Biz doğruyu öğrendik o hataları yapmayız, hırslarımızın kurbanı olmayız zeyy merak etme, canım sıkıldıkça takarım kulaklığı çalışırken bile doğan cüceloğlu falan dinlerim ben, çocuğa nasıl davranılmalı öğrenmeye çalışıyorum.
Çok teşekkür ederim canım, darısı başına. İlk oğlum 3.5 yaşında. Ben erkek bebeğe alıştım sanırım, o yüzden gönlümden de erkek geçiyordu...
yuppiiiii :) bi arkadaşın daha belliydi sanki, o da erkekti hatta
ben excel tablosu gibi demedim sayfanın başında anket oluyor ya nasıl koyuyolar bilmiyorum bak şu sayfada var...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=679255
Kızlar ekledim erkek bebişleriniz
Anladım canım
ama inan bende bu listeyi yapmayı bile zor öğrendim
şimdilik excelle idare edelim bi ara bakarım olmazsa
Biz doğruyu öğrendik o hataları yapmayız, hırslarımızın kurbanı olmayız zeyy merak etme, canım sıkıldıkça takarım kulaklığı çalışırken bile doğan cüceloğlu falan dinlerim ben, çocuğa nasıl davranılmalı öğrenmeye çalışıyorum.
kızlar selam, bı konuda yardıma ihtiyacım var
4+4 hamileyim değerim 7200 çıktı. Sağlık ocağında yaptırdım haliyle muayne edemedi. Cuma günü dr gitcem de bu değer çok yüksek sanki? Korkmalımıyım? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Bi anomaliden korkuyorum 2 ay önce düşük yaptım
karnımda keseden korkabilirim fakat bacaklarımı deneyebilirim
benim ellerim egzama oldu tenim çok hassas sanırım
Doktor emin olamadığını fakat galiba kızım olacağını söyledii
Hieyyytt foruma bir erkek sokuyorum bayanlarrrr,
Bebek kıpır kıpırdı dans ediyodu devamlı doktor zor ölçtü enseyi burnuÇok güzeldi kızlar, o kadar oynadı ki ne ağlaması, beni bi gülme krizi tuttuki görün. Bide eller başta açmış bacakları pipisini gösteriyo bize, erkek hemde edepsiz bi erkek dedi doktor ben gene koptum tabi ayyyy darısı başınıza hadi bakalım. kan verdim ikili test için.doğum tarihim devamlı değişiyo :) 3 gün ileri sarktı şimdide. birsürü soru sordum cevaplarını az sonra paylaşiciym sizlerle
Ben de aynıyımBazen çaresizlikten ağlıyorum yatakta kıvrılıp. Bulantı yüzünden uyku dahi uyuyamıyorum, iki aydır insan gibi bir uyku çekmeye hasret kaldım, 7/24 hiç mi kesilmez ya hiç mi bir saatçik olsun aman vermez, nefes aldırmaz.. Ne hamilelik hissedebiliyorum, ne karnımdakiyle duygusal bir bağ kurabiliyorum henüz, hayatımdan bezdim, nerdeyse iki aydır hasta, mutsuz, yarı aç, ızdırap içinde yaşıyorum. Çocuk fikrinden soğudum dicem kızıcaksınız şimdi ama bunu gerçekten yaşayan anlar. Hastane, serum, ilaç, damar yolu açılmaktan delik deşik olmuş kollar, kova, klozet, torba, peçete, çubuk kraker, leblebi... Tiksindim, tükendim bittim artık.. İki aydır insan gibi şöyle doya doya su içemiyorum yahu, su su, en temel insan ihtiyacı... Ha çıkardım çıkarıcam diye minik minik yudumlar. Bekliyorum ilk trimester bitsin diye bir umut...
oyyy maaşallah, hayırlı olsun canım, darısı başımıza artık
Teşekkür ederim inşallah oluruz, anne baba birbirini sevsin yeter, otomatikman sevgi bulaşıyo herkese :)Hadi gözün aydın canımPazartesi benim sincaplar da renk verir umarım cinsiyet konusunda.. Bir de eminim çok iyi bir anne olacaksın, ebeveyn olacaksınız, içini ferah tut..
kızlar selam, bı konuda yardıma ihtiyacım var
4+4 hamileyim değerim 7200 çıktı. Sağlık ocağında yaptırdım haliyle muayne edemedi. Cuma günü dr gitcem de bu değer çok yüksek sanki? Korkmalımıyım? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Bi anomaliden korkuyorum 2 ay önce düşük yaptım
4+5 te 8910 çıkmıştı benim korkma gayet iyi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öylemi cok sevindim...acile gitmeyi planliyordum çünkü randevuyu 2 mayisa verdiler. Bekleyeyim ozaman randevumu
amin canım inşallah...
bugün batmam geçti mide yanması başladı...
öğlen yoğurt yiyim bari bol bol...
Dün doktora gittim ben de bebeğim haraket etti ay çok mutlu olduk eşimle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hieyyytt foruma bir erkek sokuyorum bayanlarrrr,
Bebek kıpır kıpırdı dans ediyodu devamlı doktor zor ölçtü enseyi burnuÇok güzeldi kızlar, o kadar oynadı ki ne ağlaması, beni bi gülme krizi tuttuki görün. Bide eller başta açmış bacakları pipisini gösteriyo bize, erkek hemde edepsiz bi erkek dedi doktor ben gene koptum tabi ayyyy darısı başınıza hadi bakalım. kan verdim ikili test için.doğum tarihim devamlı değişiyo :) 3 gün ileri sarktı şimdide. birsürü soru sordum cevaplarını az sonra paylaşiciym sizlerle
Kızlar bugün ikili testimiz vardı bende bebeğimi bir aydan sonra ilk defa göreceğim için hareket etsinde göreyim diye şeker yedim usg ye girmeden keşke yemeseydim o kadar çok hareketliydi ki dr ense kalınlığını ölçemedideli gibi dönüpduruyordu birde baş aşağı duruyor çok komik elleriyle tırmanıyor yukarıya kendini hop diye geri bırakıyor yine baş aşağı duruyor gülmekten öldüm haftaya sakın şeker yeme dedi dr birde idrara sıkışık gel dedi
Kızlar bugün ikili testimiz vardı bende bebeğimi bir aydan sonra ilk defa göreceğim için hareket etsinde göreyim diye şeker yedim usg ye girmeden keşke yemeseydim o kadar çok hareketliydi ki dr ense kalınlığını ölçemedideli gibi dönüpduruyordu birde baş aşağı duruyor çok komik elleriyle tırmanıyor yukarıya kendini hop diye geri bırakıyor yine baş aşağı duruyor gülmekten öldüm haftaya sakın şeker yeme dedi dr birde idrara sıkışık gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?