- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
İlk bebegimde benimde kotu bi tecrubem oldugu icin bu stresi bende hala atamiyorum üstümden..Allah korusun bebeklerimizi
Evet canım gerçekte öyle ya... İçeri girmeden önce kurdum kurdum şimdi gircem dedim bi bakcaz 9-10 haftada kalmış alıcaz felan dicek vs. Öyle saçmaladım ki... İlkindeki korkum sürüyordu ama bebişimi böyle bi gördümmm nasıl iç çektiysemm doktorum gülümsedi sağolsun tek tek uzun uzun seyrettik bi sürü de resim verdi... Oy hala heyecanım üstümde.. Bakalım 1 ay sonra cinsiyet değişir mi
Günaydın anneler nasılsınızbugün ikili tarama sonucunu aldım normal dedi doktor çok şükür
İkili testin parasını sonradan mı alıyorlar ya... Doktor ensesini ölçtü burnuna baktı bize bi kağıt verdi gittik sadece 5 tl istediler verdik sonra da kan verdik çıktık... Başka para felan istemediler... Özel hastane yani benim gittiğimde.... Anormallik mi var
5 tlmi ne güzell ikili testse neden anormallik olsun test testtir.benm kendi gittiğim yer 370 tl istio ilk gittiğim yer 140 bu sadece ikili test muayene falan farklıı.
Hep aynı duygular işte orada ultrasonda onu kıpırdarken gömek paha biçilemez bir duygu :)) gitmeden önce hep stres ya bişey olduysa ben anlamadıysam duygusu ama herkes diyo ki işte bu annelik duygusu ve ömür boyu sürecek Allah sağlıklı versin bebişlerimizie inş.
benim cinsiyet söylemedi henüz malesef
Canım ben taaa Erzurumdayım :) Burda zaten iki tane özel hastane var ikisi de Allah için birbirinden iyi.. Sağlık konusunda burası hakikaten çok iyi memnunum devlet olsun araştırma olsun oralar bile özel gibi çalışıyor... Benim önceki düşüğüm de olduğu için bu doktoru tanıyordum her doktoru tanıdım o düşük zamanımda :) Bu çok pozitif ve her şeyi üşenmeden anlatıyor ve hep gülümsüyor bu yüzden çok beğeniyorum
ben tok gittim idrara da sıkışık değildim 10 dk kadar baktı doktor heryerini detaylı inceliyor. biraz karnına cihazı bastırıyor ama acıtan bişey değil pozisyonu güzel ama biraz hareket ettirelim dedi bana dedi sola dönüp bikaç kez öksürdüm yine iyice baktı zaten normal olduğunu söylüyor o aşamada
Yani acaba bizden sonradan mı alacaklar :))) Valla kız 5 tl deyince dedim ben yanlış duydum herhalde 105 felan mı dedi diye 5 tl mi dedim evet 5 tl dedi :))) biz de diyorduk herhalde bi 150 - 200 alırlar diye ama almadılar valla canım... Muayene hariç tabi canım
Aminnnnnn canım evet çok haklısın annelik bu... Valla canım 11+4 ken hele ki biz de hiç beklemiyorduk doktor öyle tek tek bakarken bi anda pat diye söyledi heyecanlandım valla hemen bence çok acele etti ama bişi de görmese tahmin etmezdi ne bilem edepsiz iki bacağını ayırınca gördü demekkiBakalım bir daha ki ay netleşir canım
erzurum muu oooo çok yakınmışızzzo güzel işte biz sormadan bilgilendirsinn ne sorıcağımız bilemioruz ne yapılması gerektiğini falan neyse artık öle möle geçiricez inş.bunlarıda
çokk iyi vallaemin ol sonradan almazlarrr hele ki özelll
bugün çok zor bigün geçirdim ve çok korkuyorum geçen hafta yapılan tahlillerimde alt ve ast degerlerlerim yüksek çıkmıştı bugün doktor tekrardan yaptırdı ve sonucum dahada yüksek çıktı dahiliyeye sevketti karacigerimde sorun varmış özeldeki dahiliye doktoruna gittim o dahada korkuttu bizim yapabilecegimiz bişey yok araştırma hastanesine gitmelisin bian önce dedi daha 9. haftada bu degerin bukadar çıkarsa senin sonun çok kötü dedi bian önce araştırmada yatırılıp araştırılman lazım dedi çok korkuyorum
yarın 11+4 oluyorum ve ikili test için muayene olacağım inşallh güzel çıkar sonuçlarım. testin fiyatını sordum 48 lira dediler
perikanadı maşallah çok erken öğrendin ne güzel. bende soracağım yarın doktor belki tahminde bulunur
bide hareketlerini hissetmeye başlasak çok güzel olacak
yarın 11+4 oluyorum ve ikili test için muayene olacağım inşallh güzel çıkar sonuçlarım. testin fiyatını sordum 48 lira dediler
Sorma canım... Eş durumuydu, yok illa 2. üni.mi de bitirecem hevesiyle geldik tabi üni.tem de kaldı :))) 8-9 ay önce geldim ben de istanbuldan.. Orayı çok özlüyorum tabi... Hayırlısı böyleymiş... Herkesin canı içinde olsun da uzak olsun
[SUP][/SUP]
öyle canım sağlık olsunn da boşver.ben avrupadan anadoluya geldim o bile zor gelio bana her istediğimde anneme gidemiorum falann kötü oluo ama napalımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?