yaa siz yine öyle böyle yatabiliyosunuz...
ben 1 haftadır uyku muyku uyuyamıyorum..
çok sık tuvalete çıkıyorum ve şu gaz sancısı mahvediyor beni gece elli kere uyanıyorum yarım yamalak uyuyorum işte..
ama sağ tarafıma yattığımda daha rahat uyuyorum..soluma yatınca kalbim sıkışıyor benim...
Nasılsınız? Sizi hep okuyorum ama iş yerimde yasaklı olduğu için topiğe yazamıyordum.. Şu an evdeyim doktora gittim geldim sabah... Veeeeee şükürler olsun ki bu kontrolü de sorunsuz atlattık... Rabbim'e bin şükür... Darısı sizlere... Gerçekten bildiğiniz küçük insan figürü ya... Kıpır kıpırdı ayaklarıyla keseye basıp dönüyordu felan... Doktor ense kalınlığını ölçtü 0,12 m normal dedi tabi kan verdim 10 gün sonra öğreneceğim... İkili test için ben kararsız kalınca böyle şeylerden çekinmeyin yaptırın dedi... Vee kızlar tek tek organlarına baktık... Burnuna, ellerine, kafatasına ve bacaklarına geldik kiiiiii iki bacağını da ayırdı şeyime bakın der gibikuzum benim... Kızlar ben hiçbişi sormadan doktor dedi ki daha 11+4 sünüz ama açtı gösterdi dedi... Ben bi tahminde bulunacağım erkek dedi Çok erken tabi ki bir daha ki ay netleşir benimki sadece tahmin dedi... Bir de folik asiti bıraktırmadı kızlar omega yazdı imum diye ona başlattı... Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın... Öpüyorumm sizleriiii
Eki Görüntüle 1084588
Resim inşallah ters olmaz düzeltemedim bi türlü :)
ikili test sadece kan tahlili değil mi ya benm doktorum başka ikili testi başka yerde yaptırıcam doktor muaynesi gerekio mu yani.12.haftada yaptırıcam yani bi kaç gün sonra sonucu alıp kendi doktoruma gidicem yanlış bişi yapmayım.
ay maşallah darısı başımızaaaa
Nasılsınız? Sizi hep okuyorum ama iş yerimde yasaklı olduğu için topiğe yazamıyordum.. Şu an evdeyim doktora gittim geldim sabah... Veeeeee şükürler olsun ki bu kontrolü de sorunsuz atlattık... Rabbim'e bin şükür... Darısı sizlere... Gerçekten bildiğiniz küçük insan figürü ya... Kıpır kıpırdı ayaklarıyla keseye basıp dönüyordu felan... Doktor ense kalınlığını ölçtü 0,12 m normal dedi tabi kan verdim 10 gün sonra öğreneceğim... İkili test için ben kararsız kalınca böyle şeylerden çekinmeyin yaptırın dedi... Vee kızlar tek tek organlarına baktık... Burnuna, ellerine, kafatasına ve bacaklarına geldik kiiiiii iki bacağını da ayırdı şeyime bakın der gibikuzum benim... Kızlar ben hiçbişi sormadan doktor dedi ki daha 11+4 sünüz ama açtı gösterdi dedi... Ben bi tahminde bulunacağım erkek dedi Çok erken tabi ki bir daha ki ay netleşir benimki sadece tahmin dedi... Bir de folik asiti bıraktırmadı kızlar omega yazdı imum diye ona başlattı... Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın... Öpüyorumm sizleriiii
Eki Görüntüle 1084588
Eki Görüntüle 1084588
yaa siz yine öyle böyle yatabiliyosunuz...
ben 1 haftadır uyku muyku uyuyamıyorum..
çok sık tuvalete çıkıyorum ve şu gaz sancısı mahvediyor beni gece elli kere uyanıyorum yarım yamalak uyuyorum işte..
ama sağ tarafıma yattığımda daha rahat uyuyorum..soluma yatınca kalbim sıkışıyor benim...
ne güzel darısı bize inş.bende çok kararsızım çünkü ikili testte yanılmalar çıkıo falan diolar korkuorum açıkcası.ikili test sonucumu 10 gün sonra çıkıo benim doktorum ayrı ikili testi başka yerde yaptırıcam 10 günse önce gitmm lazım.resim ters olmuş amabizde cinsiyet belli olur die düşünüoruz ama bakalımmm inşş.
