Ayy valla ben mi yazıyorum acaba dedimYeşil elmayı adeta emiyorum, eşim gülmekten yerlerde sürünüyor, önce ısırıyorum sonra ısırdığım yerden suyunu emiyorum, hatta şuan iş yerindeki çekmecemde de var bir tane, ilerleyen saatlere saklıyorum yarın dolu dolu 11.haftalık olacağım inşallah.
HOŞGELDİİİİİNBEBEĞİNİN HAYIRLI SAGLIKLI BİR EVLAT OLMASI DİLEĞİYLE.. ben kaçar temizlik yapmam lazım..yaz temizliğini yavaş yavaş yapalım artık..
HOŞGELDİİİİİNBEBEĞİNİN HAYIRLI SAGLIKLI BİR EVLAT OLMASI DİLEĞİYLE.. ben kaçar temizlik yapmam lazım..yaz temizliğini yavaş yavaş yapalım artık..
yeminlen bende öyle suyunu emiyorum ...bende 11+4 aynıyız hemen hemen cinsiyeti ne zaman öğreneceksin senin doktor söylüyormu erken benimki söylemez gibime geliyor...
hoşgeldin cnaım aramıza..
hayırlı olsunayrıca geçmiş olsun...
bu geçici bir süreç kafana takma en kısa zamanda sıkıntıların geçer inşallahh
testlerinin iyi çıkması çok güzel darısı başımıza..taş için geçmiş olsun bir bilgim yok canım..boya konusunda ben iyi bakmıyorum kestiririm ama boyatmam hemde röfle ama doktor olur demiş başka doktorlarda olmaz diyor bilemedim mayıs sonu gibi şaçlarımı kestireceğim ve ben l..eal marka boya evde kullanılan olanlardan kullanıyordum ama hamileliklerde zararlı diye boyamıyorum..
hoş bulduk canım sağol
evet geçici bir süreç inşallah tez zamanda geçer sen ne durumdasın ?
Merhaba sizinle doğumlarımız çok yakın olacak gibiikili testi ben yaklaşık 2 hafta sonra yaptırabileceğim, siz ne zaman yaptıracaksınız, geç kalmış olur muyum diye endişelendim şimdi :44: ama yarın yola çıkıyoruz ancak dönüşte yaptırabilirim :26:
Ben 10 Mayıs'ta gidicem canım, normalde 11-14 hafta arası dedi , 12. haftada yapıyorum ben dedi 3 Mayıs'ta çağırdı ama ben de o tarihte şehir dışında olacağım 10 Mayıs olur mu dedim, sorun yok 14. haftayı geçmediğin sürece olur dedi.
çok şükür idare ediyoruz..
mide bulantısı-yanması, baş dönmesi, kasık batması var...
bir de benim pik yapan bu hormonlar sağ gözüme vurdu malesef..
gözümün önünde siyah noktalar uçuşuyor sürekli..
göz doktoruna gittim bişey yok dedi..
kadın doğumcu da doğumdan sonra geçer dedi..
ama çok rahatsız edici..
sürekli sinek uçuyormuş gibi gözünün önünde..
dünden beri de bel ağrısı başladı...
ama kendimi çok dinlememeye çalışıyorum...
Ben 10 Mayıs'ta gidicem canım, normalde 11-14 hafta arası dedi , 12. haftada yapıyorum ben dedi 3 Mayıs'ta çağırdı ama ben de o tarihte şehir dışında olacağım 10 Mayıs olur mu dedim, sorun yok 14. haftayı geçmediğin sürece olur dedi.
sağol canım ben de 8-9 mayıs gibi yaptırırım sanıyorum, 14. hafta geçmemiş oluyosorunsuz atlatırız inşallah
bende 3 mayıs ta gidicem 11+2 de inşallahh
Ben boyatmayı düşünmüyorum canım, doktoruma sormadım gerçi ama düşünmüyorum. Belk 1 kereden hemen ciddi bir problem yaratmaz bebekte, ama zaten durumum riskli olduğu için benim içime sinmiyor açıkçası.inşallah...insan bi oh diyor..sırada cinsiyet,detaylı ult. şeker yüklemeleri,aşılar vb. bitmiyor bu meraklı süreç:)...dr. bilimsel sonuçlara bakarım herhangi bir problem yaşanmamış saçını boyatan bayanların gebeliklerinde sorun olmamış boyatabilirsin dedi..bende hamilelik psikolojisini iyi biliyorum başımdan yeni geçti sonuçta:)insan bakımlı olmak istiyor:)bakalım buradaki arkadaşlar ne yapacak..sonuçta saçını boyatmayan yok gibi:)dr. ile konuşan yazabilir mi acaba
Canım yaa şöyle mideye iyi gelecek yoğurtlu ferah başka salata meze tariflerin var mı, dün yoğurtlu makarnayı yaptım yedim ohhhbende 3 mayıs ta gidicem 11+2 de inşallahh
sabah gittim doktora ense ölçümü 1.5 çıktı güzel dedi doktor çok şükür burun kemiğinide gösterdi
veeeeeeeee erkeğe benziyor dediama 1 ay sonra kesinleşir kıyafet fln alma dedi
selam canım, kim ne tutturabilirse demek ki:26:selamlar bende ikili testimi gaziantepte ozel hastanede 5 tl ye yaptirdim gercekten sizin bahsettiginiz fiyatlari gorunce iyiki burda yasiyomusum dedim
bukadar fiyat farkimi olur yani sonucta burdakide ozel hastane yani
Umarım hepimizin sonuçları güzel çıkarda, sıkıntısız dertsiz bir hamilelik geçiririz. Çünkü ben bazen fazla geriliyorum, saçma sapan rüyalar görüyorum falan.
Ben boyatmayı düşünmüyorum canım, doktoruma sormadım gerçi ama düşünmüyorum. Belk 1 kereden hemen ciddi bir problem yaratmaz bebekte, ama zaten durumum riskli olduğu için benim içime sinmiyor açıkçası.
Canım yaa şöyle mideye iyi gelecek yoğurtlu ferah başka salata meze tariflerin var mı, dün yoğurtlu makarnayı yaptım yedim ohhh
sabah gittim doktora ense ölçümü 1.5 çıktı güzel dedi doktor çok şükür burun kemiğinide gösterdi
veeeeeeeee erkeğe benziyor dediama 1 ay sonra kesinleşir kıyafet fln alma dedi
hayırlı olsun gebeliğinselam arkadaşlar
benim adım yeşim 21 yaşındayım. uzun zamandır kasım anneleri topiğini arıyordum ve buldum sonunda. sizler baya tanışıp kaynaşmışsınızdır umarım beni de aranıza alırsınız
samsunda yaşıyorum. mayıs 5te de 3 yıllık evli olacağım. 1 tane düşüğüm var şimdi çok şükür yine hamileyim aşılama ile
Rabbimin izniyle ilk bebişimiz olacak
ama bebişimiz anneyi çok zorluyor kusmalar bulantılar had safada devam ediyor. zofran kullanıyorum onun sayesinde ayaktayım 2 hafta önce 5 gün hastanede yattım çıkınca yine aynı devam etti. bakalım ne zamana geçer. Bu zor ama çok güzel yolda bütün zorlukları da güzellikleri de birlikte atlatmak ve paylaşmak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?