2014 Kasım Anneleri

Canım çok çok geçmiş olsun..
kısa zamanda toparlanırsın inşallah,
Birde cinsiyet belli oldu demek erkek ha! hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına.

5 Lira' mı? Ya eski tarihli konu başlıklarında bile böyle fiyat yok. 80-170-240 arası rakamlardan bahsetmişler hep

Canım Özel hastaneler fahiş fiyatlar alıyorlar. Hele ki Medical Park gibi A grubu özel hastaneler iyice abartmış durumda. Aynı testi devlet hastanesinde ücretsiz yaptıranda var Özel hastanede 350 tl ye yaptıranda var. Eğer doktorun bir şey demezse devlet hastanesinde yaptır. Özelde ki doktoruna göster. (ki Dr. bu durumdan para kazanıyorsa kabul etmez). Bu test için Medical Park ta 5 yıl önce 195 tl ödemiştik bilmediğimizden.

hayırlı cumalar kızlar...

dunden beri kacırdıgım mesajlarınızı okuyoruumm..
ayy o ne oyle zıpır bebekler yaa.. cok hoşuma gitti çok heyecanlandım..
30 nisan da randevum inşallah ben de görürüm öyle kıpır kıpır dönerken...
eminim çok güzel bi duygudur..

Hayırlı cumalar canım benim Evet Allah hepimizinkini bağışlasın... Evet o kadar güzel bir duygu ki ancak yaşarsan anlarsın... Gittiğinde insan figürünün 5-6 cm'lik halini göreceksin hiçbir eksikleri yok kıpır kıpır ediyorlar o kesenin içinde... Hadi 30 nisanda güzel haberlerle gel kuzunla

amin.. allah hepimizinkileri bağışlasın

ben de ona inanamıyorum 5 6 cm lik şey fır dönüyo
çok eğlenceli..

7. haftada duydum kalp atışını..
sonrasında ilk gidişim... daha mı net daha mı belirgin olacak :44::44:

kalp atışını bir daha dinletmeyebilir..
ama bebeğin daha belirgin olucak evet..kollarını bacaklarını oynattığını görebilirsin

Hu hu kızlarr, çok sıkıldım ben yatmaktan yaw. Geçmiş olsun dileyen herkese teşkür :) dünün heyecanı ile söylemeyi unutmuşum, 2li test raporum temiz çıkmış 43800 binde bir ihtimal. Bu arada testler için erzuruma gidip gelsek daha ucuza patlar bide gezmiş oluruz heralde yöremizi, ben nakit 150 verdim kan testine :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

7. haftada duydum kalp atışını..
sonrasında ilk gidişim... daha mı net daha mı belirgin olacak :44::44:

Valla canım tabi ki her şey daha net olacak.. .Bize kalp atışını her seferinde dinletiyor

ama bebeğin daha belirgin olucak evet..kollarını bacaklarını oynattığını görebilirsin

Canım valla benim doktorum ne zaman gitsek kalp atışını dinletiyor çok hoşumuza gidiyor...

Kızlar bizimde 10 Mayıs'ta 2'li taramamız var. Ben Medical Park hastanesine gidiyorum, özelde bu test için ne kadar ödediniz?

Tatlım bursadasın sende ben geçen cumartesi yaptırdım yıldırım doruk tıpta muayene ücreti hariç 75-tl ödedim bilgin olsun

Kız güldürdün beni Allah iyiliğini versin Gözün aydın canım benim darısı başımıza ben de 10 gün sonra öğrenicem bakalım

Valla canım tabi ki her şey daha net olacak.. .Bize kalp atışını her seferinde dinletiyor

Canım valla benim doktorum ne zaman gitsek kalp atışını dinletiyor çok hoşumuza gidiyor...

ben dr değiştirmiş olacağım dinletir diye düşün üyotum.. inşallah

bu arada dualarınıza ihtiyacım var 9.30 saatlik uçak yolculuğu yapacağım pazar.. endişeliyim :/
hem bulantılar açısından hem de bebiişe zararı olur mu diye.. :18::18:

allah korusun..

12. haftayı da tamamlamamış olucam en son muayeneye göre..

doktordan doktora değişiyor işte...

hadi geçmişolsun

hepsi için gözünüz aydın..
tehlikeli durumunuz da kalmaz inş..

ben de çok sıkılıyorum bulantılı hayatın sınırlarından.. :/

Gözün aydın canım bende cumartesi alıcam sonuçları
Hiç sıkılma yatmaktan aç tvyi izleyecek bişeyler bulursun

Gözün aydın canım bende cumartesi alıcam sonuçları
Hiç sıkılma yatmaktan aç tvyi izleyecek bişeyler bulursun
Yaw kadın pogramları herkes dertli ağla zırla içim şişti, neşeli bişiyler yok bu ne bohem hayat :)) hava çok güzel açtım perdeleri dışarda gezermiş hissi ile kitap okuycam şimdi. Yatmaktan popom düzleşti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…