2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar yha zaman geçtikçe heyecanım katlanırken bir yandan da ağda olayını düşünür oldum sizler ne düşünüyorsunuz hamilelikte yapılmalı mı diğer türlü nasıl başedebiliriz kii karın büyüdükçe hele daha da zorlaşcak fikirleri olanlar :)

Neden yaptırılmasın ki? Ne zararı varmış? Ben yaptırıyorum, doğuma kadar da yaptırıcam.

Neden yaptırılmasın ki? Ne zararı varmış? Ben yaptırıyorum, doğuma kadar da yaptırıcam.

evet ağdanın bir zararı yokmuş ama o tüy dökücü kremler zararlıymış deriye nüfus ettiği için...
hazır kıl tüy konusu açılmışken kızlar sizin göbek bölgenizde tüylenme oldu mu yaa ben de zaten çok hafif vardı sarı sarı ama arttılar gibime geliyo...
onlarıda alıcam mecbur böyle doktora gidemem asla..

ayyyy yerim yaaaa maşallah
inşallah bende haftaya öyle kıpır kıpır görürürüm bebişlerimi ve inşallah sağlıklılardırrr :18:

Valla bu konuyu hicc dusunmedim agdaya gidyrm kucuklugumdn bberi alisk oldgm icn hem 10dk suruyo hemde canm acimiyo:))kizlar bende sunu soracm utanyrm ama)bizde iliski yokk esim yapamyrm dio zarar gorecegini dusunyrm ddio bende oyleyim ama bide gec oldu yaa onunda etkisi var dr sorimmi ddiyrm yok birazdaha buyusn dio sizlrde boyle oldnuzmu)

Bendede sari vardi onceden aldrydm ama simdi biraz artti her cekisinde bebislerimizide ziplatacaz:)))

doktora sor canım utanma sakın normalde söylüyolar ama belki unutmuştur..bize haftada 1 dedi mesela ona uyuyoruz.. 8-9. haftadan sonra rahim kanalı kapanıyormuş yapışkanımsı bir sıvıyla zarar gelmesi zor diye düşünüyorum şahsen...

ayyyy yerim yaaaa maşallah
inşallah bende haftaya öyle kıpır kıpır görürürüm bebişlerimi ve inşallah sağlıklılardırrr :18:

Sağlıklıdır tabi ya kötü şeyler aklına getirme kuzucuk, seninkine arkadaş ta var sıkılmaz canları :)
Göbeğim tüylendi valla, kurtadam gibi olucaz 9. ayda bu gidişle ben sallamıyom ama, geçici olduğunu bildiğimden umrumda değil, ağda yaptırma doktorun eminim 100 lerce o tüylü göbekten görmüştür. Benim ortada hafiiffçene bir çizgi belirir gibi bile. Önceden ıyy dediğim şeylerin şu an hoşuma gitmesi çok ilginç yaaaa

heheheeh komik şey
ay ne biliyim ben rahatsız oluyorum :18:

Herkese günaydın arkadaşlar,

Canım ya benim de yaklaşık 3 haftadır giderek artan bir göbek tüylenmem var, öncesinde yoktu. P.tesi doktora soracağım ama araştırdığım kadarıyla hamilelikte olabiliyormuş ve sonra kendisi dökülüyormuş, genelde almayın demişler.. Bir de doğruysa erkek bebek olanlarda sık oluyormuş

Günayedın herkeşlere :) her akşam çilek yemekten sanırım alerji oldum anneler, yanaklarım alev alev kırmızı

Canım çilekten sonra ellerini kendine değdirmeden yıkıyorsun değil mi, ben çok iz kalır diye okuduğumdan riske girmemek için evyenin önünde yiyorum, hemen yıkıyorum.. Belki doğru değildir ama şansa bırakılacak gibi de değil

o leke olması olayı helal değilse oluyomuş çaldıysan faan ben öyle duydum...

bizde aynıyız canım,öğrendiğimizden beri tık yok:) eşim çok tedirgin olduğu için hiç denemedik bile şu 3 ayı atlatalım ondan sonra bakarız artık:) benim doktorumda haftada bir olabilir dedi ama bizim cesaretimiz yok açıkcası:)

Günaydın anneler nasılsınız bugün ikili tarama sonucunu aldım normal dedi doktor çok şükür

Günaydın güzeller güzeli anne adaylarııı :))))

Benim derdim şöyle akşamları gazdan dolayı hafif göbeğim oluyor gece yatınca o yüzden mecbur yan yatıyorum yüz üstü yatamıyorum zaten
ama gecede birkaç kez tuvalete kalkıyorum sabaha karşı göbek falan kalmıyor bende ve sabahları uyandığımda her zaman yüz üstü uyanıyorum
sonra hep bebeği ezicem endişesi vicdan yapıyorum :18: bugün hamilelik günlüğümdede zor olur diyo ama ben çok rahatım
var mı benim gibi hala yüz üstü yatan:26:

merhabalar,

Bende hep yüz üstü yatardım ama artık yatamıyorum malesef sanki yüz üstü yatınca ağrı oluyor o yüzden hep soluma yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…