2014 Kasım Anneleri

kızlar göbeğiniz belli olamaya başladı mı? benim baya belli oluyor gibi veya kilo aldım

Valla benim göbeğimin alt tarafı biraz şişti belim zaten kalınlaşmıştı eski pantolonlarımı giyemiyorum iki tane bana bol gelen pantolonum vardı iyi ki atmamışım onları giyiyorum :)

zaten 11. haftadan sonra düşük yapma riski %1 e iniyomuş canım...11-12. haftalara kadar gelen bebek sağlıklı gelişim sağladığı için gelebiliyomuş...

Oyy bunu da bilmiyordum canım gördükçe daha çok sabırsızlanıyorum ya taaaa 1 ay sonraya verdi kontolü gel de bekle

kızlar göbeğiniz belli olamaya başladı mı? benim baya belli oluyor gibi veya kilo aldım

valla canım ben yarın 11. haftada olucam benimde göbeğim çıktı..kilo almadım ama göbek var...normal pantolonlarım oluyor ama kasıklarıma batma yaptığı için bitane kendi bedenimde beli lastikli hamile pantolonu aldım lcw den...karnım çok rahat etti...

valla bana ister 1 ay desin ister 2 ay desin ben 15 günde bir gidiyorum

valla canım ben yarın 11. haftada olucam benimde göbeğim çıktı..kilo almadım ama göbek var...normal pantolonlarım oluyor ama kasıklarıma batma yaptığı için bitane kendi bedenimde beli lastikli hamile pantolonu aldım lcw den...karnım çok rahat etti...

valla bana ister 1 ay desin ister 2 ay desin ben 15 günde bir gidiyorum sende 3 haftada bir git bence

Arkadaşlar ben de 10+1 günlük hamileyim bugün kontrolün vardi her şey normal çok şükür yanliz aklima taklidi Dr 3 hafta sonra gel 2 ki test için dedi geç değil mi bursa daha erken yaptiran arkadaşları okuyunca telaslandim

Canım ben bu sefer iradeli olmaya çalışıyorum sabretmeye çalışıyorum diğerinde o kadar panik yapmıştım Rabbim nasip etmedi... Diyorum ki aartık sabretmeyi öğreneceğimmm doktor ne derse o vs :) Bakalım.. Ay şimdi doktorun verdiği imum omega ilacına baktım da o da ne yaaa ne kadar iri bi ilaç o benim boğazımdan nasıl geçecek abuuuu

Canım son durumun ne oldu, benim de enzimlerim yükselişteydi çok şükür düşmeye başladı normal seviyeye inmesini bekliyorum bu arada tansiyonun falan normal değil mi

iyiyim canim dun biraz agrim vardi tum gun yattim resmen. Sukur cokda problem olmayan ufak tefek seylerle geciyor zaman. Degerlerinin dusmesine cok sevindim. İnsallah dahada iyi olucak.

ayy baktım şimdi evet biraz büyük görüntüsüde balık hapı görüntüsünde böghh hiç sevmezdim küçükken...
olsun herşey bebeişler için..yanlamasına değil dikine yutmaya çalışcan..

11-14. haftalarda yapılıyo canım 3 hafta sonra senin 13+1 yani 14 haftan olucak geç değil bence...hem bebeğin daha da büyümüş olur daha net görürsün uzuvlarını...

Benim elimde de cesaret edip içemiyorum :)) Rengi de bi acaip :) Ya kan ilacı vermedi acaba neden?

11-14. haftalarda yapılıyo canım 3 hafta sonra senin 13+1 yani 14 haftan olucak geç değil bence...hem bebeğin daha da büyümüş olur daha net görürsün uzuvlarını...

Cevap için çok tesekkur ederim canim. İçim rahatladi simdi

kan değerlerin iyi çıkmıştır ondan vermemiştir canım..fazla yükleme de yapmamak lazım..
hadi bi cesaret yut gitsin...

Alt sınırda çıkmıştı kanım canım önceki ay.. Zaten benim kansızlık problemim vardı ama kan ilacı yerine folik asiti bırakma dedi sanırım o yüzden kendimce bi yorum yapıyorum işte doktor verse verirdi de mi :)

Suyumu aldım şimdiii içme deneyimimi yapacağım

kızlar bebişim baş aşağı durmayı tercih ediyo

Son düzenleme:

hmm ozaman vermesi lazımdı aslında keşke hatırlatsaydın..istersen telefonla sor aklında kalmasın...

Eki Görüntüle 1084921 Eki Görüntüle 1084922
kızlar bebişim baş aşağı durmayı tercih ediyo

Allah'ım hepsi birbirinden güzel bu meleklerin.. Benim ki yatıyor takla atıyordu kuzum maşallah ya ben parmaklarını bile seçebildim doktor gösterdi öyle güzeller ki Rabbim hepsini nazarlardan herşeyden korusun

hmm ozaman vermesi lazımdı aslında keşke hatırlatsaydın..istersen telefonla sor aklında kalmasın...

Canım test sonucumu olmazsa telefonla değil de giderim kendim alırım hem sorarım 10 gün sonra... Evet aklımda kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…