- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
canım sen nerede yaptırdın testini?
perimmm gözün aydın, meleğini görmüşsün yine, çok sevindim canım benim
sağol canım inşallah
canmm ben seni temmuz anneleri topiğinden hatırlıyorum..bende ordaydım..kaybettim bebeğimi..aynı endişeleri yaşıyoruz..normal ama zamanla geçer heralde..bak allah göbişlerimizi boş bırakmadı..tamamınada erdirir inş..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel anneler, forumu şenlendiremedim bugün. Moralim iyi olmakla birlikte anlatacağım şeylerden pozitif etkilenin lüffen, sizleri seviyorum :)
10:00 civarı İşyerinde iken birden kanamam oldu ne ağrı ne sızı çok şaşırtıcıydı. Hemen doktoru aradım, yolum çok uzak olmasına rağmen ona gitmek istedim. Detaylara girmemin manası yok, Göründük bebek gene zıplıyordu zıpır, kalbi iyi, plasenta duvarı ile rahim arası bilmemne bişiy bişiy o korku ile anlamadığım noktalarımdan kan gelmiş, doktor mal mal baktığımı görünce düşük tehlikesi tonton dedi, iğnemi yaptı ilacımı raporumu verdi o saatten beri evde uyuyorum yeni kendime geldim kuzular. Eşimin mantığı şu oldu; daha şimdiden bu kadar bizi üzdüyse büyüyünce ölürüz yahu! Aynen öyleymiş.. İyiyim yani şekerler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese selamlar. Uzuun zamandır forumu takip ediyorum ama bu ilk mesajım. Kasım annesi olmam vesilesiyle yazmak istedim. Tahmini doğum tarihi 17 Kasım 2014 inşaallah. Herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almasını dilerim.
Kızlar forumu her açtığımda reklam kaplıyor sayfamı sizdede var mı çok can sıkıcı:18:
günaydin bayanlar
ben bugün ilk kez bilgisayardan baglandim görüyorumki herkes hamilelik takvimi yapmis
nasil yapiliyor beni bir bilgilendiren olurmu acaba ?
senin takviminde görünüyor canım yazdıklarının altında...
Tamam canım, güzel haberlerini bekliyorum.Aminnn canım inş.
13 mayısta deneyimimi yazarım tekrar :))
Aynen öyle tadını çıkart canım gün senin günündür
bu arada gündüz ye ekşiyi al ayşeyi muhabbeti yaptık sen tatlı tuzlu ekşi ne yiyodum canım
Aminnn perim inşallah hepimiz görelim hayırlısıylaEvet canım şükürler olsun o hareketli kıpır kıpır halini de görmek nasip oldu darısı en güzel şekliyle sizlerin başına
Yaa canım benim çok geçmiş olsun sana da... Evet o topiği hala ara ara girip takip ediyorum tabi içim gidiyordu şükür Rabbim bu sefer sağlıkla verdi sonuna kadar da sağlıkla hayırla gideriz inşallah...
günaydın herkese..
hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün dileğiyle.. hayırlı cumalar..
günaydın kızlaaaaaarrrrrrrr
hayırlı cumalarrrr......
Hayırlı Cumalar Kasım Anneleri
Günaydın annelerhayırlı cumalar...
hosgeldin:) benim de 17 kasim tahmini dogm tarihim:) bulantilar disinda hersey normal cok sukur. senin var mi skintin?
Günaydın ve hayırlı cumalar herkese. Hoşbulduk hepinize :) Benimde öyle aman aman bi sıkıntım yok Allah'a şükür. Koku konusunda hassastım zaten, şimdi daha fena haliyle :) Ama mutluyum çünkü bebeğin varlığını hatırlatıyor banaİnşallah herkes sağ salim alır kucağına bebeğini.
Bu arada bir kızım var iki yaşında, sezaryenle doğdu. Şimdi ssvd istiyorum inşallah. Dua rica ediyorum hepinizden
günaydin bayanlar
ben bugün ilk kez bilgisayardan baglandim görüyorumki herkes hamilelik takvimi yapmis
nasil yapiliyor beni bir bilgilendiren olurmu acaba ?
gunaydın hayırlı cumalar..
Herkese günaydın kızlar, hayırlı cumalarGunaydin arkadaşlar, herkese hayirli cumalar
hosgeldin:) benim de 17 kasim tahmini dogm tarihim:) bulantilar disinda hersey normal cok sukur. senin var mi skintin?
Günaydın ve hayırlı cumalar herkese. Hoşbulduk hepinize :) Benimde öyle aman aman bi sıkıntım yok Allah'a şükür. Koku konusunda hassastım zaten, şimdi daha fena haliyle :) Ama mutluyum çünkü bebeğin varlığını hatırlatıyor banaİnşallah herkes sağ salim alır kucağına bebeğini.
Bu arada bir kızım var iki yaşında, sezaryenle doğdu. Şimdi ssvd istiyorum inşallah. Dua rica ediyorum hepinizden
günaydınHerkese gunaydin huzurlu bi gun diliyrm
günaydıngünaydin bayanlar
bugün nasilsiniz allaha sükür bugün bulantim yok dün cok kötüydüm
hergün olmuyo cok sükür bulantilarim haftada 3 gün falan
haftaya dr kontrolüm var cok merakliyim minigimizi görmeye gidicez
ense kalinligini ölcücez demisti gecen sefer dr
umarim hersey yolundadir
allah hepimizin bebisine saglik versin
perim doktorun öyle uygun gördü demek ki, ama kafana takılıyorsa tlf edip sorsana, acaba unuttu mu diye?Kızlarrrrrrr.... Doktor bana folik asiti bıraktırmadı ama bir ay sonrasın da da nerdeyse 4 ayım bitiyo olacak çok uzun süre olmuyor mu ya öyle kullanmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?