2014 Kasım Anneleri

Merhaba sizinle doğumlarımız çok yakın olacak gibi ikili testi ben yaklaşık 2 hafta sonra yaptırabileceğim, siz ne zaman yaptıracaksınız, geç kalmış olur muyum diye endişelendim şimdi :44: ama yarın yola çıkıyoruz ancak dönüşte yaptırabilirim :26:

yeminlen bende öyle suyunu emiyorum ...bende 11+4 aynıyız hemen hemen cinsiyeti ne zaman öğreneceksin senin doktor söylüyormu erken benimki söylemez gibime geliyor...

Yok daha cinsiyeti için birşey demedi, 10 Mayıs'ta 2'li tarama içn gidicez belki o zaman söyler. En son kontrolde normalden uzun demişti, eşim hemen atladı tabi bak belli erkek olacak

hoşgeldin cnaım aramıza..
hayırlı olsun ayrıca geçmiş olsun...
bu geçici bir süreç kafana takma en kısa zamanda sıkıntıların geçer inşallahh

hoş bulduk canım sağol
evet geçici bir süreç inşallah tez zamanda geçer sen ne durumdasın ?

inşallah...insan bi oh diyor..sırada cinsiyet,detaylı ult. şeker yüklemeleri,aşılar vb. bitmiyor bu meraklı süreç:)...dr. bilimsel sonuçlara bakarım herhangi bir problem yaşanmamış saçını boyatan bayanların gebeliklerinde sorun olmamış boyatabilirsin dedi..bende hamilelik psikolojisini iyi biliyorum başımdan yeni geçti sonuçta:)insan bakımlı olmak istiyor:)bakalım buradaki arkadaşlar ne yapacak..sonuçta saçını boyatmayan yok gibi:)dr. ile konuşan yazabilir mi acaba

hoş bulduk canım sağol
evet geçici bir süreç inşallah tez zamanda geçer sen ne durumdasın ?

çok şükür idare ediyoruz..
mide bulantısı-yanması, baş dönmesi, kasık batması var...
bir de benim pik yapan bu hormonlar sağ gözüme vurdu malesef..
gözümün önünde siyah noktalar uçuşuyor sürekli..
göz doktoruna gittim bişey yok dedi..
kadın doğumcu da doğumdan sonra geçer dedi..
ama çok rahatsız edici..
sürekli sinek uçuyormuş gibi gözünün önünde..
dünden beri de bel ağrısı başladı...
ama kendimi çok dinlememeye çalışıyorum...

Ben 10 Mayıs'ta gidicem canım, normalde 11-14 hafta arası dedi , 12. haftada yapıyorum ben dedi 3 Mayıs'ta çağırdı ama ben de o tarihte şehir dışında olacağım 10 Mayıs olur mu dedim, sorun yok 14. haftayı geçmediğin sürece olur dedi.

bende 3 mayıs ta gidicem 11+2 de inşallahh

canım benim geçer inşallah bu sıkıntılarımız tez zamanda, o zaman hamişliğimizin tadını çıkarmaya başlarız

sağol canım ben de 8-9 mayıs gibi yaptırırım sanıyorum, 14. hafta geçmemiş oluyo sorunsuz atlatırız inşallah

selamlar bende ikili testimi gaziantepte ozel hastanede 5 tl ye yaptirdim gercekten sizin bahsettiginiz fiyatlari gorunce iyiki burda yasiyomusum dedim
bukadar fiyat farkimi olur yani sonucta burdakide ozel hastane yani

sağol canım ben de 8-9 mayıs gibi yaptırırım sanıyorum, 14. hafta geçmemiş oluyo sorunsuz atlatırız inşallah

Umarım hepimizin sonuçları güzel çıkarda, sıkıntısız dertsiz bir hamilelik geçiririz. Çünkü ben bazen fazla geriliyorum, saçma sapan rüyalar görüyorum falan.

Ben boyatmayı düşünmüyorum canım, doktoruma sormadım gerçi ama düşünmüyorum. Belk 1 kereden hemen ciddi bir problem yaratmaz bebekte, ama zaten durumum riskli olduğu için benim içime sinmiyor açıkçası.

Canım yaa şöyle mideye iyi gelecek yoğurtlu ferah başka salata meze tariflerin var mı, dün yoğurtlu makarnayı yaptım yedim ohhh

selamlar bende ikili testimi gaziantepte ozel hastanede 5 tl ye yaptirdim gercekten sizin bahsettiginiz fiyatlari gorunce iyiki burda yasiyomusum dedim
bukadar fiyat farkimi olur yani sonucta burdakide ozel hastane yani
selam canım, kim ne tutturabilirse demek ki:26:

Umarım hepimizin sonuçları güzel çıkarda, sıkıntısız dertsiz bir hamilelik geçiririz. Çünkü ben bazen fazla geriliyorum, saçma sapan rüyalar görüyorum falan.

rüyalara takılma canım hamilelikte oluyomuş bende abuk subuk şeyler görüyorum ve hayatımda ilk defa hamilelik sürecimde karabasan gördüm hemde 2 defa..Ayetel Kürsi okuyup yatınca abuk subuk bir şey görmüyorum rahat uyuyorum...

Arkadaslar merhaba,

Ben de bugun Ikili Tarama Testi icin doktora gittim. Bebegi ekranda oyle kollar bacaklar oynar ziplarken gorunce heyecanlanip degerleri dogru durust dinleyememisim sonradan fark ettim :) Bi CRL'yi duydum 55 derken. Ama doktor bebek gayet iyi gorunuyor dedi. Gerci sonuclar 1 hafta sonra cikicak ama ilk intiba iyi anladigim kadariyla.

Yalniz dunden itibaren bende bulanti ve kusmaya bir de ishal eklendi bende, tam super oldu. Doktor hastaneye yatmami istedi tekrar 4-5 sise serum almam gerekiyormus gunde, yoksa gecmez dedi Haftasonu geldigi icin biraz evde sansimi denemek istiyorum ben, cok kotu olursam mecbur gidicem tabi.

Bir de doktor ultrasonla bakarken pat diye "% 70 erkek" demesin mi? Sasirip kaldik esimle, hic beklemiyorduk bu haftadan tahmin. Degisebilir ama % 70 erkek olucak dedi, bakalim. 2-3 haftaya kesinlesir sanirim. Akli fikri yerinde, eli ayagi duzgun olsun da, kiz erkek fark etmez, ikisi de basimin ustune.

Umarim hepimizin test sonuclari cok iyi cikar, ilk trimesteri hayirlisiyla kapatip onumuzdeki haftalarda daha saglikli ve huzurlu devam ederiz.

oooo afiyet olsun beğendin mi???
taratoru biliyor musun? havucu rendeleyip az yağda kokusu çıkana kadar kızartıyosun yoğurtluyosun harika oluyor hem de havuç çok faydalı bebiş için...
mevsimi gelse semizotu salatası yoğurtlu çok güzel oluyor...
hiç bir şey yapamazsan cacık yap bol naneli mideni rahatlatır..
aklıma gelirse yazarım yine

sabah gittim doktora ense ölçümü 1.5 çıktı güzel dedi doktor çok şükür burun kemiğinide gösterdi

veeeeeeeee erkeğe benziyor dedi ama 1 ay sonra kesinleşir kıyafet fln alma dedi

hayırlı olsun gebeliğin hoş geldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…