benim doktor konusunda biraz talihsizliklerim oldu ilk doktoru sölemiom diye tam bi doktor buldum tamam dedim kadıncağız beyin kanaması geçirdi vefat etti daha sonra bir doktor daha buldum kadının suratından meymenet akıo konuşmadı bilee ama nt dimi ense kalınlığı kağıda yazdı da orda 1 mm yazıyordu ama henüz tarama testine girmedim
Nasılsınız? Sizi hep okuyorum ama iş yerimde yasaklı olduğu için topiğe yazamıyordum.. Şu an evdeyim doktora gittim geldim sabah... Veeeeee şükürler olsun ki bu kontrolü de sorunsuz atlattık... Rabbim'e bin şükür... Darısı sizlere... Gerçekten bildiğiniz küçük insan figürü ya... Kıpır kıpırdı ayaklarıyla keseye basıp dönüyordu felan... Doktor ense kalınlığını ölçtü 0,12 m normal dedi tabi kan verdim 10 gün sonra öğreneceğim... İkili test için ben kararsız kalınca böyle şeylerden çekinmeyin yaptırın dedi... Vee kızlar tek tek organlarına baktık... Burnuna, ellerine, kafatasına ve bacaklarına geldik kiiiiii iki bacağını da ayırdı şeyime bakın der gibikuzum benim... Kızlar ben hiçbişi sormadan doktor dedi ki daha 11+4 sünüz ama açtı gösterdi dedi... Ben bi tahminde bulunacağım erkek dedi Çok erken tabi ki bir daha ki ay netleşir benimki sadece tahmin dedi... Bir de folik asiti bıraktırmadı kızlar omega yazdı imum diye ona başlattı... Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın... Öpüyorumm sizleriiii
Eki Görüntüle 1084588
Resim inşallah ters olmaz düzeltemedim bi türlü :)
Çok haklısın canım öyle iyi anlıyorum ki rüyalarıma bile giriyor benim sürekli ama sonra hep dua ediyorum çok rahatlıyorum... Hep pozitif enerji gönder bebeğine onlar bize sımsıkı tutunuyorlar biz de kötü düşünmeyelim
Merhaba güzel annişler yorumları okuyunca merak ettim bende daha ikili test yaptırmadım pztye gidicem bende.şimdi hastaneyi aradım sordumda test için 45 tl dediler.gerçekten özel hastaneler ne tutturabilirse onu istiyorlar sizin söylediklerinize göre makul tabi arkadaşlar 370 250 falan deyince
Teşekkürler... Geçekten elim yüreğimde gidiyorum her kontrole hep aklımda kötü senaryolar.. İlki gibi hayal ediyorum ya hep :S Şükürler olsun ki artık daha az tedirgin olacağım... Rabbim tüm mucizelerimizi korusun
Merhaba güzel annişler yorumları okuyunca merak ettim bende daha ikili test yaptırmadım pztye gidicem bende.şimdi hastaneyi aradım sordumda test için 45 tl dediler.gerçekten özel hastaneler ne tutturabilirse onu istiyorlar sizin söylediklerinize göre makul tabi arkadaşlar 370 250 falan deyince
ah canım o bende de var bildiğin coştular doktoruma sorduğumda alma demişti dökülecekmiş onlarbende en azından bir kısmını alıyorum gene dayanamıom
alla alla nerde bu hastaneler yaa burda 300 den aşağa değil.
Evet çok haklısın canım kan vermeden önce gidip parayı veriyorsun bırakırlar mı hiç.. Yani geçen ay Rubella vs. tahlili için 40 tl aldılar ikili test için 5 tl deyince ne bilim komik geldiDoktor kendi baktığı için mi öyle oldu acaba bazı yerlerde radyoloji uzmanları ölçüyorlarmış ya enseyi burnu felan doktorum kendisi ilgilendi kendi ölçtü ondan mı acaba diorum neyse çok da irdelemeyeyim paramın delisi miyim :)
Henuz yaptrmadim ama 15tlymis ozel hastneye gdyrm 2sinde yapilack aile konusunda coook sansliyim annemlerle ve ablalarmla yanyana apartmanlarmz anneme el sallyrm bazen gidemezsem:))herseyimi onlar yapiyo temizlik utu yemek pazar elim ayagmlar cok sukur
ben medical park a gidiyorum muayene 35 ikili testte 25 dediler...
ohh ne güzel annesine çok yakın olanları valla kıskanıorumm yaaa.15 tl hiç bişi gebelik testine bile hep 35 verdimmm ikili test o fiyata o imkansızz 300 heryerde..
hemde medical park da 25 istanbulda medical parkda muaynee bile 220 doğum 6bin tl ikili testi hiç sormadım cesaret edipp.
Evet çok haklısın canım kan vermeden önce gidip parayı veriyorsun bırakırlar mı hiç.. Yani geçen ay Rubella vs. tahlili için 40 tl aldılar ikili test için 5 tl deyince ne bilim komik geldiDoktor kendi baktığı için mi öyle oldu acaba bazı yerlerde radyoloji uzmanları ölçüyorlarmış ya enseyi burnu felan doktorum kendisi ilgilendi kendi ölçtü ondan mı acaba diorum neyse çok da irdelemeyeyim paramın delisi miyim :)
Canım gözün aydın olsun, hafiften cinsiyet bile belirmişDiğer yazdıklarını da okudum, ne olursa olsun kalbimiz hep pır pır atıyor değil mi arkadaşım Ben taaa keseyi görmeye gittiğim zaman artık nasıl duruyorsam endişeden doktorum öyle bir baktı ki ne oldu dedi, hep çok güleryüzlü görmeye alıştım seni birşey mi var?, ben tabi aklımda yok kese görünmezse, dış gebelik vs. olursa diye kurarken Allah'a şükür 1 değil 2 kese göstermişti bana.. İnşallah kuzuların bu günlerini de göreceğiz..
amin canım inşallahh
moralini yüksek tut bebişini de üzme
Banada perinatolog baktı doktorların kendileride bakıyor demek
benim kendi doktorumun uzmanlık alanında yazıyo perinatolog
geçen hafta 9+1 de zaten kendi kendine ölçtü ense kalınlıklarını...
yinede 2 hafta sonrada gel ikili test için dedi..
temkinli mi davranıyo yoksa hep yaptığı işlemlermi bilemiyorum...
acaba haftaya gittiğimde kendi mi ölçücek yoksa yönlendiricek mi onu da bilmiyorum
Slm kizlar ya size bi sorum var.iki gun once 8-10 damla halinde pembe leke gordum bugun sanki bi damla daha gelmis 8.ve 9.haftada normal olabilecegi yaziyor..dr ultrasonda bakinca bebek iyi gorunuyo dedi ama tedbir amacli progestan verdi.sizce kprkmali miyim yoksa ilac icmek icin biraz bekleyimmi kafam cok karisik:44::44:44::44::44:
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun... Evet o yürek öyle oluyor ki içeri girene kadar annelik işte ya içimiz gidiyor... Oyy ben de hep ilk kucağıma verdikleri o 'an'ı hayal edip duruyorum hep heyecandan yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyor inan ki
Canım zaten bu kontrolle beraber azaldı tedirginliğim.. Doktorum da öncesini bildiği için kanama alanı yok, düşük tehliken yok maşallah her şey yolunda dedi dünyalar benim oldu..
Valla benim hiç bilgim yoktu canım nasıl ikili test olacağından doktorum direk kendi baktı kan almaya sonra yolladı demekki değişiyor her hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?