2014 Kasım Anneleri

ay uyuyamamak da çok kötü işe gidiosan birde.ben yan yatınca belim ağrıoo uyanıkken öle yatıomda sonra dönüorum yüz üstü rahatsız oluom uyanıom gene yan yatıom falan öle sabah edioz işte kokrkuom ama her seferinde ya bişi olursa die.

Nasılsınız? Sizi hep okuyorum ama iş yerimde yasaklı olduğu için topiğe yazamıyordum.. Şu an evdeyim doktora gittim geldim sabah... Veeeeee şükürler olsun ki bu kontrolü de sorunsuz atlattık... Rabbim'e bin şükür... Darısı sizlere... Gerçekten bildiğiniz küçük insan figürü ya... Kıpır kıpırdı ayaklarıyla keseye basıp dönüyordu felan... Doktor ense kalınlığını ölçtü 0,12 m normal dedi tabi kan verdim 10 gün sonra öğreneceğim... İkili test için ben kararsız kalınca böyle şeylerden çekinmeyin yaptırın dedi... Vee kızlar tek tek organlarına baktık... Burnuna, ellerine, kafatasına ve bacaklarına geldik kiiiiii iki bacağını da ayırdı şeyime bakın der gibi kuzum benim... Kızlar ben hiçbişi sormadan doktor dedi ki daha 11+4 sünüz ama açtı gösterdi dedi... Ben bi tahminde bulunacağım erkek dedi Çok erken tabi ki bir daha ki ay netleşir benimki sadece tahmin dedi... Bir de folik asiti bıraktırmadı kızlar omega yazdı imum diye ona başlattı... Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın... Öpüyorumm sizleriiii

Resim inşallah ters olmaz düzeltemedim bi türlü :)

ay maşallah darısı başımızaaaa

İkili test hem ultrasonla hem de kanla yapılıyor ikisi oranlanıyor sonra.. bende eğitim araştırmada yaptırdım ama özelde takip oluyorum. sende gidince o gün ilk ultrasonla bakacaklar değerlerinin yazdığı bi kağıt verecekler sonra kan almaya göndercekler.. kan alma kanınla beraber kağıdı da alıyor iki üç güne sonuç alamaya gidiyorsun

ay maşallah darısı başımızaaaa

Teşekkürler... Geçekten elim yüreğimde gidiyorum her kontrole hep aklımda kötü senaryolar.. İlki gibi hayal ediyorum ya hep :S Şükürler olsun ki artık daha az tedirgin olacağım... Rabbim tüm mucizelerimizi korusun

ne güzel darısı bize inş.bende çok kararsızım çünkü ikili testte yanılmalar çıkıo falan diolar korkuorum açıkcası.ikili test sonucumu 10 gün sonra çıkıo benim doktorum ayrı ikili testi başka yerde yaptırıcam 10 günse önce gitmm lazım.resim ters olmuş ama bizde cinsiyet belli olur die düşünüoruz ama bakalımmm inşş.

Gözün aydın canım insan gerçekten bu halini gördükten acayip rahatlıyor ve mutlu oluyor

Uyku sorunu bendede var sağolsun bide kedim var ben yan yatıyorum gece gelip oda koluma yatıyor bu ağırlık nedir yaa diye uyanıyorumeşimde yazık gel benim üstüme yat diyo

Evet canım ikili test sonucunu 10 gün sonra arayıp öğrenebilirsiniz dedi... Ben de dedim doktor bey çok kararsızız istmeiyoruz aslında dedim böyle şeyleri sıkıntı etmeyin neden herşeyin hep olumsuzunu düşünüyorsunuz dedi... Daha sonra keşke yaptırsaydım demeyin yapalım dedi kendi ölçtü baktı kaç kere dikkatle... İkna oldum... Doktorumdan çok memnunum Allah ondan razı olsun... Valla cinsiyet ile ilgili bişi söylemesini hiiç beklemiyorduk doktor pat diye söyledi şok olduk Resim düz olmuş ya sonunda :))

anladımm benim 2 side özelde ama kendi gittiğim yer ikili testi çok pahalıya yapıoo ilk gittiğim yer daha uygun die testi orda yaptıralım dedik sonuçlara orası bakmıcak yanii.

Gözün aydın canım insan gerçekten bu halini gördükten acayip rahatlıyor ve mutlu oluyor

Evet canım gerçekte öyle ya... İçeri girmeden önce kurdum kurdum şimdi gircem dedim bi bakcaz 9-10 haftada kalmış alıcaz felan dicek vs. Öyle saçmaladım ki... İlkindeki korkum sürüyordu ama bebişimi böyle bi gördümmm nasıl iç çektiysemm doktorum gülümsedi sağolsun tek tek uzun uzun seyrettik bi sürü de resim verdi... Oy hala heyecanım üstümde.. Bakalım 1 ay sonra cinsiyet değişir mi

anladımm benim 2 side özelde ama kendi gittiğim yer ikili testi çok pahalıya yapıoo ilk gittiğim yer daha uygun die testi orda yaptıralım dedik sonuçlara orası bakmıcak yanii.
Ben orda gosterdim sonucu bi gebe poliklinigine normal dediler haftaya kendi doktoruma gostericem

bende erkek doktor istemiorum ama sanırım erkekler daha ii oluo daha güzel bilgilendirolar insanı nerde doktorun yani semt olarak nerdesinn.ben şimdiye kadar sabit bi doktora gitmedim bi kaç yere gittim şimdi artık bi yerde karar vericemm bakalım.rabbim herşeyin hayırlısını versinn.

İkili testin parasını sonradan mı alıyorlar ya... Doktor ensesini ölçtü burnuna baktı bize bi kağıt verdi gittik sadece 5 tl istediler verdik sonra da kan verdik çıktık... Başka para felan istemediler... Özel hastane yani benim gittiğimde.... Anormallik mi var

Neden yaptırılmasın ki? Ne zararı varmış? Ben yaptırıyorum, doğuma kadar da yaptırıcam.

mikrop kapabilirmişiz diye okumuştum bir yerde onun için tereddütte kaldım açıkçası bir de her kuaför hamile kadına ağda yapmıyormuş ben buralarda yeniyim bildiğim bi kuaförde yok ondan canım

İlk bebegimde benimde kotu bi tecrubem oldugu icin bu stresi bende hala atamiyorum üstümden..Allah korusun bebeklerimizi

Ben orda gosterdim sonucu bi gebe poliklinigine normal dediler haftaya kendi doktoruma gostericem

zaten muayne olucan mecbur 10 gün kontrol sürende göstrerilir orayada sonuç kendi doktoruna da inş.2si farklı şeyler söylemez doktordan doktora çok farkedio çünküü.

Canım ben taaa Erzurumdayım :) Burda zaten iki tane özel hastane var ikisi de Allah için birbirinden iyi.. Sağlık konusunda burası hakikaten çok iyi memnunum devlet olsun araştırma olsun oralar bile özel gibi çalışıyor... Benim önceki düşüğüm de olduğu için bu doktoru tanıyordum her doktoru tanıdım o düşük zamanımda :) Bu çok pozitif ve her şeyi üşenmeden anlatıyor ve hep gülümsüyor bu yüzden çok beğeniyorum

ah canım o bende de var bildiğin coştular doktoruma sorduğumda alma demişti dökülecekmiş onlar bende en azından bir kısmını alıyorum gene dayanamıom

aslında okuduklarıma göre bir zararı yok hatta normal doğumda doğumu bile kolaylaştırıyormuş ama benimde tereddütlerim var genede bakalım en sonunda eşim sorcak zaten zor tutuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…