ben dr değiştirmiş olacağım dinletir diye düşün üyotum.. inşallah
bu arada dualarınıza ihtiyacım var 9.30 saatlik uçak yolculuğu yapacağım pazar.. endişeliyim :/
hem bulantılar açısından hem de bebiişe zararı olur mu diye.. :18::18:
allah korusun..
12. haftayı da tamamlamamış olucam en son muayeneye göre..
sabah gittim doktora ense ölçümü 1.5 çıktı güzel dedi doktor çok şükür burun kemiğinide gösterdi
veeeeeeeee erkeğe benziyor dediama 1 ay sonra kesinleşir kıyafet fln alma dedi
sabah gittim doktora ense ölçümü 1.5 çıktı güzel dedi doktor çok şükür burun kemiğinide gösterdi
Canım doktoruna sorsaydın ben de istanbula gidip geldim sordum uçakla sorun olmaz dedi ama senin uçak yolculuğu mu 9,30 saat sürüyor baya varmış... Her iki saatte bir uçağın koridorunda 10 ar dk yürümeye çalış derim benim doktorum öyle demişti çok uzun olursa 2 saatte bir 10-15 dk yürümek lazımmış Rabbim korusun merak etme bişi olmaz Allah'ın izniyle
herhangi bi sıkıntın yoksa binebilirsin dedi kanama cs. gibi.. sadece bulantım var biliyo.
ama sen muayenem olucaktı bu hafta izne cıkmış.. görünmeden gideceğim için içime dert oldu..
allaha emanet olsun yapacak bişey yok..
nasılsınız arkadaşlar benim midem çok yanıyor habire birşeyler atıyor ağzıma
Hu hu kızlarr, çok sıkıldım ben yatmaktan yaw. Geçmiş olsun dileyen herkese teşkür :) dünün heyecanı ile söylemeyi unutmuşum, 2li test raporum temiz çıkmış 43800 binde bir ihtimal. Bu arada testler için erzuruma gidip gelsek daha ucuza patlar bide gezmiş oluruz heralde yöremizi, ben nakit 150 verdim kan testine :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlım bursadasın sende ben geçen cumartesi yaptırdım yıldırım doruk tıpta muayene ücreti hariç 75-tl ödedim bilgin olsun
Bizde Göztepe Medikalparka gidiyoruz. 345 TL dedi geçen hafta. Bizde testi bugün yaptırıcaz. İnş güzel sonuç çıkar
Canim dun goztepe medical park 400 dedi bilgin olsun
kızlar yemek yedikten sonra şişlik ve kalp atışlarınızda hızlanma nefes darlığı sanki merdiven çıkmış gibi kalbi pır pır atan varmı bende böyle oluyor ve ağzım zehir gibi ve çok tükürük salgılıyor sizlerdede varmı
Yaw kadın pogramları herkes dertli ağla zırla içim şişti, neşeli bişiyler yok bu ne bohem hayat :)) hava çok güzel açtım perdeleri dışarda gezermiş hissi ile kitap okuycam şimdi. Yatmaktan popom düzleşti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arada ki fiyat farkına bak, biri 75 diğeri 345-400 iyice soyguna çıkmışlar.
Aynen beni tarif ettin. Çok şükür mide bulantım olmadı ama bu ağız acılığı, yemek sonrası derin derin nefes alma isteği, kalp çarpıntısı beni mahvetti. Ben doktorumla konuştum sıkıntı yok dedi. Sıkıntı yokta işte insanın ağzı acı olunca, sürekli birşeyler atıştırmak istiyor, bu da sıkıntı yani.
kızlar yemek yedikten sonra şişlik ve kalp atışlarınızda hızlanma nefes darlığı sanki merdiven çıkmış gibi kalbi pır pır atan varmı bende böyle oluyor ve ağzım zehir gibi ve çok tükürük salgılıyor sizlerdede varmı
benimkide öyle dedi ama çok rahatsızım sürekli bir şey yemem yada içmem lazım ozamanda iyice şişiyorum nefes alamıyorum yeşil elma elimde geziyorum nezaman geçer bilmiyorum..kaç haftalıksın canım sen
Ayy valla ben mi yazıyorum acaba dedimYeşil elmayı adeta emiyorum, eşim gülmekten yerlerde sürünüyor, önce ısırıyorum sonra ısırdığım yerden suyunu emiyorum, hatta şuan iş yerindeki çekmecemde de var bir tane, ilerleyen saatlere saklıyorum yarın dolu dolu 11.haftalık olacağım inşallah.
herkese merhaba...
bizde bugün 2 li testimizi yaptırdık..ense kalınlığı gayet iyi..kan sonuçlarımız haftaya çıkacak..erkeğe benziyor ama kesin sonuç 4. ayda..evimize 2. erkek gelebilir..
kızlar benim gibi safra kesesinde taş olan var mı?ben oğluma hamileliğimde öğrendim detaylı ult. da ama hiç sıkıntı yaşamadım..fakat şimdi 4 haftadır rahatsızlanıyorum..var mı acaba benim gibi olan?
röfle,boya konusunda ne düşünüyorsunuz?aslında boyatmayı duşünmüyordum ama bugün. dr. sordum 12. haftadan sonra boyatabilirsin dedi aklım karıştı..yamalı gibi görünmek istemiyorum çünkü..
selam arkadaşlar
benim adım yeşim 21 yaşındayım. uzun zamandır kasım anneleri topiğini arıyordum ve buldum sonunda. sizler baya tanışıp kaynaşmışsınızdır umarım beni de aranıza alırsınız
samsunda yaşıyorum. mayıs 5te de 3 yıllık evli olacağım. 1 tane düşüğüm var şimdi çok şükür yine hamileyim aşılama ile
Rabbimin izniyle ilk bebişimiz olacak
ama bebişimiz anneyi çok zorluyor kusmalar bulantılar had safada devam ediyor. zofran kullanıyorum onun sayesinde ayaktayım 2 hafta önce 5 gün hastanede yattım çıkınca yine aynı devam etti. bakalım ne zamana geçer. Bu zor ama çok güzel yolda bütün zorlukları da güzellikleri de birlikte atlatmak ve paylaşmak dileğiyle
selam arkadaşlar
benim adım yeşim 21 yaşındayım. uzun zamandır kasım anneleri topiğini arıyordum ve buldum sonunda. sizler baya tanışıp kaynaşmışsınızdır umarım beni de aranıza alırsınız
samsunda yaşıyorum. mayıs 5te de 3 yıllık evli olacağım. 1 tane düşüğüm var şimdi çok şükür yine hamileyim aşılama ile
Rabbimin izniyle ilk bebişimiz olacak
ama bebişimiz anneyi çok zorluyor kusmalar bulantılar had safada devam ediyor. zofran kullanıyorum onun sayesinde ayaktayım 2 hafta önce 5 gün hastanede yattım çıkınca yine aynı devam etti. bakalım ne zamana geçer. Bu zor ama çok güzel yolda bütün zorlukları da güzellikleri de birlikte atlatmak ve paylaşmak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?