Saol Birgenim yaw nası bi popo korkusuymuş, valla Allah yaşatmasın hiç birimize bi daha :) bu süreç yatarak geçecekmiş ki şimdiden sıkıldım ama hiç kıpraşmıyorum tabi. 3 gün rapor verdi, 10 gün verecekti dedim gerekirse gene alırız. İğne yaptı hap verdi haminneler gibi yataktayım annem yemek getiriyo götürüyo :) zaten muayenede oğlumuzun keyfi yerinde dediği an eşşek oğli eşşek diye bağırdım :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin hepimizin inşallah canımEvet canım bende şubat ayında hamile kalmayı düşünüyorum diye rastgele nuray hanıma gitmiştim ki o zaman 3 haftalık hamileymişim ama çok elektrik alamamıştım o yüzden onu hiç listeme eklemedim bile
bende dediğin gibi gizem hanıma nedense gitmeden iyi şeyler düşünüyorum hem bi çok kişiden olumlu yorum duydum hem resminden çok pozitif geldi
Gerçekten herşey kısmet Allah seni böyle kötü bir tecrübeyle sınamış çok zorluklar yaşamışsın ama bunların hiçbirini hatırlamayacağın bebeğinle birlikte sağlıklı mutlu günlerin olsun canım inş.
Güzel anneler, forumu şenlendiremedim bugün. Moralim iyi olmakla birlikte anlatacağım şeylerden pozitif etkilenin lüffen, sizleri seviyorum :)
10:00 civarı İşyerinde iken birden kanamam oldu ne ağrı ne sızı çok şaşırtıcıydı. Hemen doktoru aradım, yolum çok uzak olmasına rağmen ona gitmek istedim. Detaylara girmemin manası yok, Göründük bebek gene zıplıyordu zıpır, kalbi iyi, plasenta duvarı ile rahim arası bilmemne bişiy bişiy o korku ile anlamadığım noktalarımdan kan gelmiş, doktor mal mal baktığımı görünce düşük tehlikesi tonton dedi, iğnemi yaptı ilacımı raporumu verdi o saatten beri evde uyuyorum yeni kendime geldim kuzular. Eşimin mantığı şu oldu; daha şimdiden bu kadar bizi üzdüyse büyüyünce ölürüz yahu! Aynen öyleymiş.. İyiyim yani şekerler :)
Canım benim yaa sen ne pozitif güzel insansın
çalışan bir insan için o evde yatması ne zordur bilirim
ama sen sakın kalkma ye iç yat bence raporunu uzat canım hazır fırsat varken gücünü topla sonra o erkek sıpasının peşinden kim koşacak hiç yatamayacaksın bak demedi deme
Canım çok geçmiş olsunBen de kanama yüzünden 2 gün yattım hastanede 1 ay önce, yine aynısını diyeceğim içini ferah tut. Kanama bitince 3 gün yatak dinlenmesi kesin gerekiyormuş.. Kendine dikkat et..
Amin hepimizin inşallah canım
Gizem hanım çok konuşmuyor ama sorunca güzel anlatıyor, bilgisi tecrübesi iyi olsun, seni iyi yönlendirsin yeter zatenİnşallah herşey güzel olur senin için de, güzel hamilelikler güzel doğumlar geçiririz inşallah canım
Heheh doğru diyosun, bi kaç gün geçireyim de bakalım fırsattan istifade anneme neler neler yaptırıyom şimdi portakal sıkıyo kikikiki. Salı günü muayene için Doktora gittiğimde, türlü yaramazlıklarla nasıl rapor koparırım diye sormuştum. Bugün gittiğimde rapor istiyodun al sana rapor dedi. İstediğimiz şeylere dikkat edelim valla :)
Deryaw cım teşekkürler ilgine.
Saol Birgenim yaw nası bi popo korkusuymuş, valla Allah yaşatmasın hiç birimize bi daha :) bu süreç yatarak geçecekmiş ki şimdiden sıkıldım ama hiç kıpraşmıyorum tabi. 3 gün rapor verdi, 10 gün verecekti dedim gerekirse gene alırız. İğne yaptı hap verdi haminneler gibi yataktayım annem yemek getiriyo götürüyo :) zaten muayenede oğlumuzun keyfi yerinde dediği an eşşek oğli eşşek diye bağırdım :))
çok geçmiş olsun canm..allah bidaha yaşatmasın..alabildiğin kadar uzun al raporu,yat dinlen bence..kaç haftalıktın canmm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canm cok gecmisler olnsu n kesinlikle yat dinlen pasamizada iyi bak:)))13+4 haftalık ta deyip deyip korkutmiim nolur sizi. Biraz daha uyuyim ben bari çok ihtiyacım varmış be
13+4 haftalık ta deyip deyip korkutmiim nolur sizi. Biraz daha uyuyim ben bari çok ihtiyacım varmış be
canım korkma aynısı banada oldu bikaç gün sürdü geçti eğerki kesen sağlamsa bebek hareket ediyorsa zaten Rabbimin izniyle bişeycik olmaz
kılcal damarlarla alakalıda olabiliyor ama sen içini ferah tut
tamam canım sağol, peki normalde muayeneni de orada mı oluyorsun?
Yani benim doktorum dışarıda ya, ikili testi istem yaptığında Doruk'a gitsem bana da o fiyattan mı yaparlar sence? Benim doktorun ne kadara yapacağını bilmiyorum da, eğer doruk ucuzsa oraya gideyim diye düşündüm.
bence güzel değerler
o kadar kötüysen belki serum ilaç takviyesi alman gerekebilir, doktorun bir şey demiyor mu canım?
Güzel anneler, forumu şenlendiremedim bugün. Moralim iyi olmakla birlikte anlatacağım şeylerden pozitif etkilenin lüffen, sizleri seviyorum :)
10:00 civarı İşyerinde iken birden kanamam oldu ne ağrı ne sızı çok şaşırtıcıydı. Hemen doktoru aradım, yolum çok uzak olmasına rağmen ona gitmek istedim. Detaylara girmemin manası yok, Göründük bebek gene zıplıyordu zıpır, kalbi iyi, plasenta duvarı ile rahim arası bilmemne bişiy bişiy o korku ile anlamadığım noktalarımdan kan gelmiş, doktor mal mal baktığımı görünce düşük tehlikesi tonton dedi, iğnemi yaptı ilacımı raporumu verdi o saatten beri evde uyuyorum yeni kendime geldim kuzular. Eşimin mantığı şu oldu; daha şimdiden bu kadar bizi üzdüyse büyüyünce ölürüz yahu! Aynen öyleymiş.. İyiyim yani şekerler :)
Drum aldigim ilaclari kesti sadece serum aliyorum cmt tekrar takilcak.zofran verdi onu da eczaneciler icmeyin diyor almadim bende direniyorum
arkadaşlar sizin aşermeniz oluyor mu? ben her akşam nerdeyse yarım kilo erik yiyorum bide tuzlayarak.. :26: eşim abartma diyor ama halimi görünce yıkayıp getiriyor.. zararı olur mu çok erik yemenin tuzun garanti vardır tabi zararı :44:
Saol cnm icime su serptin.ben de progestana basladim biraz pimpiriklendim sen progestan veya dusuk onleyici bişe kullandinmi cnm
Merhaba erenhava ,arkadaşım 16 haftalık gebe ve mide bulantısı devam ediyor zofran etkili bir ilaç o kullanıyor ve çok memnun.Doktorumuz aynı onunla bize uht süt bile içirmiyor inek sütü alıyorum ,bebeğe zararı olsa asla izin vermez zofrana.Tabi araştır istersen yine de.Çok geçmiş olsun.
günaydın herkese..
hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün dileğiyle.. hayırlı cumalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?