2014 Kasım Anneleri

Maşallah ya Allah nazarlardan korusun göbişi şişirmiş yatıyor

maşallah annesi kocaman olmuş bizde oldukmu ki bu kadar ya

yaaa bambaska bi duyguymus kocaman olmuslar masallahh benimmis gibi seviniyrm valla ayy bizimkidemi boyle 1 haftamz kaldi grsmemize balimla) n zamanki fotoe

ohh sana afiyet olsun bebişe de kan olsun

ayyyyy maşallahhhh

Teşekkürler akadaşlar darısı görecek arkadaşların başına
Bu benim geçen cumartesi 12+2 haftalığız burada
ama gelişimimiz 13+2 çıktı 1 hafta önde benim sıpacığım besili yavrum

Bende tam tersi eksi hic yemiyrm sut ayran yumurta portakal su hic icmezdim bebis icin 2 litre iciyrm bunlari rahatlikla yiyebiliyrm vveebolca meyve

canım korkma aynısı banada oldu bikaç gün sürdü geçti eğerki kesen sağlamsa bebek hareket ediyorsa zaten Rabbimin izniyle bişeycik olmaz
kılcal damarlarla alakalıda olabiliyor ama sen içini ferah tut

a.slm canımm hoş geldin aramıza amin inşallah Rabbim seninde bebişini hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Benden de muayene ücreti hariç test için 75-tl aldılar
canım sen nerede yaptırdın testini?
perimmm gözün aydın, meleğini görmüşsün yine, çok sevindim canım benim

ohh sana afiyet olsun bebişe de kan olsun

ayyyyy maşallahhhh
sağol canım inşallah

Kızlar merhaba bugün doktora gittim ikili test icin kan verdim ayrıca ultrasonda bebegimin ense kalınlığı 1.43 mm çıktı.bas popo mesafesi crl si 52.42mm cikti.sizlerin değerleri nasil

Arkadaslar 8+6 gunluk hamileyim perisanim bulanti halsizlik el ayak uyusmasi resmen bayginlik geciriyorum 2.hamileligim olmasina ragmen cok zor geciyor

Doruk tıp yıldırım da canım
tamam canım sağol, peki normalde muayeneni de orada mı oluyorsun?
Yani benim doktorum dışarıda ya, ikili testi istem yaptığında Doruk'a gitsem bana da o fiyattan mı yaparlar sence? Benim doktorun ne kadara yapacağını bilmiyorum da, eğer doruk ucuzsa oraya gideyim diye düşündüm.

Kızlar merhaba bugün doktora gittim ikili test icin kan verdim ayrıca ultrasonda bebegimin ense kalınlığı 1.43 mm çıktı.bas popo mesafesi crl si 52.42mm cikti.sizlerin değerleri nasil
bence güzel değerler

Arkadaslar 8+6 gunluk hamileyim perisanim bulanti halsizlik el ayak uyusmasi resmen bayginlik geciriyorum 2.hamileligim olmasina ragmen cok zor geciyor
o kadar kötüysen belki serum ilaç takviyesi alman gerekebilir, doktorun bir şey demiyor mu canım?

Evet canım bu ay doruğa başladım muayenede de orayla devam edicem çünkü guatr için dahiliye doktorum orada ikisi bir arada olsun istedim
bence bu fiyata yaparlar diye tahmin ediyorum olmazsa telefonla fiyat alabilirisin bence

Evet canım bu ay doruğa başladım muayenede de orayla devam edicem çünkü guatr için dahiliye doktorum orada ikisi bir arada olsun istedim
bence bu fiyata yaparlar diye tahmin ediyorum olmazsa telefonla fiyat alabilirisin bence
Sağol canım, arayıp sorarım. Hayırlı olsun bakalım kime başladın peki Doruk'ta?
Be de ilk gebeliğimde oraya gidiyordum.

Sağol canım, arayıp sorarım. Hayırlı olsun bakalım kime başladın peki Doruk'ta?
Be de ilk gebeliğimde oraya gidiyordum.

