2014 Kasım Anneleri

Canım benim yaa sen ne pozitif güzel insansın
çalışan bir insan için o evde yatması ne zordur bilirim
ama sen sakın kalkma ye iç yat bence raporunu uzat canım hazır fırsat varken gücünü topla sonra o erkek sıpasının peşinden kim koşacak hiç yatamayacaksın bak demedi deme

Amin hepimizin inşallah canım
Gizem hanım çok konuşmuyor ama sorunca güzel anlatıyor, bilgisi tecrübesi iyi olsun, seni iyi yönlendirsin yeter zaten İnşallah herşey güzel olur senin için de, güzel hamilelikler güzel doğumlar geçiririz inşallah canım

Canım çok geçmiş olsun Ben de kanama yüzünden 2 gün yattım hastanede 1 ay önce, yine aynısını diyeceğim içini ferah tut. Kanama bitince 3 gün yatak dinlenmesi kesin gerekiyormuş.. Kendine dikkat et..

Heheh doğru diyosun, bi kaç gün geçireyim de bakalım fırsattan istifade anneme neler neler yaptırıyom şimdi portakal sıkıyo kikikiki. Salı günü muayene için Doktora gittiğimde, türlü yaramazlıklarla nasıl rapor koparırım diye sormuştum. Bugün gittiğimde rapor istiyodun al sana rapor dedi. İstediğimiz şeylere dikkat edelim valla :)
Deryaw cım teşekkürler ilgine.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok geçmiş olsun Ben de kanama yüzünden 2 gün yattım hastanede 1 ay önce, yine aynısını diyeceğim içini ferah tut. Kanama bitince 3 gün yatak dinlenmesi kesin gerekiyormuş.. Kendine dikkat et..

Valla bende onu düşündüm, 3 gün ver rapor dedim ama kanayan şeyin iyileşmesi pıhtılaşması fln lazım, iş yeri yoruyo gene başlatırım ki ben.. İyisimi ben Birgen i de dinleyeyim yatayım bol bol uzun uzun

Aminnn canım inş.
13 mayısta deneyimimi yazarım tekrar :))

Aynen öyle tadını çıkart canım gün senin günündür
bu arada gündüz ye ekşiyi al ayşeyi muhabbeti yaptık sen tatlı tuzlu ekşi ne yiyodum canım

çok geçmiş olsun canm..allah bidaha yaşatmasın..alabildiğin kadar uzun al raporu,yat dinlen bence..kaç haftalıktın canmm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok geçmiş olsun canm..allah bidaha yaşatmasın..alabildiğin kadar uzun al raporu,yat dinlen bence..kaç haftalıktın canmm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

13+4 haftalık ta deyip deyip korkutmiim nolur sizi. Biraz daha uyuyim ben bari çok ihtiyacım varmış be

13+4 haftalık ta deyip deyip korkutmiim nolur sizi. Biraz daha uyuyim ben bari çok ihtiyacım varmış be

canm cok gecmisler olnsu n kesinlikle yat dinlen pasamizada iyi bak:)))

tamm tatlımm keyfine bak:)

canım korkma aynısı banada oldu bikaç gün sürdü geçti eğerki kesen sağlamsa bebek hareket ediyorsa zaten Rabbimin izniyle bişeycik olmaz
kılcal damarlarla alakalıda olabiliyor ama sen içini ferah tut

Saol cnm icime su serptin.ben de progestana basladim biraz pimpiriklendim sen progestan veya dusuk onleyici bişe kullandinmi cnm

Drum aldigim ilaclari kesti sadece serum aliyorum cmt tekrar takilcak.zofran verdi onu da eczaneciler icmeyin diyor almadim bende direniyorum

çok geçmiş olsun canım uzat ayaklarını dinlen
raporuda uzatabildiğin kadar uzat
ohhh insanın evi gibisi yok vallaaa

Drum aldigim ilaclari kesti sadece serum aliyorum cmt tekrar takilcak.zofran verdi onu da eczaneciler icmeyin diyor almadim bende direniyorum

Merhaba erenhava ,arkadaşım 16 haftalık gebe ve mide bulantısı devam ediyor zofran etkili bir ilaç o kullanıyor ve çok memnun.Doktorumuz aynı onunla bize uht süt bile içirmiyor inek sütü alıyorum ,bebeğe zararı olsa asla izin vermez zofrana.Tabi araştır istersen yine de.Çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun, insallah bir problem olmadan atlatacaksiniz bu sureci. Guzelce dinlenin, uzanin hep. Dikkat ettikten sonra hicbiseycik olmaz.

Bende aynı durumdayım:)

Saol cnm icime su serptin.ben de progestana basladim biraz pimpiriklendim sen progestan veya dusuk onleyici bişe kullandinmi cnm

evet tatlım kullanıyorum da hala günde 1 kere tok karnına yatmadan önce 200 mg progestan sen hiç stres yapma bebekte etkilenir sonra hiçbişey olmaz Rabbimin izniyle

Aslinda benim dr kaan kocatepe tanirsinz belki güveniyorum kendisine kizim da da o na gtmistim ablam etkiliyor icme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…