2014 Kasım Anneleri

ohh güzel haberler gelmeye başladı:) gözün aydın canım,darısı bizlerin başına inşallah:)

günaydın, çok sevindim

benimde yarın ikili testim çok heyecanlıyım bende hayırlı haberler alırım inş. aynı gün içinde söylemiyormu sonucu kan testi yapılıyormu ?

İnşallah güzel haberler alırsınız..ultrasonla ensesi ölçülüyor burun kemiğine bakılıyor zaten doktor ense kalınlığı iyi diye söylüyor 3mm altındaysa normal
Kan tahlili o gün alınıyor benim iki gün sonra çıktı sonucu ultrason değerleri ve kan tahlili ile risk oranı belirleniyor.

Bende yüz üstü yatmayı severdim ama artık yatamıyorum ağrım oluyor zaten mesanem hemen doluyor oda yüz üstü yatmama engel oluyor sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama hep sağ tarafta veya sırt üstü uyanıyorum

yok canım merak etme bizde öyle düşünüoduk eşim çok pinpirikliydi sonra denedik bişi olmadı eğer kanama vs bişi olmuosa sıkıntı yok düşük tehlikende yoksa tabii.onun için rahat olunnn

bende yüz üstü yatıorum ya inş.birşey olmaz yan yatıorum bakıorum uykuda yüz üstü olmuşum uyanıorum yan yada sırt üstü yatıorum ama uyuyunca gene aynı bişi olmaz diolar ama bakalımm inş.rabbim korusunn..

Günaydın anneler nasılsınız bugün ikili tarama sonucunu aldım normal dedi doktor çok şükür

gözün aydın canım darısı başımıza inşallah, bir de ikili test yapan arkadaşlar ölçümleriniz kolay oldu mu? bazen çok zor oluyormuş, bir yerde idrara sıkışık gidin diye bir öneri okudum öyle mi yaptınız? bu ara hepimizin ikili test dönemi o yüzden tecrübelerinize ihtiyacımız var

ben tok gittim idrara da sıkışık değildim 10 dk kadar baktı doktor heryerini detaylı inceliyor. biraz karnına cihazı bastırıyor ama acıtan bişey değil pozisyonu güzel ama biraz hareket ettirelim dedi bana dedi sola dönüp bikaç kez öksürdüm yine iyice baktı zaten normal olduğunu söylüyor o aşamada

Slm kizlar.yarin kontrolum var, ikili test falan da yapilacak. Ama cinsiyeeti ogrenebileecegimi sanmiyorum. Bikac hafta once bi ruya gordum .oglum vardi ak pak.emzirdim onu.o kadar gecekciydi ki uyaninca aradim resmwn bebegimi. Esim esmer benm.bi tane de kizim var beyaz enli. Ruyamda esime diyorum ki bak bu cocuk beyazgene sana benzemedi. Korkuyorum herhalde kapkara bi cocugum olmasindann

insallah sonucun iyi olucak. Kendinide bebisinide uzme. Mutlaka bunun bi caresi tedavisi vardir.

Canım son durumun ne oldu, benim de enzimlerim yükselişteydi çok şükür düşmeye başladı normal seviyeye inmesini bekliyorum bu arada tansiyonun falan normal değil mi

merhabalar,

Bende hep yüz üstü yatardım ama artık yatamıyorum malesef sanki yüz üstü yatınca ağrı oluyor o yüzden hep soluma yatıyorum

Banada soluna yatmaya alıştır kendini demişti doktor son aylarda bebek kendini daha rahat hissediyormuş
bende yatarken sola yatıyorum ama gece elli kere pozisyon değiştiriyorum
inş. zararı yoktur cumartesi kan testi sonuçlarımı almaya gidicem o zaman doktoruma sorucam yinede

ben bu haftalarda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten ileriki zamanlarda istesekte yatamıcaz

ikili test sadece kan tahlili değil mi ya benm doktorum başka ikili testi başka yerde yaptırıcam doktor muaynesi gerekio mu yani.12.haftada yaptırıcam yani bi kaç gün sonra sonucu alıp kendi doktoruma gidicem yanlış bişi yapmayım.

Sık idrara çıkma durumu azalan var mı ? Benim 2 gündür azaldı da normal mi merak ettim?

olur canım çyle..sonuçlarını doktoruna göster mutlaka..

Sık idrara çıkma durumu azalan var mı ? Benim 2 gündür azaldı da normal mi merak ettim?

bende var su içme sıklığına göre değişiyo..
ama bol su iç..sık çıksan bile...hem Allah korusun bol su içmek iltihabı önlüyo..

merhabalar,

Bende hep yüz üstü yatardım ama artık yatamıyorum malesef sanki yüz üstü yatınca ağrı oluyor o yüzden hep soluma yatıyorum

yaa siz yine öyle böyle yatabiliyosunuz...
ben 1 haftadır uyku muyku uyuyamıyorum..
çok sık tuvalete çıkıyorum ve şu gaz sancısı mahvediyor beni gece elli kere uyanıyorum yarım yamalak uyuyorum işte..
ama sağ tarafıma yattığımda daha rahat uyuyorum..soluma yatınca kalbim sıkışıyor benim...

olur canım çyle..sonuçlarını doktoruna göster mutlaka..

bende var su içme sıklığına göre değişiyo..
ama bol su iç..sık çıksan bile...hem Allah korusun bol su içmek iltihabı önlüyo..

Anladım canım ilk haftalar çok su içmesem de sıktı son 2 gündür azaldı o yüzden normal bir durum mu diye merak ettim

Anladım canım ilk haftalar çok su içmesem de sıktı son 2 gündür azaldı o yüzden normal bir durum mu diye merak ettim

normal canım benimde bir kaç gün azaldı sonra yine başladı..
işte rahim genişlemeye başladığı zamanlar sıkıntı yapıyor demekki...

tabiki zaten isticek acaba diorum doktoruma gitsem baksa sonra o dese ikili testi yaptır gel haftasını falan tam görür ya daha mı iyi olur acaba çünkü 1 ay önce nisan sonu demişlerdi doktor değiştiriorum şuan bide yaptırım sonra tekrar gidip sonuçlarımı göstersem.

sen bilirsin canım..
hangisi içine sinicekse öyle yap..

Ne zor işmiş kardeşim bu hamilelik yaaa
valla artık kendimi dinlemekten bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…