2014 Kasım Anneleri

Sağol canım, Evet bayılarak yedim koca tabağı taratora da bayılırım ama evde havuç yok.
Semizotu salatasına da bayılırımmmm
Biber boraniye de bayılırım, ama biber bu ara mideme dokunuyor, aramız hoş değil bu aralar yani
Yarın havuç alayım ben

bu arada kızlar uzun zamandır hamile ajandası arıyorum hiç bi yerde bulamıyorum. bulup alan kullanan var mı?

selamlar kızlar bakamadım kaç gündür bende ikili teste gidiyorum şimdii hepinizi kocamann kocamannn öpüyorummm

bu arada kızlar uzun zamandır hamile ajandası arıyorum hiç bi yerde bulamıyorum. bulup alan kullanan var mı?

ben şimdilik kendinden poşetli dosya aldım ona koyuyorum bebişlerimle ilgili herşeyimi aldığım notları falan...
doğuma yakın yapıcam hamile ajandası işini nasip olursa...

ben şimdilik kendinden poşetli dosya aldım ona koyuyorum bebişlerimle ilgili herşeyimi aldığım notları falan...
doğuma yakın yapıcam hamile ajandası işini nasip olursa...

hazır olanlar var ama netten bakıyorum hiç biyerde stokta yok. olmadı bende senin gibi yapıcam bulamazsam

kendi doktoruma henüz sormadım ama yengemin doktoru profesördü, 6 aydan sonra izin vermişti. O yüzden ben de cesaret edip boyatmıyorum. Dibi beyazlamış saçlarla geziyorum.

hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bende bir hamiş olarak aranıza katılmak istiyorum umarım güzel paylaşımlarda bulunur ve güzel dostluklar yaşarız hepinizin hamileliğini kutluyorum inşallah hayırlısıyla elimize alırız mutluluğumuza mutluluklar gelir:)) aminn...

kızlarrr internette bunu buldum haftalara göre bebişlerin karnın hangi kısımda bulunduğu güzel bişeymiş..
Eki Görüntüle 1086534

cok güzell :)

Kızlar forumu her açtığımda reklam kaplıyor sayfamı sizdede var mı çok can sıkıcı:18:

mozilladan kaynaklanıyordur canım, reklamdan nette geilmiyor, diğer tarayıcılarda sıkıntı yok

maaşallah canım darısı başımıza inşallah

allah yardımcın olsun canım kalbini ferah tut!

sabah gittim doktora ense ölçümü 1.5 çıktı güzel dedi doktor çok şükür burun kemiğinide gösterdi

veeeeeeeee erkeğe benziyor dedi ama 1 ay sonra kesinleşir kıyafet fln alma dedi

maaşallah canım, gözünüz aydın! sonuçları iyi olan arkadaşlar biz sıradakilere dua etsin ne olur

forumda bir erkek yoğunluğu var, ben de baştan beri erkek gibi hissediyorum, rabbim hayırlısını versin hakkımızda bakalım!
haftaya cuma gidicem ikili test için, doktorum cinsiyet de muhtemelen belli olur dedi, hayırlısıyla inşallah! ama booolll sabır öğretiyor bu süreç insana

hoşgeldin canım inşallah
kaç haftalık hamilesin?

hayırlı olsun hamileliğin, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de arıyorum günlük tarzında bir şey ama bulamadım bir türlü, nette bulursan bana da haber verir misin?

hoşgeldin hayırlı olsun, ne kadarlık hamilesin acaba?

İnternetten bakmıştım ece ajandanın hamile ajandası var güzel bişeye benziyor fiyatı 24 tl yazıyor D&R larda varmış

slm kızlar bende aranızda yenıyım ılk bebegımın heyecanını yasıyorum 9+2 cok zor bı hamıleleık gecırıorum mıde bulantılarım cok halasızlık cok ve cok acıkıyorum sızlerde nasıl gıdıo mıde bulantıları ıcın onerılerınız varmı hepnızı opuyorum

hehe bu yazını eşime okuttum nasıl hoşuna gitti
"sen de ye şeker çikolata gitmeden" diyo bana

canım benim inan o kadar garip hissedeceksinki bi bakmışsın kocaman olmuş gözünde zıp zıp zıplıyor ben anneliği o andan sonra hissetmeye başladım bu arada mesaj kutum dolmuş göremedim alıntını silince anladım :26:

5 Lira' mı? Ya eski tarihli konu başlıklarında bile böyle fiyat yok. 80-170-240 arası rakamlardan bahsetmişler hep

o tamamen gittiğin hastaneyle alakalı cnm.. ben Florence Nightingale Kadıköye gidiyorum 534 TL çektiler sağlık sigortamdan ama Medipol Koşuyoluna sordum 250TL idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…