2014 Kasım Anneleri

İlk bebegimde benimde kotu bi tecrubem oldugu icin bu stresi bende hala atamiyorum üstümden..Allah korusun bebeklerimizi

Çok haklısın canım öyle iyi anlıyorum ki rüyalarıma bile giriyor benim sürekli ama sonra hep dua ediyorum çok rahatlıyorum... Hep pozitif enerji gönder bebeğine onlar bize sımsıkı tutunuyorlar biz de kötü düşünmeyelim

Hep aynı duygular işte orada ultrasonda onu kıpırdarken gömek paha biçilemez bir duygu :)) gitmeden önce hep stres ya bişey olduysa ben anlamadıysam duygusu ama herkes diyo ki işte bu annelik duygusu ve ömür boyu sürecek Allah sağlıklı versin bebişlerimizie inş.
benim cinsiyet söylemedi henüz malesef

5 tlmi ne güzell ikili testse neden anormallik olsun test testtir.benm kendi gittiğim yer 370 tl istio ilk gittiğim yer 140 bu sadece ikili test muayene falan farklıı.

5 tlmi ne güzell ikili testse neden anormallik olsun test testtir.benm kendi gittiğim yer 370 tl istio ilk gittiğim yer 140 bu sadece ikili test muayene falan farklıı.

Yani acaba bizden sonradan mı alacaklar :))) Valla kız 5 tl deyince dedim ben yanlış duydum herhalde 105 felan mı dedi diye 5 tl mi dedim evet 5 tl dedi :))) biz de diyorduk herhalde bi 150 - 200 alırlar diye ama almadılar valla canım... Muayene hariç tabi canım

Aminnnnnn canım evet çok haklısın annelik bu... Valla canım 11+4 ken hele ki biz de hiç beklemiyorduk doktor öyle tek tek bakarken bi anda pat diye söyledi heyecanlandım valla hemen bence çok acele etti ama bişi de görmese tahmin etmezdi ne bilem edepsiz iki bacağını ayırınca gördü demekki Bakalım bir daha ki ay netleşir canım

erzurum muu oooo çok yakınmışızzz o güzel işte biz sormadan bilgilendirsinn ne sorıcağımız bilemioruz ne yapılması gerektiğini falan neyse artık öle möle geçiricez inş.bunlarıda

benim doktor konusunda biraz talihsizliklerim oldu ilk doktoru sölemiom diye tam bi doktor buldum tamam dedim kadıncağız beyin kanaması geçirdi vefat etti daha sonra bir doktor daha buldum kadının suratından meymenet akıo konuşmadı bilee ama nt dimi ense kalınlığı kağıda yazdı da orda 1 mm yazıyordu ama henüz tarama testine girmedim

çokk iyi valla emin ol sonradan almazlarrr hele ki özelll

erzurum muu oooo çok yakınmışızzz o güzel işte biz sormadan bilgilendirsinn ne sorıcağımız bilemioruz ne yapılması gerektiğini falan neyse artık öle möle geçiricez inş.bunlarıda

Sorma canım... Eş durumuydu, yok illa 2. üni.mi de bitirecem hevesiyle geldik tabi üni.tem de kaldı :))) 8-9 ay önce geldim ben de istanbuldan.. Orayı çok özlüyorum tabi... Hayırlısı böyleymiş... Herkesin canı içinde olsun da uzak olsun

çokk iyi valla emin ol sonradan almazlarrr hele ki özelll

Evet çok haklısın canım kan vermeden önce gidip parayı veriyorsun bırakırlar mı hiç.. Yani geçen ay Rubella vs. tahlili için 40 tl aldılar ikili test için 5 tl deyince ne bilim komik geldi Doktor kendi baktığı için mi öyle oldu acaba bazı yerlerde radyoloji uzmanları ölçüyorlarmış ya enseyi burnu felan doktorum kendisi ilgilendi kendi ölçtü ondan mı acaba diorum neyse çok da irdelemeyeyim paramın delisi miyim :)

Allah yardımcın olsun canım

yarın 11+4 oluyorum ve ikili test için muayene olacağım inşallh güzel çıkar sonuçlarım. testin fiyatını sordum 48 lira dediler

yarın 11+4 oluyorum ve ikili test için muayene olacağım inşallh güzel çıkar sonuçlarım. testin fiyatını sordum 48 lira dediler

Canım hadi iyi haberlerle gel inşallah biz de bugün 11+4 müşüz... Doktor ensesini felan ölçtü normal tabi kan tahlili vs. 10 gün sonra öğreneceğim ben de sonucumu... Biz de 5 tl verdik cinsiyet tahmini bile aldık çok aceleciyiz

perikanadı maşallah çok erken öğrendin ne güzel. bende soracağım yarın doktor belki tahminde bulunur

bide hareketlerini hissetmeye başlasak çok güzel olacak

perikanadı maşallah çok erken öğrendin ne güzel. bende soracağım yarın doktor belki tahminde bulunur

bide hareketlerini hissetmeye başlasak çok güzel olacak

Valla canım bu kadar erken ne kadar doğru olur bilmiyoruz inan ki... Sadece bacaklarını çok açtı gösterdi doktor ordan bi tahminde bulundu bakalım bir dahaki aya öğreniriz gerçekten p.p.si var mı :)))
Evet ya ulrtasonda o kadar aaip hareketliler ki anlatamam diyorsun ki ben nasıl hissedemiyorum içerde bildiğin keseye tırmanıyorlar takla atıyorlar :)) Ben biraz da tombikim daha geç hissederim sanırım 70 civarıdır kilom Allah bilir kaç kilo alırım ilk 3 ay vermişimdir de hiçbişi yiyemedim bulantıdan 2-3 gündür bi iştah açılması var ki sorma :)

[SUP][/SUP]

öyle canım sağlık olsunn da boşver.ben avrupadan anadoluya geldim o bile zor gelio bana her istediğimde anneme gidemiorum falann kötü oluo ama napalımm.

[SUP][/SUP]

öyle canım sağlık olsunn da boşver.ben avrupadan anadoluya geldim o bile zor gelio bana her istediğimde anneme gidemiorum falann kötü oluo ama napalımm.

Oh ne güzel olsun aynı il içindesiniz... Rabbim ayırmasın inşallah.. O kadarcık uzaklıktan bişi olmaz... Ben de yazın inşallah bi ara iznimi alıp ailemin yanına kaçamak yapmak istiyorum

Merhaba güzel annişler yorumları okuyunca merak ettim bende daha ikili test yaptırmadım pztye gidicem bende.şimdi hastaneyi aradım sordumda test için 45 tl dediler.gerçekten özel hastaneler ne tutturabilirse onu istiyorlar sizin söylediklerinize göre makul tabi arkadaşlar 370 250 falan deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…