İkili test hem ultrasonla hem de kanla yapılıyor ikisi oranlanıyor sonra.. bende eğitim araştırmada yaptırdım ama özelde takip oluyorum. sende gidince o gün ilk ultrasonla bakacaklar değerlerinin yazdığı bi kağıt verecekler sonra kan almaya göndercekler.. kan alma kanınla beraber kağıdı da alıyor iki üç güne sonuç alamaya gidiyorsun
Gözün aydın canım insan gerçekten bu halini gördükten acayip rahatlıyor ve mutlu oluyor
Ben orda gosterdim sonucu bi gebe poliklinigine normal dediler haftaya kendi doktoruma gostericemanladımm benim 2 side özelde ama kendi gittiğim yer ikili testi çok pahalıya yapıoo ilk gittiğim yer daha uygun die testi orda yaptıralım dedik sonuçlara orası bakmıcak yanii.
Evet canım ikili test sonucunu 10 gün sonra arayıp öğrenebilirsiniz dedi... Ben de dedim doktor bey çok kararsızız istmeiyoruz aslında dedim böyle şeyleri sıkıntı etmeyin neden herşeyin hep olumsuzunu düşünüyorsunuz dedi... Daha sonra keşke yaptırsaydım demeyin yapalım dedi kendi ölçtü baktı kaç kere dikkatle... İkna oldum... Doktorumdan çok memnunum Allah ondan razı olsun... Valla cinsiyet ile ilgili bişi söylemesini hiiç beklemiyorduk doktor pat diye söyledi şok oldukResim düz olmuş ya sonunda :))
anladımm benim 2 side özelde ama kendi gittiğim yer ikili testi çok pahalıya yapıoo ilk gittiğim yer daha uygun die testi orda yaptıralım dedik sonuçlara orası bakmıcak yanii.
Neden yaptırılmasın ki? Ne zararı varmış? Ben yaptırıyorum, doğuma kadar da yaptırıcam.
İlk bebegimde benimde kotu bi tecrubem oldugu icin bu stresi bende hala atamiyorum üstümden..Allah korusun bebeklerimiziEvet canım gerçekte öyle ya... İçeri girmeden önce kurdum kurdum şimdi gircem dedim bi bakcaz 9-10 haftada kalmış alıcaz felan dicek vs. Öyle saçmaladım ki... İlkindeki korkum sürüyordu ama bebişimi böyle bi gördümmm nasıl iç çektiysemm doktorum gülümsedi sağolsun tek tek uzun uzun seyrettik bi sürü de resim verdi... Oy hala heyecanım üstümde.. Bakalım 1 ay sonra cinsiyet değişir mi
Ben orda gosterdim sonucu bi gebe poliklinigine normal dediler haftaya kendi doktoruma gostericem
bende erkek doktor istemiorum ama sanırım erkekler daha ii oluo daha güzel bilgilendirolar insanı nerde doktorun yani semt olarak nerdesinn.ben şimdiye kadar sabit bi doktora gitmedim bi kaç yere gittim şimdi artık bi yerde karar vericemm bakalım.rabbim herşeyin hayırlısını versinn.
evet ağdanın bir zararı yokmuş ama o tüy dökücü kremler zararlıymış deriye nüfus ettiği için...
hazır kıl tüy konusu açılmışken kızlar sizin göbek bölgenizde tüylenme oldu mu yaa ben de zaten çok hafif vardı sarı sarı ama arttılar gibime geliyo...
onlarıda alıcam mecbur böyle doktora gidemem asla..
Valla bu konuyu hicc dusunmedim agdaya gidyrm kucuklugumdn bberi alisk oldgm icn hem 10dk suruyo hemde canm acimiyo:))kizlar bende sunu soracm utanyrm ama)bizde iliski yokk esim yapamyrm dio zarar gorecegini dusunyrm ddio bende oyleyim ama bide gec oldu yaa onunda etkisi var dr sorimmi ddiyrm yok birazdaha buyusn dio sizlrde boyle oldnuzmu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?