2014 Kasım Anneleri

Al bendende o kadar salatalık turşusu yeşil erik müptelası oldum

Ahh bu sıpalar bakalım bizi daha ne hale sokacaklar
Bu arada kornişon turşuyu küçük küçük doğruyorum bi kaseye yoğurtla birlikte karıştırıp yiyorum bazen arada yoğurtta gidiyo böylelikle :))
işte bunlar hep o rus salatalarının içinden ayıkladığım turşuların intikamı

Hoş geldin tatlım
Hamileliğin hayılı olsun inş. kolay geçiriyosundur

of of o zaman sana bir meze tarifim olucak
şu kuskus lar varya minik boncuk makarna...
ondan haşlıyosun bir güzel sonra yoğurtla karıştırıyosun..
içine salatalık ve turşu doğruyosun minik minik...
okadar güzel oluyor ki anlatamam..
hem doyurucu hem yoğurtlu mideni rahatlatıyo...
hemde turşu ve salatalık tadı da alıyosun..
dene mutlaka...
ben yemek niyetine yiyorum gerçi..

Hoşbulduk birgen. Onbirinci haftam. Koku hassasiyeti devam ediyor. Bir miktar bulantı ve tiksinme, yorgunluk, uyku vs vs :) Malum durumlar.

Ayy kizlar erik bendede dun basladi birde seftali .ikisinin hastasiyim.bendede tursu birde nar eksisi.herseyin ustine nar eksisi dokup yiyebilirim

Ayy canım çok sağol işte böyle aperetifler benim kurtarıcım mutlaka deneyeceğimmm
aynen ben bunu yemek diye yerim miss gibi dediğin gibi midemi ferahlatır
gündüz iş yerinde yemem gereken et sebze yoğurt bakliyat hepsini alıyorum
bize firmadan gelmiyor yemek aşçımız var gözümüzün önünde pişiyor taza taze o yüzden çok şanslıyım
bende akşamları yemek olayına her zaman girişmiyorum soğan kokusundan ve yorgunluktan dolayı

Ayy kizlar erik bendede dun basladi birde seftali .ikisinin hastasiyim.bendede tursu birde nar eksisi.herseyin ustine nar eksisi dokup yiyebilirim

enemmm kızçe mi geliyor acabaa
yoksa mide bulantılarından ötürü mü bu ekşi isteği

ohoo bende meze çok özellikle makarna hastası olduğumdan bazen haşlayıp yoğurtlayıp yiyorum...
dene mutlaka bu tarifi..
hem basit hem doyurucu...

Ayyy bu ekşiciler ayşeleri alır mı ne dersiniz

heheh bende öyle düşündüm ama bizim işyerinde hamile biri var sürekli tatlı yiyor hiç canı ekşi çekmemiş okadar da mide bulantısı kusması oldu...kızı olucak...

heheh bende öyle düşündüm ama bizim işyerinde hamile biri var sürekli tatlı yiyor hiç canı ekşi çekmemiş okadar da mide bulantısı kusması oldu...kızı olucak...

Evet böyle örnekler bende duyuyorum ama işte bi umut ekşiyi yiyip ayşeyi doğurmak
Tabi öncelikle yüce rabbim ne yazdıysa o, sağlıklı olsun kuzucuğum

kızlar ekşi yiyenlerin oğlu oluyor genelde...benim diğeri erkekti limonu portakal gibi yerdim şimdide dediğiniz gibi eriği sürekli tuzla yiyorum erkek galba die düşünmeye başladım...2. gebeliği olup bebişi hissedenler varmı arnızda...sanki benim kasıklarım 3-5 gündür pıtır pıtır bebiştenmidir acaba

offff olsa da yesek yaaaaaa
Akşam eşim geç gelecek, o gelene kadar bi posta bundan yapıp yerim ben

Ayy bebişimin resmini yüklemek istedim ama telefondan oldumu bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…