Canım gizem hanım a başlamak istedim ama randevuları 1 ay doluydu 13 mayısa randevu aldım ondan sonra onunla devam edicem
ama geçen cumartesi ikili test zamanım geldiğinden boş olan bi doktora yani zeynep hanıma randevu almıştım memnun kalmayacağımı biliyorudum kadın hiç gülmüyor
senin kimdi doktorun

Güzel anneler, forumu şenlendiremedim bugün. Moralim iyi olmakla birlikte anlatacağım şeylerden pozitif etkilenin lüffen, sizleri seviyorum :)
10:00 civarı İşyerinde iken birden kanamam oldu ne ağrı ne sızı çok şaşırtıcıydı. Hemen doktoru aradım, yolum çok uzak olmasına rağmen ona gitmek istedim. Detaylara girmemin manası yok, Göründük bebek gene zıplıyordu zıpır, kalbi iyi, plasenta duvarı ile rahim arası bilmemne bişiy bişiy o korku ile anlamadığım noktalarımdan kan gelmiş, doktor mal mal baktığımı görünce düşük tehlikesi tonton dedi, iğnemi yaptı ilacımı raporumu verdi o saatten beri evde uyuyorum yeni kendime geldim kuzular. Eşimin mantığı şu oldu; daha şimdiden bu kadar bizi üzdüyse büyüyünce ölürüz yahu! Aynen öyleymiş.. İyiyim yani şekerler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim yaaa çok geçmiş olsun
sabahtan beri gözlerim seni arıyor işlerin yoğundur diye düşünmüştüm
Bu ilk ve son yaşadığın korkun olsun canım
o sıpaya da söyle böyle numaralar yapmasın bi daha
raporun ne kadar kontrolün ne zaman canım bu süreç nasıl geçecekmiş

Gizem hanım doğru karar canım Ben ilkinde hamilelik düşününce ona gittim rutin muayeneye, tabi acelem olmadığı için 2 hafta sonraki randevuyu bekleyebildim. Çok iyi bir doktor. Sonra 1 ay sonra hamile kaldım, kan testini alınca hemen gizem hanıma randevu alayım diye aradım, 2-3 hafta sonrasına veriyordu randevuyu ben de bekleyemedim, boş olan ilk doktora randevu aldım, şansıma Nuray Boyar çıktı. Başlangıçta iyi gibi geldi, sakin güler yüzlü biri. Ama gebeliğim yolunda gitmeyince, çok da iyi bir doktor olmadığını gördüm. Kürtajımı da o yaptı hatta, ama çok kötü bir kürtaj deneyimi yaşadım onun sayesinde. O yüzden eğer doktorum Nuray Boyar deseydin gitme değiştir diyecektim. Ama Gizem hanım çok iyi. Sonradan dedim keşke Gizem hanımın randevusunu bekleseymişim. Ama yaşanması gerekiyormuş işte. Kısmet.

çok geçmiş olsun canım benim, korkma ilk zamanlar olabilir böyle şeyler. Ama böyle bebekler daha sıkı tutunurlar annelerine, sen yeter ki kendine dikkat et, istirahat et bol bol Tekrar çok geçmiş olsun

Saol Birgenim yaw nası bi popo korkusuymuş, valla Allah yaşatmasın hiç birimize bi daha :) bu süreç yatarak geçecekmiş ki şimdiden sıkıldım ama hiç kıpraşmıyorum tabi. 3 gün rapor verdi, 10 gün verecekti dedim gerekirse gene alırız. İğne yaptı hap verdi haminneler gibi yataktayım annem yemek getiriyo götürüyo :) zaten muayenede oğlumuzun keyfi yerinde dediği an eşşek oğli eşşek diye bağırdım :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canmm ben seni temmuz anneleri topiğinden hatırlıyorum..bende ordaydım..kaybettim bebeğimi..aynı endişeleri yaşıyoruz..normal ama zamanla geçer heralde..bak allah göbişlerimizi boş bırakmadı..tamamınada erdirir inş..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım bende şubat ayında hamile kalmayı düşünüyorum diye rastgele nuray hanıma gitmiştim ki o zaman 3 haftalık hamileymişim ama çok elektrik alamamıştım o yüzden onu hiç listeme eklemedim bile
bende dediğin gibi gizem hanıma nedense gitmeden iyi şeyler düşünüyorum hem bi çok kişiden olumlu yorum duydum hem resminden çok pozitif geldi
Gerçekten herşey kısmet Allah seni böyle kötü bir tecrübeyle sınamış çok zorluklar yaşamışsın ama bunların hiçbirini hatırlamayacağın bebeğinle birlikte sağlıklı mutlu günlerin olsun canım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…