2014 Kasım Anneleri

bende kitap yurdundan bir sürü kitap ayırdım sepetime...
bebek gelişimiyle psikolojisiyle ilgili...
bakalım doğuma yakın alırım inşallah...

Çok teşekkür ederim canım, darısı başına. İlk oğlum 3.5 yaşında. Ben erkek bebeğe alıştım sanırım, o yüzden gönlümden de erkek geçiyordu...

yuppiiiii :) bi arkadaşın daha belliydi sanki, o da erkekti hatta

Kızlar ekledim erkek bebişleriniz

ben excel tablosu gibi demedim sayfanın başında anket oluyor ya nasıl koyuyolar bilmiyorum bak şu sayfada var...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=679255

Anladım canım
ama inan bende bu listeyi yapmayı bile zor öğrendim
şimdilik excelle idare edelim bi ara bakarım olmazsa

Kızlar ekledim erkek bebişleriniz

Anladım canım
ama inan bende bu listeyi yapmayı bile zor öğrendim
şimdilik excelle idare edelim bi ara bakarım olmazsa

tamam bende bakıyım canım bulursam yazarım sana nasıl yapıldığını...

Hadi gözün aydın canım Pazartesi benim sincaplar da renk verir umarım cinsiyet konusunda.. Bir de eminim çok iyi bir anne olacaksın, ebeveyn olacaksınız, içini ferah tut..

kendini rahatlatmaya çalış canım, o değerler çok değişken, 4+4 sanırım senin hesapladığın tarih, doktorun tarihine kulak vermelisin bence, inşallah güzel olur herşey

karnımda keseden korkabilirim fakat bacaklarımı deneyebilirim
benim ellerim egzama oldu tenim çok hassas sanırım

benim de allerjik egzamalarım var canım, elimden birşey gelmiyor, hem kendi doktoruma hem de farklı birkaç kadın doğumcuya sordum, hepsi kortizonlu kremimi kullanabileceğimi söyledi ama kullanamıyorum, en azından 3 ay bitsin, sonrasında mecburen çünkü birçok şeyi yememem lazım, vitaminsiz kalırım

Doktor emin olamadığını fakat galiba kızım olacağını söyledii

hayırlısı olsun canım ama emin söylemediyse çok da kapırma kendini

oyyy maaşallah, hayırlı olsun canım, darısı başımıza artık

beni bu kadar guzel ozetleyebilirdin ancak. su dahi icemiorm kusacam die. gulmeyi unuttum. surekli kustum kusacam endisesiyle yasiyorum. bulanti hapi kullaniorm o biraz biraz az kusturuo Allah yardimcimiz olsun.napalim katlancaz bebislerimiz icin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyyy maaşallah, hayırlı olsun canım, darısı başımıza artık

Teşekkürlerrr darısı başınıza zıp zıp bebekler
Hadi gözün aydın canım Pazartesi benim sincaplar da renk verir umarım cinsiyet konusunda.. Bir de eminim çok iyi bir anne olacaksın, ebeveyn olacaksınız, içini ferah tut..
Teşekkür ederim inşallah oluruz, anne baba birbirini sevsin yeter, otomatikman sevgi bulaşıyo herkese :)

Beni de listeye ekler misiniz, arkadaşlar. 20.11.2014, samsun, 31, 1. Bebek.

kızlar benim egzamam yoktu daha öncesinde. yalnız hamileliğin 6 haftasından beri sırtım sivilce doldu şakaklarım ve başım da. goğüslerim arasıra kaşınınca kaşıyorum nasıl tırnaklanmışım gibi kabarıyo, bi de tam olarak egzama gibi diyemiyeceğim ama avuç içinden daha ufak tahriş olmuş kızarık bi görüntü oluyo.. sırtım da hemen kabarıyo.. sizde böyle şeyler oluyo mu, sivilcelenme falan?

4+5 te 8910 çıkmıştı benim korkma gayet iyi

Dün doktora gittim ben de bebeğim haraket etti ay çok mutlu olduk eşimle

Öylemi cok sevindim...acile gitmeyi planliyordum çünkü randevuyu 2 mayisa verdiler. Bekleyeyim ozaman randevumu

Tabiki korkma büyük ihtimalle erken döllenme çünkü dün doktor biraz önde dedi haftasına göre

bende suda doğum yapmak istiyorum araştırma yaptın mı acaba ben çok istiyorum

hayırlı olsun, inşallah testte güzel çıkar. Darısı başımıza.

Kızlar bugün ikili testimiz vardı bende bebeğimi bir aydan sonra ilk defa göreceğim için hareket etsinde göreyim diye şeker yedim usg ye girmeden keşke yemeseydim o kadar çok hareketliydi ki dr ense kalınlığını ölçemedi deli gibi dönüpduruyordu birde baş aşağı duruyor çok komik elleriyle tırmanıyor yukarıya kendini hop diye geri bırakıyor yine baş aşağı duruyor gülmekten öldüm haftaya sakın şeker yeme dedi dr birde idrara sıkışık gel dedi

çok ilginç yaa

bak su yaramaza annisin karnini rahat bulmus oooohhh keyif yapiyor. Anlasilan cok hareketli bir bebek olucak. Ama saglikla sihhatle gormussunya buda guzel. Haftaya yine bulusursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…