- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
günaydın
günaydın
Ben iyiyim şükür, yorgun hissediyorum sadece kendiimi. Bulantıların neyse ki hergün değilmiş, hergün olsa çok yorucu olur.
İnşallah kontrolun iyi geçer cnmBenim kontrolum 2 hafta sonra
perim doktorun öyle uygun gördü demek ki, ama kafana takılıyorsa tlf edip sorsana, acaba unuttu mu diye?
Belki özel durumundan dolayı bıraktırmayacaktır
Kızlarrrrrrr.... Doktor bana folik asiti bıraktırmadı ama bir ay sonrasın da da nerdeyse 4 ayım bitiyo olacak çok uzun süre olmuyor mu ya öyle kullanmam..
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar kasım anneleri..
bu aralar pek giremedim, aslında girdim ama yazamadım. herkes iyidir inşallah.. Dün diyetisyene gittim, kontrollü kilo alabilmek için.
bu günlerde vakit geçmiyor. Kontrole daha çok var..
Canım folik asit 1 yıla kadar kullanılabiliyor endişe etme, Çünkü ben gebelik düşündüğüm dönemde başladım, eylül gibi falandı, kasımda düşük yaptığımda doktora folik asiti bırakayım mı dedim, gerek yok 1 yıla kadar kullanabilirsin dedi, ama aralık sonunda falan bıraktım martta tekrar başladım. Ama bu gebeliğimde dr sadece farklı bir folik asit verdi. Sorun olacağını sanmıyorum.
tatlım demek ki doktorun işte pıhtılaşma testlerin tam yapılmadığı için o ihtimale karşı folik asiti ve coraspini bıraktırmadı. Çünkü mthfr pıhtılaşma durumunda folik asit tedavisinin yeri önemli. Ben 1 yıldır kullanıyorum mesela. Daha ne kadar kullanacağım hakkında bir şey söylemedi, sadece başka vitamin kullanayım mı diye sordum, ileride başlayacağız dedi.Canım doktora tek tek sordum progestanı bırak artık dedi ama corasprin ve folik asite devam et dedi bi de ek olarak omega verdi... Kan ilacı da vermedi.. 10 gün kadar sonra ikili test sonucu için gidince olmazsa o zaman sorarım...
Kızlarrrrrrr.... Doktor bana folik asiti bıraktırmadı ama bir ay sonrasın da da nerdeyse 4 ayım bitiyo olacak çok uzun süre olmuyor mu ya öyle kullanmam..
tatlım demek ki doktorun işte pıhtılaşma testlerin tam yapılmadığı için o ihtimale karşı folik asiti ve coraspini bıraktırmadı. Çünkü mthfr pıhtılaşma durumunda folik asit tedavisinin yeri önemli. Ben 1 yıldır kullanıyorum mesela. Daha ne kadar kullanacağım hakkında bir şey söylemedi, sadece başka vitamin kullanayım mı diye sordum, ileride başlayacağız dedi.
Kizlar bugun ilk defa hamis pantolonu mu giydm nasilggobesim belli sizinde oylemi simdiye kadar 1 kg almisim ayrica arkds dun bicak makasi yapti bicaga otrdum:))))
Kızlar bizimde 10 Mayıs'ta 2'li taramamız var. Ben Medical Park hastanesine gidiyorum, özelde bu test için ne kadar ödediniz?
Ben 12. haftada bıraktım elevite başladım
Dr un ne diyosa en dogrusu o bence demek ki bunlarla devam etmen gerekiyorDoktor bırakma dedi bana canım ya anlamadım bana da sadece ek olarak omega verdi
Canım bilmiyorum olabilir... Ben de devam edicem zaten... Sonuçta doktorum güvenmek zorundayım...
Ben zaten tombiktim canım 1,5 ay bulantıdan bişi yemedim kilo vermişimdir ama henüz hamile kıyafetlerine başlamadım :)
Canım ben de özelde yaptırdım tabi Erzurumdayım ben ama doktor kendi ölçtü enseyi sonra da gittik kan için sadece 5 tl verdik geldik 10 gün sonra da sonuç için gidicem
Canım doktora tek tek sordum progestanı bırak artık dedi ama corasprin ve folik asite devam et dedi bi de ek olarak omega verdi... Kan ilacı da vermedi.. 10 gün kadar sonra ikili test sonucu için gidince olmazsa o zaman sorarım...
5 Lira' mı? Ya eski tarihli konu başlıklarında bile böyle fiyat yok. 80-170-240 arası rakamlardan bahsetmişler hep
Dr un ne diyosa en dogrusu o bence demek ki bunlarla devam etmen gerekiyor
bildiğim kadarıyla folik asit vücutta tutulan bir vitamin de değil zaten. Fazlası vücuttan atılıyor. Doktor da kullan dediyse vardır bi bildiği. bakalım bana ne diyecek, benimde pazartesi kontrolüm.
Muhakkak canım haklısın sonuçta bilgi sahibi doktor.. Hadi sen de inşallah güzel musmutlu haberler yazacaksın buraya
Valla canım gittik kandan önce para yatırmaya kız 5 tl dedi dedim herhalde 105 dedi ben yanlış anladım 5 tl mi dedim evet dedi kız bildiğimiz 5 tl yi verdik biz de çok şaşırdık ne bileyim :)
Evet canım öyle tabi ki
inşallah, bi pazaretesi olsa..... :18:
Telefonla aradım sordum, hastane politikası gereği telefonda fiyat veremiyorlarmış. İlla gidip sorucaz yani, yok yani diğer okuduğum yerlerdeki gibi 200-300 falansa ona göre hazırlıklı gidelim dedim.
Olur canım öyle stresle bekleme.. Öyle kocaman göreceksin ki böyle kıpır kıpır olacak onu düşün musmutlu çıkacaksın doktordan
Valla canım biz dün öyle sıradan bi kontrole gider gibi gittik doktor önerinde yapalım deyince tamam dedik hiç parasından da haberimiz yoktu ama ben de araştırdığım kadarıyle dedim herhalde bi 150 vardır diye düşünüyordum öyle çıkmadı
Görücez bakalım Medical bizi ne kadar kazıklayacak, bir gidip sorayım bari bu akşam nasılsa yolumun üzeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?