2014 Kasım Anneleri

zaten hiçbi özel bakmıo cnm bana hepsi araştırma hastanesine gönderio yarın gidicem bakalım sonuç nolucak

Arkadaşlarım dostlarım, sanırım cinsiyeti öğrenip olayı algıladıktan sonra daha bi duygusala bağlanılıyo.. içimden hep bi ağlama dürtüsü geliyo az önce asaletimle iş arkadaşlarıma çaktırmadan iki damla döktüm. Ay ay ay

Bende 9.haftamdayım.10.haftamın içinde ikince kez muayeneye gidicem. Doktor benden neler isticek, neler yapmam gerek, bilgilendirir misiniz lütfen? Birde her ultrasound kayıtlarını flashbelleğe kaydediyolarmı ?

kıyamam sanaaaa
bende bazen zor tutuyorum kendimi ağlamamak için

kıyamam sanaaaa
bende bazen zor tutuyorum kendimi ağlamamak için

Kısa süre sonra tutamamaya da başlıcan galiba zeyy im ühühühü
azıcık goıgldan baktım erkek annesi olmak diye blogları okudum ağla ağla
millet neşeli anlatmış ben ağlıyom bu nası iş

Canım bende senin gibiyim ve hala çekiyorum zofranda etki etmedi bana serum zaten bulantısı geçirmez sadece bişey yemeyince biraz direnç sağlıyor o kadar.böyle çekicez işte

Zofrani almadim direniyorum.cmt gunu 4.serumum takilcak dr vucudunu toparliycaz boyle diyorkizimda da bulantim vardi ama serumluk olmamistim

Canım bende senin gibiyim ve hala çekiyorum zofranda etki etmedi bana serum zaten bulantısı geçirmez sadece bişey yemeyince biraz direnç sağlıyor o kadar.böyle çekicez işte

Bende 9.haftamdayım.10.haftamın içinde ikince kez muayeneye gidicem. Doktor benden neler isticek, neler yapmam gerek, bilgilendirir misiniz lütfen? Birde her ultrasound kayıtlarını flashbelleğe kaydediyolarmı ?

7 haftada gerekli testler istendi benden.9 haftadan sonra cd veriyor dr konusmalarimiz ve bebegin ultrason goruntusu oluyor.her yerde var mi bilmiyorum.benim drum kaan kocatepe

inşallah canım önce sen dön güzel haberlerle ve hayırlı cinsiyetle benim randevum cumaya ama alabilirsem perşembeye almak istiyorum, inşallah güzel çıkar sonuçlarımız, doktorum cinsiyet de belli olabilir dedi, erkekse daha çabuk belli oluyor kızsa olmayabilir de hayırlısı bakalım

anladım bende doğal doğum akademisi diye bir yerle buldm her şey çok iyi gözüküyor ama daha fiyat sormadım. sanırım yüksek:18: ama çok istiyorum. aslında güvnebileceği bi ebe bulup evinde yaptırabilse insan nekadar güzel olur

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr

heheh hormonlar tavanda da o yüzden canım geçicek merak etme..

Günayedın herkeşlere :) her akşam çilek yemekten sanırım alerji oldum anneler, yanaklarım alev alev kırmızı

hehe bu yazını eşime okuttum nasıl hoşuna gitti
"sen de ye şeker çikolata gitmeden" diyo bana

Ben süt ve tost yiyip gitmiştim benimkide kıpır kıpırdı, popodan popodan zıplıyodu, şirin şeyler ya. Benimkide oynaştı oynaştı sonra ben gülme krizine girdim, sakinleştiğimde bebek te duruldu. Doktor yoruldu dedi :) anca öyle ölçtü. Çok komik dimi yaa

Gunaydin kizlar dun kardesimin dogumgunu vardi annem 1dk bile oynatmadi:))senin cocugun ozel diyo koptk gulmekten 3 yil olmaynca boyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…