Maşallah ya Allah nazarlardan korusun göbişi şişirmiş yatıyor
maşallah annesi kocaman olmuş bizde oldukmu ki bu kadar ya
yaaa bambaska bi duyguymus kocaman olmuslar masallahh benimmis gibi seviniyrm valla ayy bizimkidemi boyle 1 haftamz kaldi grsmemize balimla) n zamanki fotoe
ohh sana afiyet olsun bebişe de kan olsun
ayyyyy maşallahhhh
Bilmemki belkide canim olabilir kizdanda olabilir cunkunresmen eki aseriyorumenemmm kızçe mi geliyor acabaa
yoksa mide bulantılarından ötürü mü bu ekşi isteği
Slm kizlar ya size bi sorum var.iki gun once 8-10 damla halinde pembe leke gordum bugun sanki bi damla daha gelmis 8.ve 9.haftada normal olabilecegi yaziyor..dr ultrasonda bakinca bebek iyi gorunuyo dedi ama tedbir amacli progestan verdi.sizce kprkmali miyim yoksa ilac icmek icin biraz bekleyimmi kafam cok karisik:44::44:44::44::44:
Herkese selamlar. Uzuun zamandır forumu takip ediyorum ama bu ilk mesajım. Kasım annesi olmam vesilesiyle yazmak istedim. Tahmini doğum tarihi 17 Kasım 2014 inşaallah. Herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almasını dilerim.
canım sen nerede yaptırdın testini?Benden de muayene ücreti hariç test için 75-tl aldılar
perimmm gözün aydın, meleğini görmüşsün yine, çok sevindim canım benimEvet çok haklısın canım kan vermeden önce gidip parayı veriyorsun bırakırlar mı hiç.. Yani geçen ay Rubella vs. tahlili için 40 tl aldılar ikili test için 5 tl deyince ne bilim komik geldiDoktor kendi baktığı için mi öyle oldu acaba bazı yerlerde radyoloji uzmanları ölçüyorlarmış ya enseyi burnu felan doktorum kendisi ilgilendi kendi ölçtü ondan mı acaba diorum neyse çok da irdelemeyeyim paramın delisi miyim :)
sağol canım inşallah
ohh sana afiyet olsun bebişe de kan olsun
ayyyyy maşallahhhh
canım sen nerede yaptırdın testini?
perimmm gözün aydın, meleğini görmüşsün yine, çok sevindim canım benim
sağol canım inşallah
tamam canım sağol, peki normalde muayeneni de orada mı oluyorsun?Doruk tıp yıldırım da canım
bence güzel değerlerKızlar merhaba bugün doktora gittim ikili test icin kan verdim ayrıca ultrasonda bebegimin ense kalınlığı 1.43 mm çıktı.bas popo mesafesi crl si 52.42mm cikti.sizlerin değerleri nasil
o kadar kötüysen belki serum ilaç takviyesi alman gerekebilir, doktorun bir şey demiyor mu canım?Arkadaslar 8+6 gunluk hamileyim perisanim bulanti halsizlik el ayak uyusmasi resmen bayginlik geciriyorum 2.hamileligim olmasina ragmen cok zor geciyor
tamam canım sağol, peki normalde muayeneni de orada mı oluyorsun?
Yani benim doktorum dışarıda ya, ikili testi istem yaptığında Doruk'a gitsem bana da o fiyattan mı yaparlar sence? Benim doktorun ne kadara yapacağını bilmiyorum da, eğer doruk ucuzsa oraya gideyim diye düşündüm.
bence güzel değerler
o kadar kötüysen belki serum ilaç takviyesi alman gerekebilir, doktorun bir şey demiyor mu canım?
Sağol canım, arayıp sorarım. Hayırlı olsun bakalımEvet canım bu ay doruğa başladım muayenede de orayla devam edicem çünkü guatr için dahiliye doktorum orada ikisi bir arada olsun istedim
bence bu fiyata yaparlar diye tahmin ediyorum olmazsa telefonla fiyat alabilirisin bence
Sağol canım, arayıp sorarım. Hayırlı olsun bakalımkime başladın peki Doruk'ta?
Be de ilk gebeliğimde oraya gidiyordum.
Güzel anneler, forumu şenlendiremedim bugün. Moralim iyi olmakla birlikte anlatacağım şeylerden pozitif etkilenin lüffen, sizleri seviyorum :)
10:00 civarı İşyerinde iken birden kanamam oldu ne ağrı ne sızı çok şaşırtıcıydı. Hemen doktoru aradım, yolum çok uzak olmasına rağmen ona gitmek istedim. Detaylara girmemin manası yok, Göründük bebek gene zıplıyordu zıpır, kalbi iyi, plasenta duvarı ile rahim arası bilmemne bişiy bişiy o korku ile anlamadığım noktalarımdan kan gelmiş, doktor mal mal baktığımı görünce düşük tehlikesi tonton dedi, iğnemi yaptı ilacımı raporumu verdi o saatten beri evde uyuyorum yeni kendime geldim kuzular. Eşimin mantığı şu oldu; daha şimdiden bu kadar bizi üzdüyse büyüyünce ölürüz yahu! Aynen öyleymiş.. İyiyim yani şekerler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım gizem hanım a başlamak istedim ama randevuları 1 ay doluydu 13 mayısa randevu aldım ondan sonra onunla devam edicem
ama geçen cumartesi ikili test zamanım geldiğinden boş olan bi doktora yani zeynep hanıma randevu almıştım memnun kalmayacağımı biliyorudum kadın hiç gülmüyor
senin kimdi doktorun
çok geçmiş olsun canım benim, korkma ilk zamanlar olabilir böyle şeyler. Ama böyle bebekler daha sıkı tutunurlar annelerine, sen yeter ki kendine dikkat et, istirahat et bol bolGüzel anneler, forumu şenlendiremedim bugün. Moralim iyi olmakla birlikte anlatacağım şeylerden pozitif etkilenin lüffen, sizleri seviyorum :)
10:00 civarı İşyerinde iken birden kanamam oldu ne ağrı ne sızı çok şaşırtıcıydı. Hemen doktoru aradım, yolum çok uzak olmasına rağmen ona gitmek istedim. Detaylara girmemin manası yok, Göründük bebek gene zıplıyordu zıpır, kalbi iyi, plasenta duvarı ile rahim arası bilmemne bişiy bişiy o korku ile anlamadığım noktalarımdan kan gelmiş, doktor mal mal baktığımı görünce düşük tehlikesi tonton dedi, iğnemi yaptı ilacımı raporumu verdi o saatten beri evde uyuyorum yeni kendime geldim kuzular. Eşimin mantığı şu oldu; daha şimdiden bu kadar bizi üzdüyse büyüyünce ölürüz yahu! Aynen öyleymiş.. İyiyim yani şekerler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler... Geçekten elim yüreğimde gidiyorum her kontrole hep aklımda kötü senaryolar.. İlki gibi hayal ediyorum ya hep :S Şükürler olsun ki artık daha az tedirgin olacağım... Rabbim tüm mucizelerimizi korusun
Gizem hanım doğru karar canımBen ilkinde hamilelik düşününce ona gittim rutin muayeneye, tabi acelem olmadığı için 2 hafta sonraki randevuyu bekleyebildim. Çok iyi bir doktor. Sonra 1 ay sonra hamile kaldım, kan testini alınca hemen gizem hanıma randevu alayım diye aradım, 2-3 hafta sonrasına veriyordu randevuyu ben de bekleyemedim, boş olan ilk doktora randevu aldım, şansıma Nuray Boyar çıktı. Başlangıçta iyi gibi geldi, sakin güler yüzlü biri. Ama gebeliğim yolunda gitmeyince, çok da iyi bir doktor olmadığını gördüm. Kürtajımı da o yaptı hatta, ama çok kötü bir kürtaj deneyimi yaşadım onun sayesinde. O yüzden eğer doktorum Nuray Boyar deseydin gitme değiştir diyecektim. Ama Gizem hanım çok iyi. Sonradan dedim keşke Gizem hanımın randevusunu bekleseymişim. Ama yaşanması gerekiyormuş işte. Kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?