2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar sizin aşermeniz oluyor mu? ben her akşam nerdeyse yarım kilo erik yiyorum bide tuzlayarak.. :26: eşim abartma diyor ama halimi görünce yıkayıp getiriyor.. zararı olur mu çok erik yemenin tuzun garanti vardır tabi zararı :44:

bağırsaklarını çalıştırır ishal yapar canım başka ne zararı var bilmiyorum..
ama arkasından bir de muz ye bişey olmaz...
zaten muzda da çok vitamin varmış...
günde 1 tane yemek gerekiyomuş..

hehe maşallah kendi kendine nazar değdirme kız
bol bol dua et...

Haklısın ya abartmim de mi ağzımdan gece gündüz dua eksik olmuyor ki herkes içinde dualar ediyorum...

O erik yeme hastalığı ben de de var 2 haftadır nerdeyse aynen tzla yiyorum ama eşim alıyor önümden tuzu :) Ben de çok abartıyorum sonra mide yanmasından kıvranıyorum uykuya dalamıyorum şimdi bile bi elimde erik size yazıyorum ne olacak

Walla bende seninle aynı durumdayım erik yiyoyum anca midemi bastırıyor tuzlamıyorum ama tuzu azalt bence şişkinlik yapar zaten zararlı ama eriğin zararlı olacagını dusunmuyorum

Ekşi ve tuzlu candır cannnn
Ben şu yaşıma kadar turşu ve eriği ağzıma sürmüş insan değilim (ki en ufak yediğim birşeyin içinde ki turşuyu bile ayıklardım, eriğin adını duymak bile ağzımı büzüştürürdüm)
Ama bu ara resmen turşu kavanozuyla ve tuzlu erikle aşk yaşıyorum

Al bendende o kadar salatalık turşusu yeşil erik müptelası oldum

Herkese selamlar. Uzuun zamandır forumu takip ediyorum ama bu ilk mesajım. Kasım annesi olmam vesilesiyle yazmak istedim. Tahmini doğum tarihi 17 Kasım 2014 inşaallah. Herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almasını dilerim.

O erik yeme hastalığı ben de de var 2 haftadır nerdeyse aynen tzla yiyorum ama eşim alıyor önümden tuzu :) Ben de çok abartıyorum sonra mide yanmasından kıvranıyorum uykuya dalamıyorum şimdi bile bi elimde erik size yazıyorum ne olacak [/QUOTE]

Eşim müsaade etse işede getircem abartıyorum bişey olacak diye endişe ediyor.. bak şimdi nasıl canım çekti yutkunuyorum valla

anneler merhaba bi sorum olacak aranızda gebelikte yüksek tansiyonu çıkan var mı benim tansiyon yükselmesi oldu tansiyon holteri bağladılar sonucunuda c.tesi göstercem tansiyon hapına başlayabilirz daha 24 yaşındayım ama gebelikte oluyormuş

Hoşgeldin aramıza

Çok şanslısınız arkadaşlar, tam da erik zamanı Ben niye böyleyim ya:44: Herkes soruyor canın ne istiyor diye, sağolsun eşim 2-3 kez arıyor istediğin var mi diye ama bende tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…