cok gecmis olsun canim. İnsallah biran once duzelir degerlerin. Bence ozel yerine birde devlet hastanesi dene. Sonucta ordaki doktorlar cok daha fazla hastayla karsilastiklarindan seni durumunu daha net anlarlar. Lutfen uzulme. İnsallah bebeginde sende iyi olursunuz.
zaten hiçbi özel bakmıo cnm bana hepsi araştırma hastanesine gönderio yarın gidicem bakalım sonuç nolucak
Arkadaşlarım dostlarım, sanırım cinsiyeti öğrenip olayı algıladıktan sonra daha bi duygusala bağlanılıyo.. içimden hep bi ağlama dürtüsü geliyo az önce asaletimle iş arkadaşlarıma çaktırmadan iki damla döktüm. Ay ay ay
kıyamam sanaaaa
bende bazen zor tutuyorum kendimi ağlamamak için
Canım bende senin gibiyim ve hala çekiyorum zofranda etki etmedi bana serum zaten bulantısı geçirmez sadece bişey yemeyince biraz direnç sağlıyor o kadar.böyle çekicez işte
Canım bende senin gibiyim ve hala çekiyorum zofranda etki etmedi bana serum zaten bulantısı geçirmez sadece bişey yemeyince biraz direnç sağlıyor o kadar.böyle çekicez işte
Bende 9.haftamdayım.10.haftamın içinde ikince kez muayeneye gidicem. Doktor benden neler isticek, neler yapmam gerek, bilgilendirir misiniz lütfen? Birde her ultrasound kayıtlarını flashbelleğe kaydediyolarmı ?
Aynıymışız gerçekten canım ,benimde pazar ve Pazartesi çok kötüydü .neyse Cumartesi kontrole gitcem inşallah iyidir bebeiş😊salı Günü'de ikili test var inşallah oda güzel çıkar belki cinsiyette öğreniriz😄😄senin ne zaman ikili canım?
Amin teşekkürler.
Suda doğumun yararları kolaylığı konusunda araştırma yaptım, hastane konusunda pek yapamadım. Doktoruma da 7. aylarda sorucam çünkü kendi doktorumun doğumu yaptırmasını istiyorum, o istemezse de yapamam tabi :) Yurtdışında birçok bayan evinde küvetinde doğum yapmış videoları var hep :)
Kısa süre sonra tutamamaya da başlıcan galiba zeyy im ühühühü
azıcık goıgldan baktım erkek annesi olmak diye blogları okudum ağla ağla
millet neşeli anlatmış ben ağlıyom bu nası iş
Günayedın herkeşlere :) her akşam çilek yemekten sanırım alerji oldum anneler, yanaklarım alev alev kırmızı
günaydın canımm çilek çok yeme kiloda aldırır akşamları özellikle...
Kızlar bugün ikili testimiz vardı bende bebeğimi bir aydan sonra ilk defa göreceğim için hareket etsinde göreyim diye şeker yedim usg ye girmeden keşke yemeseydim o kadar çok hareketliydi ki dr ense kalınlığını ölçemedideli gibi dönüpduruyordu birde baş aşağı duruyor çok komik elleriyle tırmanıyor yukarıya kendini hop diye geri bırakıyor yine baş aşağı duruyor gülmekten öldüm haftaya sakın şeker yeme dedi dr birde idrara sıkışık gel dedi
Kızlar bugün ikili testimiz vardı bende bebeğimi bir aydan sonra ilk defa göreceğim için hareket etsinde göreyim diye şeker yedim usg ye girmeden keşke yemeseydim o kadar çok hareketliydi ki dr ense kalınlığını ölçemedideli gibi dönüpduruyordu birde baş aşağı duruyor çok komik elleriyle tırmanıyor yukarıya kendini hop diye geri bırakıyor yine baş aşağı duruyor gülmekten öldüm haftaya sakın şeker yeme dedi dr birde idrara sıkışık gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?