Güzel anneler, forumu şenlendiremedim bugün. Moralim iyi olmakla birlikte anlatacağım şeylerden pozitif etkilenin lüffen, sizleri seviyorum :)
10:00 civarı İşyerinde iken birden kanamam oldu ne ağrı ne sızı çok şaşırtıcıydı. Hemen doktoru aradım, yolum çok uzak olmasına rağmen ona gitmek istedim. Detaylara girmemin manası yok, Göründük bebek gene zıplıyordu zıpır, kalbi iyi, plasenta duvarı ile rahim arası bilmemne bişiy bişiy o korku ile anlamadığım noktalarımdan kan gelmiş, doktor mal mal baktığımı görünce düşük tehlikesi tonton dedi, iğnemi yaptı ilacımı raporumu verdi o saatten beri evde uyuyorum yeni kendime geldim kuzular. Eşimin mantığı şu oldu; daha şimdiden bu kadar bizi üzdüyse büyüyünce ölürüz yahu! Aynen öyleymiş.. İyiyim yani şekerler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
5 Lira' mı? Ya eski tarihli konu başlıklarında bile böyle fiyat yok. 80-170-240 arası rakamlardan bahsetmişler hep
hayırlı cumalar kızlar...
dunden beri kacırdıgım mesajlarınızı okuyoruumm..
ayy o ne oyle zıpır bebekler yaa.. cok hoşuma gitti çok heyecanlandım..
30 nisan da randevum inşallah ben de görürüm öyle kıpır kıpır dönerken...
eminim çok güzel bi duygudur..
Hayırlı cumalar canım benim Evet Allah hepimizinkini bağışlasın... Evet o kadar güzel bir duygu ki ancak yaşarsan anlarsın... Gittiğinde insan figürünün 5-6 cm'lik halini göreceksin hiçbir eksikleri yok kıpır kıpır ediyorlar o kesenin içinde... Hadi 30 nisanda güzel haberlerle gel kuzunla
amin.. allah hepimizinkileri bağışlasın
ben de ona inanamıyorum 5 6 cm lik şey fır dönüyo
çok eğlenceli..
Evet çok eğlenceli bi de o gümbür gümbür atan kalpp mucize ya
7. haftada duydum kalp atışını..
sonrasında ilk gidişim... daha mı net daha mı belirgin olacak :44::44:
Arkadaslar ozel msj nasil atiliyor eski uyeyim baya degismis form
7. haftada duydum kalp atışını..
sonrasında ilk gidişim... daha mı net daha mı belirgin olacak :44::44:
kalp atışını bir daha dinletmeyebilir..
ama bebeğin daha belirgin olucak evet..kollarını bacaklarını oynattığını görebilirsin
Kızlar bizimde 10 Mayıs'ta 2'li taramamız var. Ben Medical Park hastanesine gidiyorum, özelde bu test için ne kadar ödediniz?
Hu hu kızlarr, çok sıkıldım ben yatmaktan yaw. Geçmiş olsun dileyen herkese teşkür :) dünün heyecanı ile söylemeyi unutmuşum, 2li test raporum temiz çıkmış 43800 binde bir ihtimal. Bu arada testler için erzuruma gidip gelsek daha ucuza patlar bide gezmiş oluruz heralde yöremizi, ben nakit 150 verdim kan testine :)
kalp atışını bir daha dinletmeyebilir..
ama bebeğin daha belirgin olucak evet..kollarını bacaklarını oynattığını görebilirsin
Valla canım tabi ki her şey daha net olacak.. .Bize kalp atışını her seferinde dinletiyor
Canım valla benim doktorum ne zaman gitsek kalp atışını dinletiyor çok hoşumuza gidiyor...
Valla canım tabi ki her şey daha net olacak.. .Bize kalp atışını her seferinde dinletiyor
Canım valla benim doktorum ne zaman gitsek kalp atışını dinletiyor çok hoşumuza gidiyor...
Hu hu kızlarr, çok sıkıldım ben yatmaktan yaw. Geçmiş olsun dileyen herkese teşkür :) dünün heyecanı ile söylemeyi unutmuşum, 2li test raporum temiz çıkmış 43800 binde bir ihtimal. Bu arada testler için erzuruma gidip gelsek daha ucuza patlar bide gezmiş oluruz heralde yöremizi, ben nakit 150 verdim kan testine :)
Yaw kadın pogramları herkes dertli ağla zırla içim şişti, neşeli bişiyler yok bu ne bohem hayat :)) hava çok güzel açtım perdeleri dışarda gezermiş hissi ile kitap okuycam şimdi. Yatmaktan popom düzleştiGözün aydın canım bende cumartesi alıcam sonuçları
Hiç sıkılma yatmaktan aç tvyi izleyecek bişeyler bulursun
Görücez bakalım Medical bizi ne kadar kazıklayacak, bir gidip sorayım bari bu akşam nasılsa yolumun üzeri.
Görücez bakalım Medical bizi ne kadar kazıklayacak, bir gidip sorayım bari bu akşam nasılsa yolumun üzeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?