2014 Kasım Anneleri

ben memorial hastanesine gidiyorum, muayene 80 lira, test fiyatını dün sondum 48 lira dedi çok pahalı olsaydı doğumevine gidecektim test için

Talihsizlik olmuş baya.. evet nt yazan ense kalınlığı 3mm altı normal deniyor.

Canım gözün aydın olsun, hafiften cinsiyet bile belirmiş Diğer yazdıklarını da okudum, ne olursa olsun kalbimiz hep pır pır atıyor değil mi arkadaşım Ben taaa keseyi görmeye gittiğim zaman artık nasıl duruyorsam endişeden doktorum öyle bir baktı ki ne oldu dedi, hep çok güleryüzlü görmeye alıştım seni birşey mi var?, ben tabi aklımda yok kese görünmezse, dış gebelik vs. olursa diye kurarken Allah'a şükür 1 değil 2 kese göstermişti bana.. İnşallah kuzuların bu günlerini de göreceğiz..

Allahın dediği olur tabiki hakkımızda hayırlısı hep dua ediyoruz eşimle Rabbim korusun inşallah

alla alla nerde bu hastaneler yaa burda 300 den aşağa değil.

amin canım inşallahh
moralini yüksek tut bebişini de üzme

Benim takip olduğum özel hastane 200tl istedi bende eğitim araştırmada yaptırdım abartmışlar fiyatları iyice

ah canım o bende de var bildiğin coştular doktoruma sorduğumda alma demişti dökülecekmiş onlar bende en azından bir kısmını alıyorum gene dayanamıom

yaa sorma bende en azından göbek deliğinin altında olanları alırım..ultrasonda açamam yoksa ya

Henuz yaptrmadim ama 15tlymis ozel hastneye gdyrm 2sinde yapilack aile konusunda coook sansliyim annemlerle ve ablalarmla yanyana apartmanlarmz anneme el sallyrm bazen gidemezsem:))herseyimi onlar yapiyo temizlik utu yemek pazar elim ayagmlar cok sukur

ben medical park a gidiyorum muayene 35 ikili testte 25 dediler...

Banada perinatolog baktı doktorların kendileride bakıyor demek

ohh ne güzel annesine çok yakın olanları valla kıskanıorumm yaaa.15 tl hiç bişi gebelik testine bile hep 35 verdimmm ikili test o fiyata o imkansızz 300 heryerde..

ben medical park a gidiyorum muayene 35 ikili testte 25 dediler...

hemde medical park da 25 istanbulda medical parkda muaynee bile 220 doğum 6bin tl ikili testi hiç sormadım cesaret edipp.

ben istanbulda değilim canım...
valla bende doğumu sorucam bu gidişimde bakalım ne dicekler...
ama ben uzman doktora gidiyorum..
burada da bi profesör var onunda muayenesi 200 tl...

benim kendi doktorumun uzmanlık alanında yazıyo perinatolog
geçen hafta 9+1 de zaten kendi kendine ölçtü ense kalınlıklarını...
yinede 2 hafta sonrada gel ikili test için dedi..
temkinli mi davranıyo yoksa hep yaptığı işlemlermi bilemiyorum...
acaba haftaya gittiğimde kendi mi ölçücek yoksa yönlendiricek mi onu da bilmiyorum

Slm kizlar ya size bi sorum var.iki gun once 8-10 damla halinde pembe leke gordum bugun sanki bi damla daha gelmis 8.ve 9.haftada normal olabilecegi yaziyor..dr ultrasonda bakinca bebek iyi gorunuyo dedi ama tedbir amacli progestan verdi.sizce kprkmali miyim yoksa ilac icmek icin biraz bekleyimmi kafam cok karisik:44::44:44::44::44:

Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun... Evet o yürek öyle oluyor ki içeri girene kadar annelik işte ya içimiz gidiyor... Oyy ben de hep ilk kucağıma verdikleri o 'an'ı hayal edip duruyorum hep heyecandan yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyor inan ki

amin canım inşallahh
moralini yüksek tut bebişini de üzme

Canım zaten bu kontrolle beraber azaldı tedirginliğim.. Doktorum da öncesini bildiği için kanama alanı yok, düşük tehliken yok maşallah her şey yolunda dedi dünyalar benim oldu..

Banada perinatolog baktı doktorların kendileride bakıyor demek

Valla benim hiç bilgim yoktu canım nasıl ikili test olacağından doktorum direk kendi baktı kan almaya sonra yolladı demekki değişiyor her hastanede

Canım kendi öyle ölçüyorsa yine kendi ölçer diye tahmin ediyorum ben.. Hem zaten ultrasonda bakılmıyor mu doktorun ölçmesi çok daha mantıklı geliyor bana

Canım çok geçmiş olsun.. Akınının rengi pembe olduğu için bence kesinlikle ihmal etme doktorun dediği gibi progestanı iç.. Bebeğin de iyiymiş ama tedbiri elden bırakma... Ben iç derim sana.. Ve dinlen ayakta çok kalma şu ilk haftalarda biraz sabırlı olmak daha dikkatli olmak lazım aman dikkat

zaten 11. haftadan sonra düşük yapma riski %1 e iniyomuş canım...11-12. haftalara kadar gelen bebek sağlıklı gelişim sağladığı için gelebiliyomuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…