Benim devam ediyor boş boş öğürmeler ama farkedilecek kadar azaldı dün araba sarstı sanırım durur durmaz öğürdüm
rahim yukari fogru ciktigi icin idrar kesesindeki baski azaliyor. Bu yuzdende idrara cikma sikligi normale donmeye basliyor. Takiii son 3 aya kadar.
hehehehe heyecanını sevsinler senin
Ay ne bilim ilk defa yüreğimin daha çok rahatladığını ve resmen gebe olduğumu hissediyorum korkusuz oh be şükürler olsun heyecanım diz boyu :)
arkadaşlar sizin aşermeniz oluyor mu? ben her akşam nerdeyse yarım kilo erik yiyorum bide tuzlayarak.. :26: eşim abartma diyor ama halimi görünce yıkayıp getiriyor.. zararı olur mu çok erik yemenin tuzun garanti vardır tabi zararı :44:
hehe maşallahkendi kendine nazar değdirme kız
bol bol dua et...
arkadaşlar sizin aşermeniz oluyor mu? ben her akşam nerdeyse yarım kilo erik yiyorum bide tuzlayarak.. :26: eşim abartma diyor ama halimi görünce yıkayıp getiriyor.. zararı olur mu çok erik yemenin tuzun garanti vardır tabi zararı :44:
Ay ne bilim ilk defa yüreğimin daha çok rahatladığını ve resmen gebe olduğumu hissediyorum korkusuz oh be şükürler olsun heyecanım diz boyu :)
Allah sağ salim tamamına erdirsin inşallah hepimizin hamileliğini
Ekşi ve tuzlu candır cannnn
Ben şu yaşıma kadar turşu ve eriği ağzıma sürmüş insan değilim (ki en ufak yediğim birşeyin içinde ki turşuyu bile ayıklardım, eriğin adını duymak bile ağzımı büzüştürürdüm)
Ama bu ara resmen turşu kavanozuyla ve tuzlu erikle aşk yaşıyorum
Herkese selamlar. Uzuun zamandır forumu takip ediyorum ama bu ilk mesajım. Kasım annesi olmam vesilesiyle yazmak istedim. Tahmini doğum tarihi 17 Kasım 2014 inşaallah. Herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almasını dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?