2014 Kasım Anneleri

canım sen nerede yaptırdın testini?
perimmm gözün aydın, meleğini görmüşsün yine, çok sevindim canım benim

sağol canım inşallah

Evet canım şükürler olsun o hareketli kıpır kıpır halini de görmek nasip oldu darısı en güzel şekliyle sizlerin başına

Yaa canım benim çok geçmiş olsun sana da... Evet o topiği hala ara ara girip takip ediyorum tabi içim gidiyordu şükür Rabbim bu sefer sağlıkla verdi sonuna kadar da sağlıkla hayırla gideriz inşallah...

Çok geçmiş olsun Allahın izniyle biran önce atlatırsın inşallah

kızlarrr internette bunu buldum haftalara göre bebişlerin karnın hangi kısımda bulunduğu güzel bişeymiş..

hosgeldin:) benim de 17 kasim tahmini dogm tarihim:) bulantilar disinda hersey normal cok sukur. senin var mi skintin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar forumu her açtığımda reklam kaplıyor sayfamı sizdede var mı çok can sıkıcı:18:

hosgeldin:) benim de 17 kasim tahmini dogm tarihim:) bulantilar disinda hersey normal cok sukur. senin var mi skintin?

Günaydın ve hayırlı cumalar herkese. Hoşbulduk hepinize :) Benimde öyle aman aman bi sıkıntım yok Allah'a şükür. Koku konusunda hassastım zaten, şimdi daha fena haliyle :) Ama mutluyum çünkü bebeğin varlığını hatırlatıyor bana İnşallah herkes sağ salim alır kucağına bebeğini.

Bu arada bir kızım var iki yaşında, sezaryenle doğdu. Şimdi ssvd istiyorum inşallah. Dua rica ediyorum hepinizden

günaydin bayanlar

ben bugün ilk kez bilgisayardan baglandim görüyorumki herkes hamilelik takvimi yapmis
nasil yapiliyor beni bir bilgilendiren olurmu acaba ?

Tamam canım, güzel haberlerini bekliyorum.
Şimdi düşündüm de, ben gizem hanıma geçen sene 1 Mayıs'ta gitmiştim Haziranda da hamile kalmıştım. Hey gidi günler hey
Aminnn perim inşallah hepimiz görelim hayırlısıyla
günaydın herkese..
hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün dileğiyle.. hayırlı cumalar..

günaydın kızlaaaaaarrrrrrrr
hayırlı cumalarrrr......

Hayırlı Cumalar Kasım Anneleri

Günaydın anneler hayırlı cumalar...

günaydin bayanlar

ben bugün ilk kez bilgisayardan baglandim görüyorumki herkes hamilelik takvimi yapmis
nasil yapiliyor beni bir bilgilendiren olurmu acaba ?

gunaydın hayırlı cumalar..

Gunaydin arkadaşlar, herkese hayirli cumalar
Herkese günaydın kızlar, hayırlı cumalar

günaydin bayanlar

bugün nasilsiniz allaha sükür bugün bulantim yok dün cok kötüydüm
hergün olmuyo cok sükür bulantilarim haftada 3 gün falan

haftaya dr kontrolüm var cok merakliyim minigimizi görmeye gidicez
ense kalinligini ölcücez demisti gecen sefer dr
umarim hersey yolundadir

allah hepimizin bebisine saglik versin

Kızlarrrrrrr.... Doktor bana folik asiti bıraktırmadı ama bir ay sonrasın da da nerdeyse 4 ayım bitiyo olacak çok uzun süre olmuyor mu ya öyle kullanmam..

Canım hayırlı olsun, bu topikte benden başka bir ssvd adayı daha gördüm çok sükür :)

İnşallah bu defa başarabiliriz. Her sabah dua ediyorum, bundan sonra senide dualarıma katarım canım..

Doktor buldun mu? Hangi şehirdesin?

Herkese gunaydin huzurlu bi gun diliyrm
günaydın

günaydın
Ben iyiyim şükür, yorgun hissediyorum sadece kendiimi. Bulantıların neyse ki hergün değilmiş, hergün olsa çok yorucu olur.
İnşallah kontrolun iyi geçer cnm Benim kontrolum 2 hafta sonra

Kızlarrrrrrr.... Doktor bana folik asiti bıraktırmadı ama bir ay sonrasın da da nerdeyse 4 ayım bitiyo olacak çok uzun süre olmuyor mu ya öyle kullanmam..
perim doktorun öyle uygun gördü demek ki, ama kafana takılıyorsa tlf edip sorsana, acaba unuttu mu diye?
Belki özel durumundan dolayı bıraktırmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…