalkar banyodada düşer sorun yok canım.pipinin alt kısmında böle bir çizgi var onada bizim doktor fren kısmı diyor hehe eğri gibi durur pipi sanki aslında eşit alınmıştır sünnet derisi[/QUOTE]

Kızlar internetten oyun Halısı siparişi vericem. Neler kullanıyorsunuz?

[/QUOTE]
Bilmiyorum canım bi de yarın annemle deneyeyim bari bardagi, oğlum da haftaya 5aylık oluyor cok hareketlendi belki ondan durmuyordur. Perşembe 1hafta olacak gerçi. İnşallah bizimki de iyileşir o zamana. Aydınlattığın için teşekkür ederim

Ben çok seviyorum oğlum da böyle parmagini emiyor bazen ısırmak istiyorum çok sirin. Maşallah kuzuna. Dediğin dogru alışkanlık oluyor zira benim kardeşim lise çağında bile gece emiyordu parmağını. Su anda 21 yaşında yeni bıraktı o huyunu diyebilirm. Ayrıca bi baş parmağı diğerine göre ince emmekten

O zaman senin için iyi bir karar olmuş. Keşke şartlar herkes için eşit olsada her anne bebeğini en azından belli bir yaşa kadar kendi büyütse. Hayırlısı olsun senin içinde.

cerenball Geçen gün lcw 'ye girdim ama hiç dikkatimi çekmedi dur bakayım hafta sonu gidip.

Çok tatlı o ellerde ondan emiyorlar cak cuk :)) Bizim de doktor normal dedi ama bazen baş parmağını öyle iştahlı emiyor ki Eyvah diyorum.

Hu huu kimler nöbetçi
Ben burdayım :) carputi sana bisey sormak istiyorum ben ek gıdaya geçtim ama kızım kaşıkla bişey yemek istemiyor biberonla yiyorum ama sende 4. Ay bitince gecicem demiştin geçtin mi bu kaşık işini nasıl halletcez

Ben daha başlayamadım hem zamansizliktan hemde yamanin biraz bagirsak sorunu var ama başlıcam dun az yoğurt verdim yalanip durdu pek beceremedi alisacaklar yavaş yavaş endişe etme onlarda acemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…