arkadaşlar yha zaman geçtikçe heyecanım katlanırken bir yandan da ağda olayını düşünür oldum sizler ne düşünüyorsunuz hamilelikte yapılmalı mı diğer türlü nasıl başedebiliriz kii karın büyüdükçe hele daha da zorlaşcak fikirleri olanlar :)
Neden yaptırılmasın ki? Ne zararı varmış? Ben yaptırıyorum, doğuma kadar da yaptırıcam.
arkadaşlar yha zaman geçtikçe heyecanım katlanırken bir yandan da ağda olayını düşünür oldum sizler ne düşünüyorsunuz hamilelikte yapılmalı mı diğer türlü nasıl başedebiliriz kii karın büyüdükçe hele daha da zorlaşcak fikirleri olanlar :)
Ben süt ve tost yiyip gitmiştim benimkide kıpır kıpırdı, popodan popodan zıplıyodu, şirin şeyler ya. Benimkide oynaştı oynaştı sonra ben gülme krizine girdim, sakinleştiğimde bebek te duruldu. Doktor yoruldu dedi :) anca öyle ölçtü. Çok komik dimi yaa
Günayedın herkeşlere :) her akşam çilek yemekten sanırım alerji oldum anneler, yanaklarım alev alev kırmızı
Bendede sari vardi onceden aldrydm ama simdi biraz artti her cekisinde bebislerimizide ziplatacaz:)))evet ağdanın bir zararı yokmuş ama o tüy dökücü kremler zararlıymış deriye nüfus ettiği için...
hazır kıl tüy konusu açılmışken kızlar sizin göbek bölgenizde tüylenme oldu mu yaa ben de zaten çok hafif vardı sarı sarı ama arttılar gibime geliyo...
onlarıda alıcam mecbur böyle doktora gidemem asla..
Valla bu konuyu hicc dusunmedim agdaya gidyrm kucuklugumdn bberi alisk oldgm icn hem 10dk suruyo hemde canm acimiyo:))kizlar bende sunu soracm utanyrm ama)bizde iliski yokk esim yapamyrm dio zarar gorecegini dusunyrm ddio bende oyleyim ama bide gec oldu yaa onunda etkisi var dr sorimmi ddiyrm yok birazdaha buyusn dio sizlrde boyle oldnuzmu )
Bendede sari vardi onceden aldrydm ama simdi biraz artti her cekisinde bebislerimizide ziplatacaz:)))
ayyyy yerim yaaaa maşallah
inşallah bende haftaya öyle kıpır kıpır görürürüm bebişlerimi ve inşallah sağlıklılardırrr :18:
evet ağdanın bir zararı yokmuş ama o tüy dökücü kremler zararlıymış deriye nüfus ettiği için...
hazır kıl tüy konusu açılmışken kızlar sizin göbek bölgenizde tüylenme oldu mu yaa ben de zaten çok hafif vardı sarı sarı ama arttılar gibime geliyo...
Sağlıklıdır tabi ya kötü şeyler aklına getirme kuzucuk, seninkine arkadaş ta var sıkılmaz canları :)
Göbeğim tüylendi valla, kurtadam gibi olucaz 9. ayda bu gidişleben sallamıyom ama, geçici olduğunu bildiğimden umrumda değil, ağda yaptırma doktorun eminim 100 lerce o tüylü göbekten görmüştür. Benim ortada hafiiffçene bir çizgi belirir gibi bile. Önceden ıyy dediğim şeylerin şu an hoşuma gitmesi çok ilginç yaaaa
evet ağdanın bir zararı yokmuş ama o tüy dökücü kremler zararlıymış deriye nüfus ettiği için...
Günayedın herkeşlere :) her akşam çilek yemekten sanırım alerji oldum anneler, yanaklarım alev alev kırmızı
Herkese günaydın arkadaşlar,
Canım ya benim de yaklaşık 3 haftadır giderek artan bir göbek tüylenmem var, öncesinde yoktu. P.tesi doktora soracağım ama araştırdığım kadarıyla hamilelikte olabiliyormuş ve sonra kendisi dökülüyormuş, genelde almayın demişler.. Bir de doğruysa erkek bebek olanlarda sık oluyormuş
Canım çilekten sonra ellerini kendine değdirmeden yıkıyorsun değil mi, ben çok iz kalır diye okuduğumdan riske girmemek için evyenin önünde yiyorum, hemen yıkıyorum.. Belki doğru değildir ama şansa bırakılacak gibi de değil
Valla bu konuyu hicc dusunmedim agdaya gidyrm kucuklugumdn bberi alisk oldgm icn hem 10dk suruyo hemde canm acimiyo:))kizlar bende sunu soracm utanyrm ama)bizde iliski yokk esim yapamyrm dio zarar gorecegini dusunyrm ddio bende oyleyim ama bide gec oldu yaa onunda etkisi var dr sorimmi ddiyrm yok birazdaha buyusn dio sizlrde boyle oldnuzmu )
Günaydın anneler nasılsınızbugün ikili tarama sonucunu aldım normal dedi doktor çok şükür
ohh güzel haberler gelmeye başladı:) gözün aydın canım,darısı bizlerin başına inşallah:)
Günaydın anneler nasılsınızbugün ikili tarama sonucunu aldım normal dedi doktor çok şükür
Günaydın güzeller güzeli anne adaylarııı :))))
Benim derdim şöyle akşamları gazdan dolayı hafif göbeğim oluyor gece yatınca o yüzden mecbur yan yatıyorum yüz üstü yatamıyorum zaten
ama gecede birkaç kez tuvalete kalkıyorum sabaha karşı göbek falan kalmıyor bende ve sabahları uyandığımda her zaman yüz üstü uyanıyorum
sonra hep bebeği ezicem endişesi vicdan yapıyorum :18: bugün hamilelik günlüğümdede zor olur diyo ama ben çok rahatım
var mı benim gibi hala yüz üstü yatan